ΤΣΟΥΛ@ Η ΤΣΟΥΛ@Ρ@; H ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ: «ΤΟ “ΠΑΡΑΜΥΘΙ” ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ»

    Κοινοποίηση:
    φωτογραφία-2-1-1

    Μια άκρως ενδαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Νατάσα Μποφίλιου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη θρησκεία.

    Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά πως: «Το “παραμύθι” της θρησκείας δεν με αγγίζει σε κανένα επίπεδο αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στο οποίο πιστεύω. Και νομίζω πως είναι οι ιδέες», είπε με την ειλικρίνεια που τη διακατέχει η τραγουδίστρια.

    Στη συνέχεια μίλησε και για ερωτικές της σχέσεις για τις οποίες δήλωσε πως είναι αρκετά δοτική.

    «Οι σχέσεις μου δεν εκμεταλλεύτηκαν ποτέ τη ροπή μου στο υπερδόσιμο», μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό «ΦιλGood».

    Νιώθεις ευθύνη και για τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου;
    «Κυρίως. Είμαι η μεγάλη κόρη μιας μεγάλης οικογένειας κι αυτό τα λέει όλα.

    »Έτσι είμαι με τους φίλους μου, με τους συνεργάτες μου, έχω κάτι μέσα μου μητρικό.

    »Γι’ αυτό και δεν ξέρω αν θα γινόμουνα καλή μητέρα, μήπως «έπνιγα» το παιδί μου».

    Αυτό δεν λειτουργεί περίεργα στις ερωτικές σου σχέσεις;
    «Νομίζω πως οι άντρες που επιλέγω δεν το εκμεταλλεύονται και δεν επαναπαύονται, με αποτέλεσμα να χαθεί το υπόλοιπο.

    »Οι σχέσεις μου δεν εκμεταλλεύτηκαν ποτέ τη ροπή μου στο υπερδόσιμο.

    »Ούτε οι φίλοι μου το ‘χουν κάνει ποτέ… Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος!

    »Ξέρεις, εμένα με φτιάξανε αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου και με περιστοιχίζουν ακόμα, οι σχέσεις μου μαζί τους – δεν έχω τίποτα πιο ιερό!

    »Αυτό είναι η θρησκεία μου.

    »Όταν σκέφτεσαι τους άλλους περισσότερο απ’ τον εαυτό σου συνειδητοποιείς τελικά πόσο μικρός είσαι. Κι είναι ωραίο αυτό!

    »Γιατί δεν δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στον εαυτό σου και στο να ασχολείσαι συνέχεια μ’ αυτόν χάνοντας άλλα, σημαντικά πράγματα απ’ τη ζωή σου».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Σατανιστρια αναρχοκομμουνι απλυτη χαχααχα τελικά είστε πολύ γελοίοι εκεί στο μακελειό

    2. ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ BLACK METAL ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΚΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΟ” ΚΟΜΜΑ?
      ΟΙ 12ΘΕΪΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ?
      ΚΑΤΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ NS-PUNK METAL ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ ΠΑΛΙΑ Η ΧΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ??

    3. Εχει πνιγει απο τα χυσιματα στην μαπα και εχει το ακαταλογιστο

    4. Και μεις γ@μαμε τις ιδέες της. Ένα ψώνιο είναι που την προωθεί το σύστημα, έχεσαν οι τραγουδιστές και βγήκε η μποφιλιου. Ποιος την γ@μαει τώρα την μποφιλιου ρε παιδιά, τι ασχολείται με το ψώνιο?

      1. Καποιος αφγανος με μπαμπα ιρανο και μαμα κογκολεζα ερχομενος απο Συρια μεσω Τεξας.
        17 χρονο προσφυγοπουλο γεννηθεις το 68
        Τον λενε ή ΑΧΙΜ ή ΜΑΧΜΟΥΤ ή ΤΖΑΣΜΙΝ

    5. Μην ασχολείστε με αυτήν την ατάλαντη, όλα της τα τραγούδια είναι βλακείες, σαν νανουρίσματα με ηλίθιο στίχο και η φωνή κάτω του μετρίου, λίγα είναι τα ψωμιά της. Ένα ακόμη όν που δικαιολογεί την φράση “έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο”. Κάποιοι κάνουν ονόματα γιατί μπαίνουν σε κομματικές σφηγκοφωλιές, στην βρώμα και την δυσωδία των μίντια, των υμέτερων. Μόνο οι άξιοι ξεχωρίζουν και είναι διαχρονικοί, αυτοί δεν χρειάζονται κομματικές ταμπέλες, τους θέλει ο κόσμος, όχι το σύστημα. Είναι άθλια και ηλίθια, την λυπάμαι γιατί θα καταλήξει και αυτή σαν τον Σεργιανόπουλο κάποια μέρα.

    6. Ξέρετε πολλούς αριστερούς που να πιστεύουν σε Θεό.? Γι αυτούς υπάρχει μόνο ο Θεός του χρήματος.!

    7. Αυτο το απλυτο μουνοπανο δεν ειχε πει καποτε ,οτι οσοι ειναι Χρυσαυγητες να πανε να αυτοκτωνισουν,οτι και να πεις γι αυτο το αθεο τετραποδο ειναι λιγα,κριμα που υπαρχουν ακομα τετοια δειγματα ανθρωπου,που το παιζουν και……”γυναικες”

    8. Ντρεπεται να πει οτι ειναι σατανιστρια.
      Γιατι κοπελα μου δεν το λες?
      Ετσι θα δικαιολογησεις γιατι εισαι ποατ@ν@ αλλα και γιατι θελεις να σκοτωσεις το παιδι σου.
      Πεστο τανακι ….ειμαι σατανιστρια ….δεν ειναι ντροπη τωρα πια.
      Εσεις κυβερνατε τον πλανητη.οι σατανιστες κουμουνιστες ….

      1. Όποιος δε πιστεύει είναι σατανιστής?χαχαχα το καλύτερο που έχεις να κάνεις με τη βλακεία σου είναι να ανοίξεις την πόρτα στην τουαλέτα να πάρεις φορά και να κάνεις μακροβουτι στην χεστρα …εκεί αξίζεις να βρίσκεσαι εσύ και οι όμοιοι σου

    9. Είναι ελεύθερη να πιστεύει όπου θέλει. Ο καθένας μας θα κριθεί για τη δική του πίστη και τις δικές του πράξεις. Το πρόβλημα το μεγάλο δεν είναι οι άπιστοι. Το πρόβλημα το μεγάλο είναι οι δήθεν πιστοί, που μας το παίζουν χριστιανομάχοι και σταυροφόροι και μετά κάνουν όργια, όπως κάτι τραγουδιάρηδες που υπερασπίζονται τη “θεία κοινωνία” και μετά βγαίνει στη φόρα πως κυκλοφοράνε με πόρνες.

    10. ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΥΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΜΟΔΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΛΑΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΝΑ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΗ

      ΜΑΚΑΡΙ ΕΞΑΛΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

    11. Κάποια σχεση υπάρχει με τον “τραπεζίτη” μποφίλη της επιτροπής που παρελαβε και εξαφανισε το 1ο δανειο απο λονδινο το 1828 για λογαριασμο του νεοσυστατου ελλαδικου κρατους;

    12. Χ@στήκαμε.
      Τα κουβαδάκια σου και σ’άλλη ΧΏΡΑ. ΧΑΡΧΑΛΟ.👎

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

      1. Να πας εσύ στη Ναζαρέτ στην χώρα σου σουργελο

    13. Εργάτη ακούμπα στο ROLEX του Κουτσούμπα.
      Θα έχει και αυτή την τύχη όλων τον αριστερών και σιωνιστικών σκουπιδιών που λεηλάτησαν αυτόν τον τόπο.
      Καμία δικτατορία και προδοσία δεν κρατάει για πάντα. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

    14. Απελπισμένες προσπάθειες μιας συμπλεγματικής μετριότητας του καλλιτεχνικού χώρου, για να παραμένει στην δημοσιότητα.

        1. Εσένα, να υποθέσω ότι σε ξέρουν όλοι οι πακιστανοί των hotspots.

    15. Μια χαρά τα λέει! Αφού της το επιτρέπει Εκείνος…εσείς τι ζόρι τραβάτε; Εδώ της επιτρέπει ο Θεός να μιλάει…Θα της το απαγορεψετε εσείς;
      Προσέξτε..Ενώ ο Θεός γνωριζε ότι θα τον γράψει στο πράμα τση,..της έδωσε και ωραία φωνή!!!
      Πέστε μου τώρα,εσείς: Μπορείς να βγάλεις άκρη;
      ΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!

    16. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ SHOW BIZ (ΜΗ ΧΕΣΩ)…….

      1. Εσύ ρε χρυσαυγίτη τι πετάγεσαι; Ναζιστο-παγανιστή που μέχρι και το όνομα του κόμματός σου “Χρυσή Αυγή” είναι το Χρυσό ΈΩΣ (έως = αυγή αμόρφωτε) που φέρει ο ΕΩΣφόρος. Με τα σατανιστικά ποιήματα του ποιητή φανφάρα αρχηγού σου ανά χείρας κάνεις και μαθήματα ορθοδοξίας ρε εωσφοριστή; Τι άλλο θα δούμε από σας τα ούγκανα.

        1. Καλώς το πρόβατο.
          Τράβα μάσα το σανό σου, ξεφτιλισμένο δίποδο, και το βράδυ επίσκεψη για μεροκάματο στα hotspots.

    17. Μπένατε Μποφίλου παίδες?

    18. ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ “ΤΟΥΣ”.

    19. Μην την παίρνετε στα σοβαρά, πραγματικά δεν ξέρει τι λέει! Μέχρι και ο τατσόπουλος την είχε κράξει! Δηλώνει ΚΚ€ και δεν είχε ιδέα από κομμουνιστική ιδεολογία! Μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να καταριέται ανθρώπους γιατί δεν ψήφισαν αυτό που ήθελε!!! Όταν της είπαν γιατί τα κάνει αυτά, αυτή απάντησε γιατί την κοροϊδεύουν επειδή είναι χοντρή και λεσβία!!! Λίγους μήνες μετά δήλωνε ότι νοιώθει γκόμενα και τα έφτιαξε με άνδρα!!!!! Οπότε μην κολλάτε στο θέμα της θρησκείας, σε λίγους μήνες μπορεί να έχει γίνει νέα Ελένη Λουκά!!!

    20. Εμάς δε μας αγγίζει το δικό σου παραμυθάκι ότι και καλά δε σε αγγίζει το παραμύθι της θρησκείας. Όταν έχεις απέναντι σου κάποιο προσφυγάκι μια χαρά το λες το αλλαχού ακμπάρ. Το παίζετε άθεοι όταν απευθύνεστε σε χριστανούς , ενω κάθεστε κλαρίνο στο ισλάμ κι εσύ και οι ομοιδεάτες σου

    21. ΞΕΚΩΛΙ@ΡΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Β. ΚΟΡΕΑ….ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ….ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ….ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΒΡΩΜ@ΜΟΥΝΟ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.

      1. ΤΡΟΛΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ; ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ.

      2. Εσείς είστε λαθρομεταναστες απ’ την Βηθλεέμ δεν έχετε καμία θέση στην Ελλάδα μας εσείς και η ψεύδοθρησκεια σας….αλλά με το τσιπακι θα τελειώσει το παραμύθι

    22. Το μονο κακο ειναι οτι δεν ειναι μια Τουρκοσπορη αριστερη αλλα μια Αριστερη που ανηκει φαινομενικα στην ανθρωπινη φυλη.Στην μοναδικη φυλη που δημιουργησε ο Ιαουε-Ιησους Χριστος.Οι υπολοιποι ειναι απογονοι τψν εκπτωτων Αγγελων και μουλοι

    23. σωσε την μεγαλοδυναμε γιαχβε θεε μας απο την μεση ανατολη. δεν ξερει τι κανει.

    24. Θέλω να με αφορίσει κάποιος για να σταματήσω να πληρώνω φόρους για τους μισθούς και τα φαγοπότια των αργόσχολων υπαλλήλων (παπαδαριό) της Εκκλησίας ΑΕ. Ή μήπως για να πληρώνουμε είμαστε καλοί οι άθεοι/άθρησκοι/αγνωστικιστές;

    25. να σκέφτομαι καν πόσες εκτρώσεις έχει κάνει από συνευρέσεις χωρίς προφυλάξεις με μετανάστες που μόλις είχε γνωρίσει.

    26. αφού σε αγγίζουν πρόσφυγες με ηπατίτιδα και AIDS

    Comments are closed.