ΦΗΜΕΣ Ή ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ; Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 5.000.000 ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΕΕ

    Κοινοποίηση:
    πουτιν

    Φημολογείται ότι η Ρωσία έχει ετοιμάσει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για να φιλοξενήσει ξαφνικά 5.000.000 Ευρωπαίους ως συνέπεια του ολοκληρωτικού συστήματος που εφαρμόζεται στην ΕΕ από την Ουάσινγκτον και τις φιλελεύθερες ελίτ.

    Πολλοί πολίτες στη Δύση καταπιέζονται από τα καθεστώτα τους. Η Ρωσία μέχρι στιγμής δεν έχει απλοποιήσει τις διαδικασίες για τους ξένους, αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα.
    Παραδοσιοκράτες, Χριστιανοί, Ευρασιατιστές, ακόμη και Κομμουνιστές, πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν στο εγγύς μέλλον σε ρωσικό έδαφος.. Πολιτικές πρόσφυγες, θρησκευτικοί πρόσφυγες, εμβολιακοί -υγειονομικοί πρόσφυγες, πάσης φύσεως δυτικοί αντιφρονούντες, επιστήμονες,πολιτισμικοί πρόσφυγες….κλπ Η ιστορία είναι αμφίδρομη…..

    5.000.000 Ευρωπαίοι από το δυτικό μπλοκ από το δυτικό παραπέτασμα από το Αρχιπέλαγος Covid19 αναμένεται ν’ αυτομολήσουν στην Ανατολή..δηλ. στη Ρωσία

    Όταν στη Δύση πλέον και κυρίως στην Ευρώπη έχουν καταστρατηγηθεί τα Συντάγματα έχουν ανασταλεί το σύνολο των κυριότερων ατομικών και συλλογικών ελευθεριών έχουν καταπατηθεί συλλήβδην όλα τα Αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα, όλες οι Διεθνείς συμβάσεις που διέπουν το Ιατρικό Δίκαιο, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ακούσιου παρατεταμένου εγκλεισμού κι ο στρατιωτικός νόμος απαγόρευση κυκλοφορίας έχουν γίνει όροι καθημερινότητας, συνθήκες ΚΑΤΟΧΗΣ κι επικρέμεται η δαμόκλειος σπάθη του υποχρεωτικού εμβολιασμού ως καταναγκαστικός εκβιαστικός όλα είναι πιθανά….Η καταστολή και η λογοκρισία, προπαγάνδα έφθασαν στο απροχώρητο….

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Η Ρωσια ειναι θανατηφορος εχθρος της Νεας Ταξης Πραγματων, ο θεσμος της οικογενειας και παραδοσιακες αξιες ειναι αυτα που ισχυουν εκει. Μου κανει ομως πολυ εντηπωση που εδω οι ελληνες γνωριζουν τα παντα για την Ρωσια…….. οπως και πολλοι εχουν εναν “γνωστο” που του εχει πει οτι στην Ρωσια μπλα μπλα μπλα…… Ασε που η Ρωσια συνεργαζεται με τους Τουρκους αντι να τους καψει ζωντανους που μας εχουν κανει τον βιο αβιωτο….. Εδω στην Ελλαδα που οι ελληνες ψηφιζουν τις κυβερνησεις εχουμε πανω απο 60.000 αυτοχειρες απο το 2009 εως σημερα απο την κριση, ειμαστε οι αλβανοι της ευρωπης και οι ραγιαδες των τουρκων που μας εχουν του κλωτσου και του μπατσου. Αλλα παντα φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις για την καταντια μας και κατηγορουμε τους Ρωσσους που ειναι οι μονοι που παρενεβησαν και γονατισαν το ΙΣΙΣ που αν δεν ηταν η Ρωσσια θα ειμασταν σημερα επαρχια του ΙΣΙΣ. Και ως αποδειξη………ας κοιταξουμε τους εκατονταδες χιλιαδες τζιχαντιστες που αφηνουν συνεχως οι κυβερνωντες της χωρας μας και παντα με την δικη μας αδιαφορια βεβαιως. Τους αφηνουν χωρις οπλα, φαντασου να ειχαν και οπλα……. Τους καναμε και Τζαμι, το μονο τζαμι με κρατικο χρημα στην Ευρωπη δηλαδη εμεις οι ιδιοι το πληρωσαμε, και θα τους κανουμε και αλλα στο μελλον. Και μην μου πειτε μα μου γιατι το τζαμι ηδη εγινε και δεν ανοιξε ρουθουνακι……… Αυτα.

    2. Ρε μάγκες Ρωσία δεν έπαιξε ποτέ κανένα περιοριστικό μέτρο και ούτε έχει υπάρξει τέτοια προπαγάνδα για το εμβόλιο αν και παράγουν 4 δικά τους, αυτό που θέλει να πει ο ποιητής είναι ότι στην Δύση ετοιμάζεται μια δυστοπία για τους μη εμβολιασμένους και ίσως κάποιοι να επιχειρήσουν να πάνε προς τα εκεί.

    3. οι έλληνες ανηκουνε εξολοκλήρου στην Αμερική
      επαρχία της Αμερικής είναι η ελλάδα.
      Εμεις τη σώζουμε δίνοντας δισεκατομμύρια λεφτά και εμβόλια να έχουνε οι έλληνες.
      Είναι η βάση μας στην Ευρώπη και ασκούμε τον προοδευτισμό μας σε όλα τα θέματα.
      Εαν οι έλληνες δεν ήταν υπάκουοι δεν θα τους βοηθούσαμε
      ούτε θα στέλναμε πρόσφυγες να τους λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα.
      Έχουμε ρυθμίσει να έχουν οι έλληνες υψηλούς μισθούς,δικαιωματισμό,ανεκτικότητα,
      κοινώς να βγάζουν γούστα.
      God bless AMERICA

      1. Σεχει φαει το τακατακα Κοτομπουκιτσα Αμερικλανακια του 5απο,ζητω οι συκιες Αμερικηςνα λες και παρεα τους να κλαις.

    4. Εδω ψωμολυσσαει στη πεινα ο Ρωσσικος λαος, εσεις μας λετε να μαζεψει πεντε εκατομμυρια ξενους?? Και ποιος το σκεφτηκε αυτο? Ο Τουρκοφιλος Βλαδιμηρος??

    5. ΧΟΧΟΧΟΧΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΡΗΚΕ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΑΝ….ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΗΓΑΔΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕ ΤΕ…ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ…!:

    6. Ο/Η Θέλει ο Πούτιν να κάνει την Ανατολή Δύση και μετά να τις ενώσει; λέει:

      Δηλαδή ο Πούτιν από μίσος στην Δύση θέλει να αντιστρέψει την ιστορία όταν οι καλλιτέχνες της Ρωσίας αυτομολούσαν εκεί και τώρα οικειοθελώς να μεταβαίνουμε στη Ρωσία για καλύτερες συνθήκες ζωής αποποιούμενοι τον δυτικό τρόπο ζωής;

    7. Ο Αρμένιος γείτονας μου είπε το εξής:οι Ρώσοι είναι ανανταμ παπανταμ φιλομουσουλμανοι και αυτό γιατί στα χρόνια του Σιδήρου Παραπετασματος οι Εβραίοι κυβερνώντες τους εβαζαν να σφάζουν τους Αρμένιους και τους Έλληνες.

    8. Ρωσομπλιέτ ζώα , ότι χειρότερο έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Σιγά μην πάμε και στην Ρωσία κιόλας.

    9. Έχει γεμίσει η Ελλάδα με Ρωσίδες πόρνες και Ρώσους μαφιόζους. Μισητός λαός για ‘μένα οι Ρώσοι.

    10. ολα τα αγραμματα τρολλακια του δεκαευρου μεροκαματου του κουλη και του παγιατ επιασαν δουλεια.

      1. Αυτο ακριβως!!!! Ολοι οι σουπερ “ελληναραδες πατριωτες” που προσκυνουν τον Τουρκο εδω και δεκαετιες και που κανουν τις κοτες σε οτι κακο εχει κανει η Τουρκια στην πατριδα βριζουν τον Πουτιν γιατι δεν τα βαζει με τους τουρκαλαδες για να παρει το αιμα των “ελληναραδων” πισω……. Ο ελληναρας το μονο που ξερει ειναι να ψιφηζει το συστημικο τοξο και να του φταινε μετα ολοι οι αλλοι για τα δικα του χαλια.

    11. ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΈΡΧΕΤΑΙ …..ΜΕΓΆΛΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΆΖΟΝΤΑΙ ! ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΆΓΚΑ !!

    12. Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ. Έχετε πάει Ρωσία να δείτε τι γίνεται? Σε σκοτώνουν με το παραμικρό, ολες οι γυναίκες εκδίδονται δεξιά κ αριστερά για ένα κομμάτι ψωμί και τα πρεζόνια έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Τι νομίζετε μερικοί ότι είναι η Ρωσία, Ελβετία? Οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε και 9 στους 10 μοσχοβίτες μισούν τον Πούτιν απλά δε το λένε γιατί θα έχουν προβλήματα με τον νόμο.

      1. Σωστός σε όλα. Στην Ελβετία ο μέσος μισθός είναι το λιγότερο 2900!!! Και στην Ρωσία ο μέσος (πείνας) είναι μόνο 350!!! Εννοείται τώρα ότι αν είσαι ψεκασμενος θα νομίζεις ότι η Ρωσία έγινε Ελβετία!!! 👉😅🤣😂

        1. Ούτε πεινάνε ουτε τίποτα, όλοι είναι με πανάκριβα αυτοκίνητο αυτοκίνητα και τους βλέπεις όλους με ακριβά ρούχα και τις γυναίκες με ακριβά χρυσαφικά και τσάντες απο ακριβούς οίκους.
          Και που να δείτε στην Ουκρανία! Πόρσε και τζιπάκια και ντυσιμο γυναικών και ανδρών με πανάκριβα ρούχα…

          1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΣ ΜΙΛΑΣ….ΟΚ !

            1. Φίλος η Ουκρανοί είναι σκυλιά του πολέμου οι μισοί είναι Αφρική σε διαφορες αποστολές…. που το ξέρω γιατί ήμαστε μαζί εσύ απλά γράφε….και οι μισοί αν όχι όλοι είναι εθνικιστές βάρβατοι όχι απλά του γυμναστηρίου με τα ψεύτικα ορισμένα ποντίκια γεμάτα ορμόνες κάτσε στην ελαδιτσασου εσύ

    13. Καλα δεν βλέπετε τι τους κάνουν τους γιαχωβαδες στην Ρωσία τώρα;Οτι τους έκαναν βέβαια κι επί κομμουνισμου εκεί!Φυλακή ξύλο διώξιμο απ’την δουλειά μπλοκαρισμα τραπεζικών λογαριασμών ψυχολογική βία κτλ.Αθάνατη μαμά Ρωσία.Mother Russia που λεν και οι Iron Maiden.

    14. χααχαχαχα Καλό ! Ο Ισοβιος Προεδρος Πουτιν κολλητος του αλλου Ισοβιου Ερντοαν που οποιος τους αντιπολιτευεται ή εξαφανιζεται ή τον βρισκουν σε πηγαδι…Πεστε μας το αλλο με τον μεθυσμενο και τον Ποντιο….

    15. Δηλαδή για να καταλάβω δεν έχουμε δημοκρατία ελευθερία λόγου στην Δύση. Και αν παω στην Ρωσία θα έχω δημοκρατία και ελευθερία λόγου. Δηλαδή θα μπορώ να κριτικαρω και να βρίζω τον κοντο πρώην Βλαδίμηρο και δεν θα βρεθω νεκρός η σε κάποιο ΓΚΟΥΛΑΝΓΚ!!! Χαχαχα να μας πείτε και αυτό με τον ΤΟΤΟ.

      1. Στην δύση κινδυνεύεις από τον αντιρατσιστικό νόμο, που ισχύει για όλους εκτός από χριστιανούς ορθόδοξους και Έλληνες, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με πειραματικά εμβόλια, αν αρνηθείς οτιδήποτε στα παιδιά σου(μαθήματα του τύπου πως μπαίνει το αγγούρι ή πειραματικά εμβόλια) τα χάνεις από τα χαμόγελα, τα τελευταία 10 χρόνια όποιος θέλει (τράπεζα, εφορία, εισαγγελέας) σου αδειάζει τον τραπεζικό λογαριασμό χωρίς προειδοποίηση, η κυβέρνηση βγάζει νόμους που καταστρέφουν υγιείς οικονομικά επιχειρήσεις, όπου οι εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν αν είναι απολυμένοι ή εργαζόμενοι.
        Τα παράξενα και περίεργα πράγματα που κάνουν οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια ξεπερνάνε και την φαντασία, πχ να εμποδίζουν τους παράνομους μετανάστες να φύγουν αλλά τους δίνουν χαρτί που γράφει σε 6 μήνες να φύγετε.
        Οπότε αν είναι αλήθεια η είδηση, στην Ρωσία θα πάει όποιος θέλει θρησκευτική ελευθερία και συντηρητικό τρόπο ζωής.

    16. Βλ@κα Ψεκασμενος Ρωσολαγνος, Ρωσίδες – Ρωσίδες ελάχιστες ήρθαν στην Ελλάδα και αυτές που ήρθαν τα πήραν απο λιγούρηδες σαν και σένα και γύρισαν πίσω. Οι Μολδαβέζες, Ουκρανέζες, Ουζβέκες και άλλες το παίζαν Ρωσίδες. Ένα τρίτο του κόσμου είναι η Ρωσία βλ@κα και βγάζει τα πάντα. “ΗΠΑ στην Γερμανία, στον Καναδά ” ζεις στο 1980 – 1990 ψεκασμένε. Εχω ήδη κάνει κινήσεις να πάω Ρωσία. Αποποίηση Ελληνική υπηκοότητας. Με 7 μήνες λοκνταουν σου λένε τα αφεντικά μ@μακα ότι εδω είναι φασιμός. Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα που κρατάει τον θεσμό της οικογένιεας. Φύγε Καναδά ψεκασμένε να γράψεις στο χαρτί ότι είναι Γονέας Α ή Β. Σάλτα Γερμανία να βλέπεις ανώμαλους να πηδ@νε ζώα. Σάλτα να φας καλά.

      1. Ρε γελειε Ρωσολαγνε δηλαδή ψέματα είναι ότι είναι γεματη η Ευρώπη και οι ΗΠΑ με εσκορτουδες και στριπτιζτουδες Ρωσίδες. Βέβαια έχει και Ουκρανες, Μολδαβες κτλ αλλά έχει και μπόλικες Ρωσίδες. Για πες ρε ψεκασμενε πόσο είναι ο μέσος μισθός και η μεση σύνταξη στην Ρωσία. Στην Ρωσία μόνο η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη είναι σε καλό επίπεδο. Αν πας εξω στις μικρές πόλεις πέφτει ΠΕΊΝΑ μιλάμε για συνθήκες διαβίωσης τύπου Ελλάδας του 50′. Ούτε ένα αμάξι η εστω ενα ψυγείο της προκοπής δεν βγάζουν οι Ρώσοι μεθυστακες. Μόνο στην φαντασία σου η Ρωσία βγάζει τα πάντα. Αλλά εκτός απο Ρωσολαγνος είσαι και προδότης αφού βάζεις την Ρωσία πανω απο την Ελλάδα. Οπότε τραβά εκεί και αδειασε

      2. Στα σχόλια υπάρχουν δύο τελείως διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων:
        1. υλιστές, γιατί τα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή είναι το κινητό, το αυτοκίνητο, οι διακοπές και οι π…..ανες
        2. οι συντηρητικοί, όπου η ηθική είναι πολύ πιο σημαντική από το χρήμα
        Οπότε δεν μπορείτε να συνενοηθείται.

        Τώρα με βάση την παλαιά διαθήκη και την παγκόσμια ιστορία, οι καλοί βασιλιάδες κυβερνούν δεκαετίες, τους κακούς τους ξεφορτώνεται ο στρατός ή ο λαός με διάφορους τρόπους. Η χειρότερη περίπτωση είναι να επιλέγει ο λαός ηγέτες και να επιλέγει τους χειρότερους, γιατί θα του κάνουν ρουσφέτι, που σημαίνει οι κρατικοί μηχανισμοί δεν λειτουργούν προς το συμφέρον του λαού, και με τις επιλογές τους δεν θα είναι ποτέ υπέρ του λαού.

    17. Στην ρωσσια φυλακιζονται ,βασανιζονται και τους αυτοκτονουν τους Ρωσσους πατριωτες.Η ιδια Ελιτ κυβερναει με διαφορετικο προσωπειο

    18. Καλά , ας πάρουν πίσω αυτοί τις αδερφές τους απ’τα μπουρδέλα της Δύσης και βλέπουμε.

    19. Πως μπορώ να πάω εκεί ως πρόσφυγας/πρόσφυγικος μετανάστης , δώστε μας παραπάνω πληροφορίες…

    20. αυτο ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ενα πραμα οπως η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ των ΠΟΛΩΝ της Γης.

    21. ολοι οι ρωσοι που πλημμυρησαν την ευρωπη μετα το 1990 Λες να γυρισουν πισω ? XAZOI ειναι ???
      χα χα χα !!!!

    22. Η Ρωσία καλά, καλά δεν μπορεί να τάισει τον δικό της πληθυσμο. Για αυτό έχουμε γεμίσει με Ρωσομπλιετ μαφιόζους και μεθυστακες. Για να μην πούμε για την “δουλειά” που κάνουν όλες οι νέες Ρωσίδες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όποιος θέλει καλύτερη δουλειά μισθό κτλ πάει ως μετανάστης στις ΗΠΑ στην Γερμανία, στον Καναδά κτλ. Αν ξέρει κάποιος κανέναν που πήγε στην Ρωσία να μας το πει και εμάς.

    23. Και εγώ σκέφτομαι σοβαρά να σηκωθώ να φύγω προς τα κεί.

    Comments are closed.