ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ! ΕΙΧΑΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

    Κοινοποίηση:
    astynomia

    Συνελήφθη τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (29/11), στον Ασπρόπυργο, ένας 20χρονος ημεδαπός, μετά από επισταμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου και τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και της ΟΠΚΕ, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, σε βάρος του κατηγορούμενου είχε σχηματισθεί δικογραφία διότι όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα:

    • Βραδινές ώρες της 10ης Οκτωβρίου 2019 στον Ασπρόπυργο, ο κατηγορούμενος μαζί με ομάδα ατόμων και χρησιμοποιώντας μαχαίρια, σιδερογροθιές και μεταλλικά αντικείμενα, επιτέθηκαν και προκάλεσαν σοβαρά τραύματα σε έξι αλλοδαπούς, από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της ανωτέρω επίθεσης, εκτόξευαν υβριστικές φράσεις αναφορικά με τη χώρα καταγωγής των παθόντων.
    • Βραδινές ώρες της 15ης Νοεμβρίου 2019, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Ασπρόπυργο, ο κατηγορούμενος επιτέθηκε, χρησιμοποιώντας μεταλλικό αντικείμενο και σιδερογροθιά, και τραυμάτισε δύο αλλοδαπούς.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών Αθηνών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. γυφτοι εναντιον αλβανων! οι γυφτοι μισουν τους αλβανους διοτι τους ανταγωνιζονται στις μπιζνες! οταν διαβαζεται ημεδαπος μη ψαρωνετε

    2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΠΙΟΙ ΣΥΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΝ ΑΛΒΑΝΟΑΛΛΟΔΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ……….

    3. ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ……..ΣΙΩΠΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!
      ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ”ΚΑΥΜΕΝΩΝ…ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ” ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ…. ΡΤΣΙΣΜΟΣ !!!….ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ….!!!!!!
      ΒΡΕ ΑΙ’ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ !!!!! ΝΑ ΑΓΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ !!!!!!

    4. Γιατί τον αποκαλείς ιδεολόγο με ειρωνεία κιόλας, επειδή λέει αλήθεια;
      Κόψε λοιπόν τη “χούφτα” κ τράβα στα Hotspot για συμπαράσταση…

    5. Κάτι μυρίζει άσχημα εδώ , πάντως για το ξύλο στους αλβανούς ήθελα και εγώ να ρίξω μερικές .

      1. Έφυγαν οι τουρίστες, στα χωράφια έχεις τους αλλοδαπούς εργάτες κι ήρθες εδώ να πουλήσεις τζάμπα μαγκιά καλοζωισμένο κρητικό τεμπελόσκυλο. Πρόσεχε μη τσαλακώσεις το πουκάμισο μαυροπουκαμισά του κώλου. Που είστε οι μόνοι έλληνες (απόγονοι αράβων φυσικά) που δεν έχουν καταλάβει κρίση. Θέλετε μια δήμευση περιουσίας εσείς να στρώσετε ομαδικά.

    6. Είναι πραγματικά αηδιαστικό να στοχοποιούνται άνθρωποι με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Φαντάσου να είσαι αλβανός, σκουρόχρωμος, ομοφυλόφιλος κτλ. να δουλεύεις, να φροντίζεις την οικογένειά σου, να ζεις τη ζωή σου, να μοιράζεσαι τα προβλήματα που έχουν όλοι οι άνθρωποι, και χωρίς να πειράξεις κανέναν να σου επιτίθενται και να σε μαχαιρώνουν σκατόψυχα υπόκειμενα επειδή δεν είσαι ακριβώς σαν αυτούς. Δεν το χωράει ο νους φυσιολογικού ανθρώπου.

      Γι αυτά τα κατακάθια η διαφορετικότητα είναι αφορμή για να εκτονώσουν τη σκατοψυχιά και τα υπάνθρωπα ένστικτά τους. Αν τους πεις ρατσιστές τους τιμάς γιατί έμμεσα τους θεωρείς ανθρώπους ενώ είναι σκέτα ΚΤΗΝΗ.

      1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ? ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΙΛΟΥΓΚΡΑ?

      2. Εσυ στην κοσμάρα σου. Αριστερές μπαρούφες, μέχρι να σας σφαξουν τα ταξικά σας αδελφια. Ανοητοι. Παιρνεται κι εμας στον άχρηστο λαιμό σας. Να το εχετε βαρος σε ολη την υπόλοιπη ζωή σας, όση εχει απομεινει και σε εσάς και σε εμας, με αυτους που μαζεύουμε μεσα στο σπιτι μας. Αληθεια, την πορτα του σπιτιού σου την κλειδώνεις η την εχεις παντα ανοιχτή να μπαίνει ο καθένας μεσα;;; Την πορτα (του σπιτιού σου), της πατριδας σου δηλαδη, γιατι την θέλεις ανοιχτή;;; Τα μυαλά σας και μια λίρα.

    7. Οταν Ελληνες επιτίθενται εναντιον αλλοδαπών, (οχι πως στηρίζω τετοιες πράξεις, εννοείται πως οχι) αλλα γιατι τοτε μπαίνει στην μέση και ο …ρατσισμός;;…. γιατι οχι μονο η πράξη, που ειναι η ληστεία, ενω οταν αλλοδαποί επιτίθενται για τον ιδιο λογο σε Ελληνες τοτε δεν μπαίνει ο ρατσισμός, αλλα μονο η ληστεία.;;; Τι ρατσισμός ειναι αυτος εναντιον των Ελληνων;;;; Τι φασισταριά ειναι αυτα που χρησιμοποιούν τους νομους, (που οι ιδιοι φτιάχνουν ετςι κι αλλιως) με τον τροπο που αυτοι θελουν, Οποτε θελουν και εναντιον οποίου θελουν!!

    8. Ελασίτες, εμπρός, να μη μείνει κανένας Έλληνας.
      Μετά θα γλείφετε κι εσείς τον Σώρος για τα μιστά σας, ανθέλληνες ρατσιστές.

    Comments are closed.