28/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΤΩΡΑ! ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ

    Κοινοποίηση:
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

    Τέσσερα αεροσκάφη βρίσκονται σε μεγάλο ύψος πάνω από τον Έβρο.
    Πρόκειται για δύο αεροσκάφη που έστειλε η Άγκυρα και δύο ελληνικά τα οποία επιτηρούν την περιοχή.
    Τα αεροσκάφη βρίσκονται τα τελευταία λεπτά σε παράλληλες πορείες και σύμφωνα με πληροφορίες πετούν σε 30.000 πόδια ύψος.

    Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για τις πτήσεις των αεροσκαφών πάνω από τον Έβρο – Παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Ελλάδας οι Τούρκοι

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Συνελληνες δεν υπάρχει κράτος με το τέταρτο μνημόνιο ξεπουλησαν την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδα μας οι ξευτιλες πολιτικοι ολων των μεγάλων κομμάτων.
      Για να χτυπισουμε τα τουρκικά αεροπλάνα χρειάζεται άδεια από την βρωμογρια την Μεργκελ
      Κουράγιο και υπομονή να ξεπερασουμε την επιδημία.

    2. Στον στρατο τι περιμενουν γμτ? Γτ ακουνε αυτούς τους προδοτες?
      Ας τα ριχνουνε όλα γαμω την τρελα μου, ας παρουν την κατασταση στα χερια τους. Αν περιμενουμε απτην οποιαδηποτε κυβερνηση καηκαμε

      1. μην περιμένεις τίποτα διαφορετικό και από την ηγεσία του στρατού, μιας και αυτή διορισμένη είναι από τους εκάστοτε κυβερνώντες.
        Με λίγα λόγια, λέμε Παπαδόπουλο και κλαίμε..

    3. Οι μογγολοι είναι γνωστο ότι δεν μπαινουν μεσα αν δεν είναι σιγουροι,δεν είναι αυτοι το πρόβλημα,το πρόβλημα είναι εσωτερικο Α ,διαφορες ομαδες ακροαριστερών ανταρσυες κτλ,Β συριζαιοι πασοκοι και νεοδημοκράτες,Γ μεγαλος αριθμος λαθρομεταναστών αντρες οι περισσοτεροι σε μαχιμη ηλικια. Σε μια νυχτα ένα παρουν σημα για γενικη εξεργεση θα γινει πανικος ειδηκα στα μεγαλα αστικα κεντρα μερικοι γνωρίζετε ότι για να καθαρισεις μια πολη από ταμπουρομενους εχθρούς ο μονος τροπος για να το πετυχεις αυτό είναι να γινει ολοκληρωτικη ισοπεδοση ,αυτά τα σκυλια δεν παραδινονται εχουν φανατισμο μεσα τους που δεν τους νοιαζει η ιδια η ζωη τους,ειναι χειρότεροι απ τους Ιαπωνες του Β.Π.Π. Σε υπαιθρο και ανοιχτούς χωρους είναι πιο ευκολος στοχος και η εξολοθρευση τους είναι πιο ευκολη ειδηκα αν υπαρχει βοηθεια απ τον αερα ελικόπτερα αεροπλάνα ναπαλμ κτλ..όπως ειχε γινει και με τους αεμοβουλγαρους. Ένα πραγμα να θυμαστε σε πεδιο μαχης δεν υπαρχουν γυναικόπαιδα ,δεν υπαρχουν κανονες ,δεν θα υπαρξουν αιχμάλωτοι ….ο πολεμος είναι πολεμος και ο στρατιώτης πρεπει να είναι χωρις συναισθηματα και οικτο , η εγω η εσυ!!!!

    4. Η Τουρκία γαμάει και δεν ρωτάει. ΜΕτά τις παραβιάσεις άρχισε και στον Εβρο. Για να δούμε την μαγκιά των ελληνικών αετόπουλων !

    5. Ριξτε τους ενα πυραυλακι ΗΛΙΘΙΟΙ και δεν θα ξαναπατησει ΚΑΝΕΝΑΣ τους ξανα ……αλλα σαν ραγιαδες που εισαστε που να τολμησετε ….

    6. Λύστε τα χέρια των πιλότων Κούλη γιατί αν πάθει κανείς τίποτα θα είσαι υπεύθυνος ηθικός αυτουργός πουστο Εβραίε

    7. και τι μας το λετε για να μας αναβετε τα λαμπάκια, αφου δεν ριχνουμε κανενα μεμετι καλα να παθουμε, ας το παρουμαι αποφαση ειμασται κοτες

    8. ΜΟΓΓΟΛΕ! !ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ!! ΕΝΤΟΛΗ! ΤΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!! ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ!! ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!!!

      1. Και ο Γαβριήλ και ο Μέγκατρον και ο Μουνιήλ…..

    9. Κουλι κάνε διάβημα και μείωσε το κετερινγκ στα χοτ σποτ να φοβηθεί η σουλτανα με το μουστάκι

      1. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΦΕΚ 28 ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ…….ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΝΗΜΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

    10. Σαουλιαστε τους ρε αετόπουλα για να την σακουλευτουν τα μεμετια κενάνακια

    Comments are closed.