ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Η ΠΟΛΩΝΙΑ! ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ MIG-29

    Κοινοποίηση:
    πολωνια MIG-29

    Ως υπόδειγμα υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων μίας χώρας θα μείνει στην ιστορία ο τρόπος που η Πολωνία απάντησε στις πιέσεις κάποιων ακόμα και από τις ΗΠΑ (όχι της επίσημης ηγεσίας) και Ζελένσκι αναφορικά με την παροχή των πολεμικών της αεροσκαφών στην Ουκρανία.

    Πρόκειται φυσικά για την υπόθεση με τα περιβόητα μαχητικά MIG-29 παλαιάς τεχνολογίας τα οποία υποτίθεται η Πολωνία θα έδινε στην Ουκρανία για να αντιμετωπίσει την ρωσική εισβολή.

    Όλα ξεκίνησαν με τον ισχυρισμό Ζελένσκι, ο οποίος μιλώντας σε διαδικτυακή σύσκεψη με Αμερικανούς γερουσιαστές, τους διαβεβαίωσε ότι η Πολωνία ήταν έτοιμη να του δώσει τα συγκεκριμένα αεροσκάφη, αλλά περίμενε την έγκριση των ΗΠΑ για να πράξει κάτι τέτοιο.

    Πηγές των πολωνικών ενόπλων δυνάμεων διέψευσαν τον συγκεκριμένο ισχυρισμό, αυτό όμως δεν φάνηκε να αποθαρρύνει τους Αμερικανούς γερουσιαστές οι οποίοι άρχισαν άμεσα να πιέζουν την διοίκηση Μπάιντεν, προκειμένου να δώσει το πράσινο φως στην Πολωνία για να δώσει τα μαχητικά στην Ουκρανία.

    Η Πολωνία διέψευσε για δεύτερη φορά αυτούς τους ισχυρισμούς, ουδείς όμως έδωσε σημασία. Αντίθετα, ο Μπλίνκεν σε συνέντευξή του δήλωσε ότι πλέον οι ΗΠΑ δίνουν το πράσινο φως στις χώρες του ΝΑΤΟ, δηλαδή στην Πολωνία, για να παραδώσει τα αεροσκάφη στην Ουκρανία.

    Αμέσως τα διεθνή ΜΜΕ έκαναν διθυραμβικά αφιερώματα, υποστηρίζοντας ότι η Πολωνία θα δώσει επιτέλους τα μαχητικά στον Ζελένσκι.

    Προφανώς η ακατάσχετη αυτή ψευδολογία και η προσπάθεια κάποιων κύκλων των ΗΠΑ και του Ζελένσκι να εμπλέξουν την Πολωνία με το ζόρι σε πολεμική αντιπαράθεση με την Ρωσία, εκνεύρισε την πολωνική ηγεσία, η οποία έκανε μία μαγική κίνηση: Ανακοίνωσε ότι δωρίζει τα μαχητικά της στο ΝΑΤΟ! Με απλά λόγια, αφού οι ΗΠΑ ήθελαν να εμπλακούν ενεργά, η Πολωνία τους έδωσε την δυνατότητα να το κάνουν απ’ ευθείας και όχι στις δικές της πλάτες!

    Ακολούθησε πανικός. Η διαβόητη Βικτώρια Νούλαντ αμέσως δήλωσε ότι η πρωτοβουλία αυτή της Πολωνίας δεν ήταν σε συνεννόηση με τις ΗΠΑ!

    Το Πεντάγωνο απέρριψε την πρόταση της Πολωνίας να διατεθούν τα μαχητικά αεροσκάφη MiG-29 στις Ηνωμένες Πολιτείες για παράδοση στην Ουκρανία, χαρακτηρίζοντάς την μη υποστηρίξιμη (λογικό), δήλωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος Τύπου του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι.

    Με απλά λόγια, η Πολωνία απέδειξε ότι κάποιοι κύκλοι των ΗΠΑ ήθελαν να κάνουν πόλεμο με την Ρωσία, βάζοντας όμως μπροστά τους Πολωνούς. Τεκμηρίωσαν επίσης ότι ο Ζελένσκι είπε ψέματα στους Αμερικανούς γερουσιαστές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. απο την γραμματεα υπουργειου αμυνης ΗΠΑ μαθαινουμε οτι η ΕΛΛΑΔΑ εστειλε στην Πολωνια εκτος απο 12 επιθετικα ελικοπτερα Απατσι και ελικοπτερα τυπου Black hawk!!! Φυσικα αυτες τις πληροφοριες τις κρυβουν τα <> καναλια μας

    2. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ:”ΝΑΤΟ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ”

    3. Και επίσης αφού το έκαναν αυτό οι Αμερικανοί με το να θέλουν να βάλουν μπροστά τους Πολωνους ενώ αυτοί είναι από πίσω άρα αυτήν την πρακτική έκαναν και στην Ουκρανία!Βάζουν μπροστά άλλους και από πίσω είναι αυτοί!

    4. Εξαιρετικό τό άρθρο τού Μακελειό! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ή παρουσίαση!!

    5. Μάγκες οι Πολωνοί.Οι δικοί οι τρούπιοι τσ@μπ@@κια ……

    Comments are closed.