ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ;;; ΜΟΝΑΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ – ΣΤΑ 2.40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΠΑΕΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

    Κοινοποίηση:
    swdsdsds

    Ακόμα μία «μαύρη» πρόβλεψη έρχεται για να αναστατώσει τους ιδιοκτήτες οχημάτων αφού φαίνεται ότι κράτος δεν υπάρχει για να βάλει ένα φρένο και να προστατέψει τα πορτοφόλια των καταναλωτών. Η τιμή της βενζίνης συνεχίζει να τραβάει την ανηφόρα, και δυστυχώς από αύριο, Παρασκευή το λίτρο στα πρατήρια υγρών καυσίμων θα «εκτοξευτεί» στα 2,40 ευρώ!

    Το χειρότερο είναι ότι στον ορίζοντα δεν διαφαίνεται καμία αποκλιμάκωση. Το «ράλι» συνεχίζεται ακάθεκτο, με τη χώρα μας να είναι από τις πιο ακριβές τόσο σε όλο τον κόσμο όσο και στην Ευρώπη. Το μέλλον, όμως, προβλέπεται ακόμα πιο δυσοίωνο.

    Από τη μία, τα πρατήρια διαμαρτύρονται για την αισθητή μείωση που έχει διαμορφωθεί στις πωλήσεις, και από την άλλη οι καταναλωτές ζητούν… βερεσέ! «Από την Παρασκευή αναμένουμε η μέση τιμή πανελλαδικά από το 2,28 να φτάσει στο 2,35-2,36 ευρώ το λίτρο. Στα πρατήρια θα βλέπουμε τιμή γύρω στα 2,40 ευρώ το λίτρο», ανέφερε ο  ιδιοκτήτης πρατηρίου, Νίκος Παπαγεωργίου. «Είναι μια δύσκολη εβδομάδα γιατί είμαστε μετά από 4 ημέρες καθημερινών αυξήσεων στη βενζίνη και στο πετρέλαιο κίνησης. Σήμερα είχαμε μία ακόμη άνοδο των δύο λεπτών, στη βενζίνη και στο πετρέλαιο. Το βυτίο βγαίνει από τα διυλιστήρια με την τιμή να είναι στα 2,23 το λίτρο στη βενζίνη», συμπλήρωσε με νόημα.

    Το χρονικό των… τρελών ανατιμήσεων!

    Από 1,57€ το 2021 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, βρίσκεται τώρα στα 2,30 ευρώ, ενώ η πρόβλεψη για τους επόμενους μήνες αγγίζει το εφιαλτικό ποσό των 3 ευρώ. Την ίδια ώρα, όλο και πιο κοντά στα τρία ευρώ ανά λίτρο βρίσκεται η Κρήτη, που είχε τιμή λίτρου 1,67 ευρώ το 2021 και πάνω από 2,35 ευρώ το 2022.

    Η Ελλάδα πλησιάζει σε ακρίβεια το… Μονακό! Η χώρα μας, σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει το globalpetrolprices, «σκαρφάλωσε», στις 23 Μαΐου, στην τέταρτη θέση της λίστας με τις υψηλότερες τιμές βενζίνης στην Ευρώπη και πλέον είναι η 8η πιο ακριβή στον κόσμο. Η υψηλότερη μέση τιμή του λίτρου εντοπίζεται στο Χονγκ Κονγκ, όπου κοστίζει 2,739 ευρώ, με τη Ζιμπάμπουε να ακολουθεί με 2,699 ευρώ. Οι δύο χώρες που βρίσκονται κάτω από την Ελλάδα είναι οι Κάτω Χώρες και η Ισλανδία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. μακαρι να παει δεκα το λιτρο μπας και ξυπνησει ο ραγιας ελληνας απο το δουλεμα .Αλλα τα κομματοσκυλα και οι ηλιθιοι εχουν καταστρεψει μια χωρα . δωσε πονο μπας και αλλαξει κατι…

    2. MIA ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ ΑΜΑ ΠΑΡΟΠΛΙΖΑΜΑΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΦΤΑΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ….

    3. ρε, αφου στις εκλογες…θα βαλετε τα καλα σας λες και πατε στον Παριο…και θα τους ξαναψηφισετε. τι βριζετε ? Ο Ελλην ειναι ο πιο κοιμησης ανθρωπος του γαλαξια..οτι και να του κανεις το ξεχναει…αυτοι εισαστε αυτοι σας αξιζουν.

    4. Ελα ρε πως κανετε ετσι εκει στο Ελλαδισταν? Χαλαρωστε. Και 5 ευρω να παει το λιτρο το χωριο δε το χανετε.Εκει θα βρισκεται για τις διακοπες σας.Για να σας δω το 15 Αυγουστο? Θα ειναι γεματη η Αθηνα και η Θεσσαλονικη? Η δε θα πεφτει καρφιτσα στην Αραχωβα και τα νησια του Αιγαιου?

    5. Βιαγκρα έχει πάρει και δεν πέφτει με τίποτα; Υπάρχει υπουργείο ανάπτυξης ή κοιμούνται εκεί; Με απειλές υποθετικών προστίμων δεν γίνεται πολιτική στην αγορά Άδωνι. Έπρεπε να σου δίναμε όλοι τα κλειδιά τότε θα είχες κηρύξει σε όλα πτώχευση και θα ζούσες με δανεικά και αγύριστα

    6. “““ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ;;; “““ αμεεεε υπαρχει, ανυπαρκτο

    7. Και τα αρπακτικά εξακολουθούν να παίρνουν 20-24 ευρώ τον μήνα από τους εργαζόμενους με το ραπίντ …..καταργήθηκαν όλα τα μέτρα αλλά η αρπαγή αρπαγή απλά την μείωσαν στο μισό

    8. 3 Ευρώ το κιλό τα ιταλικά λεμονια στο Σκλαβενίτη…τι λέμε τώρα!!¡

    9. Ο φραπεδακιας μπουλης θα συνεχιζει να κανει φιγουρες και να τρεχει με 180, αφου μπαμπας μαμα εχουν λεφτα.Και 5 ευρω να παει η βενζινη αυτοι θα κανουν το κομματι τους.μονο καθε μαρσαρισια ειναι ταλληλο.Βαλτε τετοιους τυπους να πολεμησουν για την Ελλαδα, η κατι παρομοιους που χειροκροτουσαν τον αδωνι χθες στις λαικες….

    10. Μείωσε το φόρο στα καύσιμα ρεμαλι. Όπου τους βλέπουμε ξύλο.

      1. Καλά ξεκίνα εσύ ΜΟΥΛΕ να δέρνεις και θα σου φέρουμε τσιγάρα στην ΜΠΟΥΖΟΥ με τους αράπηδες.

    11. είπαμε 6 ευρώ θα πάει μπορεί και 10 το λίτρο κάθε εβδομάδα ανεβαινει και θα συνεχίσει να ανεβαίνει

    12. Απο τη μια ακριβη για τους βιοπαλαιστές απο την αλλη για τεμπέληδες φιγουρατζήδες βολτογυριδες θα το σκεφτουν να βαλουν εμπρος τη μηχανη οχι να πανε τσαρκα. Α τους σαξει καλα ο τσιχλιμιντουρας

    Comments are closed.