ΦΟΒΕΡΟ: Η ΓΙΑΓΙΑ-ΡΑΜΠΟ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ (ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    super giagia

    Oι γυναίκες των Κούρδων, δεν ράβουν κάλτσες, ούτε ετοιμάζουν την καραβάνα, φέρουν όπλα κανονικά και είναι ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκων!

    Δείτε την φωτογραφία:

    72981622_2600021410104203_8185754109039607808_n

    Συγκεκριμένα η σελίδα Geopolitics & Daily News , αναφέρει:

    “Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ροζάβα (κουρδικά: Rojavayê Kurdistanê) λένε ότι μια μεσήλικη γυναίκα είναι ο ηγέτης της Κουρδικής αμυντικής πολιτοφυλακής για την περιοχή.

    Η φωτογραφία προφανώς και δείχνει έτερη γυναίκα από την πόλη και όχι την αρχηγό της άμυνας. Είναι όμως αξιοσημείωτο πώς η συγκεκριμένη φέρει ΑΚ άνετα μαζί με το πορτοφόλι της. Δείχνει πόσο εξοικειωμένοι είναι οι Κούρδοι με το στοιχείο του πολέμου. Πέρα από αυτό, το γεγονός πώς η άμυνας ενός συνόλου έχει ηγέτιδα και όχι ηγέτη σε μια ανατολική χώρα μας λέει πολλά για το πώς αυτός ο λαός δηλώνει ετοιμοπόλεμος σε κάθε ηλικία και κάθε φύλο.”

    Διαβάστε στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί στα περίπτερα, αναλυτικά τα όσα συμβαίνουν στην Συρία:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. I GIAGIA KOUBALAI KALASNIKOF KE STON IPOLIPO PLANITI SKOTONONTE GIA PSIFOUS ISOTITAS…, I GIAGIA MAS OLOUS MAS MAS APODIHNI TIN ISOTITA ME OLI TIS TIN ENIA TIS …!!!
      OPIOS KATALABE KATALABE ,TIN ENIA TIS ISOTITAS…,
      STIGMI ANANGIS I ISOTITA APO MONITIS DILONI TIN PAROUSA TIS,PIGENI SE AFTES TIS GINEKES POU KOUBALOUN KARDIA STON KORFO TOUS………,ANEKSARTITA ILIKIAS, I ISOTITA DEN ZITAI KE OUTE HRIAZETE PSIFOUS………………..

    2. Δεν είναι μόνο ΣΚΑΪ τουρκοκάναλο αλλά όλα όσα δείχνουν τα φτηνά τουρκικά σήριαλ και κάνουν λαπάδες τα μυαλά των ηλίθιων ψευτο-Ελληνίδων που νομίζουν πως όταν μπουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα πως θα έρθουν με ροδοπέταλα και πάνω σε Mercedes. Αν γινόταν, ας ρωτούσαν τις νεκρές κούρδισες και σύριες (που δεν ήταν του ISIS και του FSA) από πόσους βιάστηκαν η κάθε μια πριν τις σφάξουν!

      1. Δεν εχει μόνο Κούρδισες αλλά και Ξεκούρδισες, μην τις ξεχνάμε.
        Αφου δεν είπες και τις Σύριες Σύρισες η Σύριζες πάλι καλά….Αθεε…

        1. Αυτό σε ενόχλησε εσένα ρε; Για το σχόλιο του έχεις να γράψεις κάτι; Έχει δίκιο ή άδικο; Μάθατε όλοι και γίνατε Μπαμπινιώτης και διορθώνετε τους πάντες και δεν κοιτάτε την καμπούρα σας….

      2. σωστός… μόνο που βλέποντας αυτή την γιαγιά σίγουρα είναι πολύ μικρότερη αποτι φαίνεται από τησ κακουχίες και σε πιάνει το παράπονο πώς μπορούσε να ήμασταν στην θέση της

    Comments are closed.