ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ “ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ” ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ, Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΟΤΙ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ “ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;” ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΜΕΝΔΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ. ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ . ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

    Κοινοποίηση:
    mendoni

    «Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Αυτό προκύπτει τώρα» δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που δόθηκε πριν από λίγο,  με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις που έχουν προκαλέσει οι βαριές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση – παρενόχληση από γνωστά΄πρόσωπα του θεάτρου, ειδικά δε του Δημήτρη Λιγνάδη που ήταν, μέχρι προ ημερών, καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

    Όπως ξεκάθαρα προκύπτει από τις  δηλώσεις της κ. Μενδώνη,  η Κυβέρνηση «αδειάζει», πλέον,  πλήρως τον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη κατηγορώντας τον μάλιστα ευθέως για βαθιά υποκριτική συμπεριφορά: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μάς εξαπάτησε. Με βαθιά υποκριτική τέχνη προσπαθούσε να μάς πείσει πως δεν έχει σχέση με όλα αυτά» υπογράμμισε η υπουργός Πολιτισμού προσθέντας πως  από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες γύρω από το όνομά του  πιέστηκε  προκειμένου να αποκαλύψει εάν σχετίζεται με τις κατηγορίες αλλά ο ίδιος το αρνούνταν κατηγορηματικά.


    Αναφερόμενη σε πληροφορίες που κυκλοφορούν και οι οποίες κάνουν λόγο για φιλικές σχέσεις του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη  και της ίδιας με τον Δημήτρη Λιγνάδη, η κ. υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά: «Ο Πρωθυπουργός γνώριζε τον Λιγνάδη μόνο ως ηθοποιό. Ας ψάψουν μια φωτογραφία που να δείχνει ότι ο πρωθυπουργός ή εγώ κάναμε προσωπική παρέα μαζί του. Δεν θα βρουν» είπε χαρακτηριστικά ενώ απέδωσε αυτές τις πληροφορίες σε κατασκευασμένα fake news που εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς.

    Παράλληλα η  κ. Μενδώνη ανακοίνωσε πως σήμερα το πρωί κατέθεσε στον εισαγγελέα υπόμνημα – αναφορά με την οποία θέτει στην διάθεσή του το σύνολο των εποπτευόμενων φορέων του ΥΠΠΟΑ αλλά και τον εαυτό της σε περίπτωση που χρειαστεί να καταθέσει ως μάρτυρας.

    Σε γενικές γραμμές στόχος της σημερινής συνέντευξης τύπου ήταν να περάσει το μήνυμα πως η Κυβέρνηση συνολικά και το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ειδικότερα τάσσεται απολύτως υπέρ της κάθαρσης και της τιμωρίας όσων έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις: «Βιώνουμε την κατάλυση των θεσμών του Πολιτισμού.  Η σεξουαλική βία, ειδικά δε όταν συνδέεται με παιδιά είναι μια φρικιαστική υπόθεση. Αυτό που μάς ενδιαφέρει είναι να τιμωρηθούν άμεσα οι θύτες από την δικαιοσύνη. Ενθαρρύνουμε τα θύματα να μιλήσουν ανοιχτά» τόνισε η υπουργός προσθέτοντας πως «το υπουργείο Πολιτισμού θα φροντίσει να ανανεωθεί το νομικό πλαίσιο που σχετίζεται με τέτοιου είδους περιστατικά όπου χρειαστεί προκειμένου να μην υπάρξει άλλο θύμα». Πρόσθεσε δε πως ο Κώδικας Δεοντολογίας, που συντάσσεται αυτήν την περίοδο, θα πρέπει να εφαρμοστεί και στις εποπτευόμενες σχολές του ΥΠΠΟΑ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Τέτοια ξετσιπωσια ρε παιδιά!!! Με τόσο κράξιμο και αυτή εκεί καρφωμένη στην καρέκλα της , δεν έχει την τσίπα ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ να παραιτηθεί. Κούλη είσαι ΓΕΛΟΙΟΣ και εσύ και η συμβία σου που καλύπτεις τα πάντα.

    2. Η ΤΣΙΜΕΝΝΔΩΝΗ ΑΦΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΗΘΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ. ΣΤΕΦΑΝΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    3. ΜΕΝΔΩΝΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ …στο υπουργείο πολιτισμού …
      τα ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠ@ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ…
      ειδικά η ΣΚΑΤΟΓΡΙ@ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ,που βόλεψε το τούβλο την κόρη της ( με τις ευλογίες του κούλη φυσικά ) στην παγκόσμια τράπεζα με 35.000 ευρω μηνιάτικο
      ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΥΛΗ ΖΩΑΑΑΑ

    4. Την υποβολέα τι τη θέλει?
      Λίγο ταραγμένη την ακούω..

    5. Αν παραιτηθεί αυτή υπάρχει κίνδυνος ο Λιγνάδης να μη μιλήσει!

    6. Έχουμε να κάνουμε με μεγάλου βαθμού ποδιτσες αν δεν το έχετε καταλάβει.

    7. αι στο διαολο μωρη μουμια…..για ποσο χαπατα μας περνατε…..

    8. Η γριασουπιά αμόλησε μελάνι θόλωσε τά νερά καί εξαφανίζεται.Μόνο γιά τόν βανδαλισμό πού έκανε στήν Ακρόπολη πρέπει νά τήν γκρεμίσουν από από τήν Ακρόπολη από εκεί πού γκρέμησαν τόν Οδυσσέα Αντρούτσο.
      Γιάννης Λάκων

    9. Ξεσκέπασέ τους Στέφανε.
      Να ανοίξει και το θέμα με Σάκη Ρουβά και τη βράβευση του με βραβείο Κάρολος Κουν με σκηνοθεσία Λιγνάδη το 2014. Το παρεάκι έδινε βραβεία στους δικούς τους.

      Όλα ψεύτικα. Μία μεγάλη συμορία

    10. Mετά τη δημόσια κατακραυγή και την προτροπή των ηθοποιών να παραιτηθεί, εξαναγκάστηκε να κάνει δηλώσεις και φυσικά θεατρινίζει.Ξεσκεπάστε τους όλους να μην μπορούν να κοιμηθούν

    11. Κλασική θηλυκιά τουρκοφατσα με μογγολοειδη μάτια.

    12. πες στα ρε Στεφαναρααααααα

      Βγαλτα όλα ρε αλανι

    13. Η καλύτερη ερώτηση θα ήταν : Κα Μενδώνη είστε με τον Μπάιντεν ή τον Τραμπ ;….. Για μένα εκεί φαίνονται όλα πλέον… Αυτή είναι η ερώτξση κλειδί για όλα… Μα για όλα…

    14. Εφάρμοσε το γνωστό κόλπο που συνηθίζει το Δημόσιο για να αποφεύγει ευθύνες: “ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑ”

    15. δεν υπαρχει λιγακι επικυνδινος ουτε λιγακι βιαστης υπαρχει επικυνδινος που συγκαλυπτεται
      και υπουργος που οφειλει να παραιτειθει

    16. Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στον μοναδικό δημοσιογράφο Στέφανο Χίο και στους συνεργάτες του μακελειού της μονής πραγματικής ενημέρωσης που δεν κάνει βήμα πίσω αν και παραλίγο να το πλήρωση με την ζωή του ο Στέφανος . Φυσικά υπάρχει η γλυκειά μας Παναγία που τον προστατεύει δεν λέω τους τράγους νεοημερολογιτες έμμισθους ιερείς που αντί γ Χριστό έχουν μόνο μισθό και είναι τσιράκια του βρωμιάρη παπικού προδότη ιερονυμου-βαρθολομαιου ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΧΕΤΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΆ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ—ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    17. Συμμορία παιδεραστών, όπως στο Βέλγιο.
      Δεν τα ήξερε η ΕΥΠ;

    18. Είμαστε λέει, κράτος δικαίου. Όχι θείτσα, είμαστε κράτος πούστηδων και προδοτών και χρειάζεται άμεση ολική εκκαθάριση.

    19. ““«Βιώνουμε την κατάλυση των θεσμών του Πολιτισμού.““. ααααααα τι καλα!!!! Η ελλαδα ξυπναει;;;; Απλα θα γυρισει απο το αλλο πλευρο!!!!! Και του χρονου εις ανωτερα

      1. “Απο το άλλο μου τ’αυτί γιατί είναι η μάνα μου κουφή”

    Comments are closed.