06/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΤΩΡΑ! ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΚΡΙΣΗ: “ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑ…” – ΤΟ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

    Κοινοποίηση:
    17fc57a661b19a30d8a5baf8c746bb29-1

    Η Τουρκία θα προχωρήσει σε σεισμικές έρευνες στις θαλάσσιες περιοχές που περιγράφει το μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ μιλώντας στο τουρκικό κοινοβούλιο κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού.

    Αμετανόητα προκλητικοί εμφανίζονται οι Τούρκοι παρά τη διεθνή κατακραυγή για τη συμφωνία με τη Λιβύη. Ο υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ μιλώντας στο τουρκικό κοινοβούλιο, τόνισε ότι η Τουρκία θα προχωρήσει σε σεισμικές έρευνες στις θαλάσσιες περιοχές που περιγράφει το μνημόνιο με τη Λιβύη.

    «Το μνημόνιο το οποίο υπογράψαμε με τη Λιβύη έγινε νόμος του κράτους μετά την έγκριση του κοινοβουλίου και ευχαριστώ όλα τα πολιτικά κόμματα για την υποστήριξή τους. Να μην έχετε καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε όσα πρέπει. Και η Γενική Γραμματεία Πετρελαίου και Μεταλλευμάτων θα κάνει εργασίες για την παροχή των οικοπέδων αλλά και η Τουρκική Εταιρία Ερευνών Πετρελαίου (ΤΡΑΟ) αμέσως μετά την πρωτοχρονιά θα ξεκινήσει γρήγορα τις σεισμικές έρευνες στις περιοχές που θα οικοπεδοποιηθούν», τόνισε σύμφωνα με τον Σκάι, ο Ντονμέζ.

    Βέβαια όλα θα ανατραπούν, καθώς η προέλαση Χαφτάρ θα αλλάξει τα δεδομένα.

    Πάντως τ’ αντανακλαστικά των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, με όλα τα σχέδια αποτροπής να έχουν τεθεί στην πολιτική ηγεσία, εφόσον απαιτηθεί. Έχουν υπάρξει διαβεβαιώσεις από την στρατιωτική ηγεσία ότι η ετοιμότητα είναι αυτή που χρειάζεται.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Περιμένω να πέσει κανονιά… Γιατί όλο κο κο… Και ομελέτα τίποτα… Πρέπει να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό στο Αιγαίο

      1. θα υπερασπιστείς;;;; το νεοταξικό νεομπολσεβικικο νεοφιλελεύθερο ψευδοκράτος που σε φορολογεί και σε σκοτώνει για να ταΐζει λαθραίους και να αλλάζουν φύλο τα παιδάκια;;;;; Γιατί να μην πολεμήσεις με το πλευρό της αυτοκρατορίας του θεού του έθνους της ετεροφυλοφιλίας της οικογένειας και της πατρίδας;;;;; Πόσο τυφλωμένος μπορεί να είσαι για να θες να περιφρουρήσεις αυτά που μισείς και να πολεμήσεις αυτά που αγαπάς;;;;; Θα πολεμήσεις με έναν στρατό που παίρνει εντολές από Κουληδες Χρυσούς, δημοκρατίες και μυστικές υπηρεσίες ;;;;;;;

        1. Η τοποθέτησή σου είναι σωστή όμως, πες μας τι αντιπροτείνεις…..:

    Comments are closed.