“ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ” ΚΑΙ ΚΗΡΥΓΜΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ασφάλεια και τη μείωση της εγκληματικότητας, στην πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2022.
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

    Τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε εκδήλωση για την ασφάλεια και τη μείωση της εγκληματικότητας που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

    Και εδώ γελάμε;Για  ποια ασφάλεια και μείωση της εγκληματικότητας μιλάνε;

    Οι μισοί από αυτούς που κάνουν παρέλαση στο πλευρό του υπ. Δημοσίας Τάξεως Θεοδωρικάκου, ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ.

    Κόψτε φάτσες :

    ekdilwsi-3

    ekdilwsi-5

    19102022ekdilosiyptp003-580x386

    quzckc1666179728297

    26340440

    Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ασφάλεια και τη μείωση της εγκληματικότητας, στην πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2022. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

     Το Ρεπορτάζ από τη σημερινή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ
    Χιλιάδες διαδηλωτές στη Γαλλία έχουν βγει στους δρόμους και διαμαρτύρονται για την ακρίβεια .Στους δρόμους πέφτει άγριο ξύλο με τα κεφάλια να σπάνε. Ο Μακρόν
    είναι στριμωγμένος κι ο χειμώνας που έρχεται θα κρίνει την επιβίωση της κυβέρνησής του. Στην Ελλάδα η διαφθορά ξεχειλίζει από παντού.

    Με βιαστές, δολοφόνους, μαφιόζους, νταβατζήδες, διεφθαρμένους αστυνομικούς και στελέχη του κράτους και του παρακράτους, υπόδικους και καταδικασμένα κατακάθια του υποκόσμου που έχουν αναρριχηθεί στις παρυφές της εξουσίας (είτε σε υπουργεία, είτε στο Μαξίμου, είτε στην αστυνομία), να έχουν κάνει βουτιά στο μέλι.

    Όπως δείχνει και ο γενικός χαμός που επικρατεί. Όπου οι ‘’προστάτες’’ αλληλοκαρφώνονται με προφανή στόχο να ελέγξουν τις πιάτσες και τα εμπόρια, όταν περάσει η κρίση και το πράγμα καταλαγιάσει.
    Ο διοικητής του παρακράτους, είναι αστυνομικός και εκλεκτός του διεφθαρμένου ανηψιού Γρηγόρη Δημητριάδη!
    Ο διοικητής Ασφαλείας Αττικής Δ. Δάβαλος, που είναι συγκατηγορούμενος στη δικογραφία της ΕΥΠ του περιώνυμου Ρουμπάτη, με εν εξελίξει δίκη (για κυκλώματα της Μαφίας που κουλουριάζονταν με επίορκους αστυνομικούς που είχαν σχέση με παρατράπεζες και παραταμεία προστασίας μασατζίδικων και ξενώνων παράνομου σεξ αλλά και στριπτιτζάδικων), προΐσταται της προανάκρισης! Για να αποκαλυφθούν δήθεν οι ανώμαλοι παιδοβιαστές που ακόμα παραμένουν στο σκοτάδι. Αποδεικνύοντας ότι

    το Βασίλειο της Δανιμαρκίας έχει σαπίσει ολότελα. Κύριε υπουργέ Δημοσίας Τάξεως, σας το έχουμε ξαναπεί αλλά μάλλον κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε: Εκτίθεστε βαρύτατα. Με αποδείξεις, ο σημερινός διοικητής ασφαλείας (ο οποίος κατέχει καλά το άθλημα της συγκάλυψης), εξακολουθεί να δέχεται εντολές από τον αποπεμφθέντα και σήμερα ασύδοτο, ανηψιό των υποκλοπών, Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος συμφύεται με παρανόμους που έκαναν και κάνουν «μπίζνες» και με ανθρώπουςτης ντόπιας Καμόρας. Βάλατε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα, εκτός εάν θέλετε να τα φάει. Άρα για ποια αλήθεια μας λέτε, πως θα λάμψει; Κι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χθες στα μαρτυρικά Αγραφα εμφανίσθηκε σαν σώγαμπρος να υπόσχεται αντιμετώπιση του δημογραφικού… μια τραγική ειρωνεία να μιλάει για το μεγάλο αυτό πρόβλημα ο άνθρωπος που θαυμάζει το πολυφυλετικό μόρφωμα που εφορμάστην Ελλάδα μέσω της μετανάστευσης από τα ανατολικά σύνορα.

    Κόβει το φαί για να βάλει πετρέλαιο

    Και η ακρίβεια που έχει φθάσει στο Θεό έχει αποτελειώσει τους Έλληνες που δεν μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους σε άλλη πόλη εκτός αυτής που μένει η οικογένεια.

    Στα σούπερ μάρκετ οι τιμές τρέχουν την ανηφόρα και λόρδα άγρια έχει χτυπήσει τις πόρτες πολλών Ελλήνων που αντιμετωπίζουν στωικά την τραγική κατάσταση. Το ηλεκτρικό έχει ξεφύγει, η βενζίνη είναι άγος για τους οδηγούς ενώ η θέρμανση είναι ζητούμενο για τον μέσο έλληνα, που πρέπει να κόψει από το
    φαί για να βάλει πετρέλαιο.

    Οι Έλληνες πεινάνε και ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού πληρώνει λογαριασμούς εναλλάξ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχθές
    εγκαινίαζε οικόπεδα με θέα του Σπύρου Λάτση στο Ελληνικό κάνοντας λόγο για εντυπωσιακή ανάπτυξη. Κι εκεί ακριβώς προβάλει το φάσμα του επερχόμενου χειμώνα που δεν αποκλείεται να σημάνει και το τέλος της κυβέρνησης που κοροϊδεύει με επιδόματα που δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Το κρύο και η πείνα δεν αντέχεται και
    οι Έλληνες αυτόν τον χειμώνα δεν θα σφίξουν απλά το ζωνάρι αλλά θα αυξήσουν και τις τρύπες πάνω σ αυτό. Το 1942 η Ελλάδα και κυρίως η Αθήνα έζησε μια μεγάλη πείνα με χιλιάδες νεκρούς. Ο χειμώνας ήταν βαρύς και καθημερινά τα κάρα των δήμων μάζευαν πτώματα. Την πείνα εκείνη εκτός του χειμώνα και των επιτάξεων των
    στρατών κατοχής προκάλεσαν με τον τρόπο τους και οι Άγγλοι που βομβάρδισαν το πλοίο του Ερυθρού Σταυρού ‘’Κουρτουλούς’’ που έφερνε σιτηρά από την Κωνσταντινούπολη. Ο βομβαρδισμός δεν έγινε τυχαία καθώς το πλοίο είχε τα διακριτικά του Ερυθρού Σταυρού αλλά η RAF το βούλιαξε.
    Οι ευυπόληπτοι πολίτες

    Εκείνη την περίοδο όταν οι σκελετωμένοι Έλληνες πέθαιναν, αρκετοί στην Αθήνα έκαναν μεγάλες περιουσίες ως συνεργάτες των κατακτητών και αργότερα με την αποχώρηση των γερμανοϊταλών, αυτοί οι συνεργάτες του εχθρού μπήκαν στο ελληνικό κράτος και έγιναν ευυπόληπτοι πολίτες.
    Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. Σήμερα η Ελλάδα εκτός όλων των δεινών που τη μαστίζουν βασανίζεται και από μια φοβερή λειψανδρίαμε τον δημόσιο βίο να κυριαρχείται από κλέφτεςκαι λαμόγια που ενδιαφέρονται μόνο για τον προσωπικό τους πλουτισμό.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Τα παιδιά σου έχεις υποχρέωση να τα προστατέψεις εσύ. Εάν δεν μπορείς τότε, οργανώσουμε με άλλους και κάνε το χρέος σου. εάν ούτε αυτό μπορείς τότε, απλά κάτσε να σας πηδάνε οικογενειακώς. και μην ξεχνάς να τους ψηφίζεις κάθε “εκλογές” φορώντας την μασκούλα σου και ρουφώντας τα εμβόλια σου… 😡

    2. Αν δεν γίνει εκκαθάριση στους υψηλόβαθμους και πόλεμος θα γίνει με την Τουρκία και θα τον χάσουμε. Ο Θεός μας δίνει μία ευκαιρία. Ας μην την κατασπαταλήσουν οι δικαστικοί και πάρουν στο λαιμό τους την Ελλάδα

      1. Δικαστικοί;;;;; Τι είναι αυτό;;;;; Εξαίρεση στον κανόνα; ναι, υπάρχουν 2-3 σωστοί σε όλη την Ελλάδα.
        Οι υπόλοιποι αρμέγουν το κράτος. Και αν γίνει μείωση μισθού, κάνουν μια δίκη με τους ίδιους πρωταγωνιστές, και τα παίρνουν αναδρομικά. Η άπειρη μισθουλάρα να τρέχει. Και ψόφα Έλληνα.

    3. ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΜΠΑΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΑΡΗΣΤΕΡΑ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ…………..ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ…ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΟΙΟ Μ…ΛΑΚΑ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    4. ……ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΤΑ ΤΟ!!!…ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ!!!…: 37.975526465666356, 23.736915483894013
      ……ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ !!!!!

    5. Κάνουν κήρυγμα αυτοί που εσκεμμένα καθυστέρησαν τις έρευνες στις συσκευές του Λιγνάδη…

    6. Εξηγεί τον ίδιο τον παιδεραστή την δουλειά της η μπασκίνα.Το δούλεμα πάει σύννεφο και οι ανώμαλοι ζουν ανάμεσα στην Ελληνική κοινωνία.

    7. Ειστε η ουσια της υποκρισιας ολοι. Εχουν γνωσει οι φυλακες. Ουδεν κρυπτον απο το ηλιο.

    8. Μετά το τρίξιμο που έκανε ο Ντραγκι στον Μακρόν ιδιετερως την υποστήριξη στην Μελωνη την εποπτεία της Γαλλίας που ήθελε προς την Ιταλια ο Μακρόν είπε θα το σκεφτώ η ιταλική μαφία μέσω Μακρόν των προτιμούν γενικό γραμματέα Νάτο ας μπορούσε ο Μακρόν ας κάνει και διαφορετικά μόνο εμείς Ελλάδα είμαστε κουτορνιθια προσέχετε μην καταντήσουμε σαν Ελλάδα έλεγαν τα έχουν καλά με Ρώσους η Ιταλοί και το Βατικανό

    9. Θεοδωρικακος γραμματέας της ΚΝΕ. Έφυγε το 1990 μαζί με άλλα παλληκάρια του προδοτικού ΚουΚουε Δαμανάκη, Ανδρουλιδάκης, Λαφαζάνης, Αλαβάνος και ο τότε έφηβος Τσίπρας.
      Εισέπραξαν με Κύρκο 2,96% με αποτέλεσμα μη είσοδο στην Βουλή.

    10. Δεν θυμαμαι! Σας ειπα, οτι και ο Θεοδωρικακος, ειναι θαμων Ροταριανων Ομιλων; Τυχαιο;;;

      Υ.γ. Ροταρυ = Προθαλαμος Μα.σωνιας!

    Comments are closed.