ΤΩΡΑ. Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    epemvasi-i-ntora-mpakogianni

    Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Ντόρα Μπακογιάννη είναι μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων που προτάθηκαν για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ).

    Η εκλογή θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο ενώ η θητεία του διαδόχου του νυν ΓΓ, Θόρμπγιορν Γιάγκλαντ, αρχίζει την 1η Οκτωβρίου.

    Κατά τη λήξη της προθεσμίας σήμερα, Παρασκευή, πέραν της Ελλάδας, υποψηφιότητες υπέβαλαν επίσης το Βέλγιο, η Λιθουανία και η Κροατία.

    Όπως ανακοίνωσε το ΣτΕ, υποψήφιοι είναι επίσης ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, Υπουργός Εξωτερικών, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Άμυνας Ντιντιέ Ρέιντερς, καθώς και ο πρώην Πρωθυπουργός και βουλευτής της Λιθουανίας Άντριους Κουμπίλιους. Υποψήφια είναι και η Μαρίγια Πεϊτσίνοβιτς Μπούριτς, Αναπληρώτρια Πρωθυπουργός, Υπουργός Εξωτερικών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Κροατίας.

    Η Επιτροπή Υπουργών θα κάνει συνεντεύξεις με τους τέσσερις υποψήφιους ξεχωριστά τον Μάρτιο του 2019 και θα αποφασίσει τον καταρτισμό μιας τελικής λίστας υποψηφίων, η οποία θα σταλεί στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ). Ακολούθως η Συνέλευση θα προχωρήσει στην εκλογή του ΓΓ, που είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο του 2019, ενώ η θητεία του επόμενου ΓΓ αρχίζει την 1η Οκτωβρίου 2019.

    Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

    «Η υποψηφιότητα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη για τη θέση της Γενικού Γραμματέως του Συμβουλίου της Ευρώπης αποτελεί εξαιρετική τιμή για την πατρίδα μας, καθώς είναι η πρώτη φορά που πολιτικός από την Ελλάδα προτείνεται για ένα τόσο υψηλό και κρίσιμο, για την ευρωπαϊκή και διεθνή πολιτική, αξίωμα. Η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί να ευχαριστήσει την Κυπριακή Δημοκρατία που πρότεινε και στηρίζει την υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη και θεωρεί αυτονόητη και την αντίστοιχη υποστήριξη της από την ελληνική κυβέρνηση».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Από το καράβι πρώτα φεύγουν τα ποντίκια!!!!! Στο καλό και να μας γράφει.Ολα για την τσέπη…..

    2. Δεν είναι η πρώτη φορά. Δε θα σε ξεχάσει το σύστημα οταν κάνεις τα θεληματα τους..

    3. Ετςι θα την κανουν ολοι οι προδοτες πολιτικοι οταν ερθει η ωρα. Εμας βεβαια θα μας αφήσουν εδω να μας σφαξουν οι …κακόμοιροι…μεταναςτες. Ψηφίστε τους ζωα!!

      1. Όπως τα λες, ο Έλληνας με το ζόρι να κάνει ένα παιδί, και άμα κάνει… Και οι κακομοίρηδες οι ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ έχουν όλα τα προνόμια που τους δίνει το (κράτος) σπίτι, επιδόματα, και άλλα, που δεν έχει Ο Έλληνας, σε λίγα χρονάκια θα γίνουμε ΑΠΟΙΚΊΑ περισσότεροι μουσουλμάνοι μετανάστες στην Ελλάδα και λιγότεροι οι Έλληνες.

    4. ΕΝΑΣ- ΕΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ. ΨΗΦΙΣΤΕ Μ…..ΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ ΓΙΟΚΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΑΛΒΙΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ . ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

    5. πιάνουν στασίδια οι βρωμιάρηδες μητσοτακαίοι ….αφού τσίπρας και καμμένος σε αγαστή συνεργασία τους εξασφάλισαν βέβαιη νίκη

    6. Μαλλον παει να βρει τον χριστοφορακο που φυγαδευσε.

    7. ΤΟ ΊΔΙΟ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ ΤΣΊΠΡΑΣ, ΑΦΟΎ ΔΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΈΝΟΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ

    8. Αυτοί για να φεύγουν κακό μεγάλο έρχεται στη πατρίδα άλοιμονο πως θα ζήσουν τα παιδιά τους ανάμεσα στους λάθρο βλάκες τους πέρασες;

    9. εχει κανενα ανηψιο ,γιο., εγγονο ,να του παραχωρησει εμμισθη θεση ,μη τυχον και χασει οσα επι δεκαετιες εισπρατει απο τον Ελληνα φορολογουμενο ?

      Ειναι κριμα να γλιτωσει ο Ελληνας απο ενα δρακουλα ,.,

    10. Η Λεσχη Μπιλντεμπεργκ τους διοριζει στο εξοχικο της. Δεν ειναι μονο αυτη ….. Ολοι οι Ανθελληνες θα εχουν καλες θεσεις …….ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥΣ .

    11. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΕΖΟΥΔΕΣ ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    12. Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ (ΠΑΝΤΑ ΕΞΩΘΕΝ).
      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΤΣΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ.
      ΕΚΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΗ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΕΔΩ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ.

    13. Στα τσακηδια και ακομα παραπερα να παρει μαζι της και το κωλοσοι της που μας στοιχιζει πολυ πολυ ακρηβα…. καθως ολοι σιτιζονται απο το δημοσιο απο μας παρολη την τεραστια περιουσια τους εδω και στο εξωτερικο…….και τρωνε τρωνε με χρυσα κουταλια εναν αιωνα και βαλε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ βλεπεις μας το χτυπαει η κηρια στα ΜΜΕ παμπολες φορες να την θρεφουμε δηλαδη επαοριστον…………πινοντας το αιμα μας με το καλαμακι….και χαριζοντας εδαφοι βλεπε σταση της στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ ακομα και τις Θερμοποιλες ο κανακαρης της τις εκανε λαθροαφοδευτηριο ΧΟΤ ΣΠΟΤ ο αυριανος δημαρχος Αθηναιων ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ…..ΣΤΑ ΤΣΑΚΗΔΙΑ ΜΑΝΤΑΜ………………………………………………………..

    14. Εγκαταλειπουν η τους βολευουν στην Ευρωπη για το ξεπουλημα που καναν…λιγα τα ψωμια σας κολοναζι….

    Comments are closed.