ΤΣΙΠΡΑΣ: “ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΜΑΧΗ” – ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ – ΓΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΗ ΝΟΘΕΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, Τρίτη 23 Μαΐου 2023. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέθεσε τη δεύτερη διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 παρ. 2 του Συντάγματος.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    Αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την διερευνητική εντολή την οποία δεν παρέλαβε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε δηλώσεις αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

    “Το αποτέλεσμα είναι για εμάς απρόσμενα οδυνηρό, φοβάμαι πως και για την κοινωνία είναι οδυνηρό το αποτέλεσμα. Ακόμα και για όσους ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία. Διαμορφώθηκαν συσχετισμοί που αν επαναληφθούν  θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφυκτικές για τη Δημοκρατία” είπε και συνέχισε:

    “Φανταστείτε έναν παντοδύναμο ηγεμόνα πρωθυπουργό. Για μας το θέμα είναι να ανατρέψουμε αυτούς τους συσχετισμούς. Θα ασχοληθούμε με τις πληγές που υπάρχουν. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, και στο δικό μου λεξιλόγιο σημαίνει στέκομαι και προχωρώ στη μάχη. Ζητώ συγγνώμη σε όλους όσους πληγώσαμε με στόχο να μην έχουμε αυτοδύναμη και αλαζονική κυβέρνηση”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Τελικά ο Τσιπρας που κυβερνήσε 4 χρόνια κατέστρεψε την Ελλάδα!!!είπε την παπαρια θα σκίσει τα μνημόνια,δεν το έκανε,έχασε τις εκλογές!αυτοί που σας πήγαν στα μνημόνια, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,ξεχάστηκαν???Αλέξης θα λέτε και θα κλαίτε!δώστε 60 τα εκατό στον Μητσοτάκη και θα σας διώξει τους λαθρομετανάστες,όπως το κάνε 4 χρόνια τώρα!ζήστε με μάρκετ πας,φουλ πας και το καλάθι του Αδωνη,το ανύπαρκτο!φάγατε και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό,θα πέφτετε σαν τα κοτόπουλα από τον καρκίνο και πάλι Μητσοτάκη θα λέτε!!Ακούστε προτοσαλτε ,πρετεντερη και Χατζηνικολαου που χρωστάνε δισεκατομμύρια στο κράτος,αν και τους έδωσε δισεκατομμύρια ο Κουλης για να τον υμνουνε κάθε μέρα!!Μέχρι και γελοίος ο Λιαγκας πετάχτηκε να πει για ένα τζιπ που είδε να μπαίνει ο Τσιπρας,καν δεν ήταν δικό του!αυτός που είναι παρουσιαστής γιατί να χει πολυτελές τζιπ και ένας πρώην πρωθυπουργός όχι?ο Μητσοτάκης με 50 σπίτια είναι φτωχός???τα φτωχαδακια που δεν έχουν δόντια στο στόμα,ψήφισαν να ιδρύσουν ιδιωτικά πανεπιστήμια δηλ τα φτωχοπαιδα να ξεσκιζονται στο διάβασμα και τα κολεγιοπαιδα να πληρώνουν και να παίρνουν το χαρτί!χαζοελληνες!διαβάστε τα προγράμματα των κομμάτων πριν ψηφίσετε!!!!

    2. Αχού το μωρε στενάχωρεθηκε ε θα του περάσει με μερικές απλωτές στη θάλασσιτσα του σουνιου .. αν δεν εκανες αγορινα μου τη γνωστή καμπάνια μποεεει κ να σε ψήφιζε ο κοσμος αλλα μετά απο αυτην με ΤΙΠΟΤΑ κ ΠΟΤΕ! Δεν σέβεσαι την πλειοψηφία προτιμασ Τις μειονότητες! Μαντεψε ! ούτε αυτοι σε πιστεύουν ούτε σε γουστάρουν ομως και θα φτιάξουν δικα τους Κόμματα με τις ευλογιες της νουδου! Δεν θέλουν ένσωματωση οι μειονοτητες θέλουν προνόμια! Δεν το ξερεις ;;; Ποιος σε συμβουλεύει ήθελα να ‘ξερά!!! Σιγιυρα θες να κυβερνήσεις ή βολευτηκες και σύ σαν τον Καραμανλή κ θες μόνο να τρως σουβλακια ; Άντε γεια!

    3. Σαν δεν ντρεπεσαι με τοσα που εχεις κανει στην ελλαδα εχεις θρασος και μιλας. Με Μακεδονια,εμφια λαθρο και ποσα ακομη δεν ξερουμε.Τι εχεις υπογραψει πισω απο την πλατη μας ;;;; Ντροπη σου ! Ολοι σας σε πηγαδια θελετε μεσα με τσιμεντο απο πανω.

    4. ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου όλοι ζητάνε συγνώμη όλοι αναλαμβάνουν την ευθύνη κ το πολιτικό κόστος και όλοι μα όλοι είναι στις καρέκλες….. Χαχαχαχαχα ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΑΥΤΑ ΤΣΙΠΡΑΣ##ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ##ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ## και ΣΊΑ.
      Διαβάζω συνέχεια για την συμφωνία τ ΠΡΕΣΠΩΝ και πραγματικά γελάω ο κόσμος τ χει Τουμπάνο κ μεις κρυφό καμάρι όλοι μα όλοι τα ΣΚΌΠΙΑ τα λέγανε ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ κ ήταν έτοιμοι να το καθιερώσουν, ήδη σύμφωνημενο θέλαμε δεν θέλαμε σαν Χώρα. Ίσως να ήταν κ το καλύτερο π έκανε ο ΤΣΙΠΡΑΣ γιατί όταν έχεις να χάσεις, σίγουρα το χάνεις με όσο δυνατόν καλύτερους ΟΡΟΥΣ. Κοιτάξτε όλα τα υπόλοιπα κ αφήστε το αυτό η συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ θα γινόταν είτε το θέλαμε είτε όχι κ με χειρότερους όρους είναι τ μόνο σίγουρο.

    5. Κλαψ, κλαψ, κλάψτε κι εσείς. Μόνο εμείς θα κλαίμε;

    6. Σταματήστε τις βλακείες και τους λαϊκισμούς, γιατί γίνεστε χειρότεροι αυτών που κράζετε. Ποια νοθεία; Με πάνω από 20% διαφορά; Ανάγκη είχαν τη νοθεία; Η νοθεία παγκοσμίως γίνεται στα ποσοστά έως 1% συν – πλην, δηλαδή να βγάλεις ένα από σένα να το βάλεις σε μένα. Γίνεται φυσικά πχ και στο 0,1% που έλειπε από τη Νίκη για να μπει στη Βουλή (οπότε δεν στερήθηκαν κάποιοι τις έδρες που θα έπαιρνε η Νίκη με το 3% και τις πήραν οι ίδιοι), και τέτοια. Οπότε άντε ο Μητσοτάκουλας να ήταν πχ στο 39,5% με τον Τσίπρα στο 21% και τη Νίκη μέσα με 3%, και άρα να είχε 135 έδρες αντί γι αυτές που πήρε, (που με το συνήθες εκλογικό σύστημα πάλι αυτοδυναμία θα είχε, μα και μ’ αυτό, πάλι πάει για σχεδόν 180 έδρες στις επαναληπτικές), ιδού λοιπόν η όποια νοθεία σας, αν υπάρχει, απλά μαθηματικά και απλή λογική, γι αυτό αφήστε τις αηδίες, δεν σας διαβάζουν μόνο οι χαζοί όπως προφανώς νομίζετε.

    7. Κάθισε επάνω στο παλούκι μου τώρα….. χαχαχα

    8. Να σου κοπεί το γέλιο. Αρκετά γέλασες εις βάρος μας μαλάκα.

    9. Θα πρέπει να ζητήσετε συγχώρεση από τον ελληνικό λαό για τις Πρέσπες και τις μεταναστευτικές πολιτικές.

    10. ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ
      ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ
      Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ…….
      ΜΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ Ο ΕΝΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ
      ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΟΥΛΟΥ……
      και ρωτανε οι ειδικοι γιατί αρχίζουμε τα ναρκωτικά!!!!!

    11. Άντε ρε σούργελο. Κυριάκο θα λές και θα κλαις. Πάμε γερά για 181 έδρες.
      Δεν είμαι ούτε ΝΔ, ούτε Τσύριζα, ούτε ΚΚΕ. Είμαι φαν του Μιθριδάτη. 😂😂😂😂😂😂😂😂

    12. Εντάξει ο Αλέξης Τσίπρας σας φταίει δεν λέτε δεν ξέρετε τι σας γίνετε και η εγχώρια διαπλοκή σας πάει όπου θέλει.
      Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ότι καλύτερο έχει η χώρα αυτή τη στιγμή σε πολιτικό.
      Αλλά μην αγχώνεστε εσείς ψηφίσατε με 40% τον Μητσοτάκη αλλά σε λίγα χρόνια από τώρα να δω τι θα λέτε με αυτά που θα συμβούν.
      Μόνο που τότε κάνεις δεν θα έχει αυτιά να σας,ακούσει και να σας βοηθήσει.
      Εσείς το επιλέξατε.
      Έρχετε πείνα στην Ελλάδα χρεοκοπία νέα μνημόνια χωρίς μνημόνια και συνεκμετάλευση Αιγαίο Ανατολική Μεσογείο και μοιρασιά.
      Ο Κούλης είναι Μητσοτάκης μανούλες στις προδοσίες.
      Θα φύγει με κάποια επιπλέον δισεκατομμύρια στην τσέπη και εσείς θα ψάχνετε ψωμί να φάτε.
      Ξέρω ξέρω στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
      Έτσι κι αλλιώς δεν έχω σκοπό να χάνω το χρόνο μου και να χαλάω τη διάθεση μου για μια τελειωμένη χώρα και έναν τελειωμένο λαό που δεν ξέρει ούτε το συμφέρον του.
      Να θυμάστε τα λόγια σας όλοι σας όταν ο Μητσοτάκης σας ξεσκίσει όλους σας θέμα χρόνου είναι.

      1. Και όχι μόνον. Έρχονται μέρες με 20 ώρες νύχτα. 9 μποφόρ συνέχεια στις θάλασσες. 40 βαθμούς όλο τον χρόνο. Πυρκαϊές, σεισμοί, ακρίδες. Α, μην ξεχάσω και τον καινούριο Covid 23..

    13. Τσιπρα, γ@@@ τα σκόπια σου προδότη. Μερικοί λένε γιατί ο Τσιπρας δεν καταγγελει νωθεια! Πλάκα έχετε. Μα αυτός ο σκοπιανοτσολιας έκανε τις μεγαλύτερες φουστιες στις εκλογές, μοίραζε 50ευρα σε όλους τους γύφτους, το καθήκι που θέλατε να ψηφίσατε κιόλας, είχε κονε με το παράνομο τουρκικό προξενείο ο μ@υλος και σίγουρα τους είχε χρηματισει για αυτό η Ροδόπη ψήφισε σύριζα. Χειρότερο κάθαρμα και ποιο ύπουλος από αυτό το απολειφαδι δεν υπάρχει. ΜΌΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ Ή ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ. ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΌΜΜΑΤΑ…. Εκτός και αν είσαστε σκουλικια που θέλουν πάτημα στο κεφάλι και ψηφίζετε πλεύση και Ζωή Κωνσταντοπουλου γιατί έτσι έλεγε για τους εθνικιστές. ΜΌΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΌΣΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΠΉΡΑΝ Ο, τόσο, ΜΗΝ ΒΆΖΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑ ΓΙΑΤΊ ΚΆΝΕΤΕ ΖΗΜΙΆ Ή ΕΝΩΘΕΊΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΎΣΗ Ή ΤΗΝ ΝΙΚΗ..

    14. Στο ‘δικο σου το λεξιλογιο, αναλαμβανεις ευθυνη και μπλα μπλα’
      Τι ακριβως θα κανεις δηλαδή Αλ6;
      Για παραδειγμα:
      1 – Αυξανουμε το ποσο για να αγοραζουμε λαθραιους ψηφους απο τα 20 στα 25 ευρω.
      2 – Πριν τις ομιλιες μου θα παρκαρω το Range Rover στη γωνια και θα πηγαινω με τα ποδια.
      3 – Υποσχομαι να προσπαθησω να βρω καποια ψεματα για να σας κοροιδεψω και παλι.
      4 – Με ενα αρθρο και ενα νομο θα παρουμε πισω τις Πρεσπες.
      5 – Με ενα αρθρο και ενα νομο θα σκισουμε τα μνημονια.
      6 – Με ενα αρθρο και ενα νομο θα καταργησουμε το αρθρο 8 Ν 4411/2016 που ψηφισαμε για να παυουν οι Ποινικες Διωξεις οσως ασκουν παρανομη βια, μαστρωπων εκβιαστων κλπ
      7 – Με ενα αρθρο και ενα νομο θα παραδεχθουμε οτι το σχεδιο για τα αντιπλημμυρικα εργα στη Μανδρα το ειχαμε κλεψει απο την ιστοσελιδα της Χρυσης Αυγης στο ακεραιο και το παρουσιασαμε για δικο μας χωρις να αλλαξουμε ουτε κομμα, αλλα επειδη ΔΕΝ το πιστευαμε οταν γιναμε κυβερνηση δε καναμε τιποτα.
      8 – Με ενα αρθρο και ενα νομο θα βαραμε τα νταουλια και οι αγορες θα χορευουν.
      9 – Με ενα αρθρο και ενα νόμο θα κανουμε συμμαχια και με το διαβολο αρκει να μπουμε στη Βουλη.

      Εμεις, ομως κυριε Τσιπρα, με ένα άρθρο και ενα νόμο ξέρουμε: Ο ψευτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
      Καταφερες το αδιανόητο:
      Εμφανίστηκες μια στιγμή όπου, ο λαός είχε απηυδήσει τις πράξεις της ΝΔ και ζητούσε απεγνωσμένα οτιδήποτε άλλο να τον σώσει.
      Και έφτασες, μετά από 4 χρόνια να ξαναψηφίσει ΝΔ, και μετα από άλλα 4 χρόνια, με την κυβέρνηση της ΝΔ να έχει εγκληματίσει πολλαπλά και κατάφερες να προτιμάει ο λαός να βγεί παντοδύναμη η ΝΔ παρά να σε ξαναδουν.
      Σου υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να πάς εκεί που σου αξίζει, εκτός Βουλής και στη φυλακή για τα εγκλήματα σου και ιδιαίτερα την Προδοσία σου στο Δημοψήφισμα και την Προδοσία σου στις Πρέσπες.

    15. Αλεξη εκανες και εσυ πολλα λαθη, α.ο μονος που ετρεχες τον Συριζα ησουν εσυ
      β. ειχες γελοιους διπλα σου που σου εβαζαν τρικλοποδιες και 2 μερες πριν τις εκλογες για το προγραμμα
      γ, εσσωκομματικες μανουρες με παυλη αν θα μπει στα ψηφοδελτια
      Εμεις θα κανουμε το καθηκον 25 ιουνη αλλα καλυτερα να εφτιαχνες κατι δικο σου να ξεκινησεις απο το 0%

    16. Συγνωμη που δεν εβαλες Τασο Καρακωστα στο ψηφοδελτιο κι αφησες μονο τον Χατζηχατζογλου επρεπε να πεις.

    17. Ζητά συγνώμη γιατί και αυτός με νοθεία βγήκε και βοήθεια απο ένα σκόρπιο των άλλων απατεώνων πασοκ που για να κατέβουν πάλι άλλαξαν ΑΦΜ οι κλέφτες αλλά κλέφτης το κλέφτη αγαπά ολοι τους για κλωτσές και οι 300

    18. ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΙΛΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΛΑΤΡΗ ΤΗΣ ΧΛΙΔΑΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ.

      1. Πήρε αέρα και το κλεφτοπσσόκ η πατερίτσα της δεξιάς.
        Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε μέτωπο μόνο τη δεξιά και εσείς έχετε γίνει η πατερίτσα της ΝΔ.
        Μισείτε θανάσιμα το Τσίπρα γιατί σας στέρησε την εξουσία τη μάσα την κλεψιά και τα ρουσφέτια.
        Νομίζετε πως αν διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ η αν φύγει ο Τσίπρας θα τρέξουμε να ψηφίσουμε εσάς τα κλεφτρόνια του κλεφτοπασόκ.
        Ο Ανδρουλάκης σας είναι άνας τίποτας ένας αγράμματος που δεν ξέρει ούτε ελληνικά να μιλήσει.
        Το κόμμα της κλέφτρας Καιλή του Τσοχατζόπουλου του Παπαντωνίου του Σημίτη.
        Άντε τράβα ρε κλεπτοπασόκε που πήρατε αέρα μπούφο.

    19. Βρήκανε άλλον υποτακτικό στην πρεσβεία Αλ6 …η κούλα πριν ζητήσουν τους δίνει τα διπλά… εσύ έδωσες Μακεδονία, μνημόνιο, υποδομές, ΟΣΕ, το ΟΧΙ-ΝΑΙ, μηδαμινή αντιπολίτευση, συμφωνία σε όλα … αντε στα τσακίδια , αλιμονο σε μας θα τον έχουμε τον άλλον 10 χρόνια

    20. Kαι τι ειναι το Ιγκουάνα ρε πανυβλακα εξομολογήτρα και του τα λες ολα αυτα τα συγνωμη??

    21. Το 62% ΟΧΙ εγινε ΝΑΙ !
      Καραμπινάτη καταπάτηση του Συντάγματος, δεν κουνήθηκε φύλλο, ο Συριζα ξανακυβέρνησε!
      Ποια ή διαφορά του Αριστερού(γιαλαντζή) Δικτάτορα με τον τωρινό Δεξιό Δικτάτορα, που σε φίμωνε με μάσκες και σε ανάγκαζε να στέλνεις Χε SMS(για να βάλεις το σκύλο για Χ€$ιμο)???
      Ήρθε ή ώρα να δώσουμε το Καστελλόριζο για να σώσουμε τη Ρόδο(σύμφωνα με τα λεγόμενα της περιχαρούς για την εκλογή του γιού της, Κουλομάνας).
      ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝ μπετόβλακας που πιστεύει ο.τι του σερβίρουν τα ΜΜΕξαπατ.& ή Σινγκ-κουλάρα!!!

    22. Δεν εχει προβλημα να μεινει στη αντιπολίτευση θυμαστε οταν καποια εκλογικη αναμετρηση του παρουσιάστικε η ευκαιρια να κυβερνηση και την επερηψε;;;;;;;;;;;

    23. να ξερετε οτι ο λαικισμος των αυτοεπικαλουμενων προοδευτικων τους βοηθα γινουν εξουσια ΟΤΑΝ το καπιταλιστικο συστημα το οποιο απεχθανονται, διαθετει χρημα προς κατναλωση-καταχρηση. αυτη την περιοδον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙ διαθεσιμο χρημα, και γ’αυτο ΟΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ”ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟ ΤΕΤΟΙΟΙ χανουν την γη κατω απο τα ποδια τους.

    24. μας βγαζει 9.933.000 ψηφοφορους και ψιφησαν ταχα τα 6.000.000 ενω ακουω δεν ψιφησαν ουτε καν 2.000.000 πως τα μαγειρεψαν ετσι , για να βγαλουν 200 βουλευτες να κανουν το συνταγμα οτι θελει ελεος ολοι βριζουν , ,

    25. Η νοθεία είναι στο βρώμικο μυαλό σου νούμερο που το παίζεις δημοσιοκάφρος. Με την ευκαιρεία προμηθεύσου δύο βαρέλια βαζελίνη η γράσσο θα σου χρειασθούν στο εγγύς μέλλον!!!!

      1. Περήφανε σφουγγοκωλάριε ενός αμόρφωτου μούλου.Γι’αυτό γεννήθηκες,γι’αυτό υπάρχεις!

    26. Αντε ρε ζώο ,διαλυσες την μεσαία τάξη με τους νόμους του ηλίθιου κατρουγκαλου, προδότη της Μακεδονίας . Στις επόμενες ουτε τον δικο σου δεν θα βρεις.την τύχη του καμένου θα εχεις

    27. Περαστικα σε ολους μας.και ακομα πιο πολυ περαστικα σε αυτους που ψηφισαν ν.δ……ειναι προβληματικοι οι ανθρωποι.δεν ειμαι ουτε συριζα ουτε πασοκ ουτε κκε.

    28. στην νοθεια αλλα μαλλον του την φορεσανε στα ποσοστα. Και ι να πει τωρα για τη μοιρασια. Αντε και καλο 3% πινοκιο. Μεσα επρεπε να ησουν μετα το δημιψηφισμα που μας ειπες και ηληθιους οτι δεν καταλαβαμε.
      Στα τσακιδια.

    29. Άσε το παραμύθι ρε Τσίπρα έκανες ότι ακριβώς σε διέταξε να κάνεις ο Αμερικανός πρέσβης, δηλαδή την πάπια για την νοθεία που ήταν σχεδιασμένη, η παραίτησή σου θα γίνει μετά τις επόμενες εκλογές. Να κλείνετε καλά τις πόρτες και τα “παράθυρα” εκεί στην κουμουνδούρου γιατί κάποιοι σας έχουν ακούσει.
      Ότι ήσουν ψεύτης ήταν γνωστό αλλά τόσο πολύ απατεώνας, έλεος, σεβάσου ότι πολλοί από τους υποψηφίους του κόμματός σου είναι έντιμοι αγωνιστές και έχουν όραμα.
      Η κραυγαλέα νόθευση της βούλησης του Ελληνικού λαού έχει όνομα, βγες και πες το, αλλά τι λέω…
      Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, η θάλασσα δεν έχει σύνορα.

    30. Ωραία στο ίδιο έργο θεατές οι Έλληνες πατριώτες .Κλαψομουνιαζουν κ βρίσκονται σε ενα φοβικό καθεστώς ενώ αν ο Βελόπουλος πάρει τη δεύτερη θέση στις 25 Ιούνη κανείς δεν θα μπορέσει να μας ακουμπήσει κ η αριστερά θα πάρει την θέση που πρέπει να έχει ίδια ποσοστά με ΚΚΕ ..
      Ξυπνάτε ρε ..Ο Κασιδιάρης είναι φυλακή εξαιτιας του Τσίπρα Φυσα ..κ του Κουλη ..κ εσείς δεν θέλετε να ενισχύσετε τον Βελόπουλο ώστε να έχουμε αντιπολίτευση ..τι να πω ..την επόμενη τετραετία όταν ο Κασιδιάρης θα έχει μαραζώσει στη φυλακή ο Στέφανος θα έχει ακόμη δύο τρεις απόπειρες ενταντιων του κ ο τελευταίος Έλληνας πατριώτης θα ψηφίσει σαν οικονομικός μετανάστης από το εξωτερικό γιατί στη Ελλάδα ούτε ΔΕΗ να πληρώσει δεν θα χει τότε ελάτε να ξανασχολιασουμε που θα ρίξουμε τη ψήφο μας

    31. ζηταει συγνωμη που ειναι ανικανος, εδω που τα λεμε δε φταιει αυτος που γεννηθηκε ανικανος

    32. Πολυ που αντιπολιτευτηκες τη Κουλαρα! Ναι σε ολα σαν πιστο Μερκελοσκυλο! Καποτε συσπειρωνες τους αγανακτισμενους του ΠΑΣΟΚ στον Ξυριζα, τωρα στην κανουνε με ελαφρα πηδηματακια! Αντε μανα μ στην Αρτα για κανα τσιπουρο προτου σε βρουνε τα χειροτερα!

    33. Θα φαμε στη μαπα τον Κουλη άλλα οχι 4…αλλά 8 χρονια ακομη;
      Θα παθουμε καταθλιψη;
      Αν δεν τα καταφερει ο Λιακος…με βαρια καρδια…Τσιπρα!

    34. Από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Ένας να παραιτηθεί βρε παιδιά; Πραγματικά, και να πάει σπίτι του; Ένας όμως; Είναι όμως μεγάλη η μάσα και η μπάζα.

    35. Έχει ο ΣΥΡΙΖΑ πολλά σούργελα με ιδέες βλακώδης Η ταφόπλακα του Τσίπρα ήταν το Μακεδονικό Του την έφεραν οι ΗΠΑ και Γερμανία και σαν χαχας του είναι πιάστηκε στη φάκα Αντί να την ρίξει τη βόμβα στον Μητσοτακη Κάτι με τον φράκτη στον Έβρο και τους λαθραιους,κάτι με τα οπλικά συστήματά κάτι με τον Κατρούγκαλο που τα άρπαξε από εφοπλιστή θα τον περάσει και ο ψεύτο Ανδρουλακης Συμπέρασμα ο γιος του εφιάλτη και προδότη στη Γκεστάπο να κυβερνάει για πολλά χρόνια

      1. Χαχαχαχαχαχα τι λες ρε jimmako , ρε εσυ δεν έχεις καταλάβει τίποτα !
        Ρε ‘σύ , αποστολές εκτελούν όλοι και οι 300 +το βλητο που παριστάνει την πρόεδρο των συμμοριτών .
        Ξυπνάτε βρεεεεεεε!
        Μάτριξ βρε κακομοίρηδες ζείτε , ένα ψέμα είναι όλα . Το σπήλαιο του Πλατωνος το έχεις υπόψιν ;
        Ρωτά να σου πούνε και θα δεις ποσό μεγάλα κορόιδα είστε .

    36. Ζητάει συγνώμη διότι σπονσοραρισε τη ΝΔ με ανόητες προτάσεις που δεν ενδιέφεραν τους ταλαιπωρημενους Έλληνες….εξ άλλου έχει στιγματιστει με την προδοσία των πρεσπων…
      που την διατήρησε ο Μιζοτακης στο έπακρον..

      Αφού λοιπόν η ΝΔ κάνει τα ίδια που έκανε ο ΣυΡιΖα ..
      τους πήρε και την πελατεία….

    37. Συγνώμη για την προδοσία στης Πρεσπες ηθελε να πει ο ερυθρός χμερ;

    Comments are closed.