ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΣΚΑΙ; “ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ…” – ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ” ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ..!

    Κοινοποίηση:
    exo STRATOS

    Ξεκίνησαν οι έλεγχοι με μπλόκα της αστυνομίας κατά την 1η μέρα απαγόρευσης-περιορισμού της κυκλοφορίας.

    Ήδη έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα σε αυτούς που βγήκαν έξω χωρίς να δηλώσουν την μετακίνηση τους.

    Οι αστυνομικοί ζητάνε τα απαραίτητα στοιχεία για την μετακίνηση των πολιτών, όσοι τα διαθέτουν τα επιδεικνύουν από το παράθυρο του αυτοκινήτου στα αρμόδια όργανα ενώ έπεσαν και τα πρώτα πρόστιμα σε όσους δεν ακολούθησαν την διαδικασία.

    Ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ που αναφέρθηκε στα μπλόκα της αστυνομίας, είπε στις πρώτες του κουβέντες, ότι ίσως βγει ο στρατός στους δρόμους για να επιβάλλει τα νέα μέτρα μετακίνησης των πολιτών, εξαρτάται από την εξάπλωση του ιού τόνισε.

    Το πέταξε τυχαία;;

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τον κορωνοϊό στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

    1_ergasia.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. οχι ιος μπορει να υπαρχει αλα τα νουμερα και οποιος πεθαινει τωρα απο κορονοιο γραφουν , ακουσατε να πεθανε κανεις απο καρκινο τι εγινε , μας μαντρωσαν σπιτι με το ετσι θελω αλα δεν μπορω να καταλαβω τι θα κανουν .

    2. Όλα τα κόμματα, μέχρι και οι άπλυτοι αριστεροί συμφώνησαν με τα μέτρα και την απαγόρευση κυκλοφορίας.
      Μόνο εμείς οι ακροδεξιοί εθνικιστές παλεύουμε κατά της Χούντας του Κούλη! Όλα είναι στημένα, δεν υπάρχει ιός και νεκροί, ο Κούλης μας έφερε τον κορονοϊό επίτηδες.
      ΌΧΙ στις Χούντες της Δεξιάς, ΝΑΙ στο Σύνταγμα, οι χρυσαυγίτες φωνάζουμε: Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, η μόνη λύση είναι αντίσταση και πάλη.

      1. Είσαι κάθε μέρα μαλακας η παίρνεις ρεπό Σάββατοκυριακο, ηλίθιε, γονείς δεν έχεις;

    3. Επίδομα 800€
      Αυτά είναι από τα 7 φανερά δις που τελικά (εννοείτε) ,πήρε ο Τσιπροτακης. Κερνάει η Μερκελ.
      Φυσικά ο θίασος στον Έβρο δίνει ρεσιτάλ και στην ενδοχωρα έρχονται οργανωμένοι εχθροί με πούλμαν και καράβια.(μήπως και αεροπορικος;;)

    4. Θα βγει ο στρατός για να μην βλέπουμε τους λαθρο-επενδυτές που πλημμυρίζουν την χωρα

    5. ΑΛΗΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΟΥΡΕΚΛΕΜΕΔΕΣ ΑΚΟΙΝΩΝΙΤΟΙ

    6. Ώπα και σπιούνος ανάμεσά μας! Πάντα θα υπάρχει κι ένας τέτοιος. Φαντάσου τί έχει να.γίνει πόσοι από κακία, ζήλεια, φθόνο και κομπλεξισμό θα αρχίσουν να καρφώνουν γείτονες, γνωστούς ακόμα και συγγενείς “πάντα” για το γενικό καλό. Και το θεϊκό: η διευκρίνηση αν γίνεται ανώνυμα. Χαρακτηριστικό του είδους του σπιούνου, χαφιέ κι ό,τι άλλο θέλει κανείς να προσθέσει. Συγχαρητήρια! Μα τί χαρακτήρ!

    7. Να ξυπνάμε γιατί έρχονται και χειρότερα. Στο τέλος θα μας περιορίσουν κι άλλα: λειτουργία σούπερ μάρκετ, περιορισμένη παροχή καυσίμων κλπ κλπ. Μάντρωσαν τους Έλληνες μόνο γιατί υπάρχει λόγος. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που δεν δέχονται κουβέντα και κοιμούνται με τα τσαρούχια. Βλέπεις όλο κάποιος βο(υ)λευτάκος έχει διορίσει τα παιδάκια τους. Τί λες τώρα; Θα τους αμφισβητήσουμε ;

    8. Ο υποτιθέμενος στρατός κουβαλάει κουβέρτες και κρουασάν μαζί με τους μάχιμους κομάντο του λιμενικού.Όσο για τους άλλους δημόσιους υπαλλήλους της ασυνομίας να μας πουν αν κόβουν κλήση σε άστεγους,αλλοδαπούς,γύφτους.Όσο πειράζουν τον Έλληνα πατριώτη του μεροκάματου,θα τους γαμήσουμε όλους τους τεμπέλιδες του δημοσίου και θα τους κοπεί το μηνιάτικο.Να πάτρ στα χωράφια στα χωριά σας κοπρίτες

    9. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 300 ΜΝΟΙΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΑΙ………………..

    10. Αντί να στείλουν τον στρατό στα σύνορα, θέλουν να τον βάλουν να φυλάει εμάς για να μην βγούμε από τα σπίτια μας. Ρε, πάτε καλά; Αν γίνει κάτι τέτοιο, απαγόρευση και στους δημοσιογράφους για να μάθουν να τρομοκρατούν τον κόσμο.

      1. Ακριβώς τρομοκρατία για να κάνουν ότι γουστάρουν

    11. γιατι βρε στεφανε γινεται μονο στις πολεις ο ελεγχος?εδω στην κερκυρα γυρισαν ολοι οι φοιτητες απο ιταλια πριν 2-3 μερες κ κυκλοφορουν ολοι εξω.ποιος θα τους βαλει σε 14ημερη καραντινα?κανεις.εχει αστυνομικο τμημα η λευκιμη που ελεγχει καμια δεκαρια χωρια,κ κανενας δε βγηκε για ελεγχο.πληρης αδιαφορια.ειναι εγκλημα.

      1. Αλλάζουμε αμα το ψήνεις.
        Επίδομα 800€
        Αυτά είναι από τα 7 φανερά δις που τελικά (εννοείτε) ,πήρε ο Τσιπροτακης. Κερνάει η Μερκελ
        Φυσικά ο θίασος στον Έβρο δίνει ρεσιτάλ και στην ενδοχωρα έρχονται οργανωμένοι εχθροί με πούλμαν και καράβια.(μήπως και αεροπορικος;;)

    12. Δώσ’τε μου και εμένα ένα leopard να το παίζω μούρη στις γιαγιάδες. Που πας; Άδεια έχεις; Στη φυλάκα.

    13. Γεια σου αδερφε Καραισκακη…πολυ σωστα τα ειπες.

    14. υπάρχει κάποιος τρόπος να καταγγελεις ανώνυμα άτομα που ξερεις ότι μετακινούνται αναίτια και χωρίς χαρτιά;

        1. Δεν είναι ρουφιάνος, συνειδητοποιημένος πολίτης είναι. Αυτά με τις δήθεν ρουφιανιές μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν για να είναι καλυμμένοι οι απατεώνες και οι εγκληματίες και να βγαίνουν κερδισμένοι εις βάρος των νομοταγών πολιτών. Δεν είναι ρουφιανιά να προστατεύεις το κοινωνικό σύνολο από ασυνείδητους.

    15. O ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΣΟ ΕΞΑΡΓΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ !

      1. ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΣΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ.

    16. Αυτά που γίνονται στις ταινίες γίνονται πραγματικότητα doomsday

      1. Το είχαν έτοιμο το σενάριο… Έκαναν και τις πρόβες….

    17. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ !

    18. Ο στρατός να φάει τσαπου από τους τουρκους να γουστάρει. Φιλιππινεζες των λαθρομετανάστων. Στα μνημόνια πόντιοι πιλατοι. Στις δολοφονίες Ελλήνων από καθε λογης αλλοδαπών αμετοχοι.
      Δημόσιοι υπάλληλοι, τεμπελοσκυλα ακαπνα.
      Ο ανώτατοι αξιωματικοι, τσιράκια των κυβέρνησεων, μιζαδοροι με ψευτογαλονια.
      Στον πόλεμο θα τρώμε ποπ κορν, θα ξεκανουμε τον εσωτερικό εχθρό για παρτη μας.
      Προδότες μπάτσοι και καραβαναδες

    19. Εγώ ξέρω Στέφανε ότι μένω απέναντι από ψυχιατρικό τομέα νοσοκομείου και η ψυχιατρική γέμισε στο έπακρον φέρνοντας ανθρώπους τα ασθενοφόρα συνεχώς.
      Ποτέ μου δεν ξανά είδα τέτοια κινητικότητα. Εύχομαι ολόψυχα να βγω ψεύτης αλλά πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε πάλι αυτοκτονίες και μόνιμα ψυχικά / ψυχιατρικά νοσήματα.

      1. Μα εχουν τρελάνει τον κόσμο… Τρομοκρατούν τον κόσμο, δείχνουν φέρετρα. ..ο υπεύθυνος γιατρός Τσιόδρας λέει πως δε χρειάζεται καθολική απαγόρευση, και ο πθ επιβάλλει απαγόρευση της κυκλοφορίας.,. Απίστευτα πράγματα, εφιαλτικά… Ψυχραιμία και υπομονή. Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός

    20. Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΚΟΥΛΗ-ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΓΑΖΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ.

      1. ΓΙΑ 25 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Τ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ. ΟΞΩΩΩΩΩΩΩ ΛΥΣΣΑΡΑ. ΣΤΟ 3% ΓΡΗΓΟΡΑ.

      2. Μένουμε σπίτι κ συνεχίζουμε να λαμβάνουμε την αντιψυχωσικη αγωγή

      3. Ρε ξεκωλιαρη της Κουμουνδούρου δεν κουράστηκες πια; ΚΟΥΛΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

        1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ; ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ; ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ PAYROLL ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΣΑΙ; ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ.

    Comments are closed.