ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! “ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΑΠΗΓΑΓΑΝ, ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑΣΑΝ” – ΣΟΚΑΡΕΙ Η 20ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ – ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

    Κοινοποίηση:
    1

     

    Μόνο τέτοια θα ακούμε με τους ανθέλληνες που μας κυβερνούν

    Όλα έγιναν με τη συγκατάθεσή της λένε οι δύο Πακιστανοί που έχουν συλληφθεί – Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η κοπέλα

    Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του στυγερού βιασμού της άτυχης κοπέλας από δυο ανδρες πακιστανικής καταγωγής στη Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως… «σταμάτησαν με ένα αυτοκινητικό δίπλα μου και με άρπαξαν με βια. Με έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο και με πήγαν στο σπίτι τους. Εκεί με βίασαν και οι δυο. Στη συνέχεια με άφησαν να φύγω».

    Η άτυχη κοπέλα μόλις βγήκε από το σπίτι των Πακιστανών, ενημέρωσε την αστυνομια για την επίθεση που δέχτηκε, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης- Αμπελοκήπων.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση για τον βιασμό επιβεβαιώνει- προφορικά έως τώρα από τον ιατροδικαστή- τα λεγόμενά της. Η ίδια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γι’ αυτό που της συνέβη.

    «Έγινε με τη συναίνεσή της. Δεν την βιάσαμε!», υποστήριξαν στην προανακριτική τους κατάθεση στους αστυνομικούς οι δυο Πακιστανοί δραστες. Σύμφωνα με πληροφορίες . οι δυο δραστες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ή αύριο το πρωί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστούν ή όχι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ οι δράστες οδήγησαν τη νεαρή σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο κέντρο της πολης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ???
      ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ????
      ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!
      ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!
      ΠΙΑΣΑΝΕ ΛΕΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!

    2. Μηπως ηταν αλληλεγγυα η κοπελα??

    3. Μια είναι η λύση.. Τους κόβεις τα αρχιδια και τους τα μπουκώνεις στο στομα…. Όλα τα άλλα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε και θεωρίες περί απονομής δικαίοσυνης…

    4. Τι τον κραζετε τον Κουλη ρε τσιφτετελληνες,αφου το παιντι τοπε οτι θα μας μπολιασει με τους Λαθροορκ θεμε δεν θεμε.Τωρα σκασμος και στα 4ρα.

    5. Απέλαση όλων των ισλαμοζώων ΤΩΡΑ.
      Βρωμερά μεμέτια, οπαδοί ενός βρωμερού προφήτη που έκανε τα ίδια και χειρότερα.
      Προσπαθούν να του μοιάσουν.

    6. Αν η βρ@μ@ρή δικαιοσύνη τους αφήσει ελεύθερους, θα είμαι πια σίγουρος οτι η Ελλάδα σαπίζει από το ανθελληνικό διεθνιστικό δικαστικό σύστημα.
      Εδώ στο ξεπουλημένο Ηράκλειο πάντως τους άφησαν ελεύθερους και τα πακιστανοαστυνομικάκια έκαναν δικογραφίες σ’ όσους διαμαρτυρήθηκαν. Αίσχος.

    7. ειτε εισαι νομιμος ειτε παρανομος… μεταναστης… δεν εχει σημασια.. ουτε πολιτισμο εχετε ουτε μπορειτε να λειτουργησετε στον πολιτισμενο δυτικο τροπο ζωής//, εδω την τιμωρια του εγκληματος δεν την αναλαμβανουν οι οικογενειες των θυματων οπως γινεται στο πακισταν.., αλλα τα δικαστηρια.., για αυτο ξεκουμπιστειτε ολοι απο εδω.. δεν σας θελουμε..

    8. ας αναλαβει η οικογενεια της το καθηκον της..

      1. ειτε εισαι νομιμος ειτε παρανομος… μεταναστης… δεν εχει σημασια.. ουτε πολιτισμο εχετε ουτε μπορειτε να λειτουργησετε στον πολιτισμενο δυτικο τροπο ζωής//, εδω την τιμωρια του εγκληματος δεν την αναλαμβανουν οι οικογενειες των θυματων οπως γινεται στο πακισταν.., αλλα τα δικαστηρια.., για αυτο ξεκουμπιστειτε ολοι απο εδω.. δεν σας θελουμε..

    9. Αληθεια λενε και οι Πακιστανοι! Στη χωρα τους ο βιασμος λεγεται συναινεση!! Τωρα βεβαια εξαρταται απο την αστυνομια αν θα θεωρηθουν αθωοι ή και ανηλικοι ασυνοδευτοι που εψαχναν για μητρικη φιγουρα!

    10. Ξεφτιλισμενα κωλοπαιδια.ευχομαι να τύχω σε μια τέτοια απόπειρα βιασμού κοπέλας και θα τους κόψω λουρίδες.εκτελεση επιτόπου και ας φάω ισόβια.ολο και κάποιος πουλημένος δικηγόρος θα τους υπερασπίσει και σε λίγο καιρό θα γυρίζουν πάλι έξω να λένε πάλι alah akmpar.ξεφτυλες

    11. γ@μ@ την φαρα σας κολ@π@κιστ@νοι…

    12. θα μπουνε αμεσως στο 13 το κελι για να παθουν τα ιδια ή θα τους αφησουν εξω..να βιαζουν κι αλλες ελληνιδες…

    13. Ξύπνα Έλληνα ραγια. Η πατρίδα αλλάζει χέρια και ισλαμοποηται με πολύ βίαιο τρόπο. Σήκω απ. Το καναπέ το προσωπικό βόλεμα και την καφετέρια οι ταλιμπαν αλωνιουν την πατρίδα μας. Που είναι οι απελασεις που υποσχόταν οι νέο δημοκράτες. Συριζαιοι με γραβάτες είναι και αυτοί.

    14. Αυτό το φαινόμενο θα είναι πιο συχνό στην ελληνική κοινωνία με αυτούς που μας ήρθαν γιατί έχουν μεγαλώσει με άλλη κουλτούρα τις γυναίκες τις έχουν σαν σκουπίδια, όπως λέμε εμείς πάμε για κανένα τσίπουρο ή για καφέ αυτοί λένε πάμε να βιασουμε καμία.αχ πόσο θα ήθελα να ήμουν αστυνομικός και να είχα αυτά τα αποβρασματα υπό την επίβλεψη μου.

    15. Οι δυναμικές και ανεξάρτητες ελλεινίδες φεμινίστριες θα κάνουν πορεία με πανό που θα γράφει ”είμαστε όλοι πακιστανοί” και μετά θα κλάψουν λίγο για την πατριαρχία που τις καταπιέζει

    16. Στη Σουηδία λαθροεποικοι γρονθοκοπουν πισώπλατα γυναίκες και μιλάμε για τέτοια μπουνιδια που σίγουρα παθαίνουν εγκεφαλική βλάβη. Έχουμε βιαστές, τζιχαντιστές, αλλόθρησκους βαρβάρους στην χώρα. Θα υπάρξει δικαιοσύνη για την 20χρονη.?????….στοίχημα θανάτου ρε κατοικία πακιστανικά γαμω το ισλάμ και την φάρα σας ολόκληρη…και όχι μόνο την δική σας…για να το κάνατε αυτό στην δική μου αδελφή και να σας Τσάκωνα….μπαμ….μπαμ….μπαμ….. χωρίς δεύτερη κουβέντα….

        1. Να σεβαστώ ποιους…τους εχθρούς….τιμή μου και καμάρι μου…και ρατσιστής είμαι και φασίστας….σα δε ντρέπεσαι λίγο….δε σας αξίζει τίποτα…ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες τα παιδιά των παιδιών σας …αλλαχ Ακμπάρ…φορά και ένα φέσι…θα σου πάει ασορτι…

        2. Να τους σεβαστείς εσύ και να τους βάλεις και στο σπίτι σου….το κάνεις…??????….αν είσαι μάγκας κάντο…

    17. Δυστυχως γινονται πιο συχνα απ οτι δημοσιοποιούνται και τα κοριτσακια φοβουνται να μιλησουν

    18. ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ……ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΑΘ.ΔΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ….ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!…..

    19. ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΦΑΛΑΓΓΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ…..

    20. «Tο ΜέΡΑ25 λέει κάτι απλό: Κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης (“κλειστό κέντρο”). Άδειες εργασίας σε όλους τους μετανάστες/πρόσφυγες – με σχεδιασμό αρχικής φιλοξενίας τους σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της χώρας όπου θα μπορούν να συνεισφέρουν εργασιακά και πολιτισμικά».

      1. Ο αραβοκρητικός Μπαρούφαξ θα πρέπει να εξαφανιστεί από το πρόσωπο της γης καθότι ήταν και ο υπεύθυνος που πήγαμε σε 4ο Μνημόνιο μαζί με τον αλβανό Τσίπρα και τον σλαβογενή χοντρό με τις σλαβοβουλγάρικες μαγουλάδες…

      2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΆ…….ΑΚΟΎΩ.
        ΜΜΜΜΜ.

        .
        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    21. Αφού με αυτά τα χάλια δεν τους κάθεται καμία γυναίκα ας πήγαιναν σε έναν οικο ανοχής να βάλουν τη μάσκα του νταβέλη και να κάνουν τη δουλειά όχι να απαγάγουν και να βιάσουν μια αθώα κοπέλα.

    22. ναι ρε λαθροπιθικια ειστε οι λατινοι εραστες και μαγευτηκε απο την ομορφια σας και την μποχα σας

    23. Τώρα την υπόθεση πρέπει να την καθαρίσουν οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας Αφού ξέρετε πιοι είναι να ευχαριστήσετε την αστυνομία που τους έπιασε και μέχρι εκεί Ούτε δικηγόροι ούτε ταλαιπωρίες ούτε έξοδα
      Τελειωστε την υπόθεση με τρόπο όχι άμεσο αλλά με περιθώριο ικανοποίησης και οπιος καταλαβαίνει

    24. Με τις μασκες ολα αυτα τα εγληματα θα γινονται πιο ευκολα! Παλι καλα που τους επιασαν….

    25. Οι αξύριστες μπουτούδες αλληλέγγυες του σύριζα, μούγγα, τίποτα, μώκο για το θέμα. Αν ομως το θύμα φόραγε μαντήλα, παλτό με σαγιονάρες και ήταν κατσαριδόχρωμη, θα είχαν κάψει το Σύνταγμα. Τσογλάνια ψευτοαριστεροί, έμμισθοι ανθρωπιστές a la cart, με τις απίθανες ιδεοληψίες σας, με τα refugees welcome, με τη θάλασσα που δεν έχει σύνορα, καταστρέψατε την πατρίδα μου, αλήτες.

    26. 196 ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΣΤΙΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 102 ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ “ΨΗΨΗΝΑΚΗ”!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

    27. Όπα ρε που έγινε και με τη συναίνεση της
      Βαζετε άτομο με τη βία σε όχημα.. Με τη συναίνεση της, την βλέπετε ,όταν έχει φαναρι, στο αυτοκίνητο μονη κ πεταγεστε δεκάδες να της καθαρίσετε τα τζάμια ενώ δεν θέλει με τη συναίνεση της… Μυριστηκατε σουηδοκατασταση στη Θεσσαλονίκη κ λέτε, θα αφήσουμε ελευθεροι ότι κ αν γίνει
      Τι να πω .. Καληνύχτα Ελλάδα!

    28. Και ακόμη είμαστε στην αρχή τα χειρότερα έρχονται !!!!!

    29. ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ…ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΚΟΣ

    30. Μετά από αυτό που έπαθες κοπέλα μου ρώτα και τους γονείς σου τι ψήφισαν στις εκλογές….ΟΧΙ τίποτα άλλο αλλά να ξέρουμε ποιος φταίει για αυτή την κατάντια σε αυτή τη χώρα.

    31. σιγά σιγά θα γίνεται και χειρότερο οι γυναίκες θα είναι τα πρώτα θύματα της ισλαμοποίησης του τόπου! ας συνεχίζουν να ψηφίζουν τους 300 κερατάδες της βουλής που λένε από τα κανάλια τους ότι οι λαθρο είναι κατατρεγμένοι

      1. Δεν λες εκτός από τούς 300 υπάρχεις εσύ η κάτι άλλο για να επιλέξουμε εξυπνάκια!!!

        1. Οταν πας να ψηφίσεις σου δίνουν καμία 24 ψηφοδέλτια,έχεις μπόλικες επιλογές,το θέμα είναι να αρχίσουν να χάνουν ψηφοφόρους εκεί τους τσούζει,

    32. Τα λαθροκοπροσκυλα που κουβαλησαν οι λαθρολαγνοι Τσιπρας και Μητσοτακης αποθρασυνομενα, αφου καταλαβαν οτι δεν βρισκονται σε σοβαρο κρατος, αλλα σε Μπανανια, εγκληματουν πανω σε Ελληνες πολιτες, διοτι αυτοι οι ιδιοι πολιτικαντηδες τους επετρεψαν να κυκλοφορουν στην χωρα, δινοντας τους ασυλο, αντι να τους στειλουν στον αγυριστο!!!!!!! Εκτελεση θελουν τα δυο παλιοτομαρα!!!!!!!!

    33. γιατί μου φαίνεται να λένε αλήθεια οι Πακιστανοί;;;;;; μήπως πήγε για τον έναν και ήταν και ο άλλος εκεί και χάλασε κάπως έτσι η δουλειά;;;;; ή μήπως είναι στημένο όλο και μετά το ομαδικό το παίζει και θιγμένη που θέλει αποζημίωση;;;;

    34. ΚΥΡΙΟΙ Η ΘΕΣΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ Η ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Κ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ,ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ Κ ΟΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΝΑΡΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΣΤΕΡΑΚΙΔΕΣ

      1. Και καλά κάνουν,να σου πω γιατί?κάποτε βγήκαν αστυνομικοί και είχαν πει και για ναρκωτικά και βία στα γήπεδα,τους πιάνουμε και το δικαστήριο τους αφήνει ελεύθερους,οπότε?Μην κοροϊδευόμαστε τώρα, ξέρουμε πολύ καλά πως γίνονται τα πράγματα σ αυτή τη χώρα,άσε μουστουρα καμένα μυαλά =όχι απαιτήσεις όχι δικαιώματα, καλητερα να σπάνε τα γήπεδα και τα μαγαζιά των ηλιθίων παρά τις φίλες μας και τη Βουλή.

    35. Υπομονή σύντομα αυτά θα γίνονται μαζικά και όχι μεμονωμένα. Ούτε και τότε θα ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός όμως. Η αμαρτία του είναι τέτοια που ο Θεός τύφλωσε τα πνευματικά μάτια αυτού του λαού για να τιμωρηθεί για την απιστία του.

    Comments are closed.