ΤΩΡΑ! ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ – ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ Θ7: «ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ» – ΠΕΦΤΕΙ Α2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    tora

    Μια γροθιά οργανωμένοι και Αγγελόπουλοι, αποφάσισαν στο συνέδριο ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο ΟΑΚΑ και θα στηριχθεί μέχρι τέλους σε οποία κατηγορία ή Λίγκα κι αν παίζει
    Μετά από έντονες διαβουλεύσεις και αφού έχουν προηγηθεί αρκετές συνεδριάσεις και… γεμάτα «επεισόδια», η απόφαση δείχνει οριστική: Όπως διαρρέεται από τον Ολυμπιακό, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να κάνουν πράξη το «μέχρι τέλους» και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα κατέβουν για να αγωνιστούν στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ (20/5, 19:00).

    Με βάση και το νομικό πλαίσιο του ΕΣΑΚΕ, το οποίο ξεκαθαρίστηκε και επίσημα πριν λίγες ημέρες, όποια ομάδα πράξει κάτι αντίστοιχο, αυτόματα υποβιβάζεται στην Α2. Έτσι, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται ήδη για τη νέα σεζόν που θα τους βρει μακριά από τα σαλόνια της Basket League και ενδεχομένως στην Αδριατική Λίγκα, ή ακόμα και… αποκλειστικά στην Euroleague, μαζί φυσικά με την ταυτόχρονη παρουσία της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

    Πηγή: sdna.gr

    ώρα 13:38 ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Ευθεία επίθεση κατά του Ολυμπιακού από τις υπόλοιπες ομάδες, που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο. Απορρίφθηκαν οι προτάσεις του, σύσσωμη διαφωνία και κατηγορίες για εκβιασμό
    Ολοκληρώθηκε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ η συνεδρίαση με τον Ολυμπιακό να βρίσκει απέναντί του και τις 13 ομάδες που παρευρέθησαν. Λίγο μετά την έναρξη της διαδικασίας, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού δέχτηκαν βέλη από τους αντίστοιχους των ΑΕΚ, Προμηθέα και Άρη μεταξύ άλλων οι οποίοι χρησιμοποίησαν «φαρμακερές» ατάκες.

    «Σας βαρεθήκαμε, φτάνει! Η διαιτησία δεν είναι το θέμα της ΑΕΚ και αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό. Αν θεωρείτε πως είμαστε μαριονέτες ξεχάστε το» τονίστηκε από την πλευρά της Ένωσης μέσω του Χάρη Κουτά, ενώ υπήρχε μία γενικότερη ταύτιση απόψεων και αντίθεση στην τακτική του Ολυμπιακού με τα εξώδικα και την πρόθεση ακύρωσης της 26ης αγωνιστικής και αναβολής των πλέι οφ.

    Το ζήτημα της διαιτησίας βρέθηκε στο επίκεντρο, με τις ομάδες να επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για ξένους διαιτητές και δεν μπορεί να επιβληθεί μία παράνομη θέση. Όσον αφορά τέλος την πρόταση μομφής του Ολυμπιακού κατά του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία με 13-1. Στήριξη υπήρξε και στην νομική σύμβουλο Ελένη Γονιδάκη, καθώς θεωρήθηκε απαράδεκτο να γράφεται το όνομα δικηγόρου σε εξώδικο.

    Μοναδικό αποτέλεσμα που έγινε ξεκάθαρο το ότι οι ομάδες στέκονται απέναντι στην πολιτική του Ολυμπιακού ο οποίος σε κάτι παραπάνω από 48 ώρες πρέπει να αποφασίσει το αν θα κατέβει να αγωνιστεί στα πλέι οφ και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ή θα υποβιβαστεί στην Α2 και θα τεθεί στο περιθώριο.

    Πηγή: sdna.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ξυπνηστε γαυροι, οι Αγγελοπουλοι οπως αντιλαμβανεστε κι εσεις δεν μπορουν σε αυτη τη φαση να βαλουν ενα τανκερ λεφτα για να δημιουργησουν εναν νεο Ολυμπιακο.Και χρειαζονται πολλα λεφτα, γιατι με δεδομενο οτι Πριντεζης, Σπανουλης θα σταματησουν και το υπολοιπο ημιθλιβερο ροστερ,θα πρεπει να αλλαξει σχεδον ολη η ομαδα σας. Για να μη γινουν ρομπες(που θα γινουν και συντομα μαλιστα) επινοησαν αυτες τις μαλακιες και σας ταιζουν οπως παντα με μπαρουφες.

    2. Ρε μπουγατσα με κοπρια τι δεν καταλαβαινεις??? 13 ομαδες ξαναλεω 13 ομαδες δεν θελουν ξενους διαιτητες, μονο εσεις θελετε!!!! Δηλαδη κουμαντο θα κανει ο ενας η οι 13?? Σκεψου λογικα και πες οτι σε δουλευουν οι αφραγκοι προεδροι σου στο μπασκετ. Δηλαδη 13 ομαδες ειναι απεναντι σας??? Και εσεις που ειστε μια εχετε δικιο??

    3. Άν ήταν υπερήφανος…να είχε κάκαλα και να κατέβαινε…Εξευτέλισαν το ΘΡΥΛΟ…

    4. Αντε και στο ποδόσφαιρο με το καλό, κοντοζυγωνει η ώρα. Καταστρεψατε τα πάντα.

    5. Παρη και Κοκορα στο ποδόσφαιρο μας πρήξατε τα @@ να μπούνε ξένοι διαιτητές και να πέσει η παράγκα, στο μπάσκετ γιατί να μη γίνει; Α1 έχει γίνει γελοίο το θέαμα, καλύτερα να βλέπεις τούρκικο σουρβάηβωρ

      1. Ετσι γουσταρουμεΓια να παιρνει και κανα κυπελο και ο καιμενος ο ΠαΟ

    6. Οταν χανει ο ολυμπιακος παντα φταινε οι διαιτητες σφυρανε υπερ του κ χανει παλι φταινε ρε δε πατε στο διαολο

    7. Αντε εκει στην Α2 κοτες. 13 ομαδες συμφωνησαν,εσεις μονο το παιζατε σεριφηδες. Οταν και οι 13 ομαδες ειναι εναντιον σας δεν χρειαζεται αποδειξη οτι λαθος ειστε εσεις. Αντε εκει στην Α2 να παρετε κανενα πρωταθλημα τωρα.

    8. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΡΕΠΟΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.

    Comments are closed.