ΤΩΡΑ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    limeniko_

    Τουρκική προπαγάνδα σε πλήρη εφαρμογή! Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει αυτού του είδους η εντολή για τα ελληνικά δεδομένα. Αλίμονο και αν μας κακολογήσουν οι ξένοι; Οι αλληλέγγυοι; Είναι πράγματα αυτά εν έτη 2019; Και τέλος πάντων, που θα πάει ο ψευτοπροοδευτισμός σε συνεργασία με τους θολοκουλτουριάρηδες; Επιτρέπεται να διαφυλάττουμε τα θαλάσσια σύνορα μας; Να πράττουμε δηλαδή το αυτονόητο; Ελάτε τώρα ΕΛΛΑΔΑ είμαστε…

    Πάντως περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσημη θέση της ελληνικής ακτοφυλακής

    Διαβάστε επίσης: ΩΡΑ 18:02! Λιμενικό για περιστατικό με λαθρομετανάστες: «Ρίξαμε προειδοποιητικές βολές»

    Σε μπαράζ καταγγελιών προβαίνουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ για βίαιη συμπεριφορά των ελληνικών αρχών κατά λαθρομεταναστών. Το κρατικό πρακτορείο «Αναντολού» ισχυρίζεται ότι η ελληνική ακτοφυλακή πυροβόλησε σκάφος μεταναστών στα ανοιχτά του Τσεσμέ της Σμύρνης, ενώ κατευθυνόταν προς τη Χίο.

    Στο σημείο έσπευσε το τουρκικό λιμενικό συλλαμβάνοντας τον λαθρέμπορο, ενώ στο σκάφος βρήκαν 17 Σύρους και 10 Σομαλούς, οι οποίοι  κατήγγειλαν ότι η ελληνική ακτοφυλακή άνοιξε πυρ εναντίον τους και τους ανάγκασαν να επιστρέψουν στα τουρκικά χωρικά ύδατα.

    «Το σκάφος τους δεν είχε φως, αλλά μόλις πλησίασαν περίπου στα 200 μέτρα άναψαν τα φώτα και πυροβόλησαν μερικές φορές στον αέρα. Εμείς δεν σταματήσαμε, συνεχίσαμε και τότε πυροβόλησαν εναντίον μας. Πυροβολούσαν για περίπου 15-20 λεπτά. Έριξαν πάνω από 100 σφαίρες και πάνω στο σκάφος μερικές φορές. Μετά το σκάσαμε, το σκάφος παραλίγο να αναποδογυρίσει. Στο τσακ γλιτώσαμε. Ο καπετάνιος μας έφερε πίσω και εδώ μας βρήκε η τουρκική ακτοφυλακή, που μας πήρε και μας έφερε στα κεντρικά της», ανέφερε στο «Αναντολού», ο Σύρος Μπαζ Μουχάμεντ (21 ετών), διευκρινίζοντας ότι επιβιβάστηκαν στο σκάφος το βράδυ της Τετάρτης και μετά από μισή ώρα πλησίασαν στη Χίο, αλλά 20 μέτρα πριν φτάσουν στο νησί ήρθαν αντιμέτωποι με την ελληνική ακτοφυλακή.

    Την ίδια ώρα, άλλη μία καταγγελία για κακομεταχείριση μεταναστών από την Ελλάδα, στην Αδριανούπολη αυτή τη φορά, βλέπει το φως της δημοσιότητας σήμερα στην Τουρκία. Σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς, τρεις μετανάστες χτυπήθηκαν από Έλληνες στρατιώτες στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας στην Αδριανούπολη και στη συνέχεια τους έστειλαν πίσω.

    Δημοσιεύονται επίσης φωτογραφίες με σημάδια κακοποίησης στο σώμα των τριών μεταναστών που προήλθαν από το Αφγανιστάν, το Ιράν και το Ιράκ, ένας εκ των οποίων μάλιστα φέρεται να είναι ανήλικος (17 ετών).

    Όπως δήλωσαν στις τουρκικές αρχές, κρατήθηκαν για 2 ημέρες σε ελληνική φυλακή και, αφού τους έδειραν, στη συνέχεια τους έστειλαν πίσω στην Τουρκία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Αγαπητέ Στέφανε,

      Αν Έχεις τη Δυνατότητα, Επαλήθευσε την Είδηση Αυτή, Διότι αν Αληθεύει το Γεγονός Ότι η Ελληνική Ακτοφυλακή Πυροβόλησε Εναντίον Λαθρο-Μεταναστών, Προφανώς για Εκφοβισμό, και Αυτοί Επέστρεψαν ΠΙΣΩ στην Τουρκία, ΤΟΤΕ Σημαίνει Ότι η ΝΔ Μάλλον Αρχίζει και Αντιλαμβάνεται το Μέγεθος του Λαθρο-Μεταναστευτικού Προβλήματος που Μαστίζει τη Χώρα.

      Η ΑΥΣΤΗΡΗ Φύλαξη των Συνόρων Είναι Μιάς Μορφής Κλεισίματος. Ώστε να Καταλάβουν Όλοι Αυτοί οι Διακινητές ( ΜΚΟ ) Ότι από την Ελλάδα ΤΕΛΟΣ. Και να Δει η Ελλάδα τι θα Κάνει με Αυτούς που Είναι Ήδη Μέσα στη Χώρα. Πόσοι και Ποιοι θα Απελαθούν, που Είναι Σχεδόν Όλοι, το 90% Περίπου, που ΔΕΝ Μπορούν σε Καμία Περίπτωση να Χαρακτηρισθούν ως Πρόσφυγες.

      Μακάρι να Είναι Αλήθεια. Στέφανε, αν Μπορείτε να το Διασταυρώσετε !!!

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΠΗΘ… ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

    3. Π@π@ριες των Τούρκων. Μακάρι να είναι αλήθεια. Κανονικά έτσι έπρεπε να γινόταν από την αρχή.

    4. GIATI DEN TOUS SKOTONAN TOULAXISTON NA MHN TOYS XANADOUME EUXOMAI NA MHN XANAER8EI KANEIS KAI PSEMATA NA EINAI TOULAXISTON AS DIABAZEI AUTES TIS PAPARIES KAI 8A APOGOITEUETAI

    5. Και αλήθεια να μην είναι , καλά θα κάνει να γίνει , αλήθεια.
      Έτσι και αλλιώς θα μας κατηγορήσουν σκηνοθετώντας επεισόδια παρόμοια . Τουλάχιστον ας βγούμε κερδισμένοι , παρά ΚΑΙ κερατάδες ΚΑΙ δαρμένοι ….

    6. Μακάρι να λένε τέτοια οι μόγγολοι μήπως και το ξανασκεφτούν οι λαθρομεταπρόσφυγες. Και βέβαια μακάρι να ήταν αληθινά όλα αυτά…

    7. Μπάτσοι κουφάλες και λιμενικοί όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί. Μια σφαίρα στον καθένα τους.

      1. είσαι πολύ μακακας κόψε τα ληγμένα σε πειράζουν και δεν ξέρεις πόσο χαιρόμαστε που θα χάσετε το άσυλο δεν θα βρίσκεται μέρος να κρύβεστε ξύλο και ξεβράκωμα σε κάθε αναρχοκουμμουνι

      2. Σε λιγακι θα ερθουν σφαιρες και στο δικο κωλαρακι κρατικοδιαιτο αναρχικο μπασταρδακι.

    8. Τουρκικη προπαγανδα για να τους δωσουν αλλοθι και επιχειρηματα υπερ των “κατατρεγμενων” λαθρο στους ελληνες συνεργατες τους που τα βρισκουν σκουρα με τη αντισταση των ελληνων στην ισλαμοποιηση που επιχειρουν. Ειμαι 100% σιγουρος οτι συντομα οι εγχωριοι συνεργατες των Τουρκων ( ΜΚΟ, ΜΜΕ κτλ) που χρηματοδοτουνται απο τη ΜΥΤ θα υιοθετήσουν την προπαγανδα και θα αρχισουν να κατηγορουν τους ελληνες φασιστες που βουλιαζουν βαρκες με παιδια κτλ. Φυσικα η ευθυνη ανηκει στην ελλ. κυβερνηση που αντι να παρει σκληρα μετρα κατα του λαθροεπικοισμου παιζει συνειδητα το παιχνιδι των Τουρκων.

    9. Μακάρι να είναι αλήθεια. Επιτέλους να ξυπνήσουν και να κάνουν τα αυτονόητα και να πάψουν να είναι ρεσεψιονιστ για τους λαθρο.Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το παραμύθι και πρέπει όλες οι ΜΚΟ να λογοδοτήσουν γιατί όλα για την κονόμα τα κάνουν.Ας ήταν χωρίς ευρώ να βλέπαμε τι θα κάναν τα αρχιδακια.

    10. Μ Α Κ Α Ρ Ι ΝΑ ΕΙΝΑΙ Α Λ Η Θ Ε Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    11. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΉΘΕΙΑ… ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ

    12. Θεϊκό έργο, αν ήταν αληθινό, αλλά,
      είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό!

    13. Μακάρι να είναι αλήθεια. Κανένα έλεος σε κανένα λάθρο και σε κανένα δουλέμπορο. Βρίσκονται σε ασφαλή χώρα, τη Τουρκία, η οποία έχει και το θρήσκευμά τους… Να κάτσουν εκεί. Η Ελλάδα τέλος, όσοι ήρθαν ήρθαν.

    Comments are closed.