ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟ ΠΑΣΑΡΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ!!! “ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ…” ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΣΟ ΥΠΟΥΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ “ΤΡΥΠΗΜΑ” ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ – ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ΘΕΟΔ

    Ύπουλη σαν το φίδι η γριά. Ναι μεν αλλά… για τον εμβολιασμό των παιδιών από την Μαρία Θεοδωρίδου κατά τη σημερινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας. Δείτε στο βίντεο και “θαυμάστε” πόσο ύπουλα το περνάει. Ναι μεν ένας ενδεχόμενος μαζικός εμβολιασμός παιδιών και εφήβων δεν θα έχουν υποχρεωτικό χαρακτήρα αλλά από την άλλη “θα συνεκτιμήσουμε” τις σχετικές αναφορές των διεθνών οργανισμών για το θέμα. Αρκεί να σας πούμε, ότι είναι γνωστό πως οι οργανισμοί αυτοί έχουν ήδη αναφέρει την αναγκαιότητα εμβολιασμού και των παιδιών.

    Άραγε, γιατί τότε ο Πέτσας και οι λοιμωξιολόγοι μιλούσαν όλο το Σαββατοκύριακο για προνόμια μόνο για τους εμβολιασμένους καταπατώντας κατάφωρα το Σύνταγμα;

    Δείτε το σχετικό βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Μωρή μουστόγρια εμβολιάστηκες; Πόσες μίζες παίρνεις; “Τά εγγόνια ρωτάνε τήν γιαγιά καί τό παπού άν εμβολιάστηκαν”.Η κυράτσα κάνει φτηνή ναζιστική προπαγάνδα.
      Η ασυνείδητη γριά θέλει νά εμβολιάσει τίς έγκυες.
      Στή Γερμανία ή μόνιμη επιτροπή εμβολιασμών δέν επιτρέπει τόν εμβολιασμό εγκύων διότι δέν υπάρχουν αρκετά δεδομένα γιά τίς παρενέργειες πού προξενούν τά εμβόλια.Αλλά ποιός τούς ακούει στήν Ελλάδα τής διαφθοράς καί τών μιζών;
      Γιάννης Λάκων

    2. Μην ψαρωνετε ρε ..δεν μπορεί κανείς να κανείς να υποχρέωσει κάποιον σε ιατρική πράξη. Η κυρία αυτή με όλα αυτά που λέει παρανομει και κανονικά έπρεπε να εχει συλληφθεί με αυτόφωρη παραγγελία εισαγγελέα. Αιντε με την κάθε Νίτσα.

    3. Η κολογρια που προπσπαθει να μας πιπιλιζει το μυαλο με τη προπαγανδα της , φαινεται οτι δεν την φτανει η συνταξη που περνει απο το κρατος. Θελει εξτρα φραγκα με τη δουλεια που κανει. Δεν υπαρχει ανθρωπος να της πη καταμουτρα “εγγυασαι κυρια μου οτι δεν θα εχω επιπτπωσεις βραχυχρονιες η μακροπροθεσμες απο τα εμβολια που πλασσαρεις? υπογραψε μου ενα χαρτι αφου μας λες συνεχεια για τα εμβολια.Τα φαρμακα γιατι δεν μας τα λες.Ολοι αυτοι οι τυποι εκτελουν εντολες της κυβερνησης για να μειωνουν το κοστος των θεραπειων.Ας πληρωνουμε εμεις τη λεγομενη εισφορα αλληλεγγυης , ιατρικη περιθαλψη! Τοτε θα κανει τη παππια. Ρε ουτστ απο δω παπαγαλακια του συστηματος βολεμενοι

    4. Το χάραγμα δεν το παίρνουμε που να χτυπιέστε ρε σατανακια

    5. Μπορούν να καταλάβουν ότι δεν πείθουν? Βάσει ποιών μελετών τα λένε? Για τις παρενέργειες γιατί δεν μιλάνε? Δεν υπάρχει κανένα όφελος εμβολιασμού των παιδιών. ¨Οποια γριά, γέρος, νέος κλπ, φοβάται, ας μείνει σπίτι του. Αν έχουν τα κότσια, ας κάνουν μια ανοιχτή συζήτηση με τον Bhakdi, Montenie, Καλαμπόκη, Ιωαννίδη, κ.α. Τί φοβούνται?

    6. Όλοι οι σαλεμένοι κωλόγεροι και κωλόγριες.
      Και ένας μωρή να πεθάνει ή να έχει παρενέργειες γιατί υποχρεωτικό;;;;; Ελεύθερο όποιος θέλει το κάνει με δική του ευθύνη για ότι συμβεί. όποιος δεν θέλει δεν το κάνει πάλι με δική του ευθύνη. Εσείς που το κάνατε έχετε ανοσία;;;; Τι σας κόφτει για μένα και τους άλλους;;; Ας πεθάνουμε δική μας είναι η ζωή και θέλουμε να την ελέγχουμε όπως θέλουμε εμείς.
      Ας κολήσουμε στο κάτω κάτω να χτίσουμε φυσιολογική ανοσία και αν πεθάνουμε εσείς δεν έχετε ευθύνη. Γιατί ουρλιάζετε έτσι;; Πόσα πήρατε να το κάνετε;;

    7. ΨΟΦΟΣ μωρη κωλογρια,ούτε να σε βιασουμε δε μπορούμε

    8. Αυτή δεν έχει σπίτι να πλύνει πιάτα και να πλέξει κάποιο ζιπουνάκι για τα εγγόνια της; Ρε σεις έχει πολύ χρήμα από κάτω η καρέκλα.

    9. Σας δίνουμε το προνόμιο να βάλετε τα εμβολια στον π@το σας ,έτσι για να μην αγχώνεστε

    10. Ρε δεν μπολιαζόμαστε που να χτυπιέστε κάτω! Και ειδικά όσοι είναι κάτω των 40 ετών ούτε το 20% από αυτούς δεν θα πάει να εμβολιαστεί! Αποτύχατε λοιπόν, πάρτε το χαμπάρι και δρόμο!

    11. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΕΣ. ΓΡΙΕΣ ΦΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ

      1. Όσο υπάρχουν ανόητοι που γράφουν αυτά που γράφεις, αυτοί θα μας προβατοποιουν και θα προχωρούν τα σχέδια τους. Πρέπει να ειμαστε ενωμένοι και σοβαροί.

    Comments are closed.