“ΦΑΣΙΣΤΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ”! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ “ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙ! ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΝΤΟΥ” ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – ΑΜΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ “ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ” ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    87587yfl

    Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στους δρόμους της Νέας Σμύρνης όπου διεξήχθη πορεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα προηγήθηκαν στην πλατεία της περιοχής

    Τα επεισόδια είναι σε πολλά σημεία με αστυνομικούς και διαδηλωτές να συγκρούονται και τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

    Οι συγκεντρωμένοι φωνάζαν συνθήματα κατά της αστυνομικής βίας και της βίας της Αστυνομίας. 

    Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ στα επεισόδια έγιναν 10 προσαγωγές και τραυματίσθηκε ελαφρά ένας αστυνομικός. Βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν σκηνές ακραίας βίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    78 Σχόλια

    1. ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΏΣΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ
      ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ ΣΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΕΙΡΗΝΙΚΆ
      ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΤΟΥ
      ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..

    2. Να ζητήσει συγγνώμη. Και μετα να παραιτηθεί ο
      Χρυσοχοΐδης. Κανενας δεν παραιτήθηκε ως τωρα
      Καρέκλα και Μασα.

    3. Αναρωτιέμαι πόσοι θα ψηφίσουν τον ανώμαλο εμβολιαστή στις επόμενες εκλογές??

      Τα επιδοματάκια που θα τους δώσει ο παιδεραστής πρωθυπουργός θα τους κάνουν να ξεχάσουν την ασέλγεια επί της Ελληνικής κοινωνίας?

    4. Δοσίλογος ο πατέρας ,δοσίλογος ο γιος αν είναι γιος του βέβαια,το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει…βέβαια και ο λαός στα ίδια χνάρια ειναι οι μισοί θα ήταν άνετα και αυτοί δοσίλογοι στην κατοχή…

    5. Έτσι έδειραν και την Ντοροκορη και την παρέα της ανήμερα Τσικνοπέμπτη; εκεί η αστυνομια πήγε για να τους φυλάει. ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ
      Πάντως, ίσως έχουν δίκιο κάποιοι που λένε ότι ίσως ήταν και λίγο στημενο όλο αυτό από τους αρχοαπλυτους. Τέτοια ακαριαία αντίδραση και οργάνωση είναι ύποπτη.
      Ξύπνησε και ο Αλέξης από το Σούνιο να μας κανει και αντιπολίτευση. Α, να χαθείτε ρεμάλια όλοι σας πια.

    6. Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει αυτή η κοινωνία; Τι κρίση ηθών και αξιών έχει επέλθει;
      Αλλά ξέρετε κάτι; Αυτά αξίζουμε ως λαός διότι αυτούς εκλέξαμε και απλά τώρα τα υπομένουμε στωϊκά και νομοτελειακά.
      Αν σας αρέσουν αυτές οι εικόνες, συνεχίστε να στηρίζετε την Κυβέρνηση των αλλαζόνων, παιδόφιλων και διαπλεκόμενων…καλά να πάθετε και δεν έχετε δει ακόμα τίποτα.
      Ενός κακού μύρια έπονται…

    7. Φιλοι του Πανιωνιου μας καταργουν τις αθλητικες εκδηλωσεις.

    8. Όλο και ποιο κοντά η οικουμενική κυβέρνηση. Ν. Δ+ΣΥΡΙΖΑ+κιναλ+βελόπουλος και καλά για τό καλό της χώρας μέ τίς ευλογίες της Μέρκελ και όσο κανένας δεν περνει αυτοδυναμία…. Εκεί είναι που θα ξεβρακωθειτε και θα φάτε το ξυλο της αρκούδας…

    9. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – Τι κοινό έχει ο Χρυσοχοΐδης με τους Τούρκους; Θα πάθετε πλάκα.
      .
      Παρακάτω μεταφέρουμε καταγγελία αναγνώστη μας σχετικά με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την καταγωγή του.
      .
      “Ο KOEM tzoglou η αλλιώς Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σημαίνει στα τούρκικα ο: γιος του χρυσοχόου. Από εκεί βγήκε το όνομα Χρυσοχοΐδης….”

    10. Σσσσσ. Συριζαίοι μούγκα! Ασχοληθείτε με τον Κουφοντίνα.

    11. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΟΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΧΟΥΝΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.

    12. Καλά δεν είναι κάτι νέο,η αστυνομία πάντα έδινε ξύλο.
      Ξεχάσατε επί Συριζαιων το ξυλικι στους συνταξιούχους??
      Όλοι εδώ μέσα τα παραλετε!
      Υπερβολές!!!

    13. Τρίτη και ώρα 21:00 χειροκροταμε από τα μπαλκόνια μας την κυβέρνηση και την Ελληνική Αστυνομία …..ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΟ

    14. Ο σεριφης του μαξιμου.Μ αρεσει που ξεκινισε και απο το ΠΑΣΟΚ ως “σοσιαλιστης”

    15. Οι Τουρκαλβανοί της περιοχής μαζεύτηκαν και φωνάζανε συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα κορόιδα ε κορόιδα.

    16. Ποιος τους ψηφισε Παναγία μου αυτους τους αλητες ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    17. Ρε παιδιά έχουν παραδεχθεί ότι δεν μπορούν να αστυνομεύουν όλους τους Έλληνες δεν φτάνουν !!!!!Σκεφτείτε να τους πάρουμε αμπάριζα !!!Αλλά όλο παχιά λόγια καναπεδάτα !Εύγε στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης όλοι οι άλλοι απλά ΖΟΜΠΙ !!!!

    18. Tους ενοχλητικους Πακιστανους στα φαναρια γιατι δεν τους διωχνεις Χρυσοχοιδη;Αυτοι που παραβιαζουν απροκαλυπτα τα μετρα της καραντινας.Μονο οι Ελληνες σου φταινε.

    19. “”Ο ΚΥΡΙΟΣ….-ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ””(ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ)..-
      ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ..
      ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΚΡΟΤΟ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…
      ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…..!!
      ΚΑΙ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟ ….ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ….!!
      ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ …ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ…ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ!!!
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!
      Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ….ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!

    20. Δε μπορείς να βγάλεις κανένα συμπέρασμα από το βίντεο. Έχει μεγάλη σημασία το τι προηγήθηκε και τι έκανε το ‘θύμα’ προτού γίνει αυτό το σκηνικό. Λένε ότι τους έκαναν ντου να τους πλακώσουν απλά επειδή έκαναν τη δουλειά τους. Ενδεχομένως ο τύπος που τις έφαγε να έπαιξε κάποιο ρόλο στην επίθεση ή να πήγε να τους βρίσει αφού είχαν γλιτώσει. Ας φανταστεί ο καθένας πως θα αντιδρούσε αν ήταν σε αυτή τη θέση. Δηλαδή να απειλήθηκε η ζωή σου επειδή πας να επιβάλλεις την νομιμότητα που καθορίζει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση και να έρχεται κάποιος να από πάνω να σε βρίζει. Τότε λογικό να πας να τον συλλάβεις και αν αντισταθεί να φάει φάπες γιατί αυτό ορίζει ο νόμος. Και έτρεξαν αμέσως οι αριστεροί να δώσουν ιδεολογικό χαρακτήρα στο περιστατικό. Ξεχνάνε τα @ρχιδια τι ξύλο είχαν ρίξει στους ‘ακροδεξιούς’ διαδηλωτές στη Χίο και στις Πρέσπες.

    21. Αυτα τα χαλια εφερε ο Κουλης και η παρεα του. Κατι δεν παει καλα στη χωρα μας. Αν δεν παρουμε τα ηνια στα χερια μας τετελεσται. Καταλυθηκε η Δημοκρατια μας. Τι αλλο θελετε να δειτε να καταλαβετε??? να σας βαζουν σε γκουλαγκ????

    22. Κυριακή μεσημέρι, άλσος Νέας Σμύρνης, τρεις μηχανές της ΔΙΑΣ μπήκαν μέσα, κυκλοφορούσαν κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς στους διαδρόμους άθλησης, ανάμεσα σε οικογένειες με παιδιά που περπατούσαν εκεί. Βλέπουν μια οικογένεια σε παγκάκι, σταματούν και πηγαίνουν για το πρόστιμο. Όλοι οι άλλοι αρχίζουν τις φωνές Διαμαρτυρόμενοι, κάποιο τραβούσαν και βίντεο. Οι αστυνομικοί αρχίζουν να κυνηγούν τους διαμαρτυρόμενους ζητώντας ενισχύσεις. Έτσι ξεκίνησαν τα γεγονότα, ο τσαμπουκάς και η αψυχολόγητη κίνηση να μπουν οι μηχανές στον πεζόδρομο άθλησης και κυρίως το χάσιμο της ψυχραιμίας των αστυνομικών πυροδότησε την αντίδραση των οικογενειαρχών απέναντι στην άδικη καταστολή. Οι αστυνομικοί χρήζουν εκπαίδευσης, δεν επιτρέπεται να ξεσπάνε στον κόσμο. Ο άθλιος που έδειρε τον νεαρό αργότερα στην πλατεία, πρέπει να αποταχθεί.

    23. ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ…ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ

    24. ΒΓΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ,ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ

    25. ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.
      ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ.

    26. Αρκεί την ημέρα των εκλογών να μη ξεχάσουμε την χούντα που βιώνουμε και ξανά ψηφίσουμε τον τύρανο που μας πίνει σαν βδέλα το αίμα. Αν και πιστεύω ότι η νοθεία θα είναι μεγάλη.

    27. Στην πλατεια βικτωριας και στην πλατεια αμερικης γιατι δεν πηγατε να δειτε συνωστισμο; α ρε ξεφτιλες δεξιοι συριζαιοι που χτυπατε ελληνες και φτιαχνετε δομες χιλιαδων μουσουλμανων λαθρομεταναστων στα νησια, απεναντι απο την τουρκια. Ολοι στους δρομους ελληνες.

      1. Βικτώρια κ κυρίως πλατεία Αμερικής φίλτατε,
        βγάζουν μπικικίνια οι επίορκοι του Χρυσοχοίδη.
        Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ειδικά η πλατεία Αμερικής
        λειτουργεί απροκάλυπτα ,σταθερά κ καθημερινά
        σαν ναρκολαική αφγανών κ αφρικανών.
        Είναι βέβαιο ότι κάποιοι (όχι όλοι) αστυνομικοί επιτρέπουν
        με το αζημίωτο το ναρκεμπόριο των λάθρων.

    28. Ο/Η Βάζουν πιτσιρικάδες... Να τους χαίρονται οι μανες τους...Καμάρι μου λέει:

      Αν έχετε παρατηρήσει πάντα στα ματ πιτσιρικάδες βάζουν που δεν καταλαβαίνουν … Όταν αρχίζουν να μεγαλώνουν και να καταλαβαίνουν τους στέλνουν μετάθεση…. Δεν θα βάλουν έναν αστυνομικό μεγάλο με οικογένεια με παιδιά που έχει εμπειρίες από την κοινωνική ζωή και ωριμότητα κλπ….

    29. Ανόητοι Έλληνες πατριώτες. Τι δουλειά έχετε με αυτούς που φωνάζουν έξω οι μπάτσοι απο τις γειτονιές; Για το lock down νομίσατε οτι διαμαρτύρονται; Για τον Κουφοντίνα ναι. Ξεχάσατε τα χημικά και το ξύλο που φάγατε στο Μακεδονικό; Ή νομίζετε πως οι κατσαπλιάδες θα ανοίξουν τις εκκλησίες. Ξυπνάτε….
      Θέλουμε περισσότερη αστυνομία στις γειτονιές αρκεί να κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Απομονώστε τους κατσαπλιάδες.

      1. Να χαιρεσαι τους παιδεραστες ανθελληνες δικτατορες που ειναι επανω…ψευτοπατριωτη

      2. Έλα το τι είναι η αστυνομία το έχει καταλάβει όλη η Ελλάδα και ήσυχος πολίτης να είσαι όταν δουλεύει για το σύστημα εκτελεί εντολές!

      3. Αναστασιε η σκεψεις σου ειναι λαθος. Ναι να υπαρχει αστυνομια στις γειτονιες αλλα οχι ετσι. Να δερνουν τους Ελληνες επειδη βγηκαν εξω να παρουν λιγο αερα απο τα μπουντρουμια που τους εχουν πεταξει οι ανθελληνες που μας κυβερνουν. Δεν ειναι κατσαπλιαδες ειναι οικογενειαρχες. Πριν απο λιγο καιρο ειχαμε ελευθερια τωρα εχουμε χουντα.

    30. μια εγκληματική οργάνωση ανώμαλων ελέγχει το κράτος.. εχει καταληθει κάθε δημοκρατία!

    31. Πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες ότι όλα αυτά γίνονται για να προστατεύει η υγείας τους

      1. Ο/Η αν έχεις την υγεία σου δεν σε τρομάζει και ο θάνατος, που λένε... λέει:

        δεν μας λες πια υγεία απ’ όλες;;; … η υγεία του μητσοτάκη; της ανέχειας τους από τα αποτυχημένα lockdown;

      2. Η Ελβετια ειναι η πιο θανατηφορα χωρα στον κοσμο και δεν εχουν τετοια μετρα. Για ποια υγεια μιλας??

    32. Κουλάρα κατέβασε τα τανξ ρε, η αστυνομία δε φτουράει

    33. Έχουν χάσει την μπάλα! Η παιδεία και η εκπαίδευση τους φαίνεται! Νταήδες που να χτυπούν πολίτες και τις γυναίκες τους!

    34. Τέρμα οι υποσχέσεις του Μητσοτακη περι ανακουφισης των μετρων, τέρμα τα επιδόματα και αλλες βοήθειες που φυσικα θα τις παρει απο εμάς με φόρους.
      Απο τωρα αρχιζει το ξύλο, που θα διογκώνεται βδομάδα με βδομάδα και μηνα με μηνα.
      Θα ριξει το ξύλο της αρκούδας μιας και δεν μπορει να ξεγελάει αλλο τον κοσμο. Ο νεος σχεδιασμός προβλέπει ξύλο παντου, και ειναι οργισμένος διοτι του χαλά τα σχεδια ξαφνικών εκλογών, που θα του ανανέωνε τη διακυβερνηση. Και ειναι πολυ τσαντισμενος διοτι ξερει οτι θα χασει την εξουσία ετσι οπως τα κανε. Κατι που λενε τα παπαγαλάκια του περι μερικής ληξεως του συναγερμου, ειναι αληθεια σε μια προσπαθεια να ηρεμήσει τον λαο αλλα θα ειναι προσωρινό μονο για aktτο καλοκαιρι οπως και πέρσι. Το ολο θεμα θα συνεχιστεί για πολλα χρονια αν οχι για παντα, και σε ρυθμό ακορντεόν. Θα ανοίγει και θα κλείνει ανάλογα τα κελεύσματα.

    35. Φέρτε μπατσαντερα να κάνω κοκορέτσι. Αυτά βλέπω και αρχίζω να συμπαθώ την αριστερά.

    36. Νομίζουν ότι πάντα θα τη γλυτώνουν; αρκετά πια με τη βρωμοχουντα.

    37. Εάν θέλετε να αράξετε με τις παρέες σας μέχρι το πρωί , υπάρχει τρόπος.
      Ελάτε στην πλατεία ασύλου ,ελάτε στην πλατεία Αμερικής.
      Αφρικανοί κ Αφγανοί πρεζαέμποροι κάνουν ναρκωπάρτυ κάθε βράδυ όλο το βράδυ.

    38. Κούλη μόλις πέσεις σε βλέπω διπλανό κελί με Λιγνάδη στο πεντάστερο ξενοδοχείο του κορυδαλλού. Και με συχνές κατ’ οίκον επισκέψεις από νταβραντισμένους βαρυποινίτες για τσάι και συμπάθεια…

    39. Ξεφτιλισμένοι! Ετοιμαστείτε για ξύλο από τον ελληνικό λαό…η αρχή μόλις έγινε.

    40. Υπάρχει κανένα πολιτικό κόμμα που θα απέτρεπε τέτοια έκτρωπα;

    41. Μιχαλάκης ο πολιτευόμενος!!!! Ο μεγαλύτερος πολιτικός καραγκιόζης σήμερα μετά το ζαβο!!

    42. Οι κωλόμπατσοι που χτύπησαν πολίτες είναι φυτευτά καθάρματα που δέχονται εντολές απ΄τα ίδια κέντρα που δέχεται εντολές κι ο αχυράνθρωπος Κούλης.
      Θέλουν να φτάσουν τους πολίτες στα όρια τους και να δημιουργήσουν ανωμαλία για να έχουν πάτημα να πάρουν πιο σκληρά μέτρα καταστολής.
      Με τη φτώχεια που έρχεται ο μόνος τρόπος να τη βγάλουν καθαρή είναι να επιβάλλουν χουντοδημοκρατία τύπου Ερντογάν.

      1. Διαφωνώ φίλε την χειρότερη χούντα απο δημιουργίας Ελληνικού Κράτους την έχουν επιβάλλει ήδη, αυτό που λες εντάσσεται στα παγκόσμια σχέδια για γενικευμένη ανωμαλία και πολιτική κρίση Ordo ab Chaos (βλέπε grdiscovery.com) ώστε η Παγκόσμια Κυβέρνηση του Σατανά να είναι η μόνο λύση.

    43. ειμαστε πλεον στην εποχη των νεοναζι και της γκεσταπο. ειναι τρομακτικο να εχουν φορεσει στολη γκεσταπο σε νεα παιδια και να δερνουν μεγαλυτερο τους ανθρωπο φωναζοντας σου γαμω τη μανα σου. αν δεν φωναζουμε απο αποψε στα μπαλκονια οτι ο κορονοιος ειναι απατη και δεν υπαρχει ενω υπαρχει φασισμος, απο αυριο θα μας πυροβολουν.

    44. Απαιτούμε να μην παραιτηθεί ο Χρυσοχοϊδης και την γλυτώσει αλλά να συλληφθεί από τον Λαό και να δικαστεί από λαϊκό δικαστήριο αυτός και οι ταγματασφαλίτες του καθεστώτος, εφικτή και η ποινή του θανάτου!

    45. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΒΡΑΔΥ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ.
      ΑΠΟΨΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΓΥΡΙΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!
      ΑΦΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

    46. Να μάθετε να ψηφίζετε ηλίθια δίποδα. Μέχρι τότε μόνο ξύλο να τρώτε βλαμμένα.

    47. Τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΟΧΙ
      Ε??????????
      ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟ ΑΛΗΤΕΣ..!

    48. ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ…ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΑΧΡΗΣΤΕ ΛΑΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ

    49. Κούλη φύγε!!! Ακούς?
      Γαμ@’ την αδερφή σου ζαγάρι…

    50. “Ρουβίκωνας που σας χρειάζεται” λένε μέχρι και οι δεξιοί, νομοταγείς πολίτες. Εκεί έφτασε τον κόσμο ο ηλίθιος μίστερ μπιν.

    51. Βλαχάκι τα κάνεις και στα λαθροπιθήκια σας αυτά;

    52. Πανε γραφονται στο κομμα…
      Στις τελευταιες εκλογες…το βραδυ,
      εξω απο το ατ νεας σμυρνης, στις σκαλες εισοδου, αστυνομικοι τσουγκριζαν…με μπουκαλια ουισκι…
      Τους δινουν…τρεις και εξηντα…
      Τους φερνουν τους περισσοτερους…ρουσφετια απο τα χωρια…
      Πισω…ρε…απο κει που σας φερανε…ναρμεγετε…γιδια…
      Ουστ…
      Ο κοσμακης εχει αγριεψει…

    53. Άκου τώρα. Επί ΝΔ Υπουργός δημόσιας τάξης, όπως λέγαμε παλιά, είναι ένας Πασοκος μη εκλεγμένος.

    54. Για γράψτε το κανονικο όνομα του τουρκοσπορου, αυτά αν τα κάνουν στις κατσαριδες μέχρι και τα παπακιατους θα στείλουν στι γιαρο, αρε μπατσακια ποτέ θα αντίδραση ο λαός ούτε τα χιμικασας ούτε οι σαβρεσας θα σας σοσουν, αμορφοτοι αγράμματοι,

    55. Δείτε πως κατάντησε το δήθεν φτωχοπαιδο… Για να μην νομίζετε ότι και τα φτωχοπαιδα είναι καλά όταν βρούνε τα φράγκα τα πολλά.
      Γι αυτό έλεγαν… Αν θέλεις να δεις το πραγματικό χαρακτήρα κάποιου θα τον δεις μόνο όταν θα έχει εξουσία!

    56. ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ!!!!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!! ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!! ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!! ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑΑΑΑΑ!!! ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ!!!

    57. Απο καππου θα αρχισει το ξυλωμα της χειροτερης Χουντας που γνωρησε ποτε ο τοπος ΤΗΣ ΜΑΣΣΟΝΟΧΟΥΝΤΑΣ ΚΟΥΛΗ ……….Αδελφια καλη λευτερια ο αγωνας αρχιζει ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ

    58. Ο/Η Μπάτσοι - στρατιωτικοί της μέσης τάξης η μεγάλη ντροπή λέει:

      Ο κόσμος που έχει βγει έξω και ψάχνει τους μπάτσους που κόψαν το πρόστιμο τζάμπα ψάχνει. Άμα θέλετε να βρείτε μπάτσους πάτε στα σούπερ μάρκετ των βορείων προαστίων. Είναι στην ουρά στα ταμεία και ψωνίζουν τα ψώνια των μποτοξούδων βλαχοκυράτσων γυναικών μεγαλοδημοσιογράφων και πολιτικών που υποτίθεται ότι φυλάνε…

    59. Στέφανε στείλτε κάμερα, γίνεται της π@υτανας. Κάθε δρόμος και πλατεία από Γαλαξία μέχρι κάτω στα πρατήρια έχει κόσμο που συγκρούεται. Ίσως γίνεται αυτό που τρέμουν οι γερμανοτσολιαδες, συγκρούσεις σε κάθε γειτονιά και πλατεία της Αθήνας. Οι άλλοι μείνετε σπίτια και παίξτε το πουλάκι σας. Θα μας πάνε γ@μιοντας εάν δεν αντιδράσουμε. Εβδομάδα με εβδομαδα το πάνε και από την μία κρίσιμη εβδομάδα στην άλλη κρίσιμη. Το πάνε για μόνιμο αυτό, θα ζούμε σαν δούλοι.

    60. Παραιτειται !Μην τον αφησεται σε χλωρο κλαρι ! Μεσα για οσα εχει κανει και δεσμευση περιουσιας για να πανε τα λεφτα σε οσους εχουν αναγκη
      ΤΩΡΑ

    61. Οτι δινεις παιρνεις σε αυτο το κοσμο. Θα τρεχουν και δε θα φτανουν οι μπατσοι ετσι οπως το πανε, που βαρανε με κλομπ στο ονομα του κορονοιου.

    62. Παραιτειται !Μην τον αφησεται σε χλωρο κλαρι ! Μεσα για οσα εχει κανει και δεσμευση περιουσιας για να πανε τα λεφτα σε οσους εχουν αναγκη
      ΤΩΡΑ

    Comments are closed.