19/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ! ΧΤΥΠΗΣΑΝ 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ ΣΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ – ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    trikala

    Σύμφωνα με το tv10.gr μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων αλλά ευτυχώς δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία και διενεργούνται έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

    Σύμφωνα και με το cyclades24.gr, λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι των τριών παιδιών, το τρενάκι στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άλλο τρενάκι, το οποίο βρισκόταν σταματημένο κοντά στο τέλος της διαδρομής.

    Άμεσα, στο σημείο έσπευσαν γονείς, άλλοι επισκέπτες και οι άνθρωποι του Μύλου των Ξωτικών για να απεγκλωβίσουν τα παιδιά, τα οποία κατατρομαγμένα απ’ όσα είχαν προηγηθεί, ούρλιαζαν και έκλαιγαν. Ένα από τα παιδιά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έπαθε κρίση πανικού.

    Τα παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά στο ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ατύχημα σημειώθηκε πιθανόν από λάθος χειρισμό του υπεύθυνου του παιχνιδιού. Οι άνθρωποι του Μύλου των Ξωτικών κινήθηκαν άμεσα και βρέθηκαν δίπλα στα τραυματισμένα παιδιά για να τους παράσχουν κάθε βοήθεια.

    Αξίζει να σημειωθεί πως λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, το πρόβλημα στο τρενάκι διορθώθηκε και το παιχνίδι συνέχισε τις διαδρομές του!

    Πηγή: tv10.gr, cyclades24.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Και όμως κανένα ΜΜΕ δεν έβγαλε την είδηση εκτός “Μακελειού”..Εν αντιθέσει συνέχεια πρόβαλαν την διασκέδαση και χαρά παιδιών και μεγάλων(!) στον πολυδιαφημισμένο Μύλο των Ξωτικών!!!

    2. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ τους γραφει ολους Αμερικανους, Γερμανους, Ευρωπαικη κοινοτητα..κανετε μια συγκριση με τους δικους μας που εκτελουν εντολες, δηθεν δειχνουν αλληλεγγυη και μπροστα στην κονομα (ευρωπαικα χρηματα, κομματοσκυλα και συγγενεις με ΜΚΟ) γραφουν την χωρα στα παλια τους τα παπουτσια και εχουν καβατζα χρηματα και ακινητα στο εξωτερικο.
      Σκανε συνεχεια περιπτωσεις διαφθορας και βγαινουν αποφασεις μετα απο δεκατετιες και κηρυσσονται ολοι αθωοι.

    Comments are closed.