ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ! ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ 52ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΦΓΑΝΟ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! «ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    tilefonima

    Ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία με δόλο, επέβαλε αργά το βράδυ, το μικτό ορκωτό δικαστήριο Θεσπρωτίας στον 52χρονο Αλβανό Α.Π., ο οποίος την Πρωτοχρονιά του 2019, είχε δολοφονήσει την 28χρονη κόρη του Αντζελίνα και στην συνέχεια, για να εξαφανίσει τα ίχνη της, την είχε θάψει στον κήπο του σπιτιού όπου διέμενε.

    Τα μέτρα χαλαρώνουν, τα πρόστιμα μένουν: Από τα 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση στα 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας
    Επίσης, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 μηνών για οπλοφορία και οπλοχρησία και 1000 ευρώ χρηματική ποινή. Ο δικηγόρος του, Βασίλειος Νουλέζας, άσκησε έφεση κατά της απόφασης. Ως μάρτυρες κατηγορίας κατέθεσαν ο Αφγανός σύντροφος της άτυχης κοπέλας και η νονά της. Η μητέρα της, η οποία ζει στο Μπεράτι της Αλβανίας, λόγω μέτρων κατά του κορονοϊού, δεν μπόρεσε να έρθει στην Ελλάδα.

    Η υπερασπιστική γραμμή του κ. Νουλέζα στηρίχθηκε στα άρθρα 34 και 36 του Π.Κ, με τον ισχυρισμό ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση να τελέσει το έγκλημα, και πως λόγω οργής και θυμού, μετά τον διαπληκτισμό με την κόρη του, οι πνευματικές λειτουργίες και η συνείδησή του είχαν διαταραχθεί.

    Το χρονικό του φόνου

    Την πρωτοχρονιά του 2019 βρέθηκε το νεκρό σώμα της 28χρονης Αντζελίνας που είχε εξαφανιστεί για δυο ημέρες. Ο πατέρας της 28χρονης στην Κέρκυρα ομολόγησε πως αυτός σκότωσε το ίδιο του το παιδί, το οποίο, βρέθηκε θαμμένο στο πίσω μέρος του σπιτιού του. Η κοπέλα αγνοούνταν τα τελευταία δύο 24ωρα και η εξαφάνισή της δηλώθηκε από φιλικό της πρόσωπο στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας. Η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα εφέρετο να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν το θάνατο της. μετά από έρευνες εντοπίστηκε, στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλεπού Κέρκυρας και το οικοδομικό εργαλείο με το οποίο διέπραξε ο 52χρονος, το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την κόρη του, που σύμφωνα με την ιατροδικαστή “πάλεψε” για τη ζωή της.

    Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το όπλο της στυγερής δολοφονίας, το οποίο οι οικοδόμοι ονομάζουν “σκύλα”, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του φόνου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Και εγώ δεν γουστάρω ούτε λαθρομετανάστες ούτε Αλβανούς. Αλλά από αυτό μέχρι να λέτε κάποιοι ότι καλά έκανε και σκότωσε το παιδί του δηλαδή αφαίρεσε ανθρώπινη ζωή πόση μαλακια πρέπει να έχετε στο κεφάλι; Καλά πόσο ζώα είστε ρε; Μιλάμε για 20 χρονών κοπέλα και λέτε καλά έκανε και την σκότωσε; Σε ψυχίατρο έχετε πάει;. Σας έχει φάει ο φανατισμός και η μαλακια…..

      1. επιτέλους μια λογική σκέψη ανθρώπου που έχει όντως ανθρωπιά … βέβαια, απορώ πως σου πέρασαν το σχόλιο, τυχερός ήσουν που ακούστηκες …

    2. MΠραβο στον Πατερα Αυτο θα επρεπε να κανουν ολοι οι Ελληνες πατεραδες

    3. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.
      ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ.

      ΚΑΤΗΓΩΡΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ
      ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ
      ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΚΣΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ,ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ,ΤΟΝ ΓΟΝΕΑ ΤΗΣ.

      ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ.
      ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ.ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΡΝΑΓΕ.
      ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ,ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.

    4. MΠΡΑΒΟ στον πατερα εκανε το σωστο….δηλάδη μεγαλωνε τοσα χρονια την κορη του με κοπους και θυσιες για να πηδιετ αυτη με υπ ανθρωπο αφγανικο πηθηκι ? Συγνωμη αλλα ποιος πατερας θα μπορουσε να εγκρινει την κτηνοβασια για το παιδι του? Αυτοι που κατηγορουν τον πατερα ας φησουν τα ανηλικα παιδια τους μεσα στον ζωολογικο κηπο αφου πρωτα ποτισουν τους ουρακοταγκους με βιαγκρα

    5. Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου οποίοι κατηγορούν αυτόν τον πατέρα η κόρη τους να τους φέρει έναν αφγανό επενδυτή που αφού τη γλεντήσει πρώτα από όλες τις τρύπες της ξεφτιλίζοντας την μία και την θεωρεί κατώτερο όν, μετά και την σπρώξει στα ναρκωτικά να την βάλει στο τέλος σε κανένα οίκο ανοχής .. ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΤΟ ΕΎΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.

      1. Σε λυπάμαι πραγματικά που λεγεσαι και πατέρας εσύ. Εύχομαι τα παιδιά σου να φύγουν μακριά σου το γρηγορότερο δυνατόν, που εύχεσαι και μέσα απ’την καρδιά σου τέτοια πράγματα. Να δεις εγώ τι εύχομαι για σένα !

    6. Αυτά να τα βλέπουν οι Έλληνες. Ο Αλβανός σκότωσε την κόρη του γιατί του έφερε Αφγανό και θα μόλυνε το γνήσιο Αλβανικό αίμα, την περηφάνια της Σκιπερίας. Ο Έλληνας με 3000 χρόνια ιστορίας, με πραγματικά ένδοξο και ανώτερο DNA, έχει πάθει κουραδίαση από την πολλή μαύρη προπαγάνδα της αριστεράς και του φαίνεται προοδευτικό και φυσιολογικό η κόρη του να πηδιέται με άραβες, αφρικανούς, να παντρεύεται μουσουλμάνο και να φοράει μαντήλα και το εγγόνι να του λέει “Παππού αλλάχαουακμπαρ”. Όλοι οι λαοί λυσσάνε να διαφυλάξουν την καθαρότητα της φυλής τους και μόνο ο Έλληνας λυσσάει να την μαγαρίσει με ότι χειρότερο και κατώτερο κυκλοφορεί στον πλανήτη.

    7. δικια της η ζωη την κανει οτι θελει δεν ειναι κτημα κανενος αυτο που ευχεσαι για το παιδι σου να ειναι καλα τα θελω της ειναι γι αυτη για να παει με τον αφγανο κατι της εκανε οπως και σε ενα παλληκαρι να του αρεσει μια αφγανη οχι και να σκοτωσεις το παιδι σου

    8. Κατά τα άλλα οι Αλβανοί κατηγορούν τους Έλληνες για ρατσισμό.Απλώς υπάρχουν μερικά θέματα που δεν χωνεύονται με τίποτα,αλλά όχι όμως να σκοτώσεις και το παιδί σου.

    9. Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας .
      Όταν βρει ερωτική επαφή δεν υπολογίζει ούτε μάνα ούτε πατέρα και γενικά αποξενώνεται από την οικογένεια .
      Δεν έχει ηθικά αξιώματα .
      Μια ματιά γύρο μας θα αποδείξει τα γραφόμενα

    10. Είναι άγραφος νόμος του Ισλάμ. Να σκοτώνουν τις απειθαρχείς κόρες . Εκατοντάδες περιπτώσεις σε όλη την Ευρώπη. Οι Αλβανοί είναι μουσουλμάνοι.

    11. Ο Αλβανός δεν ήθελε τον Αφγανο. Ε, ρε που καταντησαμε

      1. Γιατι ρε φιλαρακι εσυ αμα ησουν Αλβανος θα ηθελες Αφγανο γαμπρο? Με Ελληνες μεγαλωσε η μικρη αλλα ο μελαμψος της γυαλισε. Αν κανεις κορη και σου φερει καναν @ραπη τοτε να σε δω..

    Comments are closed.