ΤΩΡΑ! ΑΓΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

    Κοινοποίηση:
    AntonisSamarasSynedrio_thepresident-696x392

    Μήνυση κατά των πρώην προέδρων της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και Γιάννη Πλακιωτάκη «για διασπορά ψευδών ειδήσεων με ρατσιστικό κίνητρο και δημόσια προτροπή σε διακρίσεις και μίσος κατά των προσφύγων» αναφορικά με τα όσα είπαν από το βήμα του συνεδρίου του κυβερνώντος κόμματος το περασμένο Σαββατοκύριακο αλλά και σε τηλεοπτική εκπομπή, υπέβαλε ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, Παναγιώτης Δημητράς, που θυμίζουμε ότι προ ημερών είχε στραφεί και κατά της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου.

    Ειδικότερα η επίμαχη φράση του κ. Σαμαρά στο συνέδριο που εξώθησε τον κ. Δημητρά να υποβάλλει μήνυση ήταν η εξής: «Από το σύνολο όσων βρίσκονται παγιδευμένοι στα hot spots σήμερα, η συντριπτική πλειονότητα δεν είναι πια πρόσφυγες. Είναι μετανάστες που μπήκαν παράνομα. Άρα, είναι παράνομοι μετανάστες. Λαθρομετανάστες… Μπήκαν παράνομα ως “εισβολείς”… Αληθινοί πρόσφυγες, όπως ορίζονται από τη Συνθήκη της Γενεύης, είναι πια ελάχιστοι… Η χώρα μας υφίσταται πλέον ένα άτυπο λαθρο-εποικισμό».

    Για τον δε κ. Πλακιωτάκη η επίμαχη φράση ειπώθηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που ήταν καλεσμένος, όταν ανέφερε πως «τίθεται θέμα παράνομης εισβολής στη χώρα από μετανάστες».

    Το Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων επισημαίνει ότι «η πρόσφατη είσοδος δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα δεν γίνεται με βίαιο ή/και ορμητικό τρόπο που μοιάζει με επίθεση, ούτε έχει γίνει μαζική εγκατάσταση αλλοδαπών σε οποιαδήποτε περιοχή, αραιοκατοικημένη ή μη, και μάλιστα με δική τους απόφαση (ο εγκλωβισμός δεκάδων χιλιάδων σε νησιά του Αιγαίου γίνεται με απόφαση των ελληνικών αρχών). Είναι επίσης ψευδές πως “στα hot spots σήμερα, η συντριπτική πλειονότητα δεν είναι πια πρόσφυγες”», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη μήνυση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Καλά τους κάνει.
      Μήτσο και τάκη, είχες πει για ακύρωση των σχετικών νόμων του σιχτίριζα και για τα θέματα δικαιοσύνης.
      Δεν έκανες τίποτα. Και στα δικά σου από τον επαγγελματία ανθέλληνα.

    2. Τι εστί Παρατηρητήριο βρε παιδιά, ποιος το διόρισε αυτό τον απίθανο τύπο …. και μας κάνει και τον μαγγα και κουνάει το δάχτυλο … Από πού ως που …
      Αφού αγαπάει τόσο τα λάθρο πακια και κοπτεται να καλό παίρνανε, ας διαθέσει από την τσέπη του τον μισθουλη και τό γραφειακι του. Άντε γιατί πολύ μαγγεψαμε….

    3. Καλά είπε ο Σαμαράς. Έκανε πολλά λάθη αλλά στο λαθρομεταναστευτικό τα είχε πάει καλύτερα. Και η συμμορία του Κόλα είχε αντιμετωπιστεί αποφασιστικά.

    4. Καλα του κανουν,
      αχρηστος ανικανος μαζεψε τη σαρα και τη μαρα του ΠΑΣΟΚ και εκανε κυβερνηση,
      και οταν αδειασε το ταμειο εφερε τον Τσίπρα,
      αυτος εκανε τον ΣΥΡΙΖΑ κυβερνηση και εις αναγνωριση αυτης της προσφορας , ο Τσιπρας έκανε πρωθυπουργό το Κυριάκο.
      Αλλαζουν καρεκλες μεταξυ των και βαζουν τους πολιτες να πληρωνουν φορους και χαρατσια.
      Ανικανοι απατριδες κρατικοδιαιτοι και προικοθηρες.

    5. Το Μαρόκο, η Τυνησία, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές ρε παπαρολόγε στραβάδι δήθεν παρατηρητή που βλέπεις μόνο όσα συμφέρουν εσένα και τους μεταλλαγμένους γιαλαντζί αριστερούς παλιάτσους έχουν πόλεμο και έχει γεμίσει η Ελλάδα από δαύτους?Τράβα στο χωριό σου Δημητρούλα ΜΚΟ να μετράς γιδοπρόβατα.

    6. Τα λαικιστικα του κοπριτη Αντωνη και οι μηνυσεις του μιαρου αντιπροσωπου του Σορος!
      Τα “παιδια παιζει”πινοντας Jack Daniels διπλα στο φερετρο ΕΛΛΑΣ.

    7. Ένα μεγάλο μπράβο στον πατριώτη Αντώνη Σαμαρά,και ας έχει το σάιτ σας πρόβλημα μαζί του,επί της πρωθυπουργίας του είχαμε ελάχιστες εισροές μεταναστών, και πολλές επιχειρήσεις σκούπα

    8. Ρατσιστης ειναι τιτλος τιμης που ο Αντωνης δεν τον αξιζει.

    9. σκίστε το δήθεν πατριωτικό γκαβό παρτάλι…

    10. ο Κουλης Χρυσός δεν διέγραψε αμέσως τον Σαμαρά όταν τα είπε αυτά;;;;;;;

    Comments are closed.