ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟΥ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, Π”ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ. ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΕΙ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ. ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    P'PAXRISTOPOULOS2

    Λογικά ο γιατρός πρέπει να παραφρόνησε. Δεν εξηγείται το γεγονός ότι για μία ακόμη φορά- μπροστά στην κάμερα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που βρέθηκε τυχαία στο σημείο με συνεργάτη μας- ο παραιτηθείς βουλευτής, που κάποτε…σταδιοδρόμησε στους ΑΝΕΛ του Καμμένου και μετά μεταπήδησε στους υποστηρικτές των μπολσεβίκων, ψηφίζοντας την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, κατά σύστημα, κυκλοφορώντας με μηχανή χωρίς να φοράει κράνος, παραβιάζει στεγνά τους φωτεινούς σηματοδότες.

    Κυριακή μεσημέρι. Στα Τουρκοβούνια, επί της περιφερειακής οδού. Για μία ακόμη φορά. Ο άνθρωπος αυτός είναι δημόσιος κίνδυνος. Εάν ο ίδιος επιθυμεί να αυτοκτονήσει, δεν του φταίει κανένας που θα πληρώσει τα ανομήματά του στον δρόμο. Στα φανάρια δεν σταματάει. Μάλλον φοβάται μην τον αναγνωρίσουν και φάει το ξύλο της χρονιάς του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Γιατρέ κυνηγάς τον Τσίπρα σαν να είναι γκόμενα αλλά αυτός μόνιμα σε μουτζώνει. Να σε δω τι θα κάνεις όταν σε κόψει και από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, θα κυνηγάς να έρθεις στην Χρυσή Αυγή αλλά μετά τις Πρέσπες ξέχνα το, έκλεισαν όλες οι πόρτες!

    2. Kαλυτερα,ετσι το παλιοπαρταλι θα παει 1 ωρα αρχιτερα,αφηστε τον να του λειωσουν την κεφαλα του σαν ωριμο καρπουζι του ανθελληνα.

    3. ρε ειχε προπορεια ο βιαστοκωλης 22 ολοκληρα δευτερολεπτα και τον επιασες με το αυτοκινητο σε 500 μετρα;
      ειδες τι κανει η ατιμωρησια;
      ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΤΡΟΧΟΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ POINT SYSTEM ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ!
      ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!
      ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ!

    4. Απλό, κάποιος τον ακολουθεί και με άλλον έναν που μιλάνε στο κινητό, του τη στήνει σ’ ένα φανάρι.
      Ο φίλος μας μ’ ένα φορτηγό περνάει κανονικά με πράσινο μόλις τον ειδοποιήσουν ότι έρχεται ο προδότης.

    5. Ύποπτο σημείο συνάντησης το αερόστατο.Πολλοι περιθωριακοί ψάχνουν για αγοραίο έρωτα εκεί……..

    6. Δεν έχει ανάγκη αυτός, έχει περάσει από τόσους πολέμους σε ανθρωπιστικές αποστολές.

    7. Άντε και σύντομα να φάμε κόλλυβα.Αν ήθελε να κρύψει την φάτσα του θα φόραγε κρανος.θελει απλά να αυτοκτονήσει,διότι προδότης και κιναιδος,πως να το αντέξει!!!!

    Comments are closed.