ΥΠΑΤΙΟΣ ΠΑΤΜΑΝΟΓΛΟΥ: ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ,  ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ “MR JUMBO”, ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ! “ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!” Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ, Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΕΦΑΝΙ! – “ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ” ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Ipatios

    “Έτοιμος να ξανακάνω οικογένεια” φέρεται να είναι ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνδρας που έχασε τη σύζυγο του Αποστολία και τον μοναχογιό του Παύλο στο τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, το Φεβρουάριο του 2017.


    Τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στη γυναίκα που τον έκανε να ερωτευθεί ξανά, σχεδόν δύο χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα από το οποίο ο ίδιος γλίτωσε από θαύμα.
    Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή, που επικαλείται δηλώσεις του περιβάλλοντός του, το ζευγάρι αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον επόμενο μήνα.

    “Ό,τι και να είχε γίνει, το συμβάν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχιστεί η ζωή. Ο Υπάτιος ήταν ένα γερό παιδί, είχε πολύ γερή ψυχολογία, το ξεπέρασε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό”, δήλωσε συγγενής του.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Πατμάνογλου έχασε γυναίκα και παιδί ενώ είχαν κάνει στάση ταξιδεύοντας προς Πτολεμαΐδα, όταν έπεσε επάνω στο όχημα μια Πόρσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με τον ίδιο να επιζεί από τύχη επειδή δεν βρισκόταν στο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή.

    Προ ημερών, ο ίδιος είχε κάνει μάλιστα μια ανάρτηση στο Facebook, με αφορμή τα γενέθλιά του, αναφέροντας ότι “η ζωή συνεχίζεται”.

    Τροχαίο με την Πόρσε: Παντρεύεται ξανά ο Υπάτιος Πατμάνογλου που είχε χάσει γυναίκα και παιδί

    https://www.youtube.com/watch?v=aFUcG-Llqu0

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σχόλια στο “You Tube” είναι πάρα πολλά και τα περισσότερα αρνητικά από τους χρήστες.

    patman

     

    Υπάτιος Πατμάνογλου: Η τραγωδία, η αυτοκτονία και το παιδί πίσω από το δεύτερο στεφάνι! 

     

    Δύο μεγάλες τραγωδίες που άφησαν πίσω τους τρεις νεκρούς έχουν σημαδεύσει τις ζωές του Υπάτιου Πατμάνογλου και της νέας του συντρόφου, που σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγους μήνες θα φέρει στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους.

    Μάρτυρας στην τραγωδία που έζησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, έγινε το πανελλήνιο, αφού όλοι είδαν την τρελή πορεία της Πόρσε του νεαρού επιχειρηματία Γιώργου Βακάκη που παρέσυρε στο θάνατο τον ίδιο, τον συνεπιβάτη του και τη γυναίκα και το παιδάκι του Πατμάνογλου. Η Εμμυ, η νέα του σύντροφος , είδε τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της να αυτοκτονεί, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

    Ο Πατμάνογλου έζησε την απόλυτη φρίκη και τον ύψιστο πόνο, χάνοντας πριν από είκοσι μήνες τα πάντα: Την οικογένειά του. Περίπου ένα χρόνο μετά το χαμό τους ο τραγικός σύζυγος και πατέρας άρχισε να χαμογελά ξανά στο πλευρό μιας άλλης γυναίκας, της Έμμυς και πλέον προχωρούν μαζί στη ζωή, περιμένοντας μάλιστα, το πρώτο τους μωρό.
    Πίσω όμως από την χαρμόσυνη είδηση του γάμου των δυο αυτών ανθρώπων, αλλά και της εγκυμοσύνης, κρύβεται μια άλλη τραγική ιστορία από την πλευρά της νέας συντρόφου του Υπάτιου.

     Σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν η γυναίκα είχε μια σχέση με έναν άλλο άνδρα η οποία κράτησε 8 χρόνια. Με αυτόν τον άνθρωπο συζούσε, αλλά κάποια στιγμή εκείνη ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν. Εκείνος μη αντέχοντας τον πόνο από το χωρισμό έβαλε τέλος στη ζωή του.

    Ο πατέρας του αυτόχειρα μιλώντας σε ενημερωτικό πόρταλ επιβεβαίωσε το τραγικό αυτό γεγονός που είχε στιγματίσει τη νέα σύντροφο του Υπάτιου Πατμάνογλου. «Όταν η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν τότε δεν άντεξε τον χωρισμό και έβαλε τέλος στη ζωή του. Πήρε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά». Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα, ο γιος του λίγο πριν πεθάνει είχε αφήσει μήνυμα στο facebook που έλεγε «εγώ θα φύγω για ένα μακρινό ταξίδι και στην κηδεία μου , μην έρθεις ποτέ. Να ξέρεις πως για όλα φταίει συγγενικό σου πρόσωπο» » Αυτό που με πληγώνει πολύ είναι ότι περίμενα κάποια στιγμή η Έμμυ να έρθει να με βρει έστω για ένα συγγνώμη για μία παρηγοριά , αλλα αυτό δεν έγινε ποτέ» προσθέτει ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη που έφυγε από τη ζωή για ένα μεγάλο έρωτα . Σύμφωνα με τον πατέρα του αυτόχειρα το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και πολλές φορές υπήρχαν παρεμβάσεις απο τρίτα πρόσωπα. Ο νεαρός άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017.

    PATMAN2
    giannis01

    Το δυστύχημα και η ευχή των γενεθλίων

    Ο χρόνος για τον Υπάτιο Πατμάνογλου είχε σταματήσει στις 26 Φεβρουαρίου 2017 όταν έβλεπε τη σύζυγό του Αποστολία και το μικρό του γιο, Παύλο, να χάνουν τη ζωή τους όταν η τρελή πορεία της Porsche την οποία οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης, προσέκρουσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητό τους, που βρίσκονταν σταματημένο σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών –Λαμίας.

    Ενάμιση χρόνο μετά ο Υπάτιος Πατμάνογλου γυρίζει σελίδα και βρίσκει την αγάπη στα μάτια μιας άλλης γυναίκας η οποία κυοφορεί το παιδί του. Μάλιστα, στις 3 Νοεμβρίου, ο Υπάτιος, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, είχε κάνει μία ανάρτηση στο Facebook, στην οποία έγραφε: «Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Εύχομαι από καρδιάς ό,τι ευχή πήρα να σας τη δώσει ο θεός διπλή. Χρόνια μου πολλά»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Θα δώσω μια ανώνυμη πληροφορία που δεν την γνωρίζουν πολλά άτομα.

      Ακούστε λοιπόν, Ο Υπάτιος Πατμάνογλου είχε σχέση με τη συγκεκριμένη κοπέλα, γνωστή ως Έμμυ Βογιατζή, πριν καν πεθάνει η γυναίκα του. Οι δυό τους είναι μέλη του «Μαύρου Κύκλου» και έκαναν συμβόλαιο αίματος με τον Lucifuge Rofocale, όσοι έχουν γνώση από το Μεγάλο Γριμόριο θα κατανοήσουν τι λέω. Ζήτησαν από τον υπασπιστή του Διαβόλου να γίνουν πολύ πλούσιοι και να ζήσουν μαζί, αλλά χρειαζόταν να γίνουν ανθρωποθυσίες από τις δύο πλευρές. Φυσικά και δεν είναι τυχαία η ηλικία των 33 ετών, είναι ιδανική για ανθρωποθυσία σύμφωνα και με τα γραπτά του Τάγματος των Εννέα Γωνιών.

      Ο Υπάτιος έταξε στους δαίμονες και θυσίασε συμβολικά το Γιό του και τη Γυναίκα του, ενώ η Έμμυ έταξε στους δαίμονες και θυσίασε συμβολικά τον σύντροφό της. (Σημειώστε τη λέξη «συμβολικά», διότι έχει σημασία).

      Οι δαίμονες γνώριζαν το πάθος του για τις Πόρσε, ακόμη και φωτογραφίες έβγαζε τον γιό του να βρίσκεται σε μινιατούρες μοντέλων Πόρσε, και τελικά σκότωσαν τον μικρό και τη μητέρα του με τον τρόπο που όλοι είδαμε στην τηλεόραση. Κάηκαν ζωντανοί στις φλόγες. (Ο Σατανάς είναι ο κύριος του στοιχείου της Φωτιάς!)

      Ο σύντροφος της Έμμυ όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, αυτοκτόνησε μόνος του. Βέβαια οι σατανικές δυνάμεις του έβαλαν τους κατάλληλους λογισμούς στο κεφάλι και τον κατέστρεψαν!

      Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάτι το ποινικά κολάσιμο στην όλη ιστορία, διότι τα θύματα δεν σκοτώθηκαν από τον Πατμάνογλου και την νέα του σχέση. Αυτοί έκαναν μόνο τις τελετουργίες που έπρεπε και έπειτα οι δαιμονικές δυνάμεις έφεραν τα γεγονότα όπως έπρεπε. Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη της μαγείας άλλωστε και κανείς δεν μπορεί να φυλακίσει τους δαίμονες.

      Στο σατανισμό υπάρχει η θεωρία της «συμβολικής ανθρωποθυσίας» (αυτό αναφέρεται και στη Σατανική Βίβλο), σε αυτήν την πρακτική δεν υπάρχει κάτι παράνομο διότι στην ουσία τάζεις τα θύματα στο Σατανά και στους δαίμονες και δεν σκοτώνεις ο ίδιος τα θύματα. Στη συμβολική ανθρωποθυσία ο δολοφόνος είναι ο ανθρωποκτόνος Διάβολος και ο άνθρωπος που το ζήτησε και του πρόσφερε τα θύματα θεωρείται ο ηθικός αυτουργός. Έτσι την αμαρτία και το κρίμα δεν την παίρνει και δεν το χρεώνεται ο Διάβολος, αλλά ο άνθρωπος! Καμιά γήινη νομοθεσία δεν μπορεί να τους καταδικάσει λοιπόν, όμως στις πνευματικές διαστάσεις οι άνθρωποι αυτοί έχουν χρεωθεί την απόλυτη ευθύνη των φόνων που έγιναν και μάλιστα επειδή έχουν προσφέρει και τις δικές τους ψυχές δεν μπορούν να μετανοήσουν πλέον.

      Ακόμη και την γραπτή συμφωνία αίματος που υπογράψανε να έβρισκε η αστυνομία, πάλι δεν υπάρχει τίποτα το παράνομο εδώ διότι όλα τα γεγονότα θεωρούνται επίσημα καθαρές «συμπτώσεις».

      Η Έμμυ, η νέα του σύντροφος , είδε τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της να αυτοκτονεί, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

      Ο Υπάτιος, είδε τη γυναίκα και το παιδί του να καίγονται στις φλόγες από ένα τόσο σπάνιο γεγονός, με τόσο σπάνιες συμπτώσεις που ξεπερνούνε και τις πιθανότητες του Τζόκερ. Ο Διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες βλέπετε. Η γυναίκα λεγόταν Αποστολία 33 ετών και το παιδάκι Παύλος 3 ετών. Το κάψιμο του Απόστολου Παύλου δηλαδή με κωδικό 333.

      Τελικά θα πάρουν αποζημίωση εκατομμυρίων, οπότε ο Σατανάς κράτησε το λόγο του και τους έκανε πλούσιους. Επίσης ζήτησαν να γίνουν διάσημοι και έγιναν! Μιλάει όλους ο κόσμος για αυτούς.

      Από την αρχή ο Υπάτιος έπαιξε καλά το ρόλο του ότι είναι πολύ πιστός στο Θεό, κι ότι αυτό του δίνει δύναμη. Παρουσιαζόταν έντεχνα ως άνθρωπος της εκκλησίας, ακολουθώντας έτσι τη διδασκαλία και το παράδειγμα του Εωσφόρου που εμφανίζεται συχνά ως αγαθός άγγελος του Φωτός! Όπως ο Εωσφόρος εξαπατάει φορώντας ένα προσωπείο φωτός, έτσι πρέπει να κάνει κι ο πιστός του. Θυμηθείτε τους Σατανιστές της Παλλήνης πως άλλαξαν πρόσωπο και φυσικά τη Δήμητρα Μαργέτη που από την πρώτη μέρα φορούσε τον χριστιανικό σταυρό στο λαιμό της για να δείξει ότι μπήκε στο δρόμο του θεού!

      Όλοι παραξενεύονταν που ήταν τόσο ψύχραιμος ο Υπάτιος, που να φαντάζονταν όλο αυτό το παρασκήνιο.

      Περισσότερα δεν μπορώ να γράψω. Επιθυμώ να γίνει σεβαστή η ανωνυμία μου για τη διατήρηση της προσωπικής μου ασφάλειας. Ήδη και μόνο που γράφω, ίσως μπαίνω στο στόχαστρο των «Μαύρου Κύκλου». Κανονικά απαγορεύεται να βγούνε αυτά στη φόρα. Έχω φύγει από το «Μαύρο Κύκλο» και ζώ στο εξωτερικό εδώ και μήνες, αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθώ σε κανένα χαντάκι αν πω περισσότερα.

      1. Kαλά εσύ είσαι πιο καμένος και από αυτούς που κάηκαν με κωδικό 333!

      2. Αν ήσουν υπό την επήρεια ουσιών όσο το έγραφες όλο αυτό το σεντόνι, δικαιολογείσαι. Αν όμως όχι, ντροπή σου για τη νοσηρή σου φαντασία. Είπαμε, σαν λίγο σύντομα φαίνεται να ξέχασαν ό,τι συνέβη, αλλά ας μην τους βγάλουμε και σατανιστές. Το πολύ πολύ να είχαν σχέση πριν το δυστύχημα…

    2. Η Υπόθεση έχει πολύ βρώμα και πολύ σκατοοοό…Πουλάει το σκατό φίλε πουλαειιιιιιιι. Στανταρ ο καραφλός μας φίλος την λεγάμενη την είχε γκόμενα την νιν και την είχε γνωρίσει πρίν το τραγικό συμβάν χωρίς να πάρει χαμπάρι η αδικοχαμένη γυναίκα του,μέσα σε 1,5 χρόνο πολύ γρήγορα ξέχασε γυναίκα και παιδί,δεν γυρνάς έτσι ξαφνικά σελίδα στην ζωή σου εκτός αν έχεις πουλήσει την γαμημένη ψυχή σου στον διάολο,είναι πολλά τα λεφτά Άρη και η καρδία ξεχνά στο άψε σβήσε,τελικά ο πούστης έχει καρδιά από πέτρα….

    3. Ρε παιδια για ηρεμιστε ! Δεν τον λυποσαστε τον ανθρωπο ; Τον Υπατιο εννοω.
      Τοσα εκατομμυρια αποζημιωση με ποιόν να τα φαει ; Να τα μοιρασει στους προσφυγγες ; Δεν ειμαστε καλα ! Βρηκε ενα ακομα στομα……..μμμμμμ και τι στομα ; Θα τρωει σαν 5…….πολυ γκομεναρα εε; μπραβο ρε Υπατε !

    4. Να σας ρωτήσω όλους εσάς που κρίνετε κάποιον που δεν γνωρίζετε, πόσο διάστημα διαρκεί ο πόνος του χαμού τόσο αγαπημένων προσώπων;
      Πόσο καιρό θα πρέπει κάποιος να μείνει μόνος χωρίς σύντροφο;
      Μήπως εσείς όλοι σταθήκατε δίπλα του τις μέρες και τις νύχτες του πόνου του;
      Θα τον κατηγορήσουμε γιατί κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να προχωρήσει στη ζωή του;
      Ο πατέρας του συντρόφου της κοπέλας που τελικα αυτοκτόνησε, ήθελε να πάει να του ζητήσει συγγνώμη. Γιατί;;;; Γιατί ήθελε να χωρίσει από μια σχέση που δεν την ικανοποιούσε και γιατί ο άλλος ήταν ψυχολογικά ασταθής έβαλε τέλος στην ζωή του για να την τιμωρήσει…. Έλεος!!!!!

      1. Είσαι ολόσωστη. Πραγματικά, δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι κατηγορούν τον Πατμάνογλου και τη γυναίκα αυτή, λες και τους ξέρουν από χθες.
        Αμ την αυτοκτονία που την πας; Να αυτοκτονήσει επειδή τελείωσε η σχέση του…εδώ άλλοι αυτοκτονούν επειδή ψωμολυσσάνε, οι άλλοι τους κάνουν τη ζωή κόλαση, παλεύουν με πιοτό, ψυχικές ασθένειες, ναρκωτικά, χίλια δυο πράγματα…Συγγνώμη, αλλά είναι ασφαλές νομίζω να συμπεράνουμε πως είχε ξεκάθαρα ψυχολογικά θέματα, ειδικά από το σημείωμα με την ενοχοποιητική χροιά που άφησε πίσω του είναι εμφανές, τα οποία δεν πρέπει να χρεώνουμε στην πρώην σύντροφό του.

    5. Εδω ο κοσμος χανεται και το νιμου χτενιζεται.

    6. ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ???ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΕ!!!

    7. Ρε μην κρίνετε το δάχτυλο σας να το στρέφεται πάνω σας όταν έχετε κάτι να πείτε χωρίς να γνωρίζετε….
      Γιατί τρέφεται την καρδιά σας με μίσος, σας κουρδίζει ο διάβολος και το σατανοκουτι που σας λέει ψέματα!

    8. Ο Πατμανογλου που μαλλον πρεπει να λεγεται “Παμπλούτογλου” πλεον, τα εχει πιασει χοντρα απο το Βακακη. Ουδεποτε εκανε μια αναφορα στο Βακακη ή στο γιο του, μια κατηγορια ρε αδερφε. Τιποτα. Τελος παντων, γεγονος ειναι οτι ξαναπαντρεύεται πολυ νωρις…

    9. Γιατί κρίνεται πάντα τον συνάνθρωπο σας Γιατί η Τατιάνα να κάνει αυτή την εκπομπή γιατί είναι σατανική γυναίκα αρέσει στον διάβολο απο χαζά πράγματα να κάνει κούτσουρο την καρδιά του ανθρώπου, αυτή η εκπομπή πρέπει να κλείσει δημιουργεί διχόνοια και τα καταφέρνει καλά κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να κρίνει μόνο ο θεος…αυτή η εκπομπή της αρέσει να επηρεάζει πνευματικά τον Έλληνα να τον καταστρέφει ξυπνάτε ρε!!!
      Όσο για τον Πατμανογλου ο ίδιος ο Θεός θα τον κρίνει και που ξέρετε μπορεί και η γυναίκα που παντρεύεται ο άνθρωπος να έχει χάσει και αυτή τον Άντρα της..

      1. Καλα βρε φιλε δεν διαβασες το αρθρο? Ειπε στον αντρα της να χωρισουν και ο ανθρωπος αυτοκτονησε!

        1. Δε ξέρω φίλε μου στην περιοχή ακουγόταν ότι μπορεί να το φάγανε το παιδί τοκογλύφοι!
          Αυτοκτονία και με όπλο στην καρδιά δεν πολύ κολλάει τεσπά..

    10. Που εισαι ρε βλαντ φιλαρακι,που χαθηκες ρε…βγες και γραψε μας την άποψη σου!! Καλα εισαι??

    11. Μουνακιας είναι κρίμα Πολύ κρίμα Τελικά τα λεφτά κάνουν τα πάντα να ξεχνάς απλά τα βράδια θα έχει εφιάλτες….

    12. ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ …ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΩ…!!! Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ….ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΑΤΙΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ…..!!!

      1. Βασίλη συμφωνώ απόλυτα μαζι σου, έτσι ακριβώς εμείς δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να κρίνουμε τους συνανθρώπους μας, η κρίση ανήκει στο Θεό.

    13. Σκύλος ο “πουστης”…. Πέτρα έχει για καρδια.!

    14. Ξαφνικα γιναμε ολοι κριτες για τη ζωη του Υπατιου. Το παληκαρι να κανει αυτο που νομιζει οτι ειναι σωστο. Του ετυχε ενα τραγικο συμβαν στη ζωη του και εμεις καθομαστε να κρινουμε το τι θα κανει συνεχεια στη ζωη του. Αλλος ειναι κριτης οχι εμεις.

    15. ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ…ΠΟΥΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΤΟ THE KOPANOI…ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΝ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕ ΜΑΛΛΟΝ+ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΤΟΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΤΖΑΜΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ Η ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ?ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΑΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΣΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ…ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΙΠΑΤΙΟΣ

      1. χαχα το βλαμενο ψυχανώμαλοι ορκ εμφανίστηκε,εσενα θα σε έφαγε η αγαμία ρε…αχαχαχ

    16. Υπατιε το σύμπαν άρχισε νά σέ καταδιώκει.. Με αυτό που πάς να κάνης τώρα θά εχης άσχημο τέλος.σε συμβουλευη ένας πού ασχολείται Με παραψυχολογία… ΤΌ ΣΎΜΠΑΝ ΦΊΛΕ ΆΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΣΟΎ.ΣΤΟ ΧΈΡΙ ΣΟΎ ΕΊΝΑΙ ΝΆ ΤΌ ΑΛΑΞΗΣ..Λ.Ο.Γ.Ι.Κ.Ε.Ψ.Ο.Υ.

    17. Μονο ο θεος πρεπει να κρινει σε αυτην την υποθεση… Εγω δεν τολμαω….. εκεινο το αγγελουδι γιατι!?!!

    18. Δλδ για να καταλαβω την κακια και το μίσος που έχετε μεσα σας με την ευτυχία του συνανθρώπου σας,τι επρεπε να κανει ο ανθρωπος? Να παει να μοναχευσει,να αυτο κτονησει?να πίνει ψυχοφάρμακα.?τι να κανουμε…. η ζωη συνεχίζεται.βρηκε το ταίρι του και συνεχίζει την ζωη του!! Σε ολα μαλλον ειστε σκατοψυχοι εσεις οι φασιστες…

      1. ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ?ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ…

        1. Φίλε Μακεδόνα, βρήκαν μια λέξη και την πιπιλίζουν πρωί μεσημέρι βράδυ. Δεν έχουν καταλάβει όμως οι ηλίθιοι οι φασιστεροί, ότι οι χειρότεροι φασίστες είναι οι ίδιοι, που κρίνουν όλο τον κόσμο, εκτός από την αφεντιά τους.

          1. Πάρε τον πούλο μωρή ξεκωλιάρα αριστερομούρα και πίσω στην τρούπα σου.

      2. Να βρει μια γυναικα να συνεχίσει τη ζωή του, όχι ένα αρπακτικό τραβέλι που μυρίστηκε φράγκα. Αντε ζώο

      3. ΒΑΓΙΑ ΒΑΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΙΑ???Η ΤΡΩΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ??ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ!ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΩΡΑ ΖΩΟ ΜΕ ΑΠΟΨΗ

    19. Αλίμονο στούς 4 που σκοτώθηκαν στο τροχαίο(την γυναίκα και το παιδί του και στά δυο παιδιά που ήταν στην Porsche) ,οι υπόλοιποι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνεχίζουν την ζωή τους…

    20. Το πιο πιθανο εινσι να ειχε σχεση μ αυτο το τραβελι πριν το συμβαν. Απ την αρχη κσταλαβαν ολοι ποσα κιλα μαλακας ηταν, σπ τις πρωτες μερες συνεντευξεις εδινε φσε τωρα τα πολλα φραγκα απ τις ασφαλιστικές κσι σσλτα γσμησου πουστροφατσα

      1. Δεν εχεις κι αδικο.Θα του τα φαει το τραβελι και μετα θα σαλταρει κι αυτος.

    Comments are closed.