ΦΙΛΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ “ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ” [ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    loutraki_nar11

    Η συγκεκριμένη επικλινής στοά, στην περιοχή Άνω Καρβουνάρι-Άσπρα Χώματα, στο Λουτράκι, βάθους περίπου 20 μέτρων με άνοιγμα 3 x 2 μ. είναι ανθρώπινη κατασκευή και αποτελεί μέρος από ένα σύνολο παρόμοιων στοών που είχαν κατασκευάσει οι Ναζί κατά την περίοδο της κατοχής ως αντιεροπορικά καταφύγια.
    Οι… τοπικοί θρύλοι ήθελαν οι Γερμανοί να έκρυβαν εκεί λίρες που δεν πρόλαβαν να πάρουν κατά την αποχώρησή τους από τον Ισθμό, με αποτέλεσμα αρκετοί ντόπιοι και όχι μόνο να συνηθίζουν να ψάχνουν για αυτές τις …λίρες σε αυτές τις στοές με προφανείς κινδύνους για την σωματική τους ακεραιότητα.

    Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η σύζυγος του 35χρονου στην Ασφάλεια Κορίνθου, που γνώριζε πού ακριβώς βρισκόταν ο άντρας της και την ακριβή τοποθεσία, αφού είχαν ξαναπάει εκεί και άλλες ημέρες και είχαν κάνει προεργασία, ψάχνοντας για λίρες, ανέφερε ότι χθες η παρέα των τεσσάρων ξεκίνησε για το σημείο περίπου στις 8 το απόγευμα ώστε να ξεκινήσουν τις εργασίες πέφτοντας το σκοτάδι…

    Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα

    Η τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι, όπου εντοπίστηκαν νεκροί, τέσσερις άνδρες μέσα σε καταφύγιου του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου τέσσερις άντρες νεκροί.

    Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 35, 36, 49 και 72 ετών -οι τρεις κάτοικοι Λουτρακίου και ο τέταρτος Ισθμίων, ανασύρθηκαν νεκροί τα ξημερώματα του Σαββάτου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, καθώς η συζυγος του ενός άρχισε να ανησυχεί από την αργοπορία του και ειδοποίησε τις Αρχές.

    Στον χώρο έχει πάει ιατροδικαστής προκειμένου να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου των τεσσάρων αντρών ενώ συγγενείς των άτυχων αντρών δίνουν καταθέσεις στην Αστυνομία.

    Μάλιστα, οι δύο από τους τέσσερις νεκρούς είχαν παιδιά. Δείτε τους…

    Ο 36χρονος Λ.Θ.

    suspect4

    suspect_0_0

    Ο 35χρονος Σ.Π.

    suspect2_0_0

    Εν αναμονή της νεκροψίας

    Τα αίτια της τραγωδίας εξετάζουν οι Αρχές, για την τραγωδία που έλαβε χώρα στο Λουτράκι και οδήγησε τέσσερις άνδρες στον θάνατο.

    Σε εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα οι έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 72, 49, 37 και 35 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μέσα στην σπηλιά Καρμπουνάρι, στην περιοχή του Λουτρακίου, σε βάθος πέντε μέτρων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις άνδρες είχαν μαζί τους μία γεννήτρια και διάφορα εργαλεία, ενώ οι πυροσβέστες που βρήκαν τις σορούς των τεσσάρων ανδρών, δεν διαπίστωσαν κάποια κατολίσθηση μέσα στην σπηλιά.

    Στο πλαίσιο των ερευνών, έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των τεσσάρων ανδρών.

    Πηγή φωτό: zarpanews.gr

    Πηγή βίντεο: korinthostv.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ο 72 ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ………ΚΡΗΜΑ.. Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    2. Δυστυχώς όσοι έχουν μυαλό ασχολούνται με τη δουλειά τους ή έχουν φύγει στο εξωτερικό και μένουν κάτι βλήματα σαν κι αυτούς να αυτοκτονούν λόγω ηλιθιότητας.
      Ελπίζω τα παιδιά που άφησαν πίσω να έχουν πάρει το dna των γυναικών τους και να μην είναι βλήματα σαν τους μακαρίτες.
      Καλά, τη γεννήτρια την ήθελαν για φως που βολευόταν με καλούς φακούς ή για κομπρεσέρ γιατί βαριόταν να σκάψουν με εργαλεία χεριών;
      Τέσσερις παράουροι λιγότεροι.

      1. ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΙΞΟΥΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΑΙ……..

      2. Μίλα καλύτερα ζώο να μη σε πάρει και σε σηκώσει..

        1. ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ; ΣΕ ΣΚΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΝΑΓΑΝ;

    3. ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ,ΘΕΛΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΦΤΑ.
      ΕΛΛΗΝΕΣ
      ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ! ΟΧΙ.
      ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΣΤΓΝ ΗΜΑΘΙΑ ΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ! ΟΧΙ.
      ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΑΤΕΣ! ΟΧΙ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
      ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.
      ΑΛΛΑ.!!!
      ΦΡΑΠΕ,ΜΠΑΛΑ,ΣΤΟΙΧΗΜΑ
      ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
      ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΟΥΣΤΗ.
      ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.
      ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΔΡΩΣΟΥΝ?
      ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΤΕ ΠΩΣ ΣΤΕΡΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΡΩΤΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΡΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
      ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ Α@ΧΙΔΙ@ ΜΟΥ
      ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΤΕ
      ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!

      1. ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΤΡΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΓΙΑ ΦΘΟΙΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ…..ΚΑΝΑΝΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΟΙΔΟΜΑΤΟΥΧΟ ΤΕΜΠΕΛΙ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ…… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΣΑΝ ΑΠΛΑ ΛΥΓΔΟΣΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΖΟΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΑΝΕ ΕΔΩ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΙΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ………ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΑ ΑΡΧΟΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΗΣ ΕΣΥ ΕΙΤΕ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΙ ΣΟΥ Η ΑΧΡΙΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ 50 ΑΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ Η ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ…….ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ 81 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΙΜΗΤΙ ΚΑΙ ΣΙΑ…..ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ …ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ

      2. Μάστα μόνος σου… Μήπως σου φύγανε οι βουλγαράλβανες φέτος λόγω κλειστών συνόρων και θυμήθηκες τους Έλληνες;;. Για 25€ μεγάλε και χωρίς ένσημο ΜΑΣΤΑ μόνος σου.. φέτος θα φάτε μεγάλη φουτσα εκεί στην επαρχία..

        1. ΕΣΥ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΥΤΣΑ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    4. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ… ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ…

      1. Και μεις πόσο αλήτης είσαι,αλλά φτάνει κι ο διαχειριστής που δεν κόβει τα ελεεινά γραφόμενα σου σκουπίδι.

        1. ΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΤΣΙΣΑ ΜΠΕΜΠΗ.

    5. Λογικά ασφυξία
      Ψάχνανε για κάτι πολύτιμο και πέθαναν πάνω στην αγωνία και την πεποίθηση πως κάτι υπάρχει εκεί κάτω. Ντάξει πέρα απ’ την τραγική τους μοίρα τέτοιοι θάνατοι μείνανε στην ιστορία

    6. ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ Η ΚΑΤΑΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ…

    7. Πέθαναν μάλλον από εισπνοή – δηλητιρίαση μονοξειδίου άνθρακα αν έκαναν την βλακεια να εκκινήσουν ηλεκτρογεννήτρια έστω και κοντά στην είσοδο. Τα καυσαέρια τους εγκλωβησαν τον αέρα και πέθαναν χωρίς να το καταλάβουν. Έχασαν την ζωή τους τσάμπα και βερεσέ , μυαλό δεν είχε ένας απ’τους θανόντες; Ο Θεός να τους αναπάυσει.

        1. Γιατί οι διανοούμενοι είναι απαραίτητα και έξυπνοι; Οι περισσότεροι απ’αυτούς είναι τέρατα ηλιθιότητας κι έχουν κι ονοματεπώνυμο.

      1. Η πολλή τηλεοραση και οι ταινιες ιντιανα τζόουνς παραλύουν τους λογικούς μηχανισμούς του εγκεφάλου. Οι έλληνες δεν σκέπτονται πλέον.

      2. παλιά οι ανθρακωρύχοι είχαν καναρίνια μαζί τους στις στοές.είναι καλό σημάδι αν δεν έχεις συσκευές καταμέτρησης αερίων

    8. Ψάχνανε μια καλύτερη ζωη….ο ΘΕΟΣ να αναπαύσει την ψυχη τους!

    Comments are closed.