ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ! ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΟΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ” – ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Επικοινωνία με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ είχε το βράδυ της Τετάρτης (26/09) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αντικείμενο την τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

    Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τηλεφώνησε στον Έλληνα πρωθυπουργό, προκειμένου να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στη Μεσόγειο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ για το ενδιαφέρον του και για την επικοινωνία, η οποία έγινε ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

    Ο πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα των αποσταθεροποιητικών ενεργειών της Τουρκίας, που βάζουν σε κίνδυνο την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή και δοκιμάζουν τη συνοχή του ΝΑΤΟ. Τόνισε, επίσης, ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να συμβάλει ουσιαστικά στην αποκλιμάκωση, αρκεί η Τουρκία να σταματήσει άμεσα τις προκλητικές ενέργειές της.

    Η τηλεφωνική αυτή επικοινωνία, ενδεχομένως να δείχνει κάποιο ενδιαφέρον από την πλευρά του αμερικανού προέδρου, ο οποίος είναι “ταγμένος” υποστηρικτής του Ρ.Τ. Ερντογάν, με δηλώσεις του περί φιλίας και υποστήριξης στην Άγκυρα τις τελευταίες ημέρες να κάνουν τον γύρω του κόσμου.

    Ακόμη οι ΗΠΑ, δεν έχουν εκδηλώσει κάποια ξεκάθαρη στάση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα. Μπορεί να ανακοινώνουν και να διατυμπανίζουν στην Τουρκία να αποκλιμακώσει την κατάσταση, όμως δεν φαίνεται να στέλνουν κάποιο ξεκάθαρο μήνυμα, όπως έχουν πράξει άλλες χώρες, πχ η Γαλλία.

    Κάτι που δίνει την εντύπωση, πως αφήνει την Τουρκία να αλωνίζει, επιβραβεύοντας τη επιθετικότητά της αλλά και τις διεκδικήσεις της εις βάρος της Ελλάδας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Ψευδής ειδήσειε και fake news δεν υπάρχουν κι αν υπάρχουν κανείς δεν τις αξιολογεί…όλους μας πονάει η αλήθεια αλλά δεν θέλουμε να τη δούμε κατάματα…άλλοι από φόβο κι άλλοι από υπερηφάνεια!Τι υπερηφάνεια καυμένοι να έχετε όταν σας κλαδεύουν κανονικά και δεν αντιδράτε?δε το πιστεύεται είτε επειδή είστε ηλίθιοι είτε επειδή είστε με αυτούς που έχουν συμφέρον…γεμίσαμε επικίνδυνους που το χόμπι τους είναι να χαίρονται με δεινά των άλλων…κομπλεξικοί και ανόητοι μεχρι το κόκκαλο!

    2. Τώρα θα καταλάβουμε όλοι πως καταστρέψαμε και πουλήσαμε την Ελλάδα μας τα τελευταία 40 χρόνια….με κομματικές παρωπιδες αφήσαμε να μας κυβερνούν πουλημένα κορμιά με την μέθοδο “άρτον και θέαμα” και τώρα ψάχνουμε τον από “μηχανής θεό” να μας σώσει!! πάρτε αυγά και κουρευτα, ούτε κάν στρατιωτικοί με αρχιδια δεν υπάρχουν στον ορίζοντα…..
      Το πιο λυπηρό είναι ότι στην περίπτωση μας είναι ότι αμαρτίες γονέων παιδευωσι τέκνα και ότι δεν βλέπω φώς πουθενά…

    3. Ο/Η μιά του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις και την κακή του ώρα λέει:

      Εσύ, τελικά, τουρκοειδές βδέλυγμα, δεν θα γλιτώσεις την αναφορά / καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για προβοκατόρικη διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρακτορίστικη δράση υπέρ της τουρκικής μιτ, εντός Ελλάδος … Αρκετά ανεχτήκαμε τις ύβρεις, τις προσβολές και τις συνωμοσιολογικές σου φανφάρες …
      Ουστ από δω, παλιο λινάτσα … μας έπρηξες τα ούμπαλα με τις μ@λ@κίες σου …
      Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, τουρκο-μογγολοσπορά … Πίσω στην Μογγολία σου, αχλάδω …

    4. Kαλοπερναει ο Κουλις,πεταξε κοιλίτσα.

    5. ΟΣΜΉ ΣΚΑΝΔΆΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΦΑΣΜΆΤΙΝΕΣ ΜΆΣΚΕΣ….

      Η κυρία του KU LEE θα φτιάξει τις μάσκες???

      .

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

      1. Μόνο αν είναι “haute couture”, τρομάρα της, και αντιστοίχως κόστους “ο κούκος αηδόνι”…

    6. Εχω πεσει, καπου εξω; Δεν νομιζω! Επισης! Προσωπικα, τα περι ακυρωσης του East Med,
      τ’ ακουω τζαμπα και βερεσε! Αρκει να σκεφτει καποιος, οτι συμμετεχει και το Ισραηλ! Θα δειξει!

    7. ““ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ““. Το ξεπουλημα εχει συμβει, μονο η ανακοινωση στα ελληνοειδη βδελυγματα λειπει για να κλεισει ο κυκλος και να ανοιξει ο τουρκικος με τα ξεπουλημενα και επισημα…….. με τις υγειες σας!!!!!!!

        1. μπεγλερακι ασχολεισου με κατι αλλο του μονοζυγου μεγεθους σου…… σταματα να ασχολεισαι…….

    8. Συγνωμη αλλα μονο απο τα χαρακτηριστικα του προσωπου του ο Μητσοτακης ειναι βεβαιο 100% οτι δεν ειναι Ελληνας αλλα περισσοτερο Εβραιος η Τουρκος. Η ουσια παντως ειναι η εξης:

      -Κυριως απο το 74 και μετα η Ελλαδα μπηκε σε ενα καθεστως απολυτης ομηριας. Δεν εχει καμμια ουσιαστικη σημασια ποιος ειναι στην εξουσια.

      -Καθε κομμα εξουσιας και καθε πρωθυπουργος εκλεγεται απο πολυ πριν τις εθνικες εκλογες.Οχι με δημοκρατικες διαδικασιες απο τον Ελληνικο λαο αλλα απο αυτους που ελεγχουν το χρηματοοικονομικο καθεστως του δυτικου κοσμου.

      -Καθε κομμα εξουσιας και καθε πρωθυπουργος συμφωναει απο ΠΡΙΝ στο τι θα κανει ακριβως.Δηλαδη με το που ανελαβε την εξουσια ο Σαμαρας, ο Τσιπρας συμφωνησε ενα 80-90% στο τι θα κανει.Προς το τελος της θητειας του Σαμαρα ολα ηταν συμφωνημενα. Οταν ανελαβε ο Τσιπρας, ο Κουλης συμφωνησε στο τι θα κανει οταν θα κυβερνησει και στο πως θα το κανει.Και παει λεγοντας.

      -Οι εκλογες ειναι αποτελεσμα νοθειας αν συνυπολογισουμε
      α) την δυναμη των μεσων μαζικης “ενημερωσης“ και τις εξαιρετικα αποτελεσματικες μεθοδους προπαγανδας που χρησιμοποιουν.Ειναι τοσο αποτελεσματικη που σχεδον κανενας δεν καταλαμβαινει οτι την υφισταται.
      β) τις εκατονταδες χιλιαδες ισως και εκατομμυριων πολιτογραφησεων που εγιναν απο το 74 και μετα σε μη-Ελληνες,
      γ)τις ψευτικες δημοσκοπησεις που εχουν κυριως στοχο να αποθαρρυνουν ενα μεγαλο ποσοστο κοσμου να συμμετεχει στις εκλογες, κοσμος ο οποιος δεν ανηκει σε καποιο κομμα και δεν εχει αμεσο προσωπικο συμφερον στην επικρατηση καποιου κομματος και
      δ)την αγορα εκατονταδων χιλιαδων ισως και εκατομμυριων με την παραχωρηση η εστω την υποσχεση παραχωρησης ρουσφετιου.

      Αρα, υπαρχει η απολυτη νοθεια στις εκλογες .Δεν εκμηδενιζω την προσωπικη ευθυνη μας σαν λαος και την καταπτυστη ανοχη που εχουμε επιδειξει, καλο ομως η αυτοκριτικη να μην υπερβαινει των ρεαλιστικων οριων και να παψει το αυτομαστιγωμα.Αυτο θελουν να κανουμε.

      Η λυση? Δεν υπαρχει λυση μεσα σ αυτο το συστημα δυστυχως.Κανενα κομμα δεν θελει ουτε και μπορει να αλλαξει τα δεδομενα.Αν υπαρξουν ανθρωποι με αγνες προθεσεις που θα θελησουν πραγματικα να υπηρετησουν την Ελλαδα και τους Ελληνες, αυτο θα τελειωσει πριν καν αρχισει. Και πολυ πιθανον να διαφθαρουν οι ιδιοι απο την πιεση πριν να τους καταστρεψει το ιδιο το καθεστως.

      Αρα το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να εχουμε πιστη στο Θεο, να διατηρησουμε την εθνικη μας συνειδηση, να παλευουμε για την οικογενοια μας και να προσπαθησουμε οσοι τουλαχιστον δεν ειμαστε εθελοδουλοι, να ζησουμε οσο πιο ανεξαρτητα και μακρια μπορουμε μακρια απο το συστημα. Ψηλα το κεφαλι και δεν αφηνουμε το μισος και την απελπισια να μας νικησουν. Τα πραγματα θα γινονται ολο και πιο χειροτερα, οσοι ομως μεινουν στον δρομο Του Θεου θα βρουν την λυτρωση.Σ αυτη τη ζωη, οχι μονο στην επομενη.

      1. Αυτο που λες ειναι για αβουλα οντα. Εχεις δικιο. Τα ελληνοειδη ειναι αβουλα οντα χωρις επιστροφη πλεον.

        1. Το λες συνέχεια αυτό και για πολλόυς μήνες. Μάλλον χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιον πιο ειδικό.

          1. εσεις εχετε καταστρεψει την πατριδα ολων μας…. και βγαινετε και μιλατε….. αντι να κανετε κατι παραγωγικο με το πληκτρολογιο…… οπως εχετε ακομη το θρασος και μιλατε ετσι εχω και εγω το ιδιο θρασος και γραφω αυτα που γραφω. μην τα διαβαζετε…. δεν σας υποχρεωνει καποιος…………….. αντε παραπερα….

    9. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ … ΟΙ “ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ”…
      ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

      1. Ο τουρκος δεν κρατιεται να δειξει τι ειναι δικο του και να το εκμεταλευτει…. με τον υβριδικο πολεμο εδω και παρα πολυ καιρο παιζει τους ελληνες στο ενα χερι….. και οι ελληνες μιξοκλαινε στην υφηλιο για τον κακο τουρκικο μπαμπουλα……… και τρωνε το φαι τους………

    10. Τα συμφέροντα του Πούτινo , του Τράμπο και της Αγγέλας τυχαίνει να
      συμπίπτουν με τα συμφέροντα του Σουλτάνου σε βάρος της Ελλάδας !!!
      Και τα συμφέροντα του Σουλτάνου συμπίπτουν με τα συμφέροντα της Αδελφότητας.
      Και όλων αυτών με του Φιδιού.

    11. ..δώσε του και τη γυναίκα σου για αντάλλαγμα.
      Γερμανοτσολιάς από παράδοση.
      Μιλάμε για σόι, όχι αστεία.

    12. Πάει για μεγάλο ξεβράκωμα το πράγμα, ο τράμπας είναι φίλος του ερντογάνη. Ο Κούλης πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι κτήμα του το Αιγαίο να κάνει παραχωρήσεις.

    13. Ρε, άντε μου στον διάολο τον γέρο (τον σωστό, τον πρόστυχο)!!!

    14. Θα κάνει πίσω εκτός του ενός σημείου. Θα πεί ότι μας γλύτωσε απο πόλεμο (λες και δεν θέλαμε να πολεμήσουμε). Μετά θα πρέπει να καταδικαστεί για Εσχάτη Προδοσία. Αλλά να μην την κοπανήσει στην Αμερική όπως έκανε ο Γιωργάκης..

    15. Πραγματικό ξεπούλημα της Ελλάδος και εξόντωση του ελληνικού που σημαίνει όργια σε τιμή ευκαιρίας!

    16. για να δούμε…
      Να δούμε και πως θα αντιδράσουμε εμείς τα υπόλοιπα μασκοφόρο διποδα

    17. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΕΤΙΣΙΟ ΒΛΕΜΑ.
      ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

    Comments are closed.