03/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΤΩΡΑ! ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ – ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

    Κοινοποίηση:
    Δ1-750x430

    Aλλάζουν όλα στη Δημόσια Τάξη. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως η χώρα επιστρέφει στη κανονικότητα, καθώς τα τελευταία χρόνια, η ασυδοσία και η σύψη Αρχών και Αξιών ήταν ένα καθημερινό φαινόμενο.

    Ο κ. Χρυσοχοϊδης μοιάζει σαν έτοιμος από καιρό. Θα πρέπει πλέον να είναι άπαντες σε ετοιμότητα, διότι τα μπάχαλα προετοιμάζονται για εκδίκηση.

    Η αποφυλάκιση Κορκονέα έχει σημάνει συναγερμό, καθώς δεν αποκλείονται επεισόδια το επόμενο χρονικό διάστημα.

    Έτσι λοιπόν, ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξειδίκευσε τους στόχους της αντεγκληματικής πολιτικής για το διάστημα Αυγούστου-Δεκεμβρίου 2019

    «Στόχους» έβαλε στους επικεφαλής των αστυνομικών διευθύνσεων όλης της χώρας ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ζητώντας τους τη μείωση των δεικτών εγκληματικότητας κατά 25% μέχρι το τέλος του χρόνου και διευκρινίζοντας μάλιστα ότι οι «επιδόσεις» τους θα ελέγχονται online.

    ΣΤΟΧΟΙ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ  

    Ο κ. Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με την Καθημερινή, εξειδίκευσε τους στόχους της αντεγκληματικής πολιτικής για το διάστημα Αυγούστου-Δεκεμβρίου 2019 στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, χθες, στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Εκεί έθεσε το θέμα τις μείωσης των δεικτών του εγκλήματος αλλά και το ζήτημα ότι οι επιδόσεις της κάθε αστυνομικής διεύθυνσης θα ελέγχονται μέσω σχετικού συστήματος που θα είναι online .

    ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ

    Ο νέος υπουργός ζήτησε επίσης αύξηση της εμφανούς αστυνόμευσης, κυρίως μέσω της ενίσχυσης της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Εθεσε, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ως στόχο ο αριθμός των μοτοσικλετών και των δικυκλιστών να αυξηθούν στα επίπεδα του 2010, έτος ίδρυσης των ομάδων. Προέτρεψε τους επικεφαλής των Διευθύνσεων να μετακινήσουν αστυνομικούς από τις λεγόμενες υπηρεσίες γραφείου σε άλλες, πρώτης γραμμής, που ασχολούνται με τη δίωξη του εγκλήματος. Για να υπάρχουν μετρήσιμα αποτελέσματα, έθεσε ως στόχο, οι βασικοί δείκτες εγκληματικότητας (κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες) να μειωθούν κατά 25% μέχρι το τέλος του χρόνου.

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

    Κάθε προϊστάμενος Διεύθυνσης, είναι στο εξής αρμόδιος να χαράξει τις επιμέρους στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων. Ωστόσο, στο τέλος του έτους θα αξιολογηθεί για τις επιδόσεις του στη μάχη κατά του εγκλήματος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Eξω ο φλωρος,εξω ο κορκονεας και οι Νεοδημιοκρατες αντι να αλλαξουν αμεσως τον απαισχυντο εκτρωματικο νομο του Σφυριζα σφυριζουν αδιαφορα και παιρνουν μετρα για κασσες,ρε ουστ συννενοημενα λαμογια,κοζα νοστρες.

    2. ο χρυσοχοιδης που τον ξερουμε μην πω πως και απο ποτε , τελος παντων βαλε να τρωει ξυλο ο κοσμος χωρις λογο .

    3. Ετσι να καθαρισει ο τοπος,θα ξανα δουμε μουλους χρυσαυγιτες να δερνουν αιγυπτιους ψαραδες και ελληνες εργατες στο περαμα,θα ξανα σπασουν πλανωδιους παγκους και να τραμπουκιζουν πακιστανους?

    4. Ναι το είδαμε. Πέντε μήνες αναστολή τρία χρόνια οι Ρουβικώνες. Κυριολεκτικά τους αέρισαν τις μπάλες τα ανθελληνικά σκυλιά που κυβερνούν.

    5. κυριε Χρυσοχοιδη,βαλτε τελος στους κατευθηνομενους υποτιθεμενους αριστερους,χωρις λογικη και μονο με εντολες ανωθεν πολιτικες απο οπου και εαν προερχοντε.Μας λενε οτι προσκειντε προς την αριστερα και ειναι νεολεοι με γνωσεις και κουλτουρα,ενω οι περισσοτεροι κινουντε μεσα στην νυχτα και μεσα στην ανομια.Ο κοσμος ειναι με το μερος σας να σταματηση αυτο που γινετε εδω και χρονια,και με κυβερνησεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ,εμπρος λοιπον καιρος ειναι να απαλαγουμε απο αυτους τους Μπαχαλακιδες!!!

    6. Πώς εφαρμόζεται η αστυνόμευση : Στό Λονδίνο όπου έμεινα περίπου 8 χρονια αστυνόμευση σήμαινε : Καθημερινή περιπολια αστυνομικών ανά δύο στα ιδια οικοδομικά τετράγωνα ανα βάρδια. Ετσι γνωριζαν την περιοχή (τους) και εντόπιζαν τα κακως κείμενα ή ασυνήθιστες καταστασεις που εχριζαν προσοχής .Οί περιοδικές εμφανίσεις εποχούμενων αστυνομικών δέν αποδίδουν. ΟΥΤΕ ΑΝTΙΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;

    7. Τα τρομοκάναλα τύπου ΣΚΑΙ δημιουργούν χεσμένα ανθρωπάκια νοικοκυραίους οι οποίοι με τη σειρά τους αναδεικνύουν υπουργούς “σωτήρες” που γεμίζουν τους δρόμους με μπάτσους.

      Φυσικά αντί για δασκάλους προσλαμβάνει μπάτσους η ΝΔ αφού ξέρει ότι χρειάζεται στρατιές ηλιθίων και αμόρφωτων για να συνεχίσει να επιβιώνει ως κυβέρνηση και τα επόμενα πενήντα χρόνια, ξεφτιλίζοντας και εξαθλιώνοντας τους ραγιαδοέλληνες υπερ δανειστών, τραπεζιτών και λοιπών συγγενών

      1. Το θέμα είναι η εγκληματικότητα σε αυτό το άρθρο. Μη συγκρίνεις δύο θέματα διαφορετικής φύσεως και μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα όπως κάνουν οι περισσότεροι συριζαίοι. Η αστυνόμευση και η ασφάλεια του πολίτη δεν είναι φασισμός. Εντάξει ζώον?

      2. Και τι προτείνεις να γεμίσουν οι δρόμοι ρε ”πανέξυπνε” και ”μορφωμένε”;Εγκληματίες πάσης φύσεως και εθνικότητας να οργιάζουν ανενόχλητοι ή μπαχαλάκηδες να τα κάνουν όλα ρημαδιό όποτε γουστάρουν ανεμπόδιστοι;Ρε ούστ…

        1. Δημητράκη δες ΣΚΑΙ, μπες κάτω απ΄την κουβέρτα και φάε όλο το φαί σου (μνημόνιο) γιατί αλλιώς θα έρθει ο Πακιστανός μπαμπούλας να σε κάνει “μπου”.

          1. Το μνημόνιο θα το φάς και εσύ που δεν είσαι ”νοικοκυραίος”, κατά την ηλίθια έκφρασή σου…Είδαμε και τους προηγούμενους…Στα τέσσερα σε ΗΠΑ και ΕΕ (Γερμανία) και με την ίδια αντιλαϊκή ατζέντα,αλλά με ”προοδευτικό” περιτύλιγμα…Ο κόσμος ζήτησε να μπεί τέλος στην ανομία και την εγκληματικότητα,οπότε ξυδάκι για κάτι σαν εσένα…Δεν τους ψήφισα,αλλά είναι πολύ προτιμότεροι από τους προηγούμενους…Περιμένουμε την συνέχεια…Ως τότε χαιρετισμούς στον Πακιστανό σου,που έχει κατσικωθεί εδώ να τον ταϊζουμε,γιατί η χώρα του ξοδεύει όλα τα λεφτά στον στρατό και τα πυρηνικά και δεν μπορεί να τον ταϊσει…Καλό ύπνο…

          2. Μνημόνιο ψήφισε και ο Τσιπράκος σου και έγινε το πιο πιστό σκυλί των δανειστών. Πήγαινε τώρα να πάρεις το παραδάκι από την Κουμουνδούρου.

          3. Εσένα που δεν είσαι ”νοικοκυραίος”(κατά την ηλίθια έκφρασή σου) θα σε εξαιρέσουν από τα μνημόνια…Και χαιρετισμούς στον αγαπητό σου Πακιστανό…

          4. Αριστερόστροφο λαμόγια, φάε τα κλεμμένα, πιές τον καφέ σου και σκάσε.
            Σου εύχομαι ο πακι μπαμπούλας να σου φορέσει σαγιονάρες και να σου ρίξει ένα πήδημα.

          5. ΕΝΩ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ,
            ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ η ΟΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΗΔΑΕΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ

    8. Kαι εγώ βλέπω Αστυνομια στους δρόμους . Συγκεκριμένα στην Καναρη στο Da Capo .

    9. Εύγε μεγάλε. Τα είχανε ισοπεδώσει όλα 5 χρόνια τώρα. Επιτέλους βλέπουμε αστυνομία στο δρόμο. Μπράβο.τέλος οι μπαχαλακιδες .

    10. Ας αφησει τα κόλπα ο Χρυσοχοιδης. Οι μετρήσεις δεικτων εγκληματικοτητος περιλαμβανουν πολλές μη μετρήσιμες παραμέτρους και μπορείς να βγάλεις το επιθυμητό συμπέρασμα χωρις φόβο αποδειξης του αντιθετου. Θυμιζω τον στοχο μειωσης τής ρύπανσης στις πόλεις για το ύψος της οποιας υπηρχε αναφορά σε καθημερινη βαση στα Δελτία. Το ΠΑΣΟΚ το έλυσε προς ανακούφιση των πολιτων …. με το κόλπο της αυξησης τών ορίων οπότε μοιραία μειώθηκαν οι…υπερβάσεις καί οι αναφορές στα Δελτια !!!

    Comments are closed.