ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΠΥΚΝΟΙ ΚΑΠΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ (ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    IMG-dfc20899df940617d0dda18af991f4a3-V

    Οι πυροσβέστες βρίσκονται στα σημεία που πέρασε η πύρινη λαίλαπα για τυχόν αναζωπυρώσεις, που όπως φαίνεται υπάρχουν ήδη. Στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, από το Κρυονέρι Αττικής, φαίνεται ότι κάποιο από τα μέτωπα αναζωπυρώθηκε.

    Ελπίζουμε, ότι αυτή τη φορά η επέμβαση των πυροσβεστών να είναι άμεση και να μην έχουμε πάλι σκηνές όπως  χθες.

    IMG-dfc20899df940617d0dda18af991f4a3-V tatoi-anazo

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Κουλι, μόλις πιασει τώρα μια βροχουλα και βουλιαξει ολη η Αθηνα κοιτα να τα ριξεις παλι στην κλιμματικη αλλαγη και οχι οτι καηκαν τα δαση και δεν συγκρατουν τα νερα ουτε οτι χτισατε ολα τα ποταμια και δεν εχουν τα νερα προσβαση για να βγουνε στη θαλασσα. Δεν ειδες τι επαθαν οι κολοιτοι σου οι γερμανοι που τούς έπνιξε ενα ποταμάκι; Αυτοι, μωρε, οι μορφομενοιιι… που εχουν τα καλυτερα πανεπιστημιααα… και πήγαιναν όλοι οι ζαμπλουτοι ηλιθιοι ανα τον κόσμο για να μορφοθουν εκειιι….
      Ε, φτιαξτε απο τωρα το παραμυθι που θα δωσεις να πουνε οι ρουφιανοι σας οι δημοσιοκαφροι της τηλεορασης αφου ειναι το ίδιο αμορφωτοι με εσας και δεν ξερουν βασικα πραματακια περι περιβαντολογιας που τα μαθαιναμε εμεις τα φτωχοπαιδα στην εκτη δημοτικου! Και δωρεαν παρακαλώ! Γιατι αν ήξεραν θα αντιδρούσαν! Άρα ουτε αυτοι ξερουν πού τους πάνε τα τέσσερα. Κανεις απο εσας δεν πηγε σχολειο και δεν τα γνωριζει? Τι στον διαολο σάς μαθαιναν εκει στα γερμανικα και στα αμερικανικα κολεγια και σε ολα αυτα τα πανακριβα σχολεια που φυτουσατε και τα χρυσοπληρωνατε κιολας και κοκορευεστε πως ειναι τα “καλυτερα” σχολεια?
      Ουτε στο χαρβαρντ έμαθες τιποτα παλικαριμ; Ολα απ’ τον κωλο σού τα μάθαιναν αυτοι οι περισπουδαστοι προφεσορες τού χαρβαρντ? Δεν ξερουν πώς λειτουργει η Φυση; Ή ξέρουν και εσεις πηγαινετε εκει για να μαθαινετε πως να δημιουργειτε ανισορροπια στο Φυσικό Σύστημα τής Γης για να συνεχισει να δουλευει καλά το… “δικό” σας?
      Μορφονιέ, άλλο τα πρωκαταρκτικά μαθήματα και τελείως άλλο τα… πρωκτικά!!

    Comments are closed.