ΤΩΡΑ! ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    πολυ σημαντικο

    Τη δραματική κατάσταση στην Αλβανία, μια χώρα που ο λαός της δεν έχει κανένα μέλλον, περιέγραψε η γερμανική τηλεόραση σε πρόσφατο ρεπορτάζ της.
    Όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο, η γερμανική κρατική τηλεόραση ZDF στο κεντρικό της δελτίο ειδήσεων αναφέρθηκε στις διαμαρτυρίες των φοιτητών στην Αλβανία που εδώ και ένα μήνα διαδηλώνουν για την αποδοχή οκτώ αιτημάτων τους από την κυβέρνηση.

    Το κανάλι ZDF παρουσίασε Αλβανούς φοιτητές και αναλυτές που δείχνουν την απελπιστική πραγματικότητα στην εκπαίδευση.

    Το ρεπορτάζ έδειξε τις διαμαρτυρίες που γίνονται και αναφέρθηκε στις κακές συνθήκες που βιώνουν οι φοιτητές.

    Ο δημοσιογράφος του ZDF συνοδεύτηκε από τον φοιτητή Ιγκλί Τόλα, ο οποίος του έδειξε τις κακές συνθήκες των κοιτώνων των φοιτητών στην Αλβανία.

    Θέλουν να εγκαταλείψουν την Αλβανία
    Το γερμανικό κανάλι αναφέρει ότι 2,87 εκατομμύρια άνθρωποι ζούνε στην Αλβανία, αλλά σύμφωνα με τον οργανισμό «Κόνρατ Αντενάουερ», τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν μεταναστεύσει 400.000 χιλιάδες νέοι από τη χώρα.

    Χιλιάδες φοιτητές διαμαρτύρονται για τις κακές συνθήκες μελέτης και έλλειψης προοπτικής για τους νέους.

    Σήμερα, οι νέοι είναι δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι.

    Το 30% εκατό των αποφοίτων είναι άνεργοι και εκείνοι που αρχικά ήθελαν να μείνουν στη μικρή βαλκανική χώρα, τώρα προσανατολίζονται να μεταναστεύσουν.

    «Τα δίδακτρα σπουδών είναι πάρα πολύ υψηλά και δεν μπορούμε να τα αντέξουμε», λέει ένας φοιτητής, «μετά τη Συρία, η Αλβανία είναι η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών στον κόσμο, επειδή οι νέοι έχουν χάσει κάθε ελπίδα.

    Τέσσερις στους πέντε νέους θέλουν να μεταναστεύσουν, υπάρχουν κακές συνθήκες, ανεργία και φτώχεια, ενώ οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι εμπλέκονται καθημερινά σε υποθέσεις διαφθοράς και σκανδάλων», λέει ο Ιγκλί Τόλα στο γερμανικό κανάλι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΜΑΝΙΑΤΗΣ1 ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΧΙ ΕΔΩ ΑΡΚΕΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ..

    2. Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το υπόλοιπο 2.87 τηγανοκεφαλων στο θνήσκων γιουνανισταν…

    3. Στα σπίτια του δημοκρατικού τόξου να πάνε….στα σπίτια των κκεδων,των πασοκων,του Τσίπρα,του Σαμαρά και του πάκι..

    4. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ , ΜΠΑΜΠΕΣΗΔΕΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΛΑΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ
      ΥΣΤΕΡΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ , ΘΑ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ Η ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ
      ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ. ΑΛΛΙΩΣ……

    5. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ 14:48 Η ΕΤ3 ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΗΓΑΝΙΑ…….ΟΝΕΙΔΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ

    6. κατα τ αλλα εχουν και αλυτρωτικες βλεψεις εναντι της ελλαδας…δεν τους φτανει που δεν εχουν να φανε, θελουν και μεγαλη αλβανια τρομαρα τους…οπου περασε ο κομουνισμος μονο σταχτη και αποκαιδια αφηνει…
      το ιδιο και με την ελλαδα με 4 χρονια συριζα…

    7. Στα πανεπιστήμιά τους διδάσκονται να αγαπούν τους τούρκους. Όλοι οι φοιτητές είναι τουρκολάγνοι. Να πάνε λοιπόν στη μαμά Τουρκία που αναπτύσσεται με τον Ερντογάν και να προσεύχονται ελεύθερα τουρλώνοντας τον κ@λο τους στον ψευδοπροφήτη.

    8. Είμαστε σίγουροι ότι το ρεπορτάζ δεν αναφέρεται στην Ελλάδα; Ακριβώς τα ίδια πράγματα κι εδώ.

      1. Ειναι αυτο ειναι που γυρισε ο γαιδαρος και ειπε τον πετεινο κεφαλα.Τα βλεμματα σας στη δικη σας καταντια ειναι απαραιτητο να ειναι εστραμμενα και οχι σε χαιρεκακιες,ζουλαπια απο το κατσικοχωρι.

    9. Γιατι να εγκαταλειψουν την Αλβανια ολοι εδω ειναι ενα τσιγαρο δρομος….μαζευουν ευρω πανε Αλβανια του χασισακια το αμπελι χωρις νομους σπερνουν…ερχονται Ελλαδα πουλανε μαζευουν ευρω….ξανα Αλβανια σπερνουν ραντιζουν κοβουν….ερχονται Ελλαδα πουλαν… κανουν και ενα μαγαζι για ξεκαρφωμα…εχουμε καινδιαβατηριο Αλβανικο και ειμαστε ευρωπη….Αλβανοι ευρωπαιοι…εδω ειμαστε Αλβανια

    10. ελάτε στήν ελλάδα …ειναι τιμή μας πού μάς προτιμούν οι λαθρομετανάστες …ειχε πεί απο τήν βουλή ο προκόπης παυλόπουλος …ναι ο σημερινός πρόεδρος τής δημοκρατίας …ο λέγων μπλά μπλά κ βέβαια μόνο αρλούμπες λέει … από αλβανία προτιμούνται βέβαια οι εγκληματίες – φονιάδες – κλέφτες – απατεώνες – ναρκέμποροι κλπ – γενικά ΟΛΟΙ οι εγκλειστοι στίς φυλακές τής αλβανίας ,και επειδή ο τσίπρας ειναι καλός ανθρωπος …στά σύνορα θα εχει κάθε ωρα – νύχτα η ημέρα τουλάχιστον 20 πούλμαν για τήν μεταφορά τους στήν ομόνοια …
      παράκληση στούς αλβανούς εγκληματίες …να μάς προτιμήσετε ,οτι παρανομία και να κάνετε ακόμα και φόνο ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ …

    11. Ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΡΚΟΡΑΜΑ .

    12. Θέλουν να εγκαταλείψουν την Αλβανία

      ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
      ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ.
      ΜΠΟΥΚΑΡΕΤΕ, ΖΗΤΑΤΕ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
      ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΙ.
      ΙΣΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΘΡΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΕΥΓΕΙ

    13. πολύ σημαντικό που οι Αλβανοί θέλουν να φύγουν απο την χώρα τους? τι λέτε ρε παιδιά εκει στο μακελειό ανατρίχιασα!!

    14. Να πανε Σουηδια.

      Εκει ολους τους δεχονται.

    Comments are closed.