ΤΩΡΑ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΙΟ – ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ύποπτα πράγματα

    Αντιδρώντας στην αθλιότητα που λαμβάνει χώρα το τελευταίο 48ωρο στη Χίο, με την “απόβαση” δύναμης των ΜΑΤ στο νησί για να βρεθεί απέναντι από τους κατοίκους που αντιδρούν στην κατασκευή υπερδομής για πρόσφυγες και μετανάστες στο Αίπος, δεκάδες εθνοφύλακες παραδίδουν αυτήν την ώρα τα όπλα τους στην 96 ΑΔΤΕ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του alithia.gr προσπαθώντας να τους μεταπείσει ο Στρατιωτικός Διοικητής  Χίου, ταξίαρχος, Σταύρος Παπασταθόπουλος, τους κάλεσε στο γραφείο του για να μιλήσουν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Ο στρατιωτικός δκτης έχει ορκισθεί να φυλάει τις σημαίες και την πατρίδα τι έκανε μέχρι σήμερα γιαυτό?
      Οι μετανάστες μουσουλμάνοι αποτελούν προγεφυρωμα… Τι θα κάνει εάν ξεσηκωθουν…?
      Και ταυτόχρονα μας έλθουν εκεί και οι απέναντι…..

      Εάν είχε κότσια σε συνεργασία με τους τοπικούς άρχοντες έπρεπε να επιβάλουν στρατιωτικό νόμο να αποκλείσουν τα λιμάνια από τ αβ καράβια β που φέρνουν τα ματ καινά απαιτήσουν άμεση μεταφορά όλων των μεταναστών σε βραχονισηδες και εκτός Ελλάδος… Και στην συνέχεια να παραδινονταν….. Θα είχε προστατεύσει την πατρίδα του και κανένας δεν θα το πείραζε…. Αλλά ελεγον οι αρχαίοι πρόγονοι μας…
      ΑΡ Η ΆΝΔΡΑ ΔΕΚΝΙΣΗ

    2. ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

      (ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ “ΠΡΟΤΕΙΝΕ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΊ’ΔΑ)

    3. Εσχατη προδοσια των γαμημ@νων πολιτικων.Με σατανικο σχεδιο εξωθουν τους Ελληνες στην παραδοση των οπλων και ο Τουρκος τριβει τα χερια του.Ενας ΕΛΛΗΝΑΣ Εισαγγελεας δεν υπαρχει σ’αυτον τον δυσμοιρο τοπο?
      Βοηθεια φωναζει η Πατριδα μας και μεις τι κανουμε? Τι περιμενουμε αλλοα, δεν το βλεπουμε που οδηγουν την Πατριδα μας οι προδοτες πολιτικοι (ανεξαρτητου χρωματος γιατι ολοι τους ειναι μια καλη παρεα, μια παρεα προδοτων)!!!!! Ελληνες εφτασε η ωρα, νυν υπερ παντων ο αγων! Ή τωρα ή ποτε!!!!!!!!

    4. .ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ!!!!!

      1. Σφαζονται μεταξύ τους οι ηλίθιοι 40 χρόνια τώρα για κόμματα και ομάδες, δεν περίμεναν τους λαθρο,

    5. Νομίζω ότι πρέπει να γίνει ακριβώς το αντίθετο. Να δοθούν όπλα σε κάθε κάτοικο του νησιού. Σε περίπτωση που γίνουν χτυπήματα απο ‘Τζιχαντιστές’ πως θα προστατεύσουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι ? Τι πρόβλεψη έχει κάνει η κυβέρνηση επι του θέματος ? Θα φωνάξει τον Ερντογάν να επέμβει στα νησιά για να σώσει τους μουσουλμάνους? Όπως έκανε ο Μακάριος με την Κύπρο και μετά οι Τούρκοι δικαιολογημένα λένε ότι τους καλέσαμε ? Θέλετε να χαρίσεται θράκη και νησιά στον Τούρκο ?

    6. Έξυπνη ενέργεια είναι τώρα αυτή?
      Κατεβάστε και τα παντελόνια…

      1. αλλιώς πρεπει ν’αρχισουν να γαζώνουν……..μάλλον ο έξυνος εσύ είσαι.

        1. ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ…ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ….ΝΑ ΓΑΖΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ SEEBRIG ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.
          ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ; ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ!!!!!!!!!!

    7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΌΠΛΑ ΔΗΛΩΜΈΝΑ ΌΤΙ ΏΡΑ ΘΈΛΟΥΝ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΣ ΜΈΣΑ, ΤΙ ΜΛΚΙΕΣ ΓΡΆΦΕΤΕ, ΤΟΥΣ ΔΊΝΕΤΕ ΑΞΊΑ, ΣΤΑ ΒΟΥΝΆ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ Κ ΝΑ ΠΑΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΠΝΊΓΟΥΝ.

    8. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝ/ΦΥΛ.
      ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ.
      ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΚΥΝΑΙΔΟΙ!!
      Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.!!!!!!!!!
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΕΟΙ ΟΥΤΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.
      ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΝΗΘΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ
      ΕΙΧΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΛΟΚ.
      ΕΙΜΑΙ 52 ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ.ΆΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.ΆΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ!!! ΝΟΜΟΣ.
      ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ.
      ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.

      1. Σιγα μωρη Γεωργια εσυ απ το πολύ τρεξιμο θα σου ρθει περιοδο!!!!!

    9. Και έτσι έρχεται και ο αφοπλισμός των νησιών… Το σχέδιο εκπληρώνεται. Κάνουν πάρτυ ο Ερντογάν και οι ανθέλληνες προδότες… Αντί να βγουν με τα όπλα οι εθνοφύλακες, πάνε και τα παραδίδουν… Γεμίσαμε αδερφάρες…

    10. ΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΆΛΕ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΕΙ, ΛΕΣ Κ ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΔΕ ΚΆΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΆ, ΤΟ 95% ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΨΉΦΙΣΕ ΜΝΗΜΌΝΙΑ Κ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΊΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΊΔΙ ΑΠΤΗΝ ΤΡΎΠΑ?? ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΉ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΠΊΣΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ Κ ΌΧΙ ΑΝΑΡΧΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ, ΓΙΑΥΤΌ ΜΈΧΡΙ ΤΌΤΕ…. ΤΟ ΛΕΝ ΟΙ ΠΕΤΡΟΠΕΡΔΙΚΕΣ!!!!

      1. το λεν οι πετροπέρδικες που προδοσαν την κυπρο…..βασικα εσεις οι φασιστες ειστε τα φιδια τα κολοβα μαζι με τα κουμμουνια εισαστε στον ιδιο κουβα με τα σκατα!!!

        1. Την Κύπρο πάλι αυτό το μπασταρδοκομμα ήταν στα πράγματα,ο Αττίλας δύο που πήραν το 44%του νησιού, πρωθυπουργός ήταν ο πουστογερος Καραμανλής,όπου προδοσία ο μπάσταρδος μέσα είναι

          1. Και ο κωλομπαρας φασιστομουτρο ηταν σαν τους χουντικούς,τους χαρισε και την ποινη που ηταν εκτελεση!!!!ολοι τα ιδια σκατα είναι ξυπναααααααααα

    11. Θεωρῶ τήν ἐνέργεια λανθασμένη . Δέν πρόκειται να συγκινηθοῦν οἱ ξενόδουλες πολιτικές φατρίες ἀπό τό νά μείνουν ἂοπλοι οἱ πολίτες σ’αὐτήν τήν εὐαίσθητη περιοχή ! Ἀντίθετα, ὑλοποιοῦνται πιό ἂνετα τά σχέδια γιά τόν ἀφανισμό τῶν νησιῶν… Ἂς το προσέξουν οἱ κάτοικοι…

    12. Καλά κάνανε και τα παραδόσανε.
      Να μαθουν οι καθε ειδους γαλονάδες Στρατου και «Αστυνομίας»να σεβονται τις τοπικές κοινωνίες.

    13. Αυτός που έπεισε τους Εθνοφύλακες να παραδώσουν τα όπλα (σαν αντίδραση ! ) μήπως είναι άνθρωπος του ίδιου του Διοικητή για να αφοπλίσει εντελώς το νησί και εκτελεί πολτικές εντολές??? Για ψάξτε το, μυρίζει το πράγμα..Μήπως προσπαθήσουν να το κάνουν μόδα σε όλα τα υπόλοιπα νησιά και ετσι να αφοπλίσουν όλη την Ελλάδα ?

      1. Δεν ψάχνεις την κολοτρυπιδα σου γιατι εχασα το ρολοι μου;;; τι λες βρε βλακακο ,περα από βοηθητικο ρολο η εθνοφυλακή δεν εχει πρωτεύον σημασια για τον στρατο βλακα με κεραια:::::σε έναν πολεμο ρολο παιζουν τα αεροπλάνα τ τανκς τα σκαφη και η τεχνολογια και όχι μια χουφτα σαποιοκυλιαδες με μερικα g3 της κακιας ωρα ….μεγαλο βλημα εισαι αδελφακι μου!!!

    14. ΟΧΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ;
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ.

    15. Καλά χαζοί είναι; Μα ακριβώς αυτό θέλουν οι ΜΚΟ, οι λάθρο, ο Κούλης, και ο Ερντογάν. Να τους αφοπλίσουν…..

      1. nai,λες και αν ηθελαν δεν τους επερναν πισω τα οπλα..

    Comments are closed.