ΤΩΡΑ! ΣΟΚ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ: ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΖΑΜΙ – ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. Η ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    agathonisi-1170x574-1

    Με μια πιο προσεκτική ματιά από τη δορυφορική εικόνα του νησιού μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς ότι στο σημείο που έχει τοποθετηθεί το τζαμί δεν υπάρχει τίποτα…

    Αυτό είναι το Φαρμακονήσι. Ενα μικρό νησί μόλις τεσσάρων τετραγωνικών χιλιομέτρων. Διοικητικά ανήκει στη Λέρο και απέχει πέντε χιλιόμετρα από τα τουρκικά παράλια. Το μόνο που υπάρχει πάνω σε αυτό το νησί είναι ένα φυλάκιο της εθνοφυλακής, καθώς και ο μικρός ναός του Αγίου Γεωργίου που λειτουργεί το Πάσχα και τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα όμως με το Google map, εδώ και 22 ημέρες το νησί έχει άλλο ένα αξιοθέατο. Το Αντα Τζαμί. Μάλιστα, στον χάρτη εμφανίζεται και η φωτογραφία του κτιρίου για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα.

    Την είδηση αποκάλυψε ο Ζήσης Μούσιος στο Open TV και με μια πιο προσεκτική ματιά από τη δορυφορική εικόνα του νησιού μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς ότι στο σημείο που έχει τοποθετηθεί το τζαμί δεν υπάρχει τίποτα… Οπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, ουδέποτε υπήρχε επάνω στο νησί τζαμί. Το μόνο που έχει βρεθεί είναι κάποια απομεινάρια της ρωμαϊκής περιόδου.

    Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή της google δίνει το δικαίωμα σε όποιον επιθυμεί να προσθέσει πληροφορίες, στοιχεία και φωτογραφίες για κάποια περιοχή και όπως αποδεικνύεται δεν υπάρχει κάποιος έλεγχος για την αξιοπιστία των καταχωρήσεων. Ο δήμος Λέρου, πάντως, κατήγγειλε το περιστατικό τόσο στην εταιρεία όσο και στις αρμόδιες Αρχές.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας, μιλώντας στο OPEN TV, αναφέρει: «Αυτό είναι αναρτημένο 22 μέρες. Τα στοιχεία της ανάρτησης έγιναν από κάποιον Αλκίμ. Έγινε άμεσα αίτημα διαγραφής», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. Και προσθέτει: «Ποτέ δεν υπήρχε τζαμί λόγω του ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δημιουργήσουν προβλήματα, κατέφυγαν σε αυτή τη λύση».

    Δείτε τις φωτογραφίες από το Google map

    xartis23.JPG
    xartis4.JPG

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ GOOGLE-EARTH. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΣΚ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ.
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      14/01/2020

    2. Ρε μπουμπούνες υπαρχουν και Ελληνες πολιτες στο θρήσκευμα που είναι μουσουλμάνοι,αυτοι δεν εχουν δικαίωμα να εχουν τζαμια για να κανουν προσευχες; Και για να το παω λιγο πιο περα εσεις υποστηριζετε τον χαφταρ και της συμμοριες του,αυτοι δηλαδή είναι καλοι μουσουλμάνοι; οι αλλοι οι κακοι; τοτε και οι δικοι μας εδώ Ελληνες μουσουλμάνοι είναι και καλοι και συμπολίτες μας και δεν ενοχλουν κανεναν. ξυδι για εσας τους δηθεν Ελληναραδες και χριστιανοι ορθοδοξαρες χαχαχα

      1. …δεν υπάρχουν καλοί και κακοί μουσουλμάνοι, υπάρχουν απολίτιστοι κι αμόρφωτοι άνθρωποι, στους οποίους η θρησκεία αυτή (Ισλάμ) απαγορεύει να μορφωθούν, και γι’ αυτό το λόγο εύκολα φανατίζονται και γίνονται υποχείρια του καθενός που θα θελήσει να τους χειραγωγήσει!!! Κι αυτό θα το καταλάβεις όταν γίνουν περισσότεροι και σε υποχρεώσουν να προσκυνάς στα τέσσερα τον ιμάμη, με τουρλωμένο τον κώλο!!!

    3. Οποιος μπορει ας τους βαλει τον γκιουλεν στα προφιλ τους.μερα θα αναλαβουν αλλοι 😂

    4. Παλι καλα που δεν βγηκαν πανω στο νησι να χτισουν το τζαμι και να μην παρει κανεις χαμπαρι και να γελασει και το παρδαλο κατσικι με τα χαλια μας!!!!!!!!!!

    5. Ε και;;; Γκρεμίστε το. Εχετε την αεροφωτογραφία για απόδειξη. Δεν υπηρχε τιποτα, δεν υπάρχει τιποτα. Και αν διαμαρτυρηθούν οι Τούρκοι δείξτε τους φωτο απο δικές μας γκρεμισμενες εκκλησίες. Απλα τα πραγματα, απλως γίνονται περίπλοκα επειδη μας κυβερνανε προδοτες πολιτικοι και ξενοι πρακτορες.

    6. δυστυχώς οι αλήτες πολιτικοί ετοιμάζονται να επαναλειτουργήσουν 2 τζαμιά, το ένα στην Κω και το άλλο στην Ρόδο.
      Να χαίρονται οι ραγιάδες αυτούς που ψηφίζουν. Τελειώσαμε ως κράτος

    7. ΜΠΡΑΒΟ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ! ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΙΑΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ή ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!

    8. Αυτή είναι η εξέληξη της τεχνολογιάς…Δια μέσου υπολογιστη φτιάχτε βρε παιδιά ενα χάρτη με δίχως μιναρέδες την Αγιά Σοφιά και σύνορα οπως ηταν παλια πριν την καταστροφή της Σμύρνης γενικά της Μ.Ασίας και ρίχτετο στο διαδίκτυο να τρελαθούν τα μεμέτια….Ξέρετε εσείς…

    9. Ε ναι … το ότι χωρίς να το καταλάβουμε πως , σύντομα θα δούμε και την ημισέληνο να κυματίζει στην Ακρόπολη , και θα αναρωτιόμαστε πως έγινε αυτό…

    10. το ευρωλαγνικό νεοφιλελέ νεοραγιάδικο νεομπολσεβικικό γραικυλισταν πρέπει να έχει τόπους λατρείας για όλες τις ισλαμικές θρησκείες, έτσι λέει και η δημοκρατία.

    11. Ό,τι τζαμί υπάρχει στην Ελλάδα, προτείνω να μετατραπεί σε δημόσιες τουαλέτες να πηγαίνουμε να χέζουμε!!! Δεν χρειαζόμαστε ούτε μουσουλμάνους στην Ελλάδα ούτε καμμιά ανάμνηση της αθλίας περιόδου της οθωμανικής κατοχής!!! Όπου εμφανίζονται μουσουλμάνοι ο πολιτισμός υποχωρεί!!! Βάλτε τους μιναρέδες σας στον κώλο σας!!!

      1. Απο τα καλύτερα μηνύματα που διαβασα μεχρι τωρα…!!
        ευγε φιλε μου..!!

    Comments are closed.