ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ! ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΥΚΙ! ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ – ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΜΕ ΚΛΑΔΙΑ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ… [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    GFGF

    Δραματικές στιγμές στην Εύβοια όπου καίγονται σπίτια στην Γερακιού και στο Πευκί, με τις εικόνες να είναι σοκαριστικές. Μόνο σοκ προκαλούν οι εικόνες που μεταδίδουν τα κανάλια με τις φωτιές να έχουν ζώσει τις δύο πλευρές του δρόμου και να διαλύει τα πάντα.

    Οι πληροφορίες θέλουν τις φλόγες να έχουν περικυκλώσει το χωριό από τρεις πλευρές.

    Κάτοικοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν τις περιουσίες τους. Μάταια όμως… Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη και καίει τα πάντα στο διάβα της. Μόνοι τους οι κάτοικοι με κίνδυνο της ζωής τους προσπαθούν – αν είναι δυνατόν – να σβήσουν τις φωτιές πετώντας χώμα και κοπανώντας τις φλόγες με κλαδιά.

    Το μεγάλο πύρινο μέτωπο είναι σε εξέλιξη με τις Γούβες και το Αγριοβότανο να εκκενώνονται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό από νωρίτερα, η φωτιά έχει μπει πλέον στο Χωριό Γερακιού, το πρώτο χωριό πάνω από το παραθαλάσσιο Πευκί όπου επίσης καίγονται σπίτια.

    Σε άλλο σημείο του πύρινου μετώπου κατακαίγεται πευκοδάσος και η φωτιά έχει κυκλώσει τον οικισμό Καστρί, ενώ δραματική έκκληση κάνουν για ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων κυρίως εναέριων, οι κάτοικοι.

    Δείτε τις εικόνες που κόβουν την ανάσα:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΛΙΝΣΑΡΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ.

    2. Παιδια…ξυλο στους κωλοπουστες που μας ρημαξαν!

    3. καργιολη σ αφησαν τα εμβολια να ασχοληθεις με τπτ αλλο δυο χρονια τωρα?κατσε να τελειωσουν οι φωτιες κ τα λεμε!νοιαζεσαι για τισ ζωες μας εσυ!!καργιολη!

    4. Μητσοτάκη θα σου βάλουμε τις άνεμογεννήτριες στον κ@λο

    5. Oi δημοσιογράφοι πρέπει να πάνε φυλακή ρωτάνε τον κόσμο αν στεναχωριουνται που το βλέπουν αυτό…
      Δηλαδή είμαστε άξιοι τοις μοίρας μας εγώ αν ήμουνα στο σημείο θα τον πέταγα μέσα στη φωτιά

    6. Ξέρουμε κάτι για Αττική;; Χάθηκε ο ήλιος πάλι…

    7. Και γω σας λεω αυτοι θα τον ξαναψηφισουν ετσι κςι γινουν εκλογες.40 χρονια μας κατεστρεψαν με μισθους συνταξεις μειωση 50 τοις εκατο.απολυσεις αυτοκτονιες και παλι βγαλανε το ενα απο τα 2 αυτα κοματα που μας εκαψαν

    8. Το χειμώνα και όποτε θελουν , ψεκαζουν και προκαλουν βροχες και χαλαζια. Τωρα με τις φωτιες τα “γαιοτεχνολογια” αεροπλανα κανουν το κοροιδο.

    Comments are closed.