ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΡΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΧΑΜΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ – ΦΡΟΥΡΙΟ Η ΒΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Εκρηκτικό παραμένει το κλίμα στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας λίγα 24ωρα πριν την κορύφωση των επετειακών εκδηλώσεων για την εξέγερση του Πολυτεχνείου με τη μεγάλη  μεγάλη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

    ΩΡΑ 14:55! Μπήκαν στον Πολυτεχνείο 

    Χαμός στο κέντρο Αθήνας… γης μαδιάμ γύρω από το πολυτεχνείο

    Untitled-6 Untitled-7 Untitled-8

    ΩΡΑ 14:10! Χτύπησαν φωτογράφο οι αναρχομπαχαλάκηδες δείτε το ΕΔΩ


    Με αποφάσεις γενικών συνελεύσεων, φοιτητές κλείνουν τη μία σχολή μετά την άλλη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στο Οικονομικό πανεπιστήμιο

    1

    1

    1

    2

    1

    Σπασμένο κατάστημα

    1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Μα γιατί; Αφού ψήφισαν Κούλη!
      Θα σας γίνει συνήθεια από δω και μπρος βολεμένα ανθελληνικά εύπορα καριόλια! Χωρίς σάλιο θα σας πάνε τα κομμούνια τώρα που γεύτηκαν την εξουσία.

    2. Ανοησίες . Καλύτερα να επανέλθει το άσυλο να τελειώνουμε.

    3. Αγαπητέ Στέφανε

      Είναι Ωραίες Αυτές οι Καταστάσεις; Αυτές οι Εικόνες Μεταδίδονται και στο Εξωτερικό, και ΔΕΝ Τιμούν σε Καμία Περίπτωση την Ελλάδα.

      Δηλαδή, Επειδή Υπάρχουν Διαδηλώσεις και Πορείες στο Κέντρο της Αθήνας, ΠΡΕΠΕΙ να Σταματάει η Ομαλή Λειτουργία της Πόλης, υπό το Φόβο Επεισοδίων;

      Δηλαδή, Επειδή οι Φοιτητικές Παρατάξεις ( για να Ακριβολογούμε τα Κόμματα που Ανήκουν ), Αποφάσισαν Πορεία στο Κέντρο της Αθήνας, για να Διαμαρτυρηθούν για το Άσυλο, ΠΡΕΠΕΙ οι Πανεπιστημιακές Σχολές να Είναι Κλειστές, να μην Μπορούν να Πάνε οι Φοιτητές οι Οποίοι Επιθυμούν να Παρακολουθήσουν τα Μαθήματα, να Αναζητήσουν τα Συγγράματα που τους Ενδιαφέρουν για τη Μελέτη τους, να Διαβάσουν με Άλλους Συμφοιτητές, και Γενικά να Διαταράσσεται η Ομαλή Λειτουργία των Πανεπιστημίων υπό το Φόβο Επεισοδίων;

      Αυτές οι Ενέργειες Ομολογούν Ότι το Κράτος ΔΕΝ Μπορεί ή ΔΕΝ Θέλει να Επιβάλλει την Τάξη σε Τέτοιες Περιπτώσεις, και Κυριαρχούν οι Κάθε Λογής Αναρχοάπλυτοι, Αναρχοαυτόνομοι, Αντι-Εξουσιαστές ( Άτομα Όλοι τους Τεμπέληδες και Χαραμοφάηδες, ΔΕΝ Έχουν Εργασθεί ΠΟΤΕ στη Ζωή τους, και Εκτονώνονται με το να Καταστρέφουν Περιουσίες Πολιτών, Δημιουργώντας Συνεχώς Προβλήματα στην Κοινωνία, … )

      Που Ξανακούσθηκε Αυτό; Σε Καμία Ευρωπαική Χώρα ΔΕΝ Συμβαίνει Κάτι Ανάλογο, Όταν Υπάρχουν Πορείες και Διαδηλώσεις…

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    4. Δεν κλείνουν οι φοιτητές τις σχολές. Τις κλείνει η αριστερή χούντα που υποθάλπτει την τρομοκρατία. Κάποτε τελειώστε με δαύτους. Έχουν καπελώσει το φοιτητικό κίνημα σαν καρκίνος.

    5. Που ειναι οι λεβεντες του ΠΑΜΕ να φρουρησουν τη βουλη;χαχαχαχα

    Comments are closed.