ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ! ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ – Ο ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ 3 ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ…

    Κοινοποίηση:
    1

    Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στην Αττική με εστιακό βάθος 12 χιλιομέτρων και επίκεντρο 26 χλμ. βορειοδυτικά της Αθήνας.

    Ο σεισμός μεγέθους 5,1 βαθμών, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική καθώς σε περιοχές της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Βοιωτία και στην Κορινθία.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που φθάνουν στο kranosgr, ο κρατικός μηχανισμός είναι έτοιμος να συνδράμει όπου και όταν απαιτηθεί.

    Ήδη με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, o οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ,  οι δυνάμεις του Ξενοκράτη και Δευκαλίωνα σε Αττική, Βοιωτία και Κορινθία, έχουν τεθεί σε ετοιμότητα μίας ώρας και είναι στη διάθεση της πολιτικής προστασίας, που αυτή την ώρα συνεδριάζει.

    Με πληροφορίες kranos.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Λίγο σεβασμό σε ανθρώπους σαν αυτόν τον αποστολάκη και άλλα κομάντα που έχουν ρισκάρει τη ζωή τους αμέτρητες φορές στα πεδία των μαχων.Ξέρετε ρε πόσους τούρκους έχει σκοτώσει καθένας από αυτούς? Ε?

    2. Τα “σχόλια” είναι κατηφή και πικρόχολα. Ίσως απο κόμπλεξ, ίσως απο κακια και απο αμορφωσιά. ΔΕΝ θα παει έτσι μακρυά η Ελλάδα μας. ΕΜΕΙΣ την κατασπαράζουμε, με τη διχόνοια και τα καμώματα μας. ΝΤΡΟΠΗ.

    3. Μαλακίες για εσωτερική κατανάλωση. Να στείλουνε τον ‘’υπερήφανο ‘’ Ελληνικό στρατό στην Κύπρο . Αφήστε τις ασκήσεις και τις λοιπές γυναικουλίστικες παπαριές.

    4. Αυτή είναι η δουλειά του να δίνει εντολές και να επιθεωρεί την εξέλιξη αυτών…
      Και αυτός είναι στη θέση αυτή γιατί εσύ τον επέλεξες…

    5. Την Ρωμη την εσωσαν οι Χηνες και οχι οι Αετοι !

    6. ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ (ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ) ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ , ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ , & ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ , ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.

    7. Ναι, ενώ οι λοιποί καραβανάδες δημόσιοι υπάλληλοι με τις κοιλιές και την καλοπέραση είναι έτοιμοι…

    8. Αν αποστρατευτεί τώρα θα χάσει το μπαγιόκο. Η σύνταξη του θα είναι μικρή εξάλλου δεν κάνει και καμιά δουλειά που επιβαρύνει την κατάσταση του! Άλλοι τρέχουν άλλοι κάνουν τις δουλειές αυτός εκ του ασφαλούς δίνει εντολές.

      1. Εισαι πολυ μικρος και ανυπαρκτος εσυ για να κοροιδευεις τους στρατιωτικους.

        1. Για πες μας εσύ, τι είναι οι στρατιωτικοί; Την λες και με καμάρι την λέξη. Όσοι είναι στον στρατό λέγονται έτσι. Κι’ εγώ στη θητεία μου στρατιωτικός ήμουν. Σύμφωνα με τον νόμο υπάρχουν τρεις κατηγορίες στρατιωτικών, οι στρατεύσιμοι στρατιωτικοί, οι μόνιμοι και οι έφεδροι. Κι’ εγώ ήμουν λοιπόν, δεν κάνω τόση φαμφάρα όπως εσείς. Και ήμουν τζάμπα, όχι με μισθό, Δεν το κάνω θέμα.
          Όταν βγάλεις 10 ευρώ με δουλειά (κανονική) στον ιδιωτικό τομέα, τότε δέχομαι ν’ ακούσω κριτική. Δημόσιος υπάλληλος είσαι όπως κι’ οι άλλοι σε άλλες θέσεις. Και μην αρχίσεις μπούρδες του στυλ εθνική ασφάλεια, πατρίδα και τέτοια, δεν το κάνεις γι’ αυτό, για τα λεφτά το κάνεις και βάζεις και μπροστά τους πολίτες (στρατιώτες). Αν π.χ. σε κάνει ο κούλης πρόξενο στην Αυστρία με 15.000 Ε / μήνα, θα κάτσεις εδώ εσύ για την πατρίδα..; Αφήστε τις λακαμίες λοιπόν και μην νομίζετε ότι ότι ασχολείται κάποιος μαζί σας. Οι φτωχοοικογένειες στέλνουν τα παιδιά τους εκεί και μόνο αυτές ασχολούνται με εσάς, άντε και οι κακομοίρες που παντρεύονται τα καραβάνια από πείνα λόγω του σταθερού μισθού. Έξω… στην κοινωνία, κανένας άλλος δεν ασχολείται με εσάς και ξέρεις το γιατί. Γιατι κουβαλάτε μπόλικο κόμπλεξ, δημοσιοϋπαλληλίκι και αμορφωσιά. Ποτέ δεν ζητάμε να μας σέβονται. Κερδίζουμε σεβασμό με την συμπεριφορά μας. Εσείς κάνετε το 1ο και συνέχεια ζητάτε και κλαψουρίζετε.

    Comments are closed.