ΤΩΡΑ! ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ! ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΡΙΟΥ – ΠΕΘΑΝΕ 7ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    police

    Σκηνές θρήνου και επεισόδια πριν λίγο έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον τρίτο όροφο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο. Πληροφορίες αναφέρουν οτι έφυγε από τη ζωή 7χρονο παιδί και οι συγγενείς του, Ρομα κατά την ενημέρωση, άρχισαν να προκαλούν φθορές στο κτίριο.

    Σοβαρό επεισόδιο έγινε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής στον τρίτο όροφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, άτομα τα οποία βρίσκονταν έξω από την ΜΕΘ, άρχισαν να προκαλούν φθορές στους χώρους ενώ άμεσα από το Νοσοκομείο ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας.

    Αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στο σημείο και ήδη επιλαμβάνονται. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν γινει προσαγωγές ή συλλήψεις. Όπως πληροφορείται το tempo24.news, η ένταση και τα επεισόδια προκλήθηκαν όταν συγγενείς και συνοδοί 7χρονου παιδιού ενημερώθηκαν για τον θάνατό του.

    wytgngiazf5eda07ea3b52bdimnuhigtw5eda07e9b5a19

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Χάθηκε ένα καλό εισόδημα.Ειναι να μην τα σπάσουν;

    2. ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΛΑ ΛΙΓΌΤΕΡΟ. ΚΕΡΆΚΙ ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΏΡΓΗ

    3. με κουλη
      πολυ αγαπη οι γυφτοι στα γυφτακια
      Ποιον θα βαζουν τωρα στα φαναρια για ζητιανια με ξυλο
      Θα πηγαινει ο μπαμπας ο αρκουδογυφτος

    4. Ελπίζω οι Έλληνες γιατροί να κατανόησαν σε βάθος τι πρέπει να κάνουν

    5. Βάλτε όλους τους γύφτους, μαζί με τα λαθρο-όρκ και τους προδότες των ΜΚΟ σε ένα ξερονήσι,δώστε τους δώρο τις λεπίδες και τα λοστάρια κι αφήστε τους ν’ ανταλλάξουν πολιτισμικά στοιχεία,ήθη και έθιμα.Είναι η μοναδική λύση για να σωθεί η Ελλάδα και οι Έλληνες μια και καλή…

    6. Δεν μας λέτε απο τι πέθανε το παιδί. Μήπως απο το πολύ ξύλο που τα δίνουν οι γονείς τους; Μάλλον τα σπάσανε γιατί θα πρέπει να παρουσιάσουν άλλο παιδί τώρα για τα επιδόματα, παρά για τον θάνατο του. Απο μικρά τα μαθαίνουν να κλέβουν, να ζητιανεύουν, τα μικρά κοριτσάκια να εκδίδονται σε σκατόγερους και γενικώς να τους φέρνουν λεφτά, η ύπαρξη τους είναι εισόδημα. Λίγοι Ρομά νοιάζονται για τα παιδιά τους και τα στέλνουν σχολείο. Οι ίδιοι οι γονείς προδιαγράφουν το μέλλον τους.

      1. Γυφτάκι θηλυκό γύρω στα 12 πλευρίζει παππού στην Κάτω Κηφισιά την ώρα που βγαίνει από το καφενείο. Δεκέμβριος 2019. Ε! μπάρμπα, να σου πάρω μια πίπα, να μου δώσεις 10 ευρώ; Αυτή είναι η κουλτούρα τους.

    7. ΤΑ ΛΕΣΙΑ μονο κλοπες και φονους ξερουν να κανουν

    8. Μα..τα σκοτωνουν οι ιδιοι απο μονοι τους οταν παρουν το επιδομα! Τι ;; Σου στραβοφανηκε η αληθεια;
      τα γεννανε με σκοπο να ζητιανευουν και αλλα τα πουλανε !
      Και τωρα βρηκαν να σπασουν το νοσοκομειο ;
      Σκ@τογυφτοι

    9. και δεν πληρωνουν τιποτα στο ΕΣΥ και ζητανε και τον λογο και κανουν και ζημιες…
      πλακωστε τους στις κλωτσιες και πεταξτε τους εξω!
      και οποιος μιλησει, μεσα μπουντρουμι και ξυλο πρωι μεσημερι βραδυ!
      α σιχτιρ με τα παρασιτα!

    10. Τι να σου πω… μεγάλη τραγωδία Νεκτάριε… ! Ψοφισε ένας γύφτος … που εξισώνεις με τα δικά μας παιδιά… Μόνον που τα δικά μας παιδιά δεν σκοτώνουν ηλικιωμένους για μια χρυσή αλυσίδα , δεν χτυπάνε και βασανίζουν αλύπητα τα θύματα τους μέσα στα σπίτια τους , δεν κλέβουν , δεν βιάζουν … δεν ζουν εις βάρος των νομοταγών φορολογουμένων , δεν ξυλοκοπούν όποιον τους παρατηρήσει, δεν είναι παράσιτα…. !!! Αν αγαπούσες και εκτιμούσε τους συμπολίτες σου δεν θα αποκαλούσες τραγωδία τον ψόφο ενός παράσιτου , αλλά ευλογία.

    11. Κάθε βρωμοφάρα έχει τά δικά της ήθη καί έθιμα.Οί γyφτοι εκτός από τό οτι κλέβουνε,μέ τό μπαρδόν,παίρνουνε,
      καταστρέφουν καί τά ελληνικά νοσοκομεία.Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απαγορευτεί αυστηρώς η είσοδος τών
      υπανθρώπων στά νοσοκομεία μας.Εξω οι γyφτοι καί οι λαθροεισβολείς από τά ελληνικά νοσοκομεία.
      Γιάννης Λάκων έλληνας πατριώτης καλι ρατσιστής.

    12. Τι να εγινε αραγε; δεν πηραν φακελακι οι γιατροι; ξερουμε τι κουμάσια είναι ,εδώ για μια γεννα και σου ζητουν το αναλογο αντιτιμο οι ξευτιλες,καλα τους εκαναν και τα εσπασαν,επρεπε να σπασουν και τα κεφαλια τους να μαθουν οι παλιοαλητες.

    13. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ…ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ

    14. Καλό θα ήταν να μαθαίναμε από τι πέθανε το παιδί γιατί τώρα τελευταία πολλά ιατρικα λάθη γίνονται ο θάνατος ενός μικρού παιδιού είναι τραγωδία είτε είναι τσιγγανάκι αλβανακι οτιδήποτε τώρα αν σας πειράζει που τα σπασανε καλά κάνανε εάν ο θάνατος του παιδιού είναι από ιατρικό λάθος και λίγα είναι δεν είδα όμως την ίδια ευαισθησία για το παιδί παρά μόνο ότι τα σπασανε οι γύφτοι ντροπή σας

      1. Οσο πιο επικινδυνα ζεις, τοσο πιθανοτερο ειναι να υποστεις τις συνεπειες. Οταν μεγαλωνουν τα παιδια τους μεσα στη μπιχλα και τα μικροβια, αυτα παθαινουν. Οταν τους λες καθιστε καραντινα για τον ιο, δεν καθονται. Τι να λυπηθεις ρε απο αυτους; Εδω ρε χαπακωνουνε τα παιδια τους για να τα εχουνε στα ποδια τους οι γυφτισσες και να ζητιανευουν, τι ψαχνεις τωρα…

      2. Ρε δεν γ@μιεσαι εσύ και οι γύφτοι μαζί που σε έπιασε ο πόνος;

    Comments are closed.