ΤΣΙΟΔΡΑΣ: “…ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ”! ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ; ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ; ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ; ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ; ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ; ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ, Τ’ ΑΛΗΘΗ ΛΕΓΕΙ; ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 11:00 ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    tsiodras22

    Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου του υπουργείου Υγείας, στο καθιερωμένο μισάωρο, στις 6 το απόγευμα, που έχει γίνει πια σαν το μισάωρο της “θείας Λένας”, μας άφησε άγαλμα. Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, αναφέρει ότι ΟΛΟΙ οι μηχανισμοί του υπ. Υγείας αλλά και η κυβέρνηση, ήξερε, δύο μήνες πριν από την αναγγελία της πανδημίας από τον διεφθαρμένο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας,  και εργάζονταν για τον κορωνοϊό!

    Ότι ήξεραν δηλαδή, ότι γνώριζαν κι ότι έκρυβαν. Κάλλιστα κάποιος κακοπροαίρετος ή υποψιασμένος  θα μπορούσε να συμπεράνει- μετά τον υπερβάλλοντα εργασιακό ζήλο νίκης, θριάμβου ή ιατρικής αλήθειας που εξέφρασε ο λοιμωξιολόγος στο μικρόφωνο, άπειρος στα ΜΜΕ και στα φώτα της δημοσιότητος, πιθανόν- ότι η κυβέρνηση έπαιξε μπιλιάρδο σκοπιμότητος και σκοτεινών συμφερόντων, πίσω απ΄την πλάτη του Λαού. Για λόγους επικοινωνιακής διαχείρισης του θανάτου προς άγραν πολιτικών σκοπιμοτήτων ή για να μην τρομοκρατηθεί ο πληθυσμός και αυτό αποβεί εις βάρος της οικονομίας.

    “Από τον Ιανουάριο…” Δηλαδή, ακόμα και πριν από την γενική καραντίνα της Ευρώπης, των θανάτων στην Ιταλία αλλά και στις υπόλοιπες χώρες, η Ελλάδα είχε δημιουργήσει τη δική της ομάδα και περίμενε. Χωρίς να θωρακίσει το ΕΣΥ, χωρίς μάσκες, γιατρούς, προστασία, ΜΕΘ, ανέμενε το μοιραίο. Η ηγεσία της και οι υπόλοιποι πολιτικοί δολοφόνοι, ανέμεναν. Και μας δούλευαν παίζοντας με τις ζωές μας. Με τις ζωές των ηλιθίων.

    Στις 26 Φεβρουαρίου 2020, ο ΠΟΥ ανέφερε ότι, καθώς οι νέες περιπτώσεις που αναφέρθηκαν μειώθηκαν στην Κίνα, αλλά ξαφνικά αυξήθηκαν στην Ιταλία, το Ιράν και τη Νότια Κορέα, ο αριθμός νέων περιπτώσεων εκτός Κίνας ξεπέρασε τον αριθμό νέων περιπτώσεων στην Κίνα για πρώτη φορά στις 25 Φεβρουαρίου 2020.

    Ως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, εκτός της ηπειρωτικής Κίνας, έχουν καταγραφεί περισσότεροι από δώδεκα θάνατοι σε Ιράν, Νότια Κορέα, και Ιταλία.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Γερουσιαστης ΗΠΑ: Νοσοκομεια εισπραττουν, τριπλασια επιδοτηση, για βεβαιωση θανατου, απο κορωνοιο!

    2. Στο εγκλημα πρεπει να βρεις το κινητρο και αυτο ειναι η παγκοσμια εξουσια .Παλια ηταν οι κουμουνιστες οι καπιταλιστες αιρετικοι κτλ κτλ Τωρα ειναι οι μολυσμενοι.Εχετε μαθει οτι τα τεστ που κανουν ειναι γενικα για κορωνιο της γριππης και οχι για το συγκεκριμενο κατασκευμα της Ουχαν ;Εχετε ακουσει φημες οτι οποιος πεθανει τον πασαρουν ως θυμα covid 19. Νοιαζονται για την υγεια σας ποιοι; αυτοι που σας πετουσαν σε ρατζα και σας εχουν αναμονη 18 ωρες και πρεπει να πατε σε αλλο εφημερευων γιατι εχει ληξει η εφημερια; Ακομα και το Πεσαχ κοψανε ενω παραληλα τα τζαμια του μωχαμεντ της αραβιας ειναι ανοιχτα;
      Αυριο μην απορεισετε εαν εγω εσεις η καποιοι αλλοι που εχουν ψυλιαστει τι παιζει μας στειλουν πακετο με προσχημα τον Κορωνιο .Στην Κινα χωρα προτυπο σε κανουν “δωρητη” οργανων εαν εισαι αντιθετος με την κουμμουνιστη χουντα .

    3. Σιγά μην μάθουμε ποτέ. Σίγουρα υπήρχε σημαντικός λόγος.

      Αυτοί (όλοι όσοι κυβέρνησαν ως τώρα) μας έχουν μόνο για να μας πετούν ένα κομμάτι ψωμί και να μας διατάζουν. Μας θέλουν αμόρφωτους και ζητιάνους των επιδομάτων τους.

      Για τον εαυτό τους βέβαια κρατούν τις μίζες τα προνόμια τους τεράστιους μισθούς κ.α.

      Για αυτό στις εκλογές θέλει προσοχή να ψηφίσουμε κάτι ενοχλητικό για αυτούς ακόμα και αν δεν συμφωνούμε στην ιδεολογία του για αντίδραση στους βολεμένους.

      Στο θέμα της καλής εφημερίδας μα τώρα ,του ξέφυγε του Τσιόδρα λοιπόν γιατί Ιανουάριο έλεγε πως ο ιός δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, τα ήξερε και έλεγε σκόπιμα ψέματα;

    4. αν αυτος ειναι επιστημονας να καθοτανε στο ποστο του στην επιστημη του και να μην εκανε καθε βραδυ σκετς με τον αλλο για τον ιο ( αν υπαρχει ιος ) καθε βραδυ την ιδια πιπιλα για ιταλια γαλλια ισπανια γιατι δεν λεει και για αλλα κρατη βουλγαρια πολωνια που δεν εχουν λαθροπιθικια και δεν εχουν και περιστατικαγια μενα ειναι ενα οργανακι της ΝΤΠ . αν αυτος ειναι επιστημονας εγω ειμαι αστροναυτης

    5. Μήπως το Υουργείο Υγείας μπορεί να απαντήσει γιατί ο Γερμανός Καθηγητής που πέθανε στις 25 Μαρτίου στην Κρήτη, με αιτιολογία θανάτου τον Κορωναϊό, κηδεύτηκε /σφραγίστηκε σε μεταλλικό φέρετρο 10 μέτρα κάτω και θα παραμείνει εκεί για 10 χρόνια, ενώ οι χιλιάδες άλλοι νεκροί τοποθετούνται σε ξύλινα φέρετρα ;

      1. Αυτο ειναι ενα καλο θεμα που το Μακελειο πρεπει να το ψαξει

    6. …τσαρλατάνος μεν ΟΚ, Αλλα!
      1) όλες οι μαύρες τρύπες, απο υπεξαιρέσεις τραπεζοκομπίνες εργολαβιες κ.τ.λ “κλεισανε” αυτόματα!
      2) το ελληνικο χωραφι διασπάρθηκε με αμέτρτητα χοτσποτ
      3) χωρια καμμια αντιδραση οι παρανομες κατασχεσεις των σπιτιων καιαιαιαιαί
      4) με τα δισ που θα έρθουν απο την ευρώπη, ρε θα γίνουνε κατι μάσες, αφου το δημοσιο πολιτικοι τραπεζες παρακομπίνεν ακονιζουν τις δεκαπλες μασελες τους.

      έ άμα δεν σου …….κόβει(ντ) ρε φίλε πως να μην παρεις τα α….. τους!!!!!!

      πωπωπωπω το χρήηηηηημααααα μπάααααααρμπαααααααα τωρα βρεχειειειει!!

    7. Οταν λετε τετοια χανετε το δικιο σας και φαινεστε συνωμοσιολογοι .Και ετσι ενω συνωμοσια υπαρχει την εξευτελιζεται.Οταν πρωτη φορα νακοινωθηκε ο Ιος τον Ιανουαριο εγω σαν απλος πολιτης αγοραζα τροφιμα και αποθηκευα.Ποσο μαλλον ενα κρατος δεν θα επρεπε να πρετοιμαζονταν.Αν ελεγε Δεκεμβριο η Νοεμβριο τοτε ναι να τον υποπτευθειται

    8. Επρεπε να περιμενει να έρθει εδώ ο ιός για να αρχίσει τις έρευνες ..Δεν έβλεπε τι γινόταν στην κίνα και αλλού. Δεν συζητάνε οι σοβαροί επιστήμονες..έπρεπε να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα οι ελληνες όπως τα άλλα κράτη….Ερε τσιπρας που σας χρειαζετε…

    9. Το ερπετο το αχειλο της Νεας Ταξης πραγματων του δελτιου των εξη ο γνωστος ποια νεκροθαφτης εχει τελειωση εβραικο Κιμπουτς στο Ισραηλ πηγαινοερχεται στι Αμερικη ταχει καλα με το φιδη των Αμερηκανων και πρεσβη στιν Ελλαδα Πραιατ τη περημαινεται να ειναι?? φυσικα μασσονος αν οχι εβραιος και εκτελει ενα προγραμμα που τοχουν φτιαξει στα μετρα της Ελλαδας χρονια τωρα… θελει να προοθησει τους σιωνιστες Αμερικανους με τις δικες τους φαρμακευτικες στιν κοννομα του εμβολιου κατα του Κορωνοιου κατα της απλης γριπης δηλαδη που τοσοι και τοσοι εχουν παιθανοι τα περισσοτερα γεροντια με βεβαρημενο ιατρικο ιστορικο……………..ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΞΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    10. Ναι,αυτος που στις 20/1 ελεγε οτι ειναι υπερβολικα τα μετρα της Β.Κορεας να απαγορευσει ξενους ταξιδιωτες,προτεινε και παρθηκαν τα ιδια ακριβως μετρα.Αυτος που ελεγε παλι στις 20/1 οτι μεσες ακρες δεν ειναι και τοσο σοβαρα τα πραγματα με τον κορονοϊο,τωρα βγαινει καθε βραδυ και το μονο που δεν εχει πει ειναι οτι ο κορονοϊος θα μας γ@μησει κιολας.Παρτε το χαμπαρι,ο Τσιοδρας δεν μιλαει σαν επιστημονας σαν γιατρος,αλλα σαν εκπροσωπος της κυβερνησης.Τα ιδια θα μπορουσε να πει κι ο Πετσας,αλλα δεν εχει τον τιτλο του γιατρου που χρειαζεται για να τον ξεπλενει.

    11. Συμφωνώ απόλυτα με το πιο πάνω σχόλιο όμως, έχω την εντύπωση πως ο συγκεκριμένος είναι ένας ακόμη frontman της ΝΤΠ ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομάζεται ο εχθρός! Φυσικά τ σχόλια δεν εστιάζουν σε καμία περίπτωση στον ακαδημαικό του ρόλο και στην παιδεία του αλλά, στον άλλο ρόλο αυτόν του εχθρού της ανθρωπότητας.

      Η καθημερινότητα δυστυχώς δείχνει έως τώρα ότι, οι νεοέλληνες στην πλειοψηφία τους δεν ενδιαφέρονται διόλου για την τύχη της χώρας τους, είναι άβουλα άτομα κοιμισμένα, τα οποία τρομοκρατούνται με το παραμικρό και με ευκολία αποδίδουν χαρακτηρισμούς στους συμπολίτες τους που δεν ακολουθούν την δική τους τακτική.

      Η Ελλάς δεν κυβερνάται απλώς διορίζονται διαχειριστές οι διάφοροι υπάλληλοι της ΝΤΠ και των ξένων μυστικών υπηρεσιών, ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των εχθρών. Τρανή απόδειξη είναι η οικονομική κατάντια ή οποία βαθαίνει μέρα με την ημέρα χωρίς γυρισμό!

      Εάν από τα στοιχεία που σας παραθέτουν έχετε καταλάβει πως ο COVID-19 είναι θανατηφόρος, μάλλον δεν ξέρετε να διαβάζετε απλά μαθηματικά. Το απλό ερώτημα είναι, αφού είναι θανατηφόρος γιατί από αυτούς που κολάνε μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό νοσεί τελικά και ένα ακόμη μικρότερο καταλήγει::::: ε::::

      Μάλλον λοιπόν το σχέδιο είναι άλλο και αρκετά απλό. Αυτός που είναι οικονομικά κατεστραμμένος δεν έχει όρεξη ούτε χρόνο να ασχοληθεί με άλλα ζητήματα, παρά μόνο με το πως θα βρει εισόδημα. Όλα τα υπόλοιπα τα αφήνει να τρέχουν χωρίς να μπορεί να παρέμβει. Στο μεταξύ, οι υπηρέτες των ξένων κέντρων προχωρούν σε αλλοίωση ίσως και αντικατάσταση του πληθυσμού Κλπ Κλπ ……

    12. Πολυ σωστή η παρατηρηση σας . Και τι σκατά έκαναν από τότε. ; Σημειωστε ότι στίς 22 Ιανουαριου δήλωνε ότι δεν παιρνουμε μετρα ,όταν τα κρούσματα στο Wuhan ειχαν υπερβεί τά 50 μέ ενα θανατο…με τήν δικαιολογία ότι δέν υπάρχει απ’ευθειας πτήση με Wuhan !!!

    13. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΙΝΟΚΙΟ. ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟ ΠΙΑ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ .ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.
      ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΣΕ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΤΥΦΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟΚΟΥΦΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.
      ΟΣΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΝΑΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.
      ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    14. Μου αρεσει πολυ που αναρωτιεστε για ποιους δουλευει.
      Ο κυριος καθηγητης ειναι κουμουνιστης λατρευει τους μεταναστες και λεει ασυστολα ψεμματα σε ξενα κανλια στις συνεντευξεις του.
      Πιοι εχουν τετοια βιτσια να λενε ψεμματα με τοση ευκολια?
      Μα φυσικα κουμουνιστες σιωνιστες και μασονοι.
      Ας διαλεξει αυτος τι ειναι απο ολα αυτα.
      Το σιγουρο ειναι ενας πιονερος της παγκοσμιοποιησηςοπως ολες οι κυβερνησεις απο τον ααρον αβουρη μεχρι σημερα.

    Comments are closed.