ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ! ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ: «ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ; ΕΠΙΤΙΜΑΤΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ» – ΤΑ “ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ” ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ ΜΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

    Έκκληση προς τους πιστούς να εκμεταλλευτούν τα όπλα που προσφέρει η επιστήμη στον πόλεμο κατά της πανδημίας απηύθυναν οι μητροπολίτες Δημητριάδος Ιγνάτιος και Λαρίσης Ιερώνυμος.

    «Αν δεν πάρουμε αυτό που η επιστήμη μας προσφέρει ως όπλο αντιμετώπισης της πανδημίας, τότε δυστυχώς θα έχουμε παγιδευτεί σε μία δαιμονοποίηση που δεν αρμόζει στους Έλληνες οι οποίοι πάντα ξέρουμε να δεχόμαστε και την επιστήμη χωρίς να διακυβεύεται η πίστη μας στο Θεό και στην ανάσταση. Για αυτό θέλουμε και εσείς να είστε κοντά μας γιατί δεν πρέπει καθόλου να φοβηθούμε αλλά να πορευτούμε ενωμένοι», τόνισε ο μητροπολίτης Δημητριάδος από τον ιερό ναό αγίου Νικολάου Λάρισας όπου τελέσθηκε αρχιερατικό συλλείτουργο στη μνήμη των εν Λαρίση αγίων.
    «Όλοι μας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αυτή την παιδαγωγία του Θεού της πανδημίας. Ένα πράγμα χρειαζόμαστε όμως να μη φοβηθούμε και να κρατήσουμε την ενότητά μας χωρίς να διακυβεύουμε την πίστη μας παίρνοντας την επιστημονική γνώση και εμπειρία για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία», συνέχισε.

    «Θέλουμε να μας βρει η άνοιξη στα μαύρα;»
    Στο ίδιο μήκος κύματος και ο μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος ο οποίος κάλεσε τους πιστούς να αναρωτηθούν αν θέλουμε ως κοινωνία να μας βρει η άνοιξη στα μαύρα.

    «Δυστυχώς το πείσμα κάποιων επιμένει να μας αποστερεί αυτές τις ευκαιρίες αφού υπάρχουν ακόμη υψηλά νούμερα όχι τόσο των κρουσμάτων όσο των διασωληνωμένων και των κεκοιμημένων αδερφών μας και αυτό είναι που και εμάς μας συνέχει και προσευχόμαστε για την ανάπαυση όλων

    «Επειδή όμως η Εκκλησία διεκδικεί τη ζωή και όχι το θάνατο ερχόμαστε να αναρωτηθούμε εάν τώρα έχουμε πενήντα άτομα κατά μέσο όρο δηλαδή χίλιους πεντακόσιους νεκρούς, σε ένα μήνα αν θα εξελιχθεί η κατάσταση αυτή πόσους νεκρούς θα φτάσουμε την άνοιξη; Θα είμαστε όλοι μέσα στα μαύρα; Αυτό θέλουμε;

    Γιατί ένα τέτοιο πείσμα στα όπλα που η επιστήμη μας προσφέρει και ένα τέτοιο πείσμα εναντίον σε όσους προσπαθούν να βοηθήσουν; Πότε θα ξυπνήσουμε; Κάποια πράγματα έχει αποδειχθεί ότι δεν αντιμετωπίζονται με τη λογική γιατί οι άνθρωποι δεν θα σκεφτούν λογικά και πρέπει να αντιμετωπιστούν με την ενθάρρυνση και με την πειθώ και όχι με την υποχρεωτικότητα. Όπως και να έχει πάντα κάποιοι θα προσπαθούν να βρουν τρόπους να ξεφύγουν από αυτό που τους υποχρεώνει το κράτος ή οποιοσδήποτε άλλος
    Να θυσιαστούμε για την πίστη μας και την πατρίδα μας. Ναι, αυτό προτρέπουμε και αυτό αναδεικνύει η σημερινή ημέρα αλλά η μάταιη θυσία καταδικαζόταν πάντα και από την Πατρίδα αλλά και από την Εκκλησία. Για αυτό πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε σε ποιο μέτρο είναι αυτοκτονία η συμπεριφορά ορισμένων αφού και η αυτοκτονία επιτιμάται βαριά από τα εκκλησιαστικά επιτίμια».

    Θυμίζει το «εμβόλιο ή τάφος» του Αρχιεπισκόπου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Η ιερη ηχώ των ΜΜΕ….
      Και με τις ευλογίες των ουρανιων αγγελων των αρχιερεων της Κυβωτου των θεων.
      Η τελευταία εβδομη σφραγιδα του οριστικου τέλους ..του ευδομου τσιμπιματος του Κ19 μεσσια τους..

    2. Έβλεπες τον Χριστόδουλο και ήθελες να τον αγκαλιάσεις με αυτό που απόπνεε, το χαμόγελό του, την καλοσύνη και βλέπεις αυτούς και θέλεις το τηλεχειριστήριο να αλλάξεις αμέσως κανάλι !!!!

    3. Ο Δωδώνης ζητάει να κόψουν τον μισθό σε όσους ιερείς δεν εμβολιάζονται. Εγώ προτείνω να κόψουν τον μισθό στους μητροπολίτες γιατί αρκετά φάγανε και ήπιανε τόσα χρόνια σε βάρος του λαού σαν τα αφεντικά τους, τους πολιτικούς. Τους πληρώναμε για να υπερασπιζονται τον Χριστό, όχι να ζητάνε να μην μπούμε στις εκκλησίες και να συμφωνούν σε κλείσιμο εκκλησιών. Στέφανε, βγάλτα όλα στη φόρα για μητροπολίτες και μητροπολίτισες!

    4. Φτάνει πια με τους τράγους! Σας ξερασε η ψυχή μας! Ντροπή σας! Βελζεβουλιδες! Παίρνετε και θεία κοινωνία! Ουστττττττ

    5. Πολύ υπέρμαχοι της επιστήμης γίνεται εσείς οι μητροπολίτες, την ίδια επιστήμη πού αμφισβητεί τά θαύματα τών Αγίων, πού αποδομεί τόν βίο του Ιησού Χριστού, την επιστήμη πού ζήτησε από τούς πολιτικούς μας νά κλείσει τίς εκκλησίες να απαγορεύσει τίς λιτανείες, τόν αγιασμό τών υδάτων, ενώ παράλληλα σιώπησε για την περιοδεία τού ξόανου τής Αμάλ με την συμμετοχή πλήθους κόσμου ανά την Ελλάδα, τις trans παρελάσεις gay pride, τις θρησκευτικές εκδηλώσεις τών Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας και άλλα. Την επιστήμη πού ισχυρίζεται ότι ο ιός μεταδίδεται με τη θεία κοινωνία.
      Έχετε ταχθεί με τούς πολέμιους της εκκλησίας τούς άθεους τούς δήθεν εκσυγχρονιστές και τούς ψευτοδιανοούμενους πού σκοπός τους είναι η διάλυση τής Ορθοδοξίας.Ο λαός σας βρίζει αλλά εσείς πέρα βρέχει. Απορίας άξιον η πλήρη ταύτιση σας με την κυβέρνηση. Σίγουρα τα αρπάξατε χοντρά όπως έγινε καί με τα ΜΜΕ.

      1. Ιουδες όλοι τους. Τι ψυχή θα παραδώσουν! Ο ένας με το ένα πόδι στον τάφο.

      2. Προδώσανε τον Χριστό για τα 30 αργύρια. Και γίνανε και ειδικοί στα εμβόλια! Και δέχτηκαν το κλείσιμο των εκκλησιών! Και δέχονται και τα συγχαρητήρια από την κυβέρνηση και την μπιλντεμπεργκ αλλά και από τους αριστερούς. Αυτό είναι το κατάντημά σας δημητρούλες και τιτίκες που νομίζετε ότι είμαστε άβουλα όντα. Ουστ εμβολιολάγνοι.

    6. ΤΟΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑΡΘΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ…. ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΝ ΚΑΛΟΖΩΙΑ ΣΤΙΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΟΙ….. ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝ ΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ………….ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

    7. Ανάξιοι όλοι σας. Ως άλλοι Ιουδες πουλήσατε τον ΧΡΙΣΤΌ .Ντροπή σας

    8. Δεν ειναι Μητροπολιτες αλλα ΜητροΜπολιτες!!!

    9. ρε ΤΡΑΓΙ πουλημενο εψαξες να βρεις τι εχουν μεσα τα εμβολια ..ρωτα τον γιατρο Φρανκ Ζαλεβσκι κ θα λυποθησεις αν τοκανες..βουβαλε μεσα σου φυτρωνουν ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ετσι το ονομασε ..κεφαλακι με πλοκαμια κλπ..οποιος τοκανε κλαιω

    10. Ρε δεν ντρέπεστε μα μιλάτε για περιορισμούς στους ναούς. Ο χαμός γίνεται στα γήπεδα, στα μπουζούκια και στις δυναυλίες και οι τραγόπαπες του μαμωνά μιλάνε για την εκκλησία λαι τα μοναστήρια! Και καλσ ο λαρίσης που μέχρι και εμβολιαστικό κέντρο έκανε την εκκλησία! Εσύ δημητριάδος, που παρουσίαζες και εκείνη την ωραία εκπομπή(δεν θυμάμαι όνομα), τι δουλειά έχεις να δυντάσσεσαι με τον …λαρίσης, τον … πρώην μακεδονομάχο πειραιώς, την …δημητρούλα και την …τιτίκα. Αίσχος. Ή βγείτε μπροστά ή παραιτηθείτε άμα δεν έχετε τα κότσια. Τιμή και δόξα στους 2 μητροπολίτες που αντιστάθηκαν και οι αντίχριστοι μητροπολίτες τους πάνε κατηγορούμενους γιατί δεν δέχθηκαν να κάνουν Ανάσταση στις 10 ούτε να κλείσουν τις Εκκλησίες. Και επειδή ο ..δωδώνης λέει να πειθαρχούμε, εμείς πειθαρχούμε στον Χριστό και οι μητροπολίτες δεν εκφράζουν τον Χριστό, το χρήμα εκφράζουν.

    11. Φανταστείτε τώρα τι χρήματα πήραν οι τραγογένηδες για να υποστηρίζουν με τέτοιο ζήλο το μπόλι του σατανά , που σαι Χριστόδουλε να δεις πως κατάντησαν την θρησκεία οι ιησσουήτες της … ορθοδοξίας

    12. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της μισθοδοσίας από το δημόσιο.
      Μόνο εάν γυρίσουμε 80 χρόνια πίσω και ο λαός συντηρεί όπως παλαιά τον κλήρο, μόνο τότε θα επέλθει η ηρεμία στις τάξεις της εκκλησίας…..
      Τα χρόνια τα παλιά ο ιερέας και ο επίσκοπος κοιτούσε τα πνευματικά του καθήκοντα και για τα υπόλοιπα μεριμνούσε ο λαός.
      Η πολιτεία δεν είχε κανέναν λόγο στα της εκκλησίας ενώ ο κλήρος φρόντιζε μόνο για την πνευματική πρόοδο του λαού.
      Και φυσικά ο λαός ήταν στο πλάι του κλήρου και αποδίδοντας τον απαιτούμενο σεβασμό πρός αυτόν.

    13. Τραγοπαπαδια … Θα ερθει η ωρα σας.Πως μπηκατε στον κληρο; Δεν διαβασατε τα Αγια Ευαγγελια;Τι κηρυττει ο Κυριος ;;; Ο διαβολος σας πληρωνει για να σας ξεχωριζουμε και να βλεπουμε τι φθονερους οπαδους εχει.Αυτοι ειστε ! Θα δεινοπαθησετε οταν ερθει η ωρα σας.Ντροπη σας !

    14. Η ΑΘΕΗ κια ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΕΥΡΏΠΗ ΤΟΥΣ ΧΌΡΤΑΣΕ ΕΥΡΩΑΡΓΥΡΙΑ…. ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΜΙΛΆΝΕ ΚΑΤΆ…. ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΏΛΕΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ… ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΉ ΣΙΩΠΉ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΤΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥΣ.. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΎΣ…. ΞΎΡΙΣΜΑ ΜΕ ΛΕΜΌΝΙ ΝΑ ΤΣΟΎΖΕΙ….

    15. αφού είσαι ΉΔΗ μέσα στα μαύρα, ρε τυρόγαλο Λαρίσης !! χαχα

    16. Αυτοί τελικά νομίζουν ότι οι ίδιοι είναι θεοί;

    17. Η κυβέρνηση λέει να ακούμε τους ειδικούς 6δακτυλο(πλαστικος χειρουργός) Παγωνη, Βασιλακοπουλο, Πορδοσαλτε, και άλλα Πόκεμον οι παπάδες είναι ειδικοί; Ειδικός όμως δεν είναι ο Ιωαννιδης, Κουβελας, Μοντενιε.

    18. ΒΡΩΜΙΚΑ, ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΑ
      ΞΥΡΙΣΜΑ, ΠΙΣΣΑ, ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΤΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

    19. οι λαοπλανοι των καιρων (οι Γραμματεις και φαρισαιοι) Ευτιχως ο Χριστουλης μας τα προβλεψε ολα αυτα και ευλογησε τα Ευαγγελια μας να εχουμε να μελεταμε.
      Τι μεγαλειο οταν διαβαζεις Αγια γραφη ειναι σαν να βρισκεσαι εκει παρων να σου μιλαει ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας!!!!!!

    20. Σας έχει μπουκώσει καλά ο κούλης από οτι φαίνεται

    21. Άντε να τον πάρετε από κανένα υπερδραστήριο προσφυγοπούλο αν δε τα εξαφάνισε όλα ο Κούλης και ο Δημητριάδης κι αφήστε μας ήσυχους.
      Κάντε και την τρίτη δόση μετά που θα θα φάτε το τρίτο το μακρύτερο για να προλάβετε και να μη ψοφησετε στο ενδιάμεσο. Να ψοφησετε ΓΕΜΑΤΟΙ!!

    Comments are closed.