ΤΩΡΑ! ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ – ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

    Κοινοποίηση:
    germania-toyrkia-708

    Μετά το συνέδριο στις 10 Οκτωβρίου στη Σμύρνη το οποίο μιλούσε για δήθεν καταπιεσμένη τουρκική μειονότητα σε Ρόδο και Κω, οι Τούρκοι διοργανώνουν νέο συνέδριο για το ίδιο θέμα κι αυτή τη φορά με τη συμμετοχή ευρωπαϊκών ΜΚΟ, που τις διοικούν Γερμανοί.

    Η Άγκυρα γνωρίζει πως μόνο η στρατιωτική της ισχύ δεν νομιμοποιεί τις διεκδικήσεις της για το… μισό Αιγαίο.

    Γι’ αυτό αρχίζει και δημιουργεί ζητήματα που θα νομιμοποιήσουν τις διεκδικήσεις της. Ένα από αυτά, είναι το ζήτημα της τουρκικής μειονότητας στα Δωδεκάνησα(!), η οποία μάλιστα οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως… διώκεται.

    Οι μεθοδικοί Τούρκοι  χτίζουν σταδιακά το πολιτικό υπόβαθρο για την αναγνώριση της λεγόμενης “τουρκικής μειονότητας” στα Δωδεκάνησα και μάλιστα με τη συμμετοχή Γερμανών πολιτών.

    Ένα ακόμη συνέδριο διοργανώθηκε στην Σμύρνη με την άδεια φυσικά του Τουρκικού Κράτους με αντικείμενο την λεγόμενη “Τουρκική Μειονότητα” της Δωδεκανήσου η οποία σύμφωνα με τους διοργανωτές του συνεδρίου δεν είναι αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος και αριθμεί σύμφωνα με τους Τούρκους 6.000 μέλη.

    Στο συνέδριο συμμετείχε η γνωστή και ένθερμη υποστηρίκτρια των τουρκικών κρατικών θέσεων περί μειονοτήτων οργάνωση FUEN με τον αντιπρόεδρο της Γερμανό πολίτη Γκόστα Τοφτ.

    Η FUEN δεν είναι μία τυχέα ΜΚΟ  αλλά από τις πιο παλιές στην Ευρώπη, έχοντας ιδρυθεί το 1949 στο πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης, όντας άρα ένας οργανισμός με ημιθεσμικό ρόλο.

    Ο αντιπρόεδρος της FUEN Γκόστα Τοφτ, δήλωσε πως οι “Τούρκοι” των Δωδεκανήσων που ανήκουν στην Ελλάδα, είναι αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της σφοδρής αφομοίωσης και σε δήλωση που έκανε προς το τουρκικό κρατικό πρακτορείο Anadolou, υπογράμμισε την σημασία που έχει η εκπαίδευση στην μητρική γλώσσα για τους “Τούρκους” που ζούνε σε Ρόδο, Κω και στα άλλα νησιά.

    Ο Τοφτ οποίος είναι ο ίδιος μέλος της γερμανικής μειονότητας που ζει στην Δανία, δήλωσε πως, ¨Αν δεν μαθαίνουν στο σχολείο την γλώσσα τους, αυτό συνιστά μια σφοδρή αφομοίωση και αυτό συμβαίνει αυτή την στιγμή¨.

    Ο Τοφτ θύμισε πως αυτού του είδους τα σχολεία δεν υπάρχουν στα ελληνικά νησιά και πρόσθεσε πως η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει “τουρκική μειονότητα” στην Δυτική Θράκη και στα νησιά. Ο Τοφτ δήλωσε: ¨Πρέπει (οι Έλληνες) να δεχθούν την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας, αυτό είναι μια πραγματικότητα”.

    Και συμπλήρωσε λέγοντας ότι, “Εάν (οι Έλληνες) δεν το δεχθούν, τότε για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, θα πρέπει να ασκηθεί πίεση από την διεθνή κοινότητα¨ και πρόσθεσε πως η λύση περνά μέσα από την έναρξη διαλόγου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Μετανάστη ελληνόφωνε,σού θόλωσαν αυτό πού …… κουβαλάς εντός τού κρανίου σου (τό οποίον μόνον ως μυαλό δέν δύναται νά χαρακτηριστεί) μέσω μιάς καλοπληρωμένης εργασίας καθιστώντας σε ανίκανο νά παραδεχθής τό παρασκήνιο καί τήν δολιότητα πού έχουν οι ευρωπαίοι καί κυρίως οι γερμαναράδες.Ανέκαθεν εποφθαλμιούσαν τήν Πατρίδα μου καί τήν Αγιωτάτη Πίστη μου,έστω κι’άν τό πράττουν μέ φιλικό τρόπο, δέν παύουν νά είναι φίδια κολοβά. Εάν διά τά αργύρια σού σκότισαν τό …… (καταχρηστικώς) ας ειπούμε μυαλό !!!!! καί διαστρεβλώνοντας τά κριτήριά σου σέ ώθησαν νά υποστηρίζεις τήν δυσώδη εξωτερική των πολιτική καί επιβουλή εναντίον τής Πατρίδος μου, τότε είσαι άξιος πολλών δακρύων καί καλώς θά έπραττες νά αναθεωρήσης τήν εσφαλμένη εντύπωση καί γνώμη πού έχεις περί αυτού.Πληροφορήσου καί μάθε διά τήν θηριωδία τών γερμανών εναντίον τών Ελλήνων καί τότε θά σιωπήσεις καί δαγκώσεις τήν γλώσσα σου.Διά τά αργύρια νά μήν γίνεσαι άδικος εις τάς κρίσεις σου καί προδίδης τήν Ελλάδα.

    2. Κι ομως η πλειοψηφια των Ελληνων συνεχιζει να θεωρει τον Ερντογαν παραφρων και να πιστευει οτι η Τουρκια τελεί υπο πληρη απομόνωση…δυστυχως τα τουρκοκαναλα κανουν καλα την δουλεια τους και οι αποχαυνωμένοι νεοελληνες τρώνε σανο με την σέσουλα.

    3. Μια ζωή εχθρός του ελληνισμού οι ουννοι οι Γερμανοί…. Αλλά τι να πεις; μποϊκοτάζ εθνικό από όλους τους Έλληνες στα γερμανικά προϊόντα….

    4. και οι Γραικοί το επιθυμούν

    5. Ας φτιάξουμε μια ΜΚΟ “Ανοικτά Συνορα” για να στέλνουμε με κάθε τρόπο λάθρο από Ελλάδα στην Ευρώπη. Τι θα κάνουν θα μας πυροβολούν? Μόνο έτσι θα καταλάβουν το πρόβλημα μόνο αν το φέρουμε στην πόρτα τους. Περιμένω προτάσεις να ξεκινήσει η ΜΚΟ

    6. Αντε ραγιαδες κοροιδα νεοελληνες βλακες αγοραστε Volkswagen Bmw Αudi Μercedes απο τους φιλους μας τους Γερμανους να κανετε μοστρα και να πηγαινετε να πινετε το φραπεδακι σας γιδια… Ααα ξεχασα…και ψηφιστε Κουλη Αλεξη και Φωφη..

    7. ΤΙ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ 1922 ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΞΟΠΛΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

      1. οι γερμανοι ηταν συμβουλοι των τουρκων ανεκαθεν και το 1821 ειχαν οι τουρκοι γερμανους συμβουλους το θεμα ειναι το τι κανουν οι ελληνες και τι ψηφιζουν οι βολεμενοι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας το 1940 εκαναν τοσα στην ελλαδα και σημερα οι λεγομενοι ηγετες μας (τρομαρα τους ) παλι τους γλυφοπρωσκυνανε αντι να τους στειλουν στο διαολο και παραπερα περαστικα μας

    8. το 40% των μεταναστων στη Γερμανια ειναι Τουρκοι, ολοκληρες πολεις ειναι τουρκοφωνες εδω και δεκαετιες, ειναι πολυ ευκολο για τον Ερντογαν να περασει την ατζεντα του στη Γερμανια. Πιστευω οτι οι Γερμανοι αντιδρουν αλλα ενας Τουρκος δευτερης γενιας με γερμανικο διαβατηριο ειναι πολυ ευκολο να βρεθει

    9. Δικαιονεται ο Πουτιν οχι μονον οι Αμερικανοι ,αλλα αρχης φενομενης απο τους ευρωπαιους εταιρους μας μας προδωσαν.
      Ας οψεται η πολιτικοι που παρεδωσαν το εθνος σε λαθος συμμαχιες και θρησκευτικοι ηγεσια που προδωσε για χαρι της ψευτοσυμμαχιας τους αποστολικους και πατερικους κανονες και αναγνωρισε χαρι των Αμερικανων
      και των ευρωπαικων εταιρων μας τη σχισματικη εκκλησια της Ουκρανιας.
      Ο ουρανος μιλησε,τα χειροτερα ερχοντε προ παντων για την προδοσια της πιστεως.

    10. Ανοξτε τα συνορα προς Βορραν για να μπουκαρουν οι λαθρο στην Ευρωποι .
      Στη Γερμανια θα ορμησουν ολοι .
      Αρκετα τους κρατουμε φυλακισμενους στην Ελλαδα και τους περιθαλποτουμε.
      Οι ανθρωποι θελου να φυγουν στην Ευρωπη .
      Μηπως θελουν οι Γερμανοι τα δωδεκανησα για του ςλαθρο ,
      αφου αυτοι θελουν να πανε στη Γερμανια ,γιατι να μεινουν στα δωδεκανησα και στην Ελλαδα.
      Η Ελλαδα δεν ειναι φυλακη των λαθρο.

      1. “”Μηπως θελουν οι Γερμανοι τα δωδεκανησα για του ςλαθρο”” ?? φυσικα . πως αλλοιως θα πανε στην τουρκια τα ελληνικα νησια και το μισο αιγαιο.??? εδω και χρονια ο τουρκος εχει τα πλανα του και τα περναει. οι ελληνικοι ελληναραδες με τις φραπεδιες τους και τις αμπελοσοφιες τους και το βολεμα τους λενε οτι ο σκυλος που γαυγιζει δεν δαγκωνει……. δεν δαγκωνει αλλα γ@@μ@ει αυτα που θελει και τα περνει…….. ειστε ολοι προδοτες……….. διοτι δεν ενδιαφερεστε για την ελλαδα μονο για την την τσεπη σας και το βολεμα………………………..

        1. Εγώ πάντως από τότε που μετανάστευσα στο Βερολίνο πέντε χρόνια πριν και καλοπληρωμένη εργασία έχω, και με σεβασμό αντιμετωπίζομαι στην καθημερινότητά μου από τους συμπολίτες μου. Συνεχίστε να αναζητάτε εχθρούς οπουδήποτε αλλού εκτός από το μίζερο εαυτό σας, ελληναράδες.

          1. Θα σε πάρει και εσένα η μπάλα. Βρίσκεσε σε εχθρικό έδαφος ανάμεσα σε Τούρκους και Γερμανούς.
            Τα παιδιά σου θα μηλάνε ένα μείγμα Τουρκογερμανικών.Και όλα αυτά για να πάρεις παραπάνω λεφτά που στο φινάλε τους τα επιστρέφεις με τους φόρους τους και τα έξοδα για ρεύμα και θέρμανση και θυσιαζεις την σωματική και ψυχολογική υγεία των παιδιών σου σε μια χώρα αφιλόξενη απο κλίμα και απο κόσμο. Αιώνες πολεμήσαν οι προγονοι μας να ζησουμε στην πατρίδα μας και τώρα χωρίς πόλεμο την κοπανάναε όλοι και μας στέλνουν λαθροορκ για αντικατασταση πλυθισμου. Μιλάω απο εμπειρία και εύχομαι να κατλάβεις πριν είναι αργά…

    Comments are closed.