(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ). ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ: ΚΑΘΑΡΣΗ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ Ο “ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ” ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 13 ΧΡΟΝΙΑ. “ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ”

    Κοινοποίηση:
    φωτο καραμανλησ

    Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης, 31 Αυγούστου, στην οποία παραβρέθηκε και απηύθυνε ως κεντρικός ομιλητής ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος συνδεόταν με βαθιά φιλία με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη

    Εκδήλωση μνήμης για τα 10 χρόνια από το θάνατο του Ανωγειανού πολιτικού κι επιστήμονα, Ιωάννη Κ. Κεφαλογιάννη που σφράγισε με έργο του μεγάλα αναπτυξιακά έργα τόπου, πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 στα Ανώγεια ο ομώνυμος δήμος, στο θέατρο «Νικος Ξυλουρης».

    «Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ήταν ένας άκαιρος άνθρωπος, ευθύς, ντόμπρος και αληθινός. Ήταν ένας ντόμπρος άνθρωπος, όταν πίστευε κάτι το πίστευε με βάθος. Όταν θύμωνε, σκοτείνιαζε ο ουρανός, όταν χαιρόταν φωτιζόταν το πρόσωπό του», ανέφερε ο κ. Καραμανλής κατά την έναρξη της ομιλίας του, «δεν ήταν εύκολος άνθρωπος, είχε ισχυρές αντιλήψεις που υπερασπιζόταν παθιασμένα», πρόσθεσε.

    «Ήταν επίμονος. Δεν το έβαζε ποτέ κάτω. Ποτέ! Είχε το θάρρος της γνώμης του, ακόμα και όταν ήξερε ότι δεν ήταν δημοφιλής ή εκείνη που θα επικρατούσε. Τον θυμάμαι να υποστηρίζει τις σκέψεις του με πείσμα, με ζέση. Συχνά κόντρα σε όλους τους άλλους. Σε πολλές από αυτές που δεν μπόρεσε να επιβάλλει, αποδείχτηκε εκ των υστέρων ότι είχε δίκιο. Η φύση του τον οδηγούσε όχι πολύ σπάνια σε διάφορες και συγκρούσεις, πάντα με ευπρέπεια, αλλά με πάθος και πίστη», τόνισε.

    Παράλληλα συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Είναι όμως κι αυτό δείγμα ανθρώπου καθαρού και έντιμου, με ξεκάθαρες ιδέες και σταθερό στα ιδανικά του».

    Όπως είπε: «Ο νεαρός γιατρός από τα Ανώγεια εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής τον Μάιο του μακρινού 1958. Γόνος μεγάλης και ιστορικής οικογένειας. Επιστρατεύτηκε να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο, τότε της Εθνικής Ριζοσπαστικής Ένωσης και όπως ο ίδιος διηγείτο, ήταν μία σειρά συμπτώσεων που οδήγησαν στην εκλογή του».

    Παρέμβαση Καραμανλή για τις παρακολουθήσεις

    Πολύ βαρύ και σοβαρό χαρακτήρισε το ζήτημα με τις παρακολουθήσεις ο πρώην πρωθυπουργός, αναφέροντας χαρακτηριστικά, «πολύ βαρύ και σοβαρό αυτό που ταλανίζει την ζωή του τόπου», ανέφερε συμπληρώνοντας μεταξύ άλλων: «Πρέπει να ριχτεί άπλετο φως, να ξεκαθαρίσει το ζήτημα».

    «Όλα στο φως και από και πέρα απαραίτητες οι διορθώσεις του θεσμικού πλαισίου που διέπει και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και την εν γένει λειτουργία των μυστικών υπηρεσιών. Αυτά τα στοιχειώδη για να αποτραπεί η περαιτέρω απαξίωση των θεσμών», τόνισε.

    “Το να προκλήθηκαν τα γεγονότα αυτά από κυβερνητική πρωτοβουλία είναι εκτός από αντιδημοκρατικό και παράνομο, τόσο πέρα από κάθε όριο νοσηρής φαντασίας και πολιτικής ανοησίας που είναι αδιανόητο. Παραμένει όμως επιτακτική η ανάγκη να ξεκαθαριστεί ποιοι και με ποια δικαιολογία ζήτησαν κάτι τέτοιο και ποιοι και πώς το ενέκριναν. Η επίκληση του απορρήτου σε τέτοιες περιπτώσεις υποτάσσεται στην ανάγκη κάθαρσης του δημόσιου βίου”.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Καλό μήνα
      Το καλό χειμώνα είναι ουτοπικό.

    2. σιγά μη τον νοιάζει το καλό της πατρίδας, την Κεφαλλογιάνη αβαντάρει απλά

    3. Πεινάω πολυ
      Λέτε το food pass να με ωφελήσει;;
      Ξεσηκωμός λέει στο twitter.
      Να δείτε τι ωραία που θα το πάρουν όλοι.
      Όλοι αυτοί δε γνωρίζουν ότι αργότερα θα χρειαστούν εκτός από οικονομικά και υγειονομικα διαπιστευτήρια για να το χρησιμοποιησουν

    4. Αυτος είναι ο ίδιος κουρασμένος της Ραφήνας που είχε αφήσει και στεφάνι στο μαυσωλείο του κεμάλ;

    5. Πάρτε τους όλους στο κυνήγι ,εσένα πεθαίνουν κάθε μέρα κατακαημένε ελληνα ξύπνα επιτελούς ,100 χρόνια ζουν αυτοί ,εσύ ούτε 60 δεν πας δεν υπάρχει τέλος σε αυτήν την χώρα δυστυχώς μέχρι να σβηση ο ήλιος.

    6. Χα χα χα, δηλαδή να πιστέψει ο Λαός τον κουμπάρο του Ερντογαν; Επίσης ξέχασε τα τραινακια με Ζαχοπουλους, Ρουσόπουλους, Σαλωμες και Φιλλιπιδιδες;;; Από τα επίθετα τους και μόνο σχεδόν όλοι τους Χαζαροι, Τουρκοχαζαροι και Εβραίοι όλοι τους. Ρε, πού πάμε ρε;;; ; Πού πάμε, που έλεγε χρόνια πριν και ο αείμνηστος ο Αυλωνίτης!!!!!

    7. Αλλωνιζουνε η πρακτορες της ΜΙΤ στην ελλαδα την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε φωτογραφιες απο το λαυριο και απο μεσα και απο εξω για το PKK και η ΕΥΠ παρακολουθει τα τηλεφωνα πολιτικων αντιπαλων.
      Tο τελευταιο σκανδαλο στην τουρκια απο τον πεκερ….με ρουσφετια,μιζες,μαχαιρωματα ο τουρκος αγορασε σπιτι στην ελλαδα και του δωθηκε golden βιζα…μιλαμε για επενδυτες οχι αστεια.

    8. Σε κανένα άλλο κράτος – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχει γίνει γνωστό να υπάρχουν παρακολουθήσεις σε βάρος ηγετών της αντιπολίτευσης

    9. Ξεχασανε τι έκανε ο κουρασμένος. Ειναι ετοιμοι να τον ξαναφέρουν.
      Χιο πες για το κομμα σου, σε τι σταδιο ειναι οι ετοιμασίες. Εχεις δυναμη απο τον κόσμο που σε διαβάζει.

    10. Κάθε βασίλειο που χωρίζεται σε δυο αντιμαχόμενα μέρη, ερημώνει. Και κάθε σπίτι που διαιρείται, πέφτει.

    11. Ξύπνησαν τα βαμπίρ, μην και χάσουν το αίμα που μας πίνουν τόσα χρόνια…ου να χαθείτε κλέφτες, απατεώνες, εγκληματίες 50 χρόνια τώρα, μας ρημαξατε!

    12. Όλοι μαζί ψήφισαν Μνημόνια, 4682/2020, κλιματικό νόμο, 4961/2022 (Κινεζοποίηση, που στο άρθρο 4 αναφέρει το ΑΙ θα μπορεί να προσθαφαιρεί τα δικαιώματα των πολιτών).

      Για κρέμασμα είναι όλοι οι προδότες του Έθνους.

    13. Οταν ειναι κουρασμενος,τρωει “ελαφρια” μεχρι 6 κιλα χοιρινες μπριζολες.οταν ομως ειναι ξεκουραστος,κανει θραυση…….τρωει ενα κοπαδι γουρουνια και πινει και ενα κουβα κοκα κολα για τη χωνεψη!!!!!!!;;

    14. Αυτό το ξέχασα και συμπληρώνω. 150.000 ζωές χάθηκαν στο Μακεδονικό πόλεμο και έρχεται το παιδάκι και τα ξεπουλάει όλα. Όταν Grigorof είπε ότι είναι Σλάβοι, του έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο και την γλύτωσε με το ένα μάτι βαθουλωμένο -παραμορφωμένο

    15. Να μην ξεχνάμε . Ο κουρασμένος έβαλε βέτο στο ΝΑΤΟ για την Βόρεια Μακεδονία.
      Ενώ ο άλλος δεν γνωρίζει τα νησιά. Είπε Λέσβος , Μυτιλήνη.
      Εάν έχεις πάρει μεταγραφή από Βουλγαρία. Δώσε του να σου κάνει Στατική μελέτη.

      1. Έλα, κόφτε αυτήν τή καραμέλλα μέ τά νησιά, αυτός τό διόρθωσε αμέσως τό λάθος που έκανε. Νά δής σήμερα κάτι δημοσιογραφάρες που λένε Μυτιλήνη ( χωρίς νά τό διορθώσουν ) καί εννοούν Λέσβο. Μετά από τόν ντόρο που έγινε τότε, δέν έμαθαν ότι άλλο Λέσβος κι άλλο Μυτιλήνη;;; Κούρασε αυτό τό θέμα, έχει πολλά αρνητικά ο Τσίπρας γιά νά τού προσάψουμε, δέν μπορώ νά ακούω νά αναμασάμε δημοσιογραφικά πυροτεχνήματα…

    16. Τσιμουδιά για λοκντάουν, τσιμουδιά για εκβιασμούς για τα εμβόλια και κοροιδοιό, τσιμουδιά για πρέσπες, τσιμουδιά για μνημόνια. Τράβα φάε τη μπριζόλα σου ρε βούδα της ραφήνας. Το ότι καταρρέει ο κούλης των εμβολίων, του τζαμιού, του κλεισίματος των εκκλησιών και των λαθρομεταναστών, δεν σημαίνει ότι σας ξεχάσαμε βούδες της ραφήνας-κουμπάρε του ερντογάν, τουρκόφιλοι γιωργάκηδες-λεφτά υπάρχουν, σαμαροβενιζέλοι των μνημονίων, του χαρατσιού και του αντιρατσιστικού και πινοκιο-τσίπρες. Ρε ουστ προδότες. Ρίχτον τον κούλη των εμβολίων, ρε βούδα της ραφήνας, κουμπάρε του ερντογάν, αν έχεις τα κότσια. Ρίχτον να αναπνεύσει η Ελλάδα.

      1. Τσιμουδιά μέχρι τώρα γιά όλα όσα αναφέρεις πολύ σωστά… Ξύπνησε τώρα για να γλείψει το Βαρδινογιαννέικο …Θεέ μου σώσε μας από όλους αυτούς…

    17. ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ!!!

    18. άρχισαν να βγάζουν σκελετούς απ’ την ντουλάπα μήπως σώσουν τα τομάρια τους. Σηκώστε και τον γέρο
      από το μνήμα τελειωμένοι ασπάλακες της ΝΔ

    19. Να εχεις αντιπολιτευση στην φαμιλια Ντον Μητσοτακη τους κουραδες Καραμανληδες….ρε που καταντησαν την ΝΔ

    20. Κωστακη καθαρισε τονα για το καλο της Πατριδας και του κομματος! Ουτε καν σεβαστηκε οτι οτι ειναι το οφειλει στον αειμνηστο Κωνσταντινο Καραμανλη που παρεδωσε τη ΝΔ στον Κωνσταντινο Μητσοτακη!
      Δοσιλογο ανιατο κουμασι που εκμεταλλευτηκε στο επακρο τη δεξια παραταξη!

      1. ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΗΣ “ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ” ΚΑΙ “¨ΕΘΝΑΡΧΗ” ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ-ΜΑΣΟΝΟ!!!

    21. Δύο μοσχαρισιες και μια γαρδουμπα είναι και μετά θα μας σώσει ωπος οι φλωροτσιπροκουληδες ανθελληνικά υποκοιμενα …………

      ….. φυσικά για το καλό μας χαχαχαχα

    22. Σουβλατζη της Ραφηνας αν εχεις αρχ33δια θα τον ριξεις. Τοσα κοντοσουβλια εφαγες φατονα κι αυτον.

    23. Αν είναι σύζυγος τού Μίνωα Μάτσα κατά πάσα πιθανότητα θά είναι και η επόμενη Πρωθυπουργός της Ελλάδος.

      1. Μπραβο στους Εβραιους !!! Αφου ο Ρωμιος ειναι μαλακας …..

    Comments are closed.