ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, ΒΛΑΧΑΚΟ, ΓΙΑΛΟΨΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    1111

    Πλήρης αφωνία επικράτησε στην κυβέρνηση για την επέτειο των 25 χρόνων από τα Ίμια και τον χαμό των 3 ηρώων πιλότων του ελικοπτέρου ΠΝ21, του υποπλοίαρχου Χ. Καραθανάση, του υποπλοίαρχου Π. Βλαχάκου και του αρχικελευστή Ε. Γιαλοψού.

    Η κυβέρνηση η οποία σπεύδει να τοποθετηθεί για μία σειρά από άσχετα θέματα (πριν 3 ημέρες το ΥΠΕΞ καταδίκαζε μια επίθεση στην… Βαγδάτη), δεν αφιερώνει ούτε 1 γραμμή για να τιμήσει έστω και τυπικά τους πεσόντες ήρωες οι οποίοι προχώρησαν στην μέγιστη θυσία για την Ελλάδα.

    Ο ΥΕΘΑ αρκέστηκε απλά σε ένα… post στο Facebook να υπενθυμίζει πως η νέα ΤΠΚ ονομάστηκε «Καραθανάσης».

    Μάλιστα έχει δοθεί εντολή στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ να «θάψουν» το θέμα, γι’ αυτό και στα περισσότερα δεν υπάρχει καμία αναφορά.

    Ο λόγος είναι φυσικά ότι στην κυβέρνηση δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τους Τούρκους με τους οποίους διαπραγματεύονται αυτές τις ημέρες την παράδοση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, των χωρικών υδάτων, του εναερίου χώρου, ακόμα και την αποστρατικοποίηση των νησιών.

    Η σημερινή «αφωνία» της ελληνικής κυβέρνησης είναι μία ματιά στο μέλλον της Ελλάδας αν επικρατήσουν οι «φωνές» μεταξύ των οποίων και του πρωθυπουργού οι οποίοι θέλουν πλήρη υποταγή στις τουρκικές απαιτήσεις, που θα σημάνει την δορυφοροποίηση και φιλανδοποίηση της χώρας.

    Όσοι Έλληνες σκοτώθηκαν από τους Τούρκους θα «σβηστούν» από την ιστορία όπως επιχειρείται να γίνει τώρα με Καραθανάση, Βλαχάκο και Γιαλοψού, ενώ όσοι καλούν σε αντίσταση στις τουρκικές απαιτήσεις θα λοιδορούνται ως «φασίστες» και «υπερεθνικιστές που θέλουν πόλεμο».

    Ακόμα και η Επανάσταση θα «νερωθεί» και οι ήρωες του ’21 θα «αποκαθηλωθούν» με διάφορες προφάσεις, όπως άλλωστε ήδη επιχειρείται από την επιτροπή που υποτίθεται συστάθηκε για να τους τιμήσει.

    Δυστυχώς η ελληνική κυβέρνηση έχει φτάσει πλέον σε τέτοιο σημείο που δεν τολμά ή δεν θέλει να τιμήσει ούτε τους πεσόντες εθνικούς ήρωες.

    indobserver.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Δεν είναι μόνο οι προδότες πολιτικοί που θέλουν κρέμασμα , αλλά και ο πάνσοφος λαός που τους εκλέγει. Εξάλλου ο λαός δεν είχε ψηφίσει Σημίτη και Πάγκαλο ξανά μετά τα Ίμια? Τι να λέμε τώρα.

    2. Θέλουν να τους σβήσουν από την μνήμη του λαού για να τους διαγράψουν και από τη δική τους μνήμη. Δεν μπορούν ούτε να ακούνε τα ονόματά τους γιατί ξέρουν πως οι ίδιοι είναι πουλημένοι, ότι έχουν προσκυνήσει τον Σατανά για Θεό τους. Τρελαίνονται και μόνο με το άκουσμα του ονόματατός τους, όχι και να τιμήσουν τη μνήμη τους!

    3. Καλά κάνουν αφού όπου και να κοιτάξεις πούστηδες και πουτανάκια βλέπεις .
      Σημαδεμένους-ες με τατουάζ παντού και σκουλαρίκια στις μύτες ,φρύδια κλειτορίδες .
      Μια πουτάνα και μπουρδέλο χώρα είμαστε .
      Δεν δέχομαι απαντήσεις και είναι η γνώμη μου .

      1. Σωστός. Γέμισε η Ελλάδα από φλώρους με τατού και από πουτανιτσες με άποψη.

    4. Τα ανδρείκελα γαμω τα παντελόνια που φοράνε δεν πηγαν να ρίξουν ούτε ένα στεφάνι στη θάλασσα στην μνήμη των τριών αξιωματικων!!!!!!!! Παλιοπουστες του κερατά.

    5. Έχουνε μάθει Καλά να κρύβουν τις πομπές τους.
      Και προς θεού δεν θέλουν σε καμμιά περίπτωση να αγριέψουν τον σουλτάνο καθότι γιουσουφάκια.

    6. ΡΑΓΙΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ..
      ΓΛΥΦΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ .

    7. Ο γελοίος μιζοκούλης πίνει νερό στο όνομα της μουχρίτσας του σημίτη. Εχει δε “αρχές” αυτός. Δεν θα προδώσει τις κατουρημένες ποδιές που τον ανέδειξαν σε φελλό (επιπλέοντα, μαζί με τα λοιπά 💩) για χάρη της πατρίδας τώρα, 😡!

    8. Και με ξεπουλημενοι χώρα δεν εννοώ την Ελλάδα σαν Ελλάδα….αλλά τους ψευτοπολιτικους και τους προδότες που για χρήμα θα κάνανε τα πάντα….γι’αυτό πληθυντικός στο ξεπουλημενοι.

    9. Αν διαβάζατε ιστορία θα καταλαβαίνατε ότι είναι ξεπουλημενοι χώρα…..οποίος αγωνίστηκε πέθανε προδομένος ξεχασμένος σκωτομενος από τους διψασμένους ηλίθιους προδοτες για εξουσία.

    10. Αυτοί δεν σέβονται ούτε Ήρωες, ούτε Εθνομάρτυρες.
      Να θυμηθούν τα ΙΜΙΑ;
      Οι Ήρωες και οι Εθνομάρτυρες δίνουν την ψυχή τους για την Πατρίδα.
      Οι σημερινοί Πολιτικοί πουλάνε την ψυχή τους, πουλάνε και την Πατρίδα.

    11. Ο/Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ λέει:

      Καλα κανεις και μας τα υπενθυμιζεις ηρωικε Μανιατη μου. Καποια φορα απο τις πολλες θα ξυπνησουν τα προβατα στην στανη του Ρωμιου και τα τσοπανοσκυλα θα κυνηγησουν τον κακο τον λυκο.

    12. Τι είδους ανθρωποειδή είναι αυτοί που κυβερνούν τη χώρα????

    13. για κάποιον …φύσσα κ καποια ζακ …
      τιμές κ δόξες ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ….
      ΚΡΕΜΑΛΑ πολιτική ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ

    14. εκανε δηλωση για το ολοκαυτωμα, μην τον αδικουμε!

    15. ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ

    Comments are closed.