ΤΩΡΑ… ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΨΗΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ – ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή του, Χρήστου Γιαννούλη, εξαπέλυσε από τα Διαβατά ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Σύρων Ελλάδος, Ανουάρ Μπάκρι.


    Ο κ. Μπάκρι έδωσε το παρών στο μπάρμπεκιου των «Ενωμένων Μακεδόνων» δηλώνοντας ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει χαλιφάτο του ISIS”.

    Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιει αλκοόλ όπου θέλει. «Ο κ. Γιαννούλης δεν στεναχωρήθηκε για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που γίνονται εδώ και πέντε χρόνια στη Μόρια και στο Βαθύ της Σάμου;» διερωτήθηκε ο Ανουάρ Μπάκρι.

    Δείτε τη δήλωσή του στο βίντεο που ακολουθεί:

     

    Στο μπάρμπεκιου συγκεντρώθηκα αρκετά άτομα. Ανάμεσα τους και ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης που κυριολεκτικά μίλησε με το σουβλάκι στο χέρι

    Μια χούφτα υπέρ των λαθροεισβολέων έξω από το HOT SPOT στα Διαβατά – Τους «βαφτίζουν» όλους πρόσφυγες πολέμου

     

    Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες πραγματοποιούν αυτή την ώρα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης μέλη της Κίνησης Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

    Τα άτομα έχουν συγκεντρωθεί μπροστά στη δομή φιλοξενίας προσφύγων, στο πρώην Στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

    Τα άτομα ζητούν να σταματήσει η απαράδεκτη, όπως τη χαρακτηρίζουν, κατάσταση με τη διαμονή των προσφύγων σε στρατόπεδα και ζητούν να μεταφερθούν σε σπίτια αλλά και να ανοίξουν τα σύνορα έτσι ώστε οι πρόσφυγες να μην πνίγονται σε αυτά.

    «Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι με τους πρόσφυγες. Θελουμε να ανοίξουν και τα προσφυγόπουλα. Με αυτό που κάνουν οι φασίστες δίνουν πάτημα στην κυβέρνηση να μπορέσει να περάσει τα ρατσιστικά της αιτήματα», ανέφερε σε δηλώσεις της η Δημητρα Κομνιανού, συντονίστρια του ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης.

    Στη συγκέντρωση του ΚΕΕΡΦΑ συμμετέχουν και πρόσφυγες που διαμένουν εντός της δομής στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Παρτε τους στα σπιτια σας απερισκεπτοι Ανθελληνες!!!!!!!! Αλλα στα σπιτια σας δεν τους θελετε και ουτε σας ενδιαφερει οτι η χωρα εχει βουλιαξει απο τους λαθρο, που εξακολουθειτε χαμενα κορμια να τους αποκαλειτε προσφυγες!!!!!!!!!!

    2. Το δημοκρατικο της Ελλαδος συστημα εκτονωσε το παρτυ με κινηση ΜΑΤ,με τη δηλωση του Συρου γραμματεα,ειδαλλως οι Ελληνες θα ειχανε μπουκαρει στο χοτ σποτ των λαθρο και το λαθρομεταναστευτικο θα ευρισκε τη λυση του μια και καλη.
      Καλη τυχη τη επομενη φορα.
      Υ.Γ.Ελπιζω να αλλαξε βαρδια ο διαχειριστης και αυτη τη φορα να ανεβει το σχολιο μετα απο τρεις αποπειρες για να ξυπνησουν οσοι χαιρονται απο τη δηλωση του Συρου στο ψηστοπαρτυ του Διαβατα.

    3. Καλοδεχούμενοι οι Σύριοι και όσοι θέλουν να γλυτώσουν τις ζωές τους από τον πόλεμο. Αλλά δυστυχώς, οι Σύριοι είναι ελάχιστοι. Όσοι περάσαν, πέρασαν και έφυγαν στην Ευρώπη. Ελάχιστοι είναι στην Ελλάδα και ελάχιστοι έρχονται από τη Συρία. Οι περισσότεροι είναι στην Ιορδανία, στην Τουρκία και στον Λίβανο και περιμένουν να γυρίσουν. Ο Πακιστανός, ο Αλγερινός, ο Μαροκινός, ο Αφγανός, ο Μπανγκλαντεσιανός, ο Ινδός, από τι θέλει να γλυτώσει ρε παιδιά; Μήπως έρχονται τυχοδιωκτικά και τεμπέλικα περιμένουν να τους εξυπηρετήσουμε σαν πασάδες; Αυτοί βιάζουν αγοράκια, κοριτσάκια και γυναίκες. Δεν κωλώνουν. Άντε να έρθουν Σύριοι ως πρόσφυγες και μεταναστευτικά να έρθουν έθνη όπως Πολωνοί, Αρμένιοι, Σέρβοι και Αλβανοί το πολύ. Αλλά ο Μαροκινός τι δουλειά να κάνει ρε παιδιά; Σε χωράφι; Στην οικοδομή; Στη φάμπρικα; Αυτοί θέλουν μάννα εξ ουρανού και τους βλέπω στο Βέλγιο. Όλη μέρα ναργιλέ, facebook και ντυμένοι στη πέννα. Εγώ έχω τρελαθεί και γίνομαι κομμάτια για να βγάλω τα λεφτά για τα ενοίκια του μαγαζίου μου και του σπιτιού μου, ενώ αυτοί ζουν σαν τα παράσιτα. Ψήστε χοιρινό κάθε Κυριακή από τις Καστανιές ως τη Ρόδο… Και πείτε με ρατσιστή. Θα το έχω παράσημο!

    4. Αφού οι κομμουνιστές λένε ότι οι θρησκείες είναι το όπιο του λαού λογικά θα έπρεπε οι αριστεροί να είναι μαζί με τους Έλληνες και να τρώνε σουβλάκια και να κοροϊδεύουν τους Μουσουλμάνους και το Ισλάμ που τους απαγορεύει να τρώνε χοιρινό. Εκτός αν μόνο ο Χριστιανισμός είναι όπιο του λαού και το Ισλάμ δεν είναι. Είναι γελοίο οι κομμουνιστές να είναι μαζί με τους Μουσουλμάνους και να ζητάνε από τους Έλληνες να σεβαστούν την θρησκεία των Μουσουλμάνων αφού και το Ισλάμ λογικά είναι το όπιο του λαού.

      1. ΣΩΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΝ , ΟΠΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ[ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ]-ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ[ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ] ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ.

    5. Ποσο ευκολα τσιμπαμε…Σε λιγο θα πουμε και ευχαριστω στον Συρο Μπακρι που μας επιτρεπει να τρωμε και να πινουμε ο,τι γουσταρουμε! Ειδα πολλους να τον αποκαλουν πατριωτη και να αγκαλιαζουν τους Συρους μετα απο αυτη τη δηλωση λες και οι Συροι ειναι αγγελουδια!!! Καλα να μας κανουν αφου ειμαστε τοσο @@@@@ και ξεχναμε τα παντα για μια δηλωση που μας χαιδευει τ’αυτια…

    6. ******************Στέφανε πάρε συνέντευξη από τον Ανουάρ Μπάκρι. Πρέπει να βγει μπροστά, σε όλα τα κανάλια, να ξεφτιλίσει τους μπαχαλάκηδες προδότες αριστερούς. Είναι μουσουλμάνος και παντρεμένος με Ελληνίδα αλλά σοβαρός άνθρωπος και όχι ένας από τα σκουπίδια της της Ασίας και της Αφρικής που μας έρχονται εδώ.. ******************************

    7. Γιαννούλη,εκπρόσωπε τύπου των λαθρό,αυτά που είπε ο Σύριος είναι γυαλόχαρτο να τρίβεις την μούρη σου,σε έθαψε εσένα και το λαθρο κόμμα σου 10 μέτρα κάτω από την γη,πάρτα στη μάπα

    8. Στην υγεια σου προεδρε! Αλλα με τους Συρους το προβλημα ειναι μικροτερο αφου οι περισσοτεροι ειναι προσφυγες και πολιτισμενοι… Οι Πακιδες και οι Αραπαδες ειναι οι λαθραιοι

    9. Τσιμουδιά στα βοθροκάναλα και τσοντοσαιτ που αβαντάρουν Νέα Τουρκοκρατία και ΜΥΡΙΖΑ! Κρύβουν την είδηση μην γίνουν τσιμπούκι τα ξεφτιλισμένα μουνόπανα!

    10. Για άλλη μια φορά λέω ότι οι αναρχοαπλυτοι συριζαιοι δεν χωνεύουν οτιδήποτε ελληνικό και χριστιανικό λόγω των πεποιθήσεων για μια διαλυμένη κοινωνία και ότι αν δώσεις χρήμα στην αριστερούς είναι οι καλύτεροι υπηρέτες του συστήματος. Αυτό το μίσος που έχουν για να καταστρέψουν τους θεσμούς της χώρας που χάρη σε αυτούς κρατάμε ακόμη. Που αν δεν ήταν μια ελεύθερη η Ελλάδα άραγε αυτές τις αντιλήψεις που έχουν που θα βρίσκονταν?

    11. Μακελειό άσχετο με την ανάρτηση σας αλλά σας αφορά. Σας μπάναρε το εβραιοφέισμπουκ για την δημοσίευση σας αυτή:

      «ΡΕ ΟΥΣΤ» ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ! Αυτές είναι οι χώρες που έχουν «επικηρύξει» τους Μουσουλμάνους https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a1%ce%95-%ce%9f%ce%a5%ce%a3%ce%a4-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%95%ce%99%ce%a0%ce%91%ce%9d-%ce%91%cf%85%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5/?fbclid=IwAR2QiFDyrK3cCo9qm60uoirL1z5WRSi9QxnHYitY2-7zstBBA0vrs0yd_mg

      Αιτία ποιος άλλος τα “ΑΝΘELLINIKA HOAXES” https://www.ellinikahoaxes.gr/2019/11/10/status-of-muslims-in-angola-and-japan

      Τους έδειξα όμως αυτό (ακόμη δεν εγκρίθηκε)

      Ισλάμ ανά χώρα (Από τη Βικιπαίδεια)

      610,000 στην Ελλάδα των 10 εκατ. (ποσοστό 5.3%)

      και

      185,000 στην Ιαπωνία των 130 εκατ. (ποσοστό 0.1%)

      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%83%CE%BB%CE%AC%CE%BC_%CE%B1%CE%BD%CE%AC_%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1

    12. Tα αυτονόητα είπε ο άνθρωπος. Ακούτε μερικοί και στην Νέα Δημοκρατία ?

      1. Ακούτε μερικοί και στην Νέα Τουρκοκρατία ?

    13. Ρωσικός δάχτυλος πίσω από την Συρία αλλά και από πολλούς εθνικιστές στην Ευρώπη λένε τα δυτικά ΜΜΕ έτσι μη ξεχνιώμαστε

    14. Τους εβαλε στην θέση του …τον πάω πολύ αυτόν τον Σύριο

    15. O ανθρωπος εχει επιπεδο.Γνωριζει ,οπως και οι ξενητεμενοι Ελληνες του εξωτερικου, οτι πρεπει να σεβονται τα ηθη και τα εθιμα της χωρας.Ξεχνουν τα της χωρας τους.Ο π. υπαλληλος του συριζα της ΕΡΤ εφαρμοζει το δογμα του διεθνισμου και διαισθανεται τι θα ηθελαν στην χωρα μας να κανουμε εμεις.Αυτο ειναι πρωτακουστο.Το οθωμανικο θα το γνωριζει ο συντροφος.Ας το δωσει στο πιατι, για να ειναι συμβατος με την ιδεολογια του.Η κ. Τασια χαθηκε!.Που βοσκει αυτη η ψυχη?

    16. Χίλια μπράβο στον αξιοπρεπέστατο ,σοβαρότατο και πιο Έλληνα και πατριώτη από κάποια ελληνόφωνα όντα,κύριο Μπάκρι !

    17. Αψογος ο προεδρος! Ξευτιλησε εκτος απο τον συριζαιο και τη Μπακογιαννη και τους σοσιαλφιλελεδες ακολουθους της που ταυτιστικαν με τον συριζαιο.

    18. ΜΟNΟ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ , ΟΛΟΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

      1. Στη Θεσ/νικη εδω και χρονια ζουν αρκετοι Συριοι…εκ των οποιων οι περισσοτεροι ειναι Χριστιανοι Ορθοδοξοι.
        Καποιοι εχουν σπουδασει στο ΑΠΘ με υποτροφιες …
        Αλλωστε στη Συρια βρισκεται το Πατριαρχειο Αντιοχειας.

    Comments are closed.