ΤΩΡΑ: ΣΟΥΦΛΙ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ. ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΜΑΚΙΑ; ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

    Κοινοποίηση:
    fvto-opla-evros

    Αστυνομική επιχείρηση σε χωριά του ορεινού όγκου του δήμου Σουφλίου βρίσκεται σε εξέλιξη σήμερα, με συλλήψεις κατοίκων για κατοχή όπλων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, αστυνομικοί που προέρχονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν ήδη 7 άνδρες από Μεγάλο και Μικρό Δέρειο που έχουν μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη γιατί είχαν στην κατοχή τους πιστόλια κρότου, αερίου, αλλά και πλήθος αβολίδωτων φυσιγγίων οποία όμως μπορούν να μετατραπούν σε κανονικά.

    Ένας ακόμα αναμένεται να συλληφθεί άμεσα, ενώ επίσης ένα ακόμα άτομο  από τα ίδια χωριά αναζητείται προκειμένου να οδηγηθεί και αυτό στην Αλεξανδρούπολη. Όλοι τους θα πρέπει να εξηγήσουν από που και πως προμηθεύτηκαν τα συγκεκριμένα πιστόλια (πιθανόν από την γειτονική Βουλγαρία που είναι συνηθισμένο φαινόμενο) και για ποιον λόγο τα κατείχαν.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, διερευνώνται τυχόν επαφές και με το Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Το ελληνικό κράτος πολεμάει δια ροπάλου την οπλοκατοχή για τον εξής απλό λόγο. Θέλει να μην έχουν οι υπήκοοι δυνατότητα αντίδρασης, δε τους εμπιστεύεται ότι δε θα πάρουν τα όπλα εναντίον του κράτους, γνωρίζοντας ότι το κράτος είναι εχθρικό προς τους πολίτες του. Τα ίδια συνέβαιναν κ σε κομμουνιστικές χώρες. Αντίθετα σε χώρες όπως Αυστρία Τσεχία Σλοβακία ελβετια αλλά κ πολλές άλλες, το κράτος εμπιστεύεται τους πολίτες και δε πιστεύει ότι θα οπλιστούν εναντίον του. Γιατί ο Τσέχος η ο πολωνος είναι πιο έμπιστος από τον Έλληνα???

    2. Οι Πομακοι ειναι Ελληνες μουσουλμανοι, αλλη φυλη, καμια σχεση με τους Τουρκους!!!!!!! Η ξευτιλισμενη Ελληνικη Μπανανια τους ειχε επι σειρα ετων τα χωρια τους απομωνομενα με μπαρες, οχι τα τελευταια χρονια, και με αυτη την συμπεριφορα της τους εσπρωχνε στην αγκαλια της Τουρκιας, για τοσο μ@λακες πολιτικαντηδες μιλαμε!!!!!!!! Σε καθε περιπτωση το Τουρκικο Προξενειο αλωνιζει στην Θρακη και πρεπει να κλεισει και να κλεισει το δικο μας στην Αδριανουπολη, διοτι κοιμαται ορθιο!!!!!! Δεν εννοουν να το καταλαβουν αυτο οι καρεκλαδες των Αθηνων!!!!!!!!!

    3. Καμμια σχεση οι ελληνογενεις πομακοι… με τους αλλογενεις μουουλμανους της θρακης!

    4. Τα θαμμένα καλάσνικωφ των Γύφτων που είναι ? Μιλάμε για πιστόλια αερίου και φασαρίας που μπορεί να αγοράσει ο κάθε 18 χρονος απο μαγαζί με κυνηγετικά είδη Πανελλαδικά και χωρίς ο νόμος να απαιτεί άδεια ή βρέθηκαν πραγματικά πιστόλια ?
      Είχαν ήδη παράνομα μετατραπεί να ρίχνουν σαν τα κανονικά ή η είδηση έχει προληπτικό χαρακτήρα ?

    5. Μια επισήμανση. Οι Πομάκοι είναι αυτοί που κρατάνε την Θράκη μας και όχι τα πολιτικά μ@υνοπανα των Αθηνών που θέλουν μονάχα να βγάζουν λεφτά και νά κάνουν δουλίτσες πουλώντας την Ελλάδα.

    Comments are closed.