ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ – ΥΠΕΡ ΤΩΝ Π@@ΣΤ@Δ@Ν – ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΙΓΝΑΔΗΔΩΝ – ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ

    Κοινοποίηση:
    κουλης

    Σημαντικό πισωγύρισμα στον αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις.

    Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει:

    «Πραγματικά προβληματισμένος από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ. Είναι ένα σημαντικό βήμα πίσω στον αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΒΑΛΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΘΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΧΑΗΤΖΑΒΑΤΗ

    2. Μπάσταρδε βρωμόκουλα γ@μημενε σήκω και φύγε μακριά από την Ελλάδα… Φύγε μακριά ξεκολιαρη και προδότη…. Φύγε μητσοτακη γαμιεσαι…. Έξω από την Ελλάδα άθλιε σίχαμα ελεεινέ… Είσαι ανεπιθύμητος ρε ξεφτίλα…. Είσαι η ντροπή της Ελλάδας… Πρωθυπουργέ της πούτσας σήκω και φύγε μακριά τώρα…ΤΩΡΑ σιχαμενε μπάσταρδε σκουλήκι παραιτησου.. ΘΈΛΩ ΧΟΎΝΤΑ ΡΕ καραγκιόζη… Θέλω Ελλάδα με Αρχηγό να βασίζεται σε ιδανικά και αξίες…ΖΗΤΩ Η 21 Απριλίου 1967 ρε καραγκιόζη… Μπροστά τους είσαι ντιγκιντάγκας και κινεδος…Ξεφτιλισμενοι νεοδημοκρατες κωλοσωγο καταραμένοι…ΕΞΩ ΌΛΟΙ ΣΑΣ..ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΌΛΟΙ… Απαιτώ ΚΆΘΑΡΣΗ…ΤΩΡΑ….

    3. Αν γινει μπαμ με τους Τουρκους κ πιασουμε οπλα οι πρωτοι που θαπατε ακλαφτοι παλιογσμιδια,κεραταδες,λοποδυτες και σκουλικια εισαστε οι πολιτικοι…
      Θα φατε καλα παλιογαμιδια… ΕΣΕΙΣ φταιτε για ΟΛΑ.

    4. Ο μπάσταρδος ο μητσοτακης ο γιος του τερη χρυσού πρέπει να ΠΕΘΆΝΕΙ πολιτικά…. Είναι ένα σκουλήκι ένα σκουπίδι βρωμερό και σιχαμερό….. Μείνε μακριά από την Ελλάδα Τρίπουστα μητσοτακη…… Φύγε Μούλε…. Φύγε καταστοφέα Πουλημένε μπάσταρδε ανθέλληνα…. Φύγε μακριά ξεκολιαρη γαμημενε που σε βρίζει όλη η Ελλάδα ρε.Καθαρμα…..Ολη η Ελλάδα ρε μαλακά σε βρίζει….. Πάρε το μπούλο ρε…

    5. ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ λίγο πριν την ΑΠΟΛΥΤΗ καταστροφή: Οι G7 ειρωνεύονται τον Πούτιν

      27 Ιουνίου, 2022
      8:16 πμ
      ΡΩΣΙΑ-ΔΥΣΗ
      Καταδικασμένος να διαλυθεί ο δυτικός κόσμος – Παίρνουν στον λαιμό τους και την Ελλάδα, την οποία ο Μητσοτάκης έκανε εχθρό της Ρωσίας…
      Την διεθνιστική στήριξή τους στην Ουκρανία εξέφρασαν οι ηγέτες της G7 κατά τη Σύνοδο Κορυφής στην Βαυαρία!

      Θέλοντας να στείλει ένα ισχυρό δήθεν μήνυμα υποστήριξης προς την Ουκρανία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ανακοίνωσαν εμπάργκο στις εισαγωγές ρωσικού χρυσού πριν ακόμη η απόφαση επικυρωθεί από το σύνολο της G7.Η απαγόρευση αυτή αφορά τον χρυσό που έχει εξορυχθεί πρόσφατα στην Ρωσία και όχι τον χρυσό που έχει ήδη πωληθεί. «Θα πλήξει απευθείας τους Ρώσους ολιγάρχες και την καρδιά της πολεμικής μηχανής του Πούτιν», ισχυρίστηκε ο Μπόρις Τζόνσον.

      Ωστόσο, ολόκληρος ο πλανήτης βλέπει πως οι κυρώσεις πλήττουν την ίδια την Ευρώπη και γενικά τον λεγόμενο δυτικό κόσμο!

      Μάλιστα σε μία τραγική εικόνα, η οποία θα μπορούσε να αποτελεί κύκνειο άσμα της διεθνιστικής ηλιθιότητας λίγο πριν την καταστροφή (ενδεχομένως ακόμα και πυραύλους από την Ρωσία), οι ηγετίσκοι των G7, οι οποίοι καταδυναστεύουν τους λαούς τους, ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ τον Ρώσο πρόεδρο Πούτν.

    6. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ….ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ….ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ…

    7. Δηλαδή έμενε 6 μήνες στο ίδιο σπίτι με τον κολλητό του από το κολλέγιο καταδικασμενο για παιδεραστία Γεωργιάδη, αλλά δεν είχε καταλάβει τίποτα όταν κουβάλαγε ανήλικα στο σπίτι ο κολλητός του. Ούτε ήξερε πως ο κολλητός του φίλος πήγαινε με ανήλικα. Ελάτε τώρα, πλάκα κάνετε τώρα? Ούτε ότι γουστάρει τελειωμένους ομοφυλόφιλους που τυχαία τους κάνει συμβούλους και υπουργούς. Μέχρι τραβεστί πήγε σε νήπια να τους περάσει στο μυαλουδακι την ιδέα να κάτσουν σε κάποιον ανώμαλο και πως δεν είναι κακό αυτό. Είναι ψυχανωμαλος ο τύπος. Βιτσιόζος με τους τραβεστί ο κουλης.

    8. Μητσοτάκη γαμιε@αι….
      Παλιόσκυλο εάν ήξερες τι έρχεται από Σεπτέμβριο θα είχες ανοίξει ήδη λαγούμι.
      Αλλά είσαι τόσο μαλάκας που στο τέλος θα παρακαλάς να μην είχες γεννηθεί.

    9. Η Ελλάδα έχει χαθεί εδώ και δεκαετίες τώρα. Αλβανοί, και κάθε λογής αλλοδαπό παράσιτο έρχεται στην επικράτεια μας. Στην Ολλάνδία οι περισσότεροι “Ελληνες” είναι αλβανοί με ελληνικά διαβατήρια, όνομα Railis, Eddi, Matti και αλβανική συνείδηση..

      Aυτόι όλοι είναι η νέα γενιά 20-30 ετών “έλληνες” και φυσικά κάνουν δουλειές που δε καταδέχεται να κάνει κανείς ντόπιος. Ακουνε για Έλληνα και βλέπουν τους τηγανοκέφαλους.

    10. Είπε ο αφορισμένος μπ@στ@ρδος της Ντόρας.
      Έχουν γνώση οι φύλακες.
      Σύντομα θα πάρεις απάντηση που θα είναι και η τελευταία.

    11. Είναι υπέρ των εκτρώσεων όταν στην χώρα μας η υπογεννητικότητα είναι εθνικό πρόβλημα

    12. ολη η Ναζιστικη βουλη υπερ των εκτρωσεων……
      κανενα κομμα της σημερινης βουλης δεν πηρε θεση κατα των εκτρωσεων……
      το ψοφιμι ο Βελοπουλος σιωπα……..
      η δολοφονια αγεννητων Ελληνων καλα κρατει….300,000 περιπου δολοφονιες καθε χρονο……

      μονοδρομος η στηριξη σε Ηλια και ΕΛΛΗΝΕΣ

    13. Αυτό που κάνει ο Κούλης εντωμεταξύ είναι παρέμβαση στα εσωτερικά ξένου κράτους και μάλιστα σε θέματα δικαιοδοσίας της δικαστικής εξουσίας. Μέγα φάουλ στις διεθνείς σχέσεις. Αλλά έτσι τον διέταξε το αφεντικό του.

    14. Το θέμα δεν είναι ο πρωθυπουργός. Το θέμα είναι πως κανείς στην ΝΔ δεν αντιδράει σε ένα πρωθυπουργό πιο κομμουνιστο-αριστερό-σατανιστή κι από τον Τσίπρα. Κανείς που είναι αυτή τη στιγμή στη ΝΔ δεν έχει δικαίωμα να το παίζει δεξιός πλέον. Αυτό το κόμμα και όσοι το αποτελούν πρέπει να εξαφανιστούν από τη πολιτική σκηνή.

    15. Ψυχραιμια συμπατριωτες! Απλα ο κυρ Ανιατος λυνει το……δημογραφικο των Ελληνων!

    16. ουυυυυυυυυυυσσσσσσττττ ρεεεεεεεεεεεε
      Σκουληκι καθικι του κερατα στην πολονια οι μαγκιες σου το παιζεις και μανκας.Επρεπε να σε ειχα σε ενα δωματιο 2χ2θα εφτανε δεν σε γνωριζε κανεις Ανθεληνα προδοτη
      Ρεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυσσσσσστττττ

    17. περιμένετε κάτι διαφορετικό από γεννήματα εχιδνών ;; ή από τα καλούπια της μασονίας;;;

    18. Να ήταν μόνο ο κούλης , απο τα ίδια … είναι όλοι τους , ο τσίπρας ήταν καλύτερος που τον διαφημήζουνε εν οψη εκλογών ολα τα καθεστωτικά μμ- εξαπάτησης , το πασοκ είναι καλύτερο μια κλίκα αχυράνθρωπων είναι όλοι τους , αλλά και στίς επώμενες εκλογές όλοι οι νεοέλληνες εν χωρώ θα τούς ξαναψηφήσουν και να θυμάστε αυτό

    19. κουλαραααα οδευε εις παθητικην συνουσιαν

    20. Κούλη συμφωνώ μαζί σου έπρεπε να μην υπάρχεις κακως γεννήθηκες παρόλο που είσαι βλαμμένο….

    21. Υπέρ της φτωχοποίησης του ελληνικού λαού!!Και υπέρ της ισλαμοποίησης της Ελλάδος είναι ο τρισκατάρατος ανώμαλος τουρκοπροσκυνημένος αντίχριστος πρωθυπουργός!!

    22. Το μόνο ΕΚΤΡΩΜΑ που κατά λάθος επέζησε είσαι εσύ.

    23. Ένας αχυράνθρωπος που όμοιος του δεν έχει ξανά υπάρξει στην ελληνική επικράτεια!!! Χειρότερος από τους προκατόχους του ένα απόλυτο μηδενικό ένας ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ της πολιτικής δυτικής ελίτ χωρίς δικη του σκέψη και άποψη επι των θεμάτων και εντός και εκτός Ελλάδος. Τουλάχιστον να τα ελεγε αυτά που λέει αλλά σαν χώρα να είχαμε κάποιο πλεονέκτημα αλλά δε βαριέσαι και κολαούζοι και να φτύνουν τη χώρα μας κατάμουτρα τα δυτικά αρχιδια! Ότι πούνε οι άλλοι το αναμεταδίδει χωρίς εαυτον αιτιολογική άποψη και κρίση!!! Παπαγάλος στα λόγια και στην εμφάνιση (βλέπε μυτογκα)

    24. Υπέρ των αμβλώσεων και της αυτοδιάθεσης του σώματος των γυναικών, τους γέροντες όμως τους αντιμετώπισε όπως ακριβώς ο Μέγκελε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζιστών Γερμανών. Επέβαλε την υποχρεωτικότητα στην ιατρική πράξη εμβολιασμού και μάλιστα με σκευάσματα που δεν διέθεταν πλήρη αδειοδότηση. Όσοι διαφώνησαν, περίπου 320 χιλ Έλληνες, είδαν ηλεκτρονικά πρόστιμα 150€ μέσω της ΑΑΔΕ. Η ανυπακοή στο σύστημα Μητσοτάκη έχει κόστος, μόνο η Ελλάδα επέβαλε πρόστιμα για τη συμμόρφωση μας σε ανήθικη και διεθνώς παράνομη ιατρική πράξη ( η Ελλάδα έχει διεθνείς νομικές υποχρεώσεις), αφού η διοίκηση δεν κατάφερε να λάβει τη συγκατάθεση των πολιτών. Ας τον ψηφίσουν οι αριστεροί, εμείς οι 320χιλ με τα πρόστιμα, άσχετα αν όλοι σχεδόν τον ψηφίσαμε, τώρα μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους μας θα σταθούμε απέναντι του.

    25. Πισογυρισμα είναι πού είσαι προθυπουργος.

    26. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 100- 1000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 350.000 ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΟΙ!

    27. Αυτοί οι Αμερικαναιοι κάπου κάπου λένε και βγάζουν κάτι σωστό και δίκαιο. Εμείς εδώ no.

    28. Αφού είναι πουστρ@. Κόψε φάτσα το σίχαμα. Το Ελλαδιστάν έχει αυτούς που του αξίζουν. Οι πολίτες του είναι επίσης σιχάματα, σάπιοι, πισωκίνητοι.

    29. Υπέρ της γενοκτονίας των Ελλήνων που εκτελεί, με οικονομικά και φυσικά μέσα.
      Υπέρ του εποικισμού της χώρας από αλλοεθνείς αλλόθρησκους σε τέτοιο βαθμό που δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε οι Οθωμανοί 400 χρόνια.

    30. υπέρ του εμβόλιου υπέρ των Ουκρανών Ναζιστών, υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ, υπέρ των λαθρομεταναστών, υπέρ των vegan, υπέρ των αμβλώσεων, και ο κατάλογος είναι μακρύς…

    31. Ν’ αγιασει το χέρι του Νομοθέτη που εξέδωσε και υπέγραψε την απόφαση κατά των αμβλώσεων!! Τέτοιον “Μεσαίωνα” (όπως τον λένε πολλοί προοδευτικοί…) ΝΑΙ, τον θέλουμε!! Τον δικό σας νεοταξικό “Προοδευτισμό”, ΟΧΙ, δεν τον θέλουμε!! Ο,τι κι αν κάνετε για να μας εξολοθρεύσετε ηθικώς, πνευματικώς αλλά και σωματικώς , να θυμάστε τούτο : Ο Θεός Είναι Μεγάλος!! Ήγγικεν η ώρα της Θείας Δικαιοσύνης!! Θα κριθούμε όλοι!! Κι αν κάποιοι σαν τον Μητσοτάκη και τους ομοίους του νομίζουν πως θα τη γλιτώσουν… πλανώνται πλάνην οικτρά.

    32. Αντε Γ@μ@ σου Κ@ρι@λ@ εχετε καταστρεψει την κοινωνια με τις απόψεις των αφεντικόν σας, και ποιος δινει το δικαιωμα σε μια γυναικα ρε αλητη να σκωτόνει μια ψυχουλα ε;; παλιο σοδομα και Γόμορρα, Πολλα πολλα μπραβο στο ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ τουλαχιστων γιαυτη την περίπτωση.

      1. ΣΩΣΤΟΣ.Μόνο σε περιπτώσεις βιασμών θα έπρεπε να επιτρέπετε και στην αρχή πριν καν να γίνει έμβρυο.Όταν είναι ακόμα κύτταρα.Οι γυναίκες -κορίτσια που γκαστρώνονται είναι αδικαιολόγητες γιατί υπάρχουν αρκετά μέσα για την αποφυγή της εγκυμοσύνης.Αν δεν θες παιδιά,δεν γαμιέσαι όπου βρεις χωρίς να παίρνεις τα μέτρα σου

    33. Αν είναι πισωγύρισμα, όπως λες Κούλη, να επιτρέψεις και στην Ελλάδα τις εκτρώσεις μετά τον 4ο μήνα!

    Comments are closed.