ΦΡΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ!! ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΚΤΩ Λ@ΘΡΑΙΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ – ΠΟΣΟΙ ΜΑΓΑΡΙΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΡΕ ΑΝΩΜ@ΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ;;;

    Κοινοποίηση:
    3de01cae-bd88-4f7f-8006-b4eb125a7983

    Δεν έχει κλείσει η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, καθώς αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης.

    Σύμφωνα με το STAR, πρόκειται για οκτώ άνδρες, δύο Έλληνες και έξι αλλοδαπούς, για τους οποίους το κορίτσι έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία στην έκτη κατάθεση του, που οδήγησαν τις αρχές στην ταυτοποίηση τους. Πλέον, είναι θέμα ωρών να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης τους.

    Μέχρι στιγμής για τη φρικιαστική υπόθεση έχουν συλληφθεί 24 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και η μητέρα του κοριτσιού. Οι δικηγόροι της έχουν προσφύγει στην απόφαση των αρχών να μη βλέπει την κόρη της, η οποία επέμενε και στην έκτη κατάθεσή της ότι η μητέρα της δεν έχει καμία εμπλοκή.

    «Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η καθυστέρηση που υπάρχει. Δεν έχουν καν καλεστεί τα συγκεκριμένα πρόσωπα που έχει υποδείξει το παιδί. Έχει δώσει όλα τα στοιχεία και είναι πολύ εύκολο για τις ανακριτικές αρχές να βρουν τους συγκεκριμένους άνδρες», δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

    Ο εφιάλτης του κοριτσιού αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2022, όταν έγινε γνωστό ότι ο 53χρονος Η.Μ., ο οποίος διατηρούσε μαγαζί στον Κολωνό, τη βίαζε και την εξέδιδε. Οι παιδοβιαστές εκδήλωναν ενδιαφέρον από τις φωτογραφίες της 12χρονης που αναρτούσε ο 53χρονος, ο οποίος μάλιστα την πήγαινε και σε οίκο ανοχής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. To μόνο που αρμόζει σε αυτά κτήνη είναι ανασκολοπισμός και κρέμασμα ανάποδα για παραδειγματισμό…Αλλά ποιός;;;;;;

    2. Ευχόμαστε, η ΝΙΚΗ να ξεπλύνει όλα τα σκατα και να τα αποδώσει στους ψηφοφόρους της.

    3. Τα μεγάλα κεφάλια δεν θα τα πιάσουν,τους βλέπεις μέσα στη βουλή να το παίζουν σωτήρες και τα βράδια διακορεύουν παιδάκια,είσαι όμως κι εσύ μακάκας που τους ψηφίζεις.Σας εύχομαι καλή ξαφνικίτιδα να γλυτώσουμε από κάφρους

    4. 60% η ΝΔ και δώρο η παιδοφιλία και ο Παιδοβιασμός

    5. Στέφανε δεν έχει ουσία να τους εξηγείς. Όποιος ψήφισε ΝΔ στηρίζει ένα κόμμα που έχει στελέχη παιδεραστές. Απλά πράγματα. Ας κοιτάξουν στα μάτια τα παιδιά τους, να καταλάβουν έστω για λίγο πως στην θέση αυτού του παιδιού μπορεί να ήταν το δικό τους, να σκεφτούν τι μπορεί να τράβηξε αυτό το παιδάκι όταν το βίαζε το στέλεχος της ΝΔ και μετά εάν έχουν ήσυχη την συνείδηση τους να πάνε να ψηφίσουν τον Μητσοτάκη. Δεν χρειάζονται αναλύσεις, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και πολύ απλά.

    6. Την πηγαινε και σε οικο ανοχης… Οι ιδιοκτητες του οικου ανοχης γιατι δεν συλλαμβανονται ??? Μαλλον δεν εκαναν κατι το παρανομο,ε? Οι πελατες συλλαμβανονται, οι μαστροποι ,που ειναι και επαγγελματιες, ουτε καν για καταθεση… Ωραια
      “ανακριση”, καταλαβαμε… Για ξαναβαλε κυριε Χιο εκεινο το ρεπορταζ για τη Μαφια και τη “Μαρινα”, την ιδιοκτητρια των μπουρδελων και των στουντιο,που εκδιδει ανηλικα και κανεις δεν την ενοχλει ,ετσι να γελασουμε λιγο… Δηλαδη ο Μιχος τι παραπανω εκανε απο τη Μαρινα και ειναι μεσα?

    7. Όσοι ψηφίσατε την ν.δ του Κούλη, υποστηρίξατε βιαστές αθώων ψυχών των παιδιών μας. Ζήτω τα Τέμπη. Λευτεριά στον Λιγνάδη. Συγχαρητήρια

    8. Οι μ#λ@κες του 41% !!! ειναι από πίσω… κ@ρ@μ@λ@κες όλοι εσείς που τους ψηφίσατε ..!!!
      Ξύπνα ρε καραγκιόζη Έλληνα πια…δε βαρέθηκες
      μισό αιώνα !!! να είσαι τόσο μ@λ@κ@ς..????
      41% στους παιδοβιαστες !!! 20% στις αδερφές που βάζουν καρότα στο κ@λο τους !!! και 12% στους κλεφτορουφιανους !!! = 73% !!! καραμ@λ@κες….!!
      Πως να στρίψει η χώρα ρε πουστ#δες που μας έχετε καταδικάσει στην αφάνεια γ@μω τα σπιτ@κι@σας γ@μω… καθάρματα ε καθάρματα που να σας γ@μ#σει φίδι…!! Βρωμιάρηδες…στις 25 ξαναψηφίστε τους γελοία υποκείμενα όλοι σας..!
      Άντε να χαθείτε προσκυνημένοι ραγιάδες ελεεινοί.

    9. Άμα αρχίσω να λέω ,θέλει ένα μήνα …το κοριτσάκι ήταν της γειτονιάς μου ,τον Μίχο τον ήξερα πολύ καλά αλλά όχι Μ αυτή την ιδιότητα,τα αδέρφια της επίσης ,καθώς κ την μάνα της κ τον πατέρα της …ένα θα πω .. μάλλον κάποιο θεικο χεράκι ,έδωσε στην θεία της τη φώτιση να της πάρει το κινητό από τα χέρια όταν ήταν Λευκάδα. …τίποτε άλλο ….ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα είχε επακολουθήσει από τότε

    10. Ολο το κομμα της Ν.Δ περασε απο το κοριτσακι…..

      και ολα τα 150αρια ευρω των παρανομων αλλοδαπων που πηγαν και ψηφισαν στης 21 Μαη.

    11. Γιατί μετα τις εκλογές?Ποιοι οι λόγοι?Έκανε συμφωνία ο Μίχος?

    Comments are closed.