ΤΩΡΑ: O ΠΡΩΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ – Ο ΧΑΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    A general view shows the hemicycle ahead of a plenary session of the European Parliament in Brussels, Belgium March 9, 2020.  REUTERS/Francois Lenoir

    Σύμφωνα με μια κοινοβουλευτική πηγή, πρόκειται για έναν Ιταλό που εργαζόταν στο τμήμα πληροφορικής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

    Ένας εργαζόμενος στο Ευρωκοινοβούλιο, ηλικίας περίπου 40 ετών, έχασε τη ζωή του, αφού προσβλήθηκε από τον νέο κορονοϊό κι αποτελεί τον πρώτο νεκρό από τη νόσο Covid-19 στους κόλπους των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές.

    «Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά λύπης του επιβεβαιώνει έναν θάνατο» μεταξύ του «εξωτερικού προσωπικού» του, που οφείλεται, βάσει των υπαρχουσών πληροφοριών, στον «κορωνοϊό», έγινε γνωστό από μια εκπρόσωπο Τύπου του οργάνου, σε επικοινωνία που είχε με το Γαλλικό Πρακτορείο.

    Σύμφωνα με μια κοινοβουλευτική πηγή, πρόκειται για έναν Ιταλό που εργαζόταν στο τμήμα πληροφορικής.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Παιδιά, πάμε όλοι να τους δώσουμε “ευχούλες”! Ένα, δύο, τρία…

    2. Δυστυχώς άλλος ένας φουκαράς πέθανε. Κανείς από δαύτους δεν ψοφολογά. Έχουν κάνει τόσα και τόσα κακά σε συτόν τον λαό. Ας όψονται! Έχουν και παιδιά και εγγόνια…

    3. ευτυχώς ο εθνικός μας ρουφιάνος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και επιτέθηκε στο σούπερ μάρκετ. Δε θα άντεχε ο τόπος να τον χάσουμε..

    4. Ποιος σας είπε ότι ο ιός δεν κάνει διακρίσεις; Είδατε να ψοφολογά κανένας από δαύτους; Ανοίγω να διαβάσω μήπως ψόφησε από αυτούς κανένας και τί να δω πάλι ένας φουκαράς πέθανε.

    5. Ψοφιστε όλοι εκεί μέσα. Μαζί και οι 300 της βουλής.

    6. Μονο ενας ?κριμα.δεν καθαριζει ετσι ο τοπος…αργουμε.

    7. Κι έτυχε και ήταν Ιταλός; όλες οι φυλές της Ευρώπης και πεθανε Ιταλός και 40χρονος; καλά, δεν τους θέλει καθολου

    8. Πόσο χρονων;;;;; 40;;;; Α νόμιζα ότι φεύγουν οι μεγάλες ηλικίες. Βέβαια θα μας πειτε ότι είχε αλλά σοβαρά προβλήματα υγειας. Μείνετε μεσα στα σπίτια και αφήστε τις βλακείες :χούντα και ένα σωρό συνομωσίες. Κανένας μας δεν θα γλιτώσει.

    Comments are closed.