ΤΩΡΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΣΚΟΥΠΑ” ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ. ΑΘΡΟΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    koykoyloforoi-kratiki

    Τα παιδάκια με τα σκουφάκια της Κρατικής Ασφάλειας και του “ρουφιανομάγαζου” του υποτίθεται “Τμήματος Προστασίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματος”, που στην ουσία έχει καταντήσει “περίπτερο” και κυτίο αναφορών, μηνύσεων και διώξεων κυβερνητικών στελέχων κατά του Λαού, έχει προχωρήσει-κατά πληροφορίες- σε αθρόες -στη ζούλα- προσαγωγές Ελλήνων πατριωτών, με υπόνοιες “συμμετοχής σε πράξεις ανατροπής του πολιτεύματος”. Του πολιτεύματος της φασιστικής κόκκινης κοινοβουλευτικής Δημειοκρατίας.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά την κάθοδο πολιτών από την Βόρειο Ελλάδα, με λεωφορεία, με το που πάτησαν το πόδι τους στην Αθήνα και στο Σύνταγμα για την συγκέντρωση στις 7 κατά των προδοτών, τους προσήγαγαν στην ΓΑΔΑ.

    Γίνεται λόγος, μέχρι ώρας για πάνω από 50 προσαγωγές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. …ρε παιδια τι βριζεσται και βριζετε…πότε ειχαμε δημοκρατια στην ελλαδα??….εδω και χρονια δεν το ειχε πει αυτη η τσατσά η ψαρουδα μπενακη πως οι ελευθεριες των πολιτων θα περιοριστουν…..γελάει ο τσαουσέσκου απο τον ταφο του!!!

    2. Σήμερα 18:30 στον σταθμό της Δουκ. Πλακεντίας του μετρό, ήταν 4 άτομα νεαρής ηλικίας και δύο 35 ή 40άρηδες, ξυρισμένα τα κεφάλια τους καραφλοί, κρατούσαν Ελληνικές σημαίες και είχαν τσάντες πλάτης με μπουκάλια από σπρέυ για τζάμια με κάποιο διαφανές υγρό. Σε μια στιγμή ένας νεαρός έβγαλε από το σακίδιο του ένα μικρό πλαστικό μπουκαλάκι και έβαζε σταγόνες μέσα στα μπουκάλια που γινόντουσαν άσπρα σαν το γάλα. Ο ένας μάλιστα ξυρισμένος 35άρης, πίσω το κεφάλι του είχε τρία μεγάλα σημάδια ίσως από σπασίματα.

    3. Γεια σου Πετρο αναρχοκατσαριδα! Αιντε μπες στη μπανιερα με χλωρινη να ξεβρωμισεις τωρα παλιογιδι…

    4. ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ 1973 ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    5. χειροβομβιδα η δυναμιτη και μετα ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ

    6. χειροβομβιδα η δυναμιτη και μετα ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    7. Περίμενε Σταλινοφασίστα και θα δείς τι σας περιμένει,άρρωστα και κομπλεξικά τομάρια.

    8. Κάψτε τους κουμουνιστές ζωντανούς, μην αφήσετε τίποτα, ξυλοκοπήστε τους για να μη ξαναβγούν απο τις τρύπες τους!!! Μόνο έτσι θα καθαρίσει η κοινωνία απο σκουπίδια!!! Ζήτω ο Μεταξάς!!!

    9. κ. Χίο.
      Τι ώρα Θα επιτεθη ο στρατός μας στο
      Μπουρδελο με τους προδότες??

    10. Οι δημόσιοι υπάλληλοι ένστολοι και μη το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν πατάνε το pin.
      Θεωρώ ότι τα ελληνάκια είναι από τις μεγαλύτερες κότες που υπάρχουν.Όπου ακούνε Αλβανούς και γύφτους ψάχνουν να κρυφτούν.Έκανα το λάθος να πάω την Κυριακή και είδα 6 κουραδάκια από τα ματ να τρέχουν 200-300 άτομα ψευτόμαγκες.Πήγα τους την έλεγα στα ίσια και ήταν όλοι τουμπεκί.Τι ζητάτε τελικά ρε ραγιάδες?
      Εσείς και οι οικογένειες σας δεν είναι που βολεύτηκαν οικογενειακώς στο δημόσιο?

    11. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,,ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΩΝ STALINΟΜΑΤΖΗΔΩΝ , ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

    12. Κρέμασμα θέλετε γυφτοαναρχοσταλινικά σκουπίδια.. κρέμασμα.. Η ώρα σας πλησιάζει και θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε!!!

    13. Κάψτε τους φασίστες ζωντανούς, μην αφήσετε τίποτα, ξυλοκόπηστε τους για να μην ξαναβγούν από τις τρύπες τους!!! Μόνο έτσι θα καθαρίσει οι κοινωνία από σκουπίδια!!! Ζήτω ο Στάλιν!!!

      1. Κουνουπιδοκεφαλε ατιμε ραγια.

    Comments are closed.