ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ TO MAKEΛΕΙΟ ΘΥΜΑΤΑΙ… Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ! ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΥΤΗΣ, ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ! ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟΝ!!!

    Κοινοποίηση:
    alexis1

    Τσιπρας τότε και σήμερα 

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ…

    Ψεύτης, φιγουρατζής και λαοπλάνος.

    Ήταν Χριστούγεννα του 2013, όταν ο Αλέξης Τσίπρας, ως πρόεδρος  του ΣΥΡΙΖΑ ασκούσε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή φερόμενες δηλώσεις της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, πως σε περίπτωση που η Ελλάδα αφηνόταν να εγκαταλείψει το ευρώ, τότε όλα τα υπόλοιπα κράτη μέλη θα έπρεπε να αποχωρήσουν από την ευρωζώνη «σε μεταγενέστερο χρόνο».

    Η Μέρκελ, όπως αποδείχτηκε αργότερα εκείνη την εποχή, δεν έκανε ποτέ τέτοιες δηλώσεις. Απλά τον κ. Τσίπρα, τον βόλευαν οι φήμες, προκειμένου να αρχίσει να ξεδιπλώνει το κουβάρι που θα τον οδηγούσε στην κυβέρνηση.

    Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ τότε, οι δηλώσεις της κ. Μέρκελ συνιστούσαν «αποκαλυπτική παραδοχή της πραγματικότητας που ποτέ δεν αξιοποίησε η ελληνική κυβέρνηση» (σ.σ. στην εξουσία ήταν η κυβέρνηση Σαμαρά τότε) προκειμένου «να διαπραγματευτεί προς όφελος του ελληνικού λαού».

    Όπως έλεγε τότε ο Τσίπρας, η κυβέρνηση Σαμαρά «υιοθέτησε τη στρατηγική της απόλυτης υποταγής», στρατηγική που απέφερε «τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα», τόνιζε.

    Όλα αυτά τότε…

    Για πάμε και στο τώρα…

    Αρχικά να θυμίσουμε ότι όταν ο Τσίπρας, στην αρχή της διακυβέρνησής του «προσπάθησε» να βγει από το ευρώ. Ο λαός του είπε βγες και αυτός έκανε το αντίθετο. Και το αντίθετο, ήταν αυτό ακριβώς που μας κόστισε άλλο ένα μνημόνιο. Όλοι θυμόμαστε τις διαπραγματεύσεις Βαρουφάκη.

    Σήμερα και, ενώ μας έλεγε πάντα ότι θα υπηρετεί το σωστό και το δίκαιο, τις φτωχές και χαμηλές τάξεις, έχει δώσει ήδη το «πράσινο» φως να κοπούν συντάξεις, όπως επίσης, έχει καταστρατηγήσει οποιαδήποτε έννοια σε ότι αφορά στο εργασιακό. Ήξερε εξ’ αρχής ότι δεν μπορούσε να καταργήσει κανένα μνημόνιο. Το δημοψήφισμα ήταν χαμένος χρόνος και χρήμα. Πολύ χαμένο χρήμα για την Ελλάδα. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και μάλιστα ελαφρά τη καρδία.

    Tώρα μας πουλάει ιστορία και φιέστες για το χρέος. Ξεπούλησε τη Μακεδονία για 30 αργύρια. Για επιμήκυνση χρέους μιλάμε; Γι αυτή που θα χουμε πεθάνει όλοι; Το έγκλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Για τι πράγμα ακριβώς πανηγυρίζουν; Με τα ψέμματα πάλι θέλει να πάρει τις εκλογές. Αφήστε που θα πάει ο διορισμός και θα έρθει δυο τρεις μήνες πριν…

    Ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι ο κ. Τσίπρας και από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και από τη θέση της Κυβέρνησης, οδηγούσε με τιμόνι το… ψέμα και τις φήμες. Το μόνο που του αναγνωρίζουμε είναι το χαρακτηριστικό του λαοπλάνου… Αυτό το έχει και περισσεύει μάλιστα!

    Χ.Δ.Ρ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: