ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ! «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Νέες τιμές στα διόδια της Αττικής Οδού

    Η «Αττική Οδός Α.Ε.» ανακοινώνειτις νέες τιμές των διοδίων που θα τεθούν σε ισχύ σε δύο διαδοχικά στάδια για όλες τις κατηγορίες των οχημάτων,ως ακολούθως:

    Πληρωμή με καταβολή μετρητών:

    Κατηγορία Οχήματος

    Ισχύουσα Τιμή
    Τιμή από 1/7/2019
    Τιμή από 1/1/2020
    Κατηγορία 1
    €1,40
    €1,50
    €1,60
    Κατηγορίες 2, 3 & 4
    €2,80
    €3,00
    €3,30
    Κατηγορία 5
    €7,10
    €7,50
    €8,20
    Κατηγορία 6
    €11,30
    €12,00
    €13,20
    Αντίστοιχα, αυξήσεις θα ισχύσουν και στα εκπτωτικά προγράμματα, με τις νέες τιμές για κάθε εκπτωτικό πρόγραμμα και κατηγορία οχήματος να ανακοινώνονται στους χρήστες σε εύλογο χρονικό διάστημα προ της εφαρμογής τους.

    Σημειώνεται ότι η νέα ονομαστική τιμή του διοδίου, που θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου 2019, είναι περίπου 20% χαμηλότερη από το όριο που προσδιορίζεται στη Σύμβαση Παραχώρησης, αφού το Άνω Συμβατικό Όριο Διοδίων Τελών ανέρχεται σήμερα σε €3,77, ενώεάν ληφθούν υπόψη και τα εκπτωτικά προγράμματα, η μέση τιμή θα είναι ακόμη χαμηλότερη από το Συμβατικό Όριο.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ανάδοχος, παρά την αύξηση του πληθωρισμού και παρά τη σημαντική μείωση του αριθμού των διελεύσεων, αντιλαμβανόμενος τις οικονομικές δυσκολίες που ενέσκηψαν στη χώρα, διατήρησε σταθερή την τιμή των διοδίων τα τελευταία δεκατρία (13) χρόνια.  Επισημαίνεται ότι από τον Φεβρουάριο του 2006 που το διόδιο ανερχόταν σε €2,70, η «Αττική Οδός Α.Ε.» προχώρησε μέχρι σήμερα σε μία μόνο μικρή αύξηση κατά €0,10, στα €2,80 τον Ιούλιο του 2010, στο πλαίσιο της κάλυψης των διαδοχικών αυξήσεων του ΦΠΑ, διαμορφώνονταςτην καθαρή τιμή διοδίων των €2,80 με ΦΠΑ 24% σε χαμηλότεροεπίπεδο της τιμής των €2,70 με ΦΠΑ 19%.

    Η «Αττική Οδός Α.Ε.» καλεί  τους χρήστες, που χρησιμοποιούν ακόμη μετρητά για τις συναλλαγές τους, να αξιοποιήσουν, ανάλογα και με τη συχνότητα χρήσης του αυτοκινητόδρομου, τα εκπτωτικά προγράμματα, λαμβάνοντας δωρεάν τον ηλεκτρονικό πομποδέκτη. Με το βασικό πρόγραμμα (Πρόγραμμα Express), η τιμή των διοδίωνδιαμορφώνεται σε€2,80, όσο στοιχίζει δηλαδή σήμερα η διέλευση με καταβολή μετρητών.

    Στο www.aodos.grυπάρχουν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα εκπτωτικά προγράμματα, τις κατηγορίες των οχημάτων και τις νέες τιμές, ενώ ειδική εφαρμογή βοηθάει τον οδηγό να επιλέξει το πιο συμφέρον πρόγραμμα ανάλογα με τη χρήση που κάνει στον αυτοκινητόδρομο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Eιναι πολυ απλο μπουκοταζ να δουμε τι θα κανουν

    2. Να τα φάνε σε φάρμακα στα παιδιά τούς!!!!

    3. Και πολύ καλά κάνουν.
      5 ευρώ να τα πάνε να μην πω 10.Φεύγει ο άλλος από το Γέρακα π.χ. να πάει για δουλειά στο Μαρούσι και πληρώνει Αττική οδό γιατί βαριέται να ξυπνήσει 10 λεπτά νωρίτερα μπας και του χαλάσει η επιδερμίδα.
      Όσο για κυβερνήσεις θυμάται κανείς πως τον λέγανε εκείνο το πολιτικό του Πασοκ που τους τα έδωσε όλα;;;;;;;
      Καλά μας κάνουν τώρα. Προεκλογικά χατήρια του Κούλη κάνουν και ανεβάζουν την τιμή 10 μέρες πριν
      τις εκλογές.
      Θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβει κανείς.Φανταστείτε και να βγει και αυτοδύναμος πόσο πήδηγμα θα μας ρίξει.

    4. Εεεε, δικιο εχουν. Δεν βγαίνουν βρε παιδια. Εχουν πολλα έξοδα. Ειδικα αφου ολους αυτους τους δρόμους τους εχουμε πληρωσει ηδη εμεις. Αυτοι απλως τους εκμεταλλεύονται. Αλλα καλα κανουν. Βρήκαν τους μακακες τους Ελληνες και κανουν οτι θελουν. Δεν αντιδρούμε σε τιποτα. Ξέρετε οτι οι ..πολιτικοι μας…εχουν υπογραψει και για Διαφυγόντα κέρδη;;; Οτι χάνουν δηλαδη, κατα την γνώμη τους, τα πληρωνουμε παλι εμεις. Προφανώς εχουν συμφωνήσει σε ενα συγκεκριμένο ποσο και οταν δεν το φθάνουν, πληρωνουμε εμεις τα υπόλοιπα.

    5. Σιωπη ραγιαδες κιχ μη βγαζετε. ψηφισατε νδουλες τσυριζα και κιναλια και κουκουεδια… μοκο τωρα, πληρωστε και μουγγα ραγιαδες

    6. το κολοπαιδο του χουντικου ο γιος …πριν να γινει κυβερνηση εκλεινε τα διοδια να μην πληρωνουμε…οταν εγινε εβαλε και αλλα παραπλευρα και με νομο να σε αρπανε αμα δεν πληρωσεις( δεν πληρωνω δεν πληρωνω.χα χα χα ζωα .}Και πρν ξεκουμπιστει τους δινει δωρο….ο πρωτη φορα αριστερος …

    7. άσε να μαντέψω σύντροφε ψηφοφόρε…

      το ηθικό πλεονέκτημα της φασιστεράς!!!
      σωστός ο σύντροφος;;;;

    8. άσε να μαντέψω σύντροφε ψηφοφόρε…

      το ηθικό πλεονέκτημα της φασιστεράς!!!

      1. το ηθικό πλεονέκτημα του φασιστερού σύντροφου σπίρτζη…

    9. ρουφάνε με 10 καλαμάκια το αίμα μας και καμώνονται και τους ελεήμονες οι κλέφτες με τους ελεεινούς δρόμους και την απαγόρευση της ελεύθερης μετακίνησης, για να γεμίζουν με κλεμένα τις τσεπάρες τους.

      Σε καμμία κωλοχώρα του κόσμου δεν κρατάνε τα διόδια εφόρου ζωής. Πόσες συμμορίες ακόμα θα σηκώσει αυτή η χώρα;

      Πόσοι νεκροί, πόση υποτέλεια, πόσες οικογένειες θα καταστραφούν ακόμα.

      Για να ξεπληρώσουν, δεν θα φτανουν όχι μόνο τα λεφτα και ολόκληρες οι περιουσίες τους, αλλά και οι 3 και 4 επόμενες γενεές τους.

      Τώρα, θέλουμε όλα τα λεφτά μας πίσω, και αποζημιώσεις που δεν μπορεί ούτε κατά διάνεια να σκεφτεί, το απλό σας μυαλό._

    Comments are closed.