ΤΩΡΑ! ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ

    Κοινοποίηση:
    ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΣΚΗΣΗ

    H Τουρκία υλοποιώντας στην πράξη την ανακήρυξη ΑΟΖ σε μια έκταση που φτάνει μέχρι τις νοτιοανατολικές ακτές της Καρπάθου, αμφισβητεί το δικαίωμα της Ελλάδας να δεσμεύει περιοχές που βρίσκονται επί της «τουρκικής ΑΟΖ» νοτιοανατολικά της Καρπάθου για ασκήσεις!

    Συγκεκριμένα απαντώντας σε μία περιοχή που δέσμευσε η Ελλάδα για άσκηση επάνω στην «τουρκικής ΑΟΖ» η Αγκυρα το μόνο που δεν είπε (ακόμα…) είναι ότι η Κάρπαθος δεν είναι ελληνική!

    Ετσι μέσω του σταθμού της Αττάλειας, που δεν έχει καμία δικαιοδοσία, εξέδωσε αντιNAVTEX στην ελληνική, η Αγκυρα εξέδωσε NAVTEX με ίδιες ακριβώς συντεταγμένες με την ελληνική, λέγοντας επί της ουσίας πως αν η Ελλάδα θέλει να κάνει άσκηση στην περιοχή θα πρέπει να το κάνει με βάση την τουρκική οδηγία προς ναυτιλομένους (NAVTEX).

    Παράλληλα εξέδωσε δύο ακόμα NAVTEX για ασκήσεις του τουρκικού Ναυτικού, δεσμεύοντας την περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελορίζου και νοτιοανατολικά της Λήμνου, όπως φαίνεται στην φωτό.

    hartis-toyrkiki-navtex-limnos

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. O Πλαστήρας θα τους είχε τσουβαλιασει όλους.

    2. στην ΑΟΖ μπορούν να γίνουν ασκήσεις, δεν μπορεί να γίνει τίποτα οικονομικ όπως ψάρεμα, έρευνα υδρογονανθράκων και εξόρυξη.

    3. Γαμηστε τους τουκους τωρα ρε μουνοπανα της κυβερνησης..

      Ο Στρατος η Αεροπορια το Ναυτικο να κανουν του κεφαλιου τους και να τους γαμησουν…Καντεμας Υπερηφανους μια φορα ρε μαλακες καραβαναδες γαμω τα γαλονια σας!!!!

      ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!

      1. για να μας κάνουν υπερήφανους πρέπει να είναι και αυτοί υπερήφανοι και παλικάρια δυστυχώς είναι κοπρόσκυλα προδότες ελεεινοί η αποδιξη πτώχευσαν την πατρίδα μας άλλοι δεν έχουν πατρίδα και εμείς που έχουμε την διαλύσαμε και την δωρίζουμε στουσ τουρκους αλβανους σκοπιανους

    4. Ανικανε ΤσιπροΚουλη,εναν καζανοκεφαλο Τουρκαλα δεν μπορεις διπλωματικα να τουμπαρεις?
      Εχεις εντολες απο Μπιλντεμπεργκ να μας πας σε πολεμο?
      Δεν θα προλαβεις βλακα Κουλη να χρησιμοποιησεις το Γερμανικο διαβατηριο σου,πρωτα θα ελθουν οι Ελληνοψυχοι για εσενα κ μετα θα τρυπησουν τον Τουρκο.

      1. Πέστα .
        (Δεν ήξερα οτι το μούλικο έχει και Γερμανικό διαβατήριο ) ! Θα το έχει για μια ώρα ανάγκης . Να την κοπανήσει βράδυ.

    5. Που στα γαμήδια είναι ο περήφανος ελληνικός στρατός ?
      Κούλη τα ΣΚΑΤΑ τα έφαγες μαλάκα. Τράβα να γλύψεις τον κώλο της Αιγύπτου μπας και διορθώσουν το πρόβλημα με την ΑΟΖ.
      Που είναι τα δις που πληρώνουμε ρε όρθιο ζώων ψευτο μορφωμένε για τις ένοπλες δυνάμεις ?
      Ψόφα σκύλε . Μαύρη ώρα που σε ψήφισα. Τα σκατά τα έφαγα

      1. Ο περήφανος ελληνικός στρατός — ΥΨΗΛΌΒΑΘΜΟΙ πούλησαν την Ελλάδα μαζί με την περηφάνια τούς και τον πρωκτό τους για ενα σεντς στην Ν.Τ.Π . Μαζί με αυτούς που ψηφίζουν νδ σύριζα πασοκ κκε μ25 ποταμι και ολα τα ευρολαγνα νεοταξικα κόμματα !!!

    Comments are closed.