ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΡΙΚΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ! ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 21ΧΡΟΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ…

    Κοινοποίηση:
    foititria_vraxia

    H υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο έχει ακόμα πολλά κενά. Απορίες γεννιούνται από τα όσα συνέβησαν και από τα στοιχεία που έρχονται στο φως.

    Ένα περίεργο μήνυμα έστειλε, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα μέσα από τηλεοπτική εκπομπή, η Ελένη Τοπαλούδη σε μια φίλη της, λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία της.

    Η 21χρονη φοιτήτρια από τις 22:11 μέχρι τις 23:42 συνομιλούσε τηλεφωνικά με τη συγκεκριμένη φίλη της. Ήταν ήρεμη και της είπε ότι θα πήγαινε για ύπνο γιατί ήταν κουρασμένη, καθώς είχε συναντηθεί με έναν φίλο της.

    Ωστόσο, στη 01:07, την ώρα που ήταν με τους δολοφόνους της, η Ελένη της έστειλε ένα μήνυμα στο διαδίκτυο, στο messenger, όπου της ζητούσε να την πάρει τηλέφωνο σε μία ώρα, άγνωστο γιατί. Ίσως η κοπέλα αισθανόταν ανασφαλής και αναζητούσε έναν τρόπο να απεμπλακεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Αγαπητέ κύριε Χίο
      Για την στιβα των όπλων, που ειδαμε ολοι σε φωτογραφιες ,απο την αποθήκη με τις πλακες χρυσου, τις δέσμες με τα διακοσαευρα και τα τιμαλφή του ενεχυροδανειστή Ριχάρδου ουδένα σχολιο δεν εγινε ουτε καταγγελία και κατηγορια δια εγκληματική οργάνωση και παράνομη κατοχή όπλων.
      Ο ως ανω ενεχυροδανειστή κατηγορήθηκε μονο για υπεξαίρεση δασμών και ηδη βρισκεται ελευθερος.

      Δεν ειναι αδικια αλοι να κλείνονται στην φυλακη μονο για κατοχή κυνηγετικής καραμπίνας με την αδεια του κράτους;
      Περιμενω το σχολιο σας γιατι κανενας αλλος δεν διαθέτει το θαρρος σας και την εντιμότητα σας
      Ευχαριστω
      Α Λ

    Comments are closed.