ΤΩΡΑ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ – ΑΦΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ – ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    5e6774e4230000841839d179

    Συγνώμη λάθος!!! Αυτό λίγο πολύ λένε οι φωστήρες επιδημιολόγοι και οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους (βλ. Κούλης, Χαρδαλιάς κτλ) τις τελευταίες ώρες. Δεν φτάνει που ένα χρόνο ρήμαξαν τη χώρα οικονομικά και ψυχολογικά, φτάσαμε τώρα Μάρτιο του 2021 για να καταλάβουν ότι η στρατηγική αντιμετώπισης του ιού είναι λάθος.

    Ο κόσμος ξέσπασε, τους έγραψε όλους κανονικά και κάνει του κεφαλιού του.  Ένα χρόνο κλεισμένος στο σπίτι χωρίς να βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. Κορονοπάρτι, συνωστισμός και άγιος ο Θεός μόνο σε λίγα 24ωρα.

    “Εντάξει, ό,τι έγινε έγινε;” Όχι μάγκες. Ένας εισαγγελέας να τους σύρει στη Δικαιοσύνη για το κακό που προξένησαν σε αυτή τη χώρα υπάρχει; Οικονομική εξαθλίωση, αυτοκτονίες, στρατιές ανέργων, ακόμα και έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας λόγω lockdown.

    Πρέπει να πληρώσουν όλοι αυτοί που ξέκαναν μια χώρα και τους πολίτες της και τώρα τα γυρνάνε. Δεν υπάρχει “συγνώμη, λάθος” όταν η ζωή εκατομμυρίων έχει ανατραπεί. Όταν συνάνθρωποι μας έχουν πεθάνει.

    Τώρα, δικαιώνεται το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που δεχόταν απειλές όλο αυτό τον καιρό. Από την πρώτη καραντίνα γράφουμε ότι η στρατηγική είναι λάθος και επιβεβαιωθήκαμε τώρα που τα κρούσματα δεν πέφτουν κάτω από τα 2.000 παρά τα πολύ σκληρά μέτρα.

    Όλα μπορούν να επιτευχθούν με τον κόσμο να εργάζεται, να συνεχίζει την καθημερινότητά του τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, να φορά ακόμα και διπλές μάσκες και να τηρεί τις αποστάσεις. Και η αστυνομία να επιβάλλει κυρώσεις σε όσους ανόητους με την απερισκεψία τους βάζουν σε κίνδυνο τους άλλους. Όποιοι κι αν είναι αυτοί. Όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά και οι λ@θρο και οι γ@φτοι που απολαμβάνουν μια σκανδαλώδης ασυλία.

    Πρέπει να πληρώσουν όλοι αυτοί που μας πήραν τη ζωή και τώρα που βλέπουν την λαϊκή οργή, πουλάνε σανό με το να διαρρέουν χαλάρωση των μέτρων και άνοιγμα αγοράς, σχολείων, μετακινήσεων κτλ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις λένε πολλά.

    Αρκεί να δείτε τι κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Πάνε να πάρουν πίσω μέτρα μόλις ολίγων εβδομάδων.

    Αυτά είναι τα εξής:

    -Μετάθεση απαγόρευσης κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο (να πάει αργότερα από τις 19:00)

    -Μετακίνηση με αυτοκίνητο εντός περιφερειακής ενότητας

    -Μετακίνηση σε άλλο δήμο (όριο 2χλμ.)

    Μην παραξενευτείτε αν λίγο πριν το Πάσχα όλα ανοίξουν. Τώρα όμως είναι αργά και πολλοί πρέπει να λογοδοτήσουν.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ο γουρλομάτης καί οί κομπογιαννίτες του πρέπει νά περάσουν από στρατοδικείο καί νά δικαστούν
      γιά Γενοκτονία.Γυναικοκτονία καί Παιδοκτονία είς βάρος τού Ελληνικού λαού.Ο δοσίλογος Κώστας Μητσοτάκης δέν τιμωρήθηκε γιά τήν εγκληματική του συνεργασία μέ τούς Γερμανούς στήν κατοχική Κρήτη.Ο μπάσταρδος ο γιός του ό γουρλομάτης θά τιμωρηθεί σκληρά από τόν Ελληνικό λαό ώς
      μαζικός δολοφόνος.
      Γιάννης Λάκων

    2. Τα’λεγε ο καθ. Ιωαννιδης. Οι ηλιθιοι νομιζαν πως οι πολιτες ειναι ρομποτ…θα τους πατησουν ενα κουμπι…και θα’ναι ολοι μεσα.

    3. Ενα χρονο δουλεμα πλεον τους καταλαβαινουμε κατευθειαν. Στην αρχη τους πιστευαμε για την “κρισιμη εβδομαδα”. Τωρα που ειναι η 48η κρισιμη εβδομαδα, τι να πιστεψουμε; Ο στοχος τους ειναι να μην γιορτασουμε τα 200 χρονια γιατι μονο ετσι θα ειμαστε ενωμενοι. Και μας θελουν διχασμενους με κουφοντινες κλπ. Ολοι αδερφια να γιορτασουμε στο συνταγμα τα 200 χρονια με ελληνικες σημαιες,ουτε κομματα ουτε πολιτικους. Μονο με ελληνικες σημαιες.

    4. Σωστά τα λες αρθρογράφε..Η τιμωρία όμως δεν θα έρθει ποτέ.. Ούτε καν στην κάλπη…Το βρωμόσογο του Δράκουλα θα επιβιώσει πάλι επειδή σε αυτή την μπανανία ακόμα και 70% αποχή να υπάρξει θα κυβερνήσει.. Υπάρχουν πάρα πολλοί βολεμένοι (δημόσιοι υπάλληλοι) που ευνοούνται απίστευτα.. Αυτοί που εδώ και ένα χρόνο τους αφήνει αλώβητους να σουλατσάρουν χωρίς καμία απολύτως εξομοίωση με την υπόλοιπη κοινωνία, αυτοί θα τον βγάλουν πάλι.

    5. Όπως και να έχει πρέπει να ξηλωθούν άμεσα και να τιμωρηθούν με θάνατο τα πιόνια της παγκόσμιας τυραννίας. Δε θέλουμε να μας κυβερνούν κρυφόεβραίοι αλλά Έλληνες. Αρκετά ανεχτηκαμε τα φίδια.

    6. Καθημερινως απο καρκινους εγκεφαλικα καρδιες και ποσα αλλα πεθαινουν χιλιαδες ατομα.στον πλανητη πεθαινουν μονο απο αυτα καπου 50 εκατομμυρια ανθρωποι.απο την covid19 εως τωρα σε 1 χρονο + πεθαναν περιπου 3 εκατομμυρια ανθρωποι.
      Οσο για τους λοιμοξιολογους κτλ δεν θελω να πω κατι αλλο.ειναι γλυκο το χρημα.3 λεξεις τα λενε ολα

    7. Σε ολα συμφωνω, αλλα γιατι πετατε εκεινο το οτι οι ανθρωποι ειναι πλεον πιθανος κίνδυνος για τον πλησιον του λες και ειναι λέπρα… Οταν μιλαμε στη χειροτερη για μια κακη γριπη για τις ευπαθείς ομαδες καθως εδω και ενα χρονο καταδεικνυεται η υπερβολη και η απατη με τα υποτιθέμενα. Κρουσματα (ή ασυμπτωματικοι απλως) η ασκοπες εισαγωγες στα νοσοκομεια και διασωληνωσεις.
      Δηλαδη καθε χρονο ρε παιδια που ειχαμε 700.000 νεκρους απο γριπη παλι καποιοι δεν.ηταν που μετέδιδαν τον ιο αυτο? Και κολλουσαν και παλια και ανεκαθεν ανθρωποι ευπαθεις ως επι το πλειστον με μοιραίες πολλες φορες συνέπειες ,.τοτε γιατί δεν τους κατηγορουσε κανείς ως ανεύθυνους και δολοφονους… Τωρα ανακαλυφθηκε ο θανατος? Που μετακομισε η λογικη σας?? Έλεος….. Και αναμεσα σε αυτους τους φορεις ηταν ανεκαθεν και νεοι και παιδια….. ΕΛΕΟΣ με το οτι μας το εμφυτευσαν να τρεμουμε να ακουμπησουμε συνανθρωπο αλλιως ειμαστε πιθανοι δολοφονοι…. Απο εκει θα. Πατησουν για να. Επιβαλουν αυριο το μπολι σας….. Και.δεν θα μπορειτε να αντιμιλησετε τοτε

    8. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΛΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ
      ΠΑΙΔΙΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

    9. Κεεμασμα θέλουν τα καργιολια…

    10. Χωρις δικαιοσυνη ειναι καταδικασμενο με εξαφανιση! Οσο γι’αυτους, ειναι βλεποντας και κανοντας! Η απαθεια ή η ανοχη του Ελληνα σηκωνουν πολλες καραντινες ακομα…στο μεταξυ ολοι οι παρατρεχαμενοι στοκαρουν δις στους λογαριασμους τους!

    11. Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: «Για τρεις γκλοπιές στη Νέα Σμύρνη απολογούμαστε στο απλυταριό»
      ΕΛΛΑΔΑ 15.03.2021 18:15
      Newsroom
      Προκλητικές δηλώσεις του Θανάση Νταβούρα για το περιστατικό αστυνομική βίας στη Νέα Σμύρνη

    12. Ο/Η κούλα, ετοίμαζε το ελικόπτερο, η οργή του λαού επί τα τέκνα σιών λέει:

      Μια ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ χωρίς περιούσιους, μασόνους και πράκτορες που θα εκτελέσει όλους τους προδότες.
      Αλλά τα παρτάλια οι στρατιωτικοί μιλούν μόνο όταν αποστρατευθούν.

    13. Δεν εισηγουνται τιποτα. Μεχρι τελη Μαιου ετσι θα ειμαστε, φυλακισμενοι στα σπιτια. Μολις ανοιξουν οι φορολογικες δηλωσεις τοτε θα μας ελευθερωσουν. Θα μεινουμε λιγο λασκα το καλοκαιρι ως τον Σεπτεβρη και μετα παλι μπαγλαρωμα στο σπιτι. Ειτε τα κανουμε ειτε δεν τα κανουμε τα εμβολια ελευθερια δεν θα δουμε παντως

      1. Ειτε τα κανουμε ειτε δεν τα κανουμε τα εμβολια ελευθερια δεν θα δουμε παντως.

        Κακώς το λές .Στον Αλλο κόσμο δεν έχουν ισχύ τα μέτρα Χαρδαλιά…

    14. Πάσχα στα μπαλκόνια ετοιμάζουν είτε έτσι είτε αλλιώς το έχουν είδη μαγειρέψει….

    Comments are closed.